- 11 Haziran 2011
- 1.326
- 18
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.201
Ya sure olarak ya da miktar olarak normalden farkli bir adet gorduysen bu ustune gorme olabilir. Dusunup kendini cok yormamak icin test yapmalisin bence.
Olsun tatlim daha güzellerini bulursun insallahhhh. Analadu yakasini ben cok seviyorum gercekten cok nezih geliyor banaesimin ailesi amcalari babanesi fistikagacinda oturuyor oraya gidince boyle icim aciliyo resmen. Bizimde isyerimiz topkapida olmasaydi bizde o civarda bakicaktik. Hatta annesi babasida orda oturuyordu biz beylikduzune gecince onlarda bizimle geldiler Malum bebis olursa kayinvalide bakicakti ama maalesef bebis henuz olamiyo
Devlet hastaneside verirmi 2 gunde acaba:26: Siz ozeldemi yaptirmistiniz tatlim. Sigarayi ikimizde biraktik 2 sene olcak hemen hemen. Benimki tek gidicek muhtemelen benim izin almam mumkun değil hemde benimkide ayip karsilar kesin seninki gibiO perhiz isini hic sorma 25i yumurtlamam olcak sanirim kacircaz o sebeple bu ayida insallah kacirmayiz. Kacirmasak bile sabahi test icin harcadigi enerjiyi aksamda sarfetmek gerekirse bilmiyorum ne kadar yarari olur
teşekkür ederim canım cvp yazdığın için inşlh herşey hepimizin istediği gibi olur en hayırlısından bu arada geçendede gözlerim karardı ve bilincim yerinde olmak şartıyla baygınlık geçirdim ama ve akabinde mide bulantısı oldu çok hemde ve normalde regl dönemine yakın ben kilo alırdım şimdi kilo kaybı oldu ben yakın zamanda bi test yapim :)
selam kızlarrrr
MIREMIST, canım üzülme hakkında hayırlısı olsun, beraber bekleriz doğru zamanda gelir bebeğin canım. üzülüp yıpratmaktan başka bişey olmuyo kendimizi.
reyhan8585 canım belirtilerin üstüne görme gibi olabilir, içinin rahatlaması açısından test yapmanda fayda var. hadi bakalım hayırlısı inş. hamilesindir.
azracım canım geçmiş olsun. çözülemeyecek sorunlar değil canım sakın stres yapıpda canını sıkma. moral çok önemlidir. bir grip gibi gör iyileşince herşey yoluna girecektir. inan benimde başıma bu gibi kontroller gelcek gibime geliyo. eşim sigara kullanıyo bide o muayene olmadı geldiğinde o da olucak. korkuyorum açıkcası. son msjlaşmamızda da sanırım 9 ay kalıcak. nası canım sıkkın aslında anlatamam. burdayım ama herkes her aydan bir ümit, ben bekliyorum
renewal canımmmmmm bebeğin seni kendi iyiliği için zorluyor sanırım. sabırlı ol hayatım az kaldı :)))
hly hayatım ben senin rahim filmi çektirdiğini bilmiyordum. bana hiç gerek duymadı doktor. gayet temiz görünüyo diyo.acaba gerek olmadığı içinmi bişey demedi:26: kafam takıldı şimdi. neyse tedaviye başlayınca sorarım.
scream hoşgeldin, nasılsınız bakalım e artık 2 canlısın :))
selam kızlar...
selam kızlar...
kardaizcimmmm, ben iyiyim Allaha sukur... Biraz belimden problemler basladi, bel fitigi baslangici var sanirim, zor oturup kalkiyorum... Insallah ileriki aylarda cok ciddi probleme yol acmaz...
Seninkine kizdim bu aradaa... Neden 9 aya cikariyor ya... 6 aya gelsin iste... Kisa kisa yapip, sIk sIk gelsin... Acaba 9 ay orda kalirsa, senin yanina geldiginde daha uzun sure mi kalabilecek?:26:
selamm, nasılsın ???
hosgeldin canimmm...
selam kızlarrrr
MIREMIST, canım üzülme hakkında hayırlısı olsun, beraber bekleriz doğru zamanda gelir bebeğin canım. üzülüp yıpratmaktan başka bişey olmuyo kendimizi.
reyhan8585 canım belirtilerin üstüne görme gibi olabilir, içinin rahatlaması açısından test yapmanda fayda var. hadi bakalım hayırlısı inş. hamilesindir.
azracım canım geçmiş olsun. çözülemeyecek sorunlar değil canım sakın stres yapıpda canını sıkma. moral çok önemlidir. bir grip gibi gör iyileşince herşey yoluna girecektir. inan benimde başıma bu gibi kontroller gelcek gibime geliyo. eşim sigara kullanıyo bide o muayene olmadı geldiğinde o da olucak. korkuyorum açıkcası. son msjlaşmamızda da sanırım 9 ay kalıcak. nası canım sıkkın aslında anlatamam. burdayım ama herkes her aydan bir ümit, ben bekliyorum
renewal canımmmmmm bebeğin seni kendi iyiliği için zorluyor sanırım. sabırlı ol hayatım az kaldı :)))
hly hayatım ben senin rahim filmi çektirdiğini bilmiyordum. bana hiç gerek duymadı doktor. gayet temiz görünüyo diyo.acaba gerek olmadığı içinmi bişey demedi:26: kafam takıldı şimdi. neyse tedaviye başlayınca sorarım.
scream hoşgeldin, nasılsınız bakalım e artık 2 canlısın :))
selam kızlar...
iyi sayılır canım.. garip duygular içerisindeyim bugün. arkadaşımın bebeği olacakmış:97:
hoşbulduk tatlım
aynen öle hayatım. ödemelerimiz var malesef araba almıştı bana onsuz sorun yaşamıyım diye. 6 ay kalırsa 1 ay durup yine gitmesi gerekiyor, ama 9 ay kalırsa son 2 ayda çift maaş alınca benim yanımda daha fazla kalıyo. şimdiki gelişine kadar da ödemelerimizin çoğu bitiyo 1 tane kalıyo ki o da bişey değil. sebep bu hayatım 2-3 ay kalmak istiyo yanımda. tedavmiz de 1 ayda çözülcek gibi gelmiyo bana. hem yine yaz tatiline geliyim diyo. ama eger istersen gelirim dedi bu sefer de ya geldiğine değmezsebende bişey demedim. doğru düşünüyosun dedim o kadar.
bu arada sabada geçmiş olsun hayatım. doktor bu bel fıtığı ile ilgili bişey dedimi peki ??
hoşgeldin tatlıcadım...ve screamaway canım snde hoşgeldin :)
hımmmm hayırlı olsun napalım, seninde olucak canım, takma kafana sen ne durumdasın şimdi. ?
canım evet çektirdim..şimdi sıralama şöyle...önce normal rutin 6 ay geçiyor sonra..adetin düzensizde onu düzenliyorlar..adetin 2.günü hormon testi yaptırıyorlar..sonra onuda düzene sokunca yine olmuyorsa eşine bakıyorlar oda iyiyse rahim filmi çekiliyor oda iiyise yumurtlamaya yardımcı iğneler haplar..o ayda etmiyorsa aşılama..oda olmazsa tüpbebek....süper anlattım dimiben aşılamaya geldim valla canım bu arada rahim filminde enjekte edilen ilaç hem tüpler tıkanıksa onu açıyor hemde rahim içini temiliyor..rahim filminden sonra hamile kalma şansın da %10 falan fazlalaşabiliyor...ve eğer rahim filminden sonra 6 ay içinde bebek olmazsa bu pkolular için geçerli işte o zamn tüp bebek direk...benimde 3 ayım bitti..geriye 3 ay kaldı..benim içime doğuyor biliyorum benim bebeğemm tüple gelcekk
hoşgeldin tatlıcadım...ve screamaway canım snde hoşgeldin :)
ama canım ötekiside çok uzun ya...
ben olsan gelebileceği her seferinde gelmesini isterdim.
ayrıca çok zormuş,ilk kez yakından bir tanıdığım oluyor.. Allah yardınmcınız olsun
aynen öle hayatım. ödemelerimiz var malesef araba almıştı bana onsuz sorun yaşamıyım diye. 6 ay kalırsa 1 ay durup yine gitmesi gerekiyor, ama 9 ay kalırsa son 2 ayda çift maaş alınca benim yanımda daha fazla kalıyo. şimdiki gelişine kadar da ödemelerimizin çoğu bitiyo 1 tane kalıyo ki o da bişey değil. sebep bu hayatım 2-3 ay kalmak istiyo yanımda. tedavmiz de 1 ayda çözülcek gibi gelmiyo bana. hem yine yaz tatiline geliyim diyo. ama eger istersen gelirim dedi bu sefer de ya geldiğine değmezsebende bişey demedim. doğru düşünüyosun dedim o kadar.
bu arada sabada geçmiş olsun hayatım. doktor bu bel fıtığı ile ilgili bişey dedimi peki ??
hoşbulduk canım
moladayım canım ramazanın çıkmasını bekliyorum,sonra doktora giideceğim. pcoluyom,tedaviye başlayacağım Allah nasip ederse
hımm hayırlısı olsun canım. hadi bakalım inşallah hayırlı haberle gelirsin.
sen şimdi moladasın yaa öle strese girmiyosun yok ovu yok gün aşırı ay şöle durıyım falan geniş yakıldığın için belkide inşallah kalırsın
cnım bnm yaa ne güzel bi ilişkiniz var maşallahinş kocişin en kısa zamanda hem sabit hem bol maaşlı hem hayırlı bi iş bulur burda ve hep senn yanında olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?