2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

sılaaaaaaaaaaaaa canım görüşemedik senle yahu...nasılsın özledimmmm seni :)

vay be sılacım sesime ses vermeden gittin vay beeeeeee vay beeeeeeee peki öyle olsun..hoşçakal..bnde yatmaya gidiyorummmm

anaaaa balim benimm sesini yerim ben senin kusummmm....

hayatim gormedim inan...bende neredeydiysem acaba???? ucuzuuumm benimm...begendigin evi kiralamislar ... ahh bitanem yaa size gosterdiim daire varya orayi tutcaktik bizde iste ama iki kisi daha varmis ustunde(( artik adamin ani kime isterse ona birakacak.... kismet bakalims anirim yarinbelli olacak....bak bi noktada kader oratagi oldukkk.....

ikimizicindeen iisi olsun canimmm valla bu karmasada calismayi ,bebegi unuttukk biz turlara falanda ciktigimiz yok su aralar........

günaydinlaaaarrr

kizlar noluyor yaaa... neden kimseler ugramiyor artik??? valla bayram da bitsin iyice sitem edicem artik.. gercekten herkes unuttu

ama evin içi güzel değil...

ayy canım saolasın benim için bakmışsın ev :) ama karşıya gelemeyiz daha doğrusu karşıya gelsek bile o taraflaa gelemeyiz canım..keşke komşu olsaydık valla ne güzel olurdu :) nyse bayramdan sonra görüşüyoruz Allah ın izniyle :)

sılacım canım beni gör bak tamam mı ben görrrrrrr valla gitti evler ya offf..güzel evler hemen gidiyor ya şimdi okullar açılmadan millet düzenini kuruyor o yüzden evler hemen gidiyor..bakalım bu akşam da bi yerlere bakmaya gidicez..inşallah içime sinen bi yer olurda taşınırım hemen..hakkımızda hayırlısı olsun canikom..kira da olsa içime sinsin istiyorum neticede oturucam yani...sizin içinde hayırlısı olsun canım..ne demişler hayırlıysa beri..hayırsızsa geri :)

günaydinlaaaarrr

kizlar noluyor yaaa... neden kimseler ugramiyor artik??? valla bayram da bitsin iyice sitem edicem artik.. gercekten herkes unuttu

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn regentoşummm nasılsın bitanemmmmmmmmmmmm....?

iyiyim canimin ici, con sükür.. nesem yerinde bugün nedense.. hava acik ya biraz ondan sanirim simdi biraz pisiklet sürcem, sonra dus alcam.. 10.30da da randevum var.. arkadasa kahvaltiya gitcem sonra da is tabiki.. bugünkü planim bu..

sen nasilsin tatlim?? evden halen bi sonuc alamadin mi?? yaa birak oralari gel buraya, benim karsi da bos
ay olsaydi ne güzel olurdu.. insallah bile diyemiyorum

ohh ne güzel maşallahhh neşen daim ollsun canımmmmmm :) bak bak bakkkkk arkadaşa kahvaltıya gidiyor geziyor ohhhhhh hayat sana güzel valla

yok canım yaa beğendiğim evler hep tutulmuş...bu akşamda gidip bakcaz..bakalım nolcak..inşallah bulurum canım...canım benim gelmem zor da keşke siz gelseniz ne kadan mikemmel olur..ne işiniz var elin gevur memleketinde yahu !

günaydınnnnnnn
:97::97::97: benim çokkkkkkkk uykum varrrr.... amaaa yemek harikaydı

naber hly nasılsın canım. bi sen varsın sanırım
regencikkkk bisiklet bitti mi?

Son düzenleme:

dogru siyorsun da kuzum bunu bir de benimki anlasaaa... birini taniyorum onlarda da adam istiyo gitmeyi kadin istemiyo.. ay diyorum keske eslerin huylarini degissek, benimki de dönmeyi ister ve ne güzel olurr... ama yok, derlerdi de hep giden geri gelmez diye.. gercekten dogruymus.. öyle ya da byle kaliyorsun.. dogdugun yer degil doydugun yermis.. ama insan memleketini de özlüyoo.. senede bi kere bari gelebilsem yine yeterdi.. neyse.. ben gideyim banyoya, bu düsüncelere fazla dalmayayim :97::97::97::97::97:

günaydınnnnnnn
:97::97::97: benim çokkkkkkkk uykum varrrr.... amaaa yemek harikaydı

naber hly nasılsın canım. bi sen varsın sanırım
regencikkkk bisiklet bitti mi?

ooo canim afiyet olsun.. icimden yasasin yemek yemek demek geliyoooo ama diyemicem su saatte

bisiklet bitti canim, simdi cibi cibi zamani...

Son düzenleme:
günaydın canikommmm valla iyi sayılırımm bnde çok şükürr :) yemeğin güzel geçmesine sevindimm valla :)

hayırdır hayatım bişeye canın mı sıkıldı ? konu evse bayramdan sonraya kalsa ne olur. kendini bu kadar şartlama. herşeyde vardır bi hayır.
kısmetde ne varsa onu yaşarsın, sıkıntı stres yapma güzelim kendine.

valla canımcım ben şu saatde uykuuuuuu diyorum :)))
hımmm git cibicibilen bakim.

Son düzenleme:

geldim bile tatlim... oh rahatladim simdi.. sen de bi uyusaydin, rahat ederdin

Güzel bir gün olsun bugun insallahhhhhhh dileğiniz her ne varsa bugun gerceklessinn

Buda tablomuz

günaydin canim.. ne zamandir hic karsilasamiyoruz.. nasilsin?? ay sagolasin tablolari koyuyorsun her gün

ayyy benim atese bak :26::26::26::26::26: :18::18::18::18::18::18:

ya bu arada benim yine dis etlerim kanadi :95::95::95::95::95: hem de nasil cok... sinirim bozuldu yaaa :84::84::84::84:

aminnnnnn canım
gerçi ortak toplandığımız konu bana çok uzak ya neyseeee
hoşgeldin nasılsın.

iyiyim canım benim sen nasilsin

amin azracım...nasılsın canım görüşemedik..eşinin durumu nasıl? dr gittinizmi bidaha?
Evet tatlim ara ara giriyorum okuyorum hizlica ama cvp yazamadan cogunlukla cikmak zorunda kaliyorum. Netten attigin evi gordum dun bayildim resmen E-5 e yakin olmasida cabasi insallah tatlim gonlune gore bir eve tasiinirsiniz. Dr spermiyogram icin gun verdi 25i sabahi testi vercek bakalim ne zamana sonuclar cikar bilemiyorum Bu ay ates bile olcmuyorum bos bos takilcam artik
canim iyiyim sen daha iyi gozukuyosun tablon varya süpper iyi gidiyo tablonun 3 hamisi var hicbirinin tablosu seninki kadar istikrarli değildi vallahi insallahhh hamissin diyemiyorum gonlunden ne geciyorsa insallah o olsun canim. Dis eti kanamasi bende hep var fircalarimizmi cok sert acaba ya

Arkadaşlarrrr (((((((((((((((((((

ÇOK ÇOK ÜZGÜNÜM Kİ MİREMİST TEN KIRMIZI KARTTTTTTTTTTT (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
MAALESEF BU SABAH KIRMIZI KART GÖRDÜM ARTIK NORMAL OLDUĞUM GİBİ SÖKÜLDÜM BUNDAN SONRA NE YAPACAĞIM ŞANSIM NEDİR HİÇ BİŞİ BİLMİORUMMMM İNCELEMEYECEĞİM :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

canım o ev tutulmuşşşşşşş malesef başka evleere bakıyorum henüz bulamamadım ama daha doğrusu 3 tane buldum ama hepsi tutulmuş bakalım inşallah bulurumm gönlüme göre bi yer inşallah...canım spermiyogramı ertesi gün verdiler benim eşiminkini...yani en geç 2gün diyelim verirler..sonuçlar ii çıkacak hiç canını sıkma canım..ama benim dediğim buz kopresini unutma onu uygulayı kesinlikle canım bizede doktor dedi onu...birde testi yaparken içine kesinlikle su veya başka birşey kaçmamalı ona dikkat..bide odalar var eşinle giriyorsun yada eşin tek gidiyor wc de yapıyor...benimkii kendi gitti..odaya falan gitmedik ona öyle ayıp başkada aklımda bişi yok canım..sonuçlar iyi çıkacak içini ferah tut canım benim..ama eşin sigara içiyorsa kesinlikle içmemeli..bide 3gün perhiz yapıyorsunuz...4. günü gidiyorsunuz teste...biliyorsundur da canım ben yinede söleyeyim dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…