2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım daha dur yolun başındasın sen panik yapma stres yapma..oluruna bırak..zaten hemen sana klomen vermesine ben çok şaşırmıştım doktorun...nyse..bu ay nasip olur inşallah sanada banada isteyen hepimize de inşallah :)

günaydın kızlaaaaar

Olsun tatlim daha güzellerini bulursun insallahhhh. Analadu yakasini ben cok seviyorum gercekten cok nezih geliyor bana esimin ailesi amcalari babanesi fistikagacinda oturuyor oraya gidince boyle icim aciliyo resmen. Bizimde isyerimiz topkapida olmasaydi bizde o civarda bakicaktik. Hatta annesi babasida orda oturuyordu biz beylikduzune gecince onlarda bizimle geldilerMalum bebis olursa kayinvalide bakicakti ama maalesef bebis henuz olamiyo

Devlet hastaneside verirmi 2 gunde acaba:26: Siz ozeldemi yaptirmistiniz tatlim. Sigarayi ikimizde biraktik 2 sene olcak hemen hemen. Benimki tek gidicek muhtemelen benim izin almam mumkun değil hemde benimkide ayip karsilar kesin seninki gibi O perhiz isini hic sorma 25i yumurtlamam olcak sanirim kacircaz o sebeple bu ayida insallah kacirmayiz. Kacirmasak bile sabahi test icin harcadigi enerjiyi aksamda sarfetmek gerekirse bilmiyorum ne kadar yarari olur

Miremistcim uzulme her yeni ay yeni umutlar demek insallah onumuzdeki aya umutlarin hayallerin gercek olur

Kizlar rahim filmi cektiren varmi aramizda?

Miremistcim uzulme her yeni ay yeni umutlar demek insallah onumuzdeki aya umutlarin hayallerin gercek olur

ahh canım snde baya uzakmışsın yaa..napalım doğduğun değil doyduğun yer işte...ama ben anadolu tarafında yaşama taraftarıyım avrupa çok karışık sıkışık burası ferah güzel sakin :) bakalım inşallah içime sinen bi yer bulurum ya..bebişimiz olacak canım dur Allah büyük bizimde olacak merak etme :) evet canım biz özelde yaptırdık ama devletde verir inşallah..çok pahalı değildi aslında keşke eşin özelde yaptırsaydı sonra doktora götürürdünüz hem senin yumurtlamayı da kaçırmamış olurdun canım bu ay boş geçmezdi..o şekilde yapma şansınız yokmu canım..?

rahim filmini ben çektirdim canımmmmmmmmmmm...hemde canlı canlı hiç korkmana gerek yok canın biraz acıyor eğer acı eşiğin yüksekse hatta hiç duymuyorsun merak etme...derin derin nefes alırsan kendini kasmazsan bişi olamz canım inan 10 dk sürüyor..ama benim tavsiyem doktor yapsın hemşire pratisyen falan değil..sonrasında biraz kanaman oluyor onuda dert etme..istersen gitmeden önce bi ağrı kesici al..ben onu bile almamıştım..inşallah canım oda temiz çıkar yani yaptıracaksan eğer :)

canim fircam da sert degil ama ne bileyim.. sinir oldum korkarim ben dislerden..

valla bekliyorum tatlim, daha benim 31 günlük siklusum yarin doluyor.. 35gün sürerse 5gün daha var.. Allah korusun daha uzun da sürmez insallah.. hayirlisi olsun canim yaa eger ff dogruysa yumurtayi yakalama sansim da yüksek.. ama bana ikisi de olur calisamam tek kaybim bu olur.. amaannn bosver insallah bu ay senden de güzel haber aliriz..

olsun canim yaa canin sagolsun, bak burda aylardir bekleyenlerimiz var.. insallah bi dahaki aya.. yumurta zamani takip et.. önemli olan zaten o zamanlar.. bak sen de basla ates ölcmeye..

günaydın kızlaaaaar

günaydin taze hamis

Parasindan değil kuzum devlet hastanesi kabul etmiyor ozelin testini. Sebebini sorduk guvenmiyoruz biz ozelde yapilan testlere dedi. En guvenilir labratuar her zaman devlette olur dedi. Para kazanmak icin herturlu hile donuyor orda dedi gayet samimi geldi aciklamalari bize. O yuzden yoksa esime kalsa baya yuklu miktarda parayi gozden cikardi Yeterki gelsin bebisimiz diyor. Hayirlisi herseyin basi saglik tabiki.

Esimin testte sorun cikmassa banada rahim filmi dedi. Ama esimde sorun ciksada cektirmek istiyorum ben aslinda ozelde cektircem nasilsa. Ya tupler tikaliysa simdi kurlere de basladik keciboynuzu bal-tarcin falan birde dis gebelik olursa diye korkuyorum amannn ya kafamda kuruyorum kuruyorum sonra kendim inaniyorum
Doktor bizi 1 senedir deniyoruz saniyo acaba acelemi ediyorum ama yas geldi geciyo ya 31 yasinda oldum bu beni cok sıkıstırıyo yas problem olmasa valla beklerim 1 sene. 2. 3. yu ne zaman yapcam 1 sene ilk cocugu beklersem

Son düzenleme:

hımm anladım canım..valla biz iyi bi hastanede yaptırdık o yüzden güven problemi yok ama sen öyle rahat olacaksan yaptır tabi canım :) inşallah hakkımızda hayırlısı olur canım...

bnce de sorun yoksa bile ki bnce yok sen rahim filmini çektir canım tüplerin kapalıysa açılır vede o enjekte ettikleri ilaç rahmi temizliyor ii bişi yani..ben özelde yaptrıdııım kendi doktorum yaptı 10 dk sürdü canım acıdı ama dayanamayacağım kadar değiildi canım...ama böyle kafanda kurma o fikirleri at aklından kuzum dur bakalım ya dış gebelik falan Allah korusun...boşver sen böyle stres yapma yaşında geç değil canım...olur tez vakitte sağlıkla inşallahhhhhh

amin kuzum allah hepinizden razı olsun inşallah rabim bize hayırlı olan zamanda nasip ederde yine pylaşarak çoğalır sevincimiz biliorum aslında rabbim bizi bizden önce düşünüoır sağol cnm tesllin için seninde hakkında hayırlı evladı nasip etsin güzel rabbim isteyen herkese

miremistcim uzulme her yeni ay yeni umutlar demek insallah onumuzdeki aya umutlarin hayallerin gercek olur

inşallah azracım allah hepinizden razı olsun sanada şifa olsun hayırlı bebeişler nasip etsin rabbim işin rast gelsin sağol teseelin için iyi ki varsınız

sAĞOL REGENCİM İŞALLAH DEDİĞİNİZ GİBİ MASUM GÜZEL DİLEDİĞİNİZ HERŞEYİ YAŞARIZ HEPBİRLİKTE HAYIRLI ZAMANDA SANADA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BİTANEM SAĞOLL

arkadaşlar bende bebek isteyenlerdenim 5 ay oldu korunmayı bırakalı bebek istediğim zaman doktora gittim ve kontrlden geçtim doktor bebeğimin olabileceğini bi problem olmadığını döyledi ama 5 aydır olmadı yanlız bu ay 11 inde regl oldum ilk gün normal geldi 2. gün biraz azaldı 3 gün kesilmişti 4 gün bi kaç damla yani bu ay çok az oldum normalde 1 hafta sürerdi anlamadım hiçbişe testte yaptırmak istemiyorum hayal kırıklığına uğrarım diye acaba üstüne görmüş olabilirmiyim kafam çok karışık böyle olup hamşle olanlar varmı?

erkencisiniz yine her zamanki gibi. keyifler nasıl.

miremist üzülme. eninde sonunda olacak. yılmadan çalışmalara devam arkadaşım.

deryacim hosgeldin burda sizle sohbet edipde keyfimin kotu olmasi mumkun değil vallahi iyiki sizi tanimisim

ya hulya bu sabah bana ay gibi geldin kizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz yerim seni ben ya oyle bi gaz verdinki bana sabah sabah sankim hamileyim yani o derece cektircem valla ramazan gecsin ilk adetimde gidip bir yerde su filmi aradan cikarcam.

inşallah azracım allah hepinizden razı olsun sanada şifa olsun hayırlı bebeişler nasip etsin rabbim işin rast gelsin sağol teseelin için iyi ki varsınız
Amin canim cumlemizden razi olsun insallahhhhhhhhhhhhhh

miremist üzülme canım yaa hayırlısı olsun...

amin cnmm amin inşallah bende öle diorum vardır bundada bir hayır ya öncesinden hemen söküğlerek hasta olsaydım bukadar üzülmezdim ilk 2 gün bir damal pudra rengi sonra kahve telvesi gbi gelince umutlandım açık söliim hayırlısı sanada çok tşk ederim

arkadaşlar bende bebek isteyenlerdenim 5 ay oldu korunmayı bırakalı bebek istediğim zaman doktora gittim ve kontrlden geçtim doktor bebeğimin olabileceğini bi problem olmadığını döyledi ama 5 aydır olmadı yanlız bu ay 11 inde regl oldum ilk gün normal geldi 2. gün biraz azaldı 3 gün kesilmişti 4 gün bi kaç damla yani bu ay çok az oldum normalde 1 hafta sürerdi anlamadım hiçbişe testte yaptırmak istemiyorum hayal kırıklığına uğrarım diye acaba üstüne görmüş olabilirmiyim kafam çok karışık böyle olup hamşle olanlar varmı?

erkencisiniz yine her zamanki gibi. Keyifler nasıl.

Miremist üzülme. Eninde sonunda olacak. Yılmadan çalışmalara devam arkadaşım.

canım arkadaşlarım sağolun inşallah allahın izniyle rabbim eksikliğini göstermesin evlat hasreti yaşatmasın bu aziz mübarek günlerde dliorum canı gönülden sağol bebeişimm iyi ki vrsınızz

Ya sure olarak ya da miktar olarak normalden farkli bir adet gorduysen bu ustune gorme olabilir. Dusunup kendini cok yormamak icin test yapmalisin bence.

canım benim valla gazlamak için demedim içimden gelenleri dedim..canım kuzummmm inşallah hamiş olcaksın tez vakitte hayırlısıyla :) bncede git çektir adetin 6.-7. günü çekiliyor zaten o konuda da rahat ol..ben ilkten öle kanlı nigar halde çekiliyor ssndım da utanmıştım nyseki öyle değilmiş :) sana tavsiyem fındıkzade de ki sana yakın orası radyotom da çekil..canım ordaki makinalar ileri teknoloji sadece bbu konular üzerineler o yüzden proflar yani..bana yakın olsaydı bnde gitcektim...sen bilirsin tabi öneri bnde beğenip gitmesi senden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…