2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Ya sure olarak ya da miktar olarak normalden farkli bir adet gorduysen bu ustune gorme olabilir. Dusunup kendini cok yormamak icin test yapmalisin bence.

teşekkür ederim canım cvp yazdığın için inşlh herşey hepimizin istediği gibi olur en hayırlısından bu arada geçendede gözlerim karardı ve bilincim yerinde olmak şartıyla baygınlık geçirdim ama ve akabinde mide bulantısı oldu çok hemde ve normalde regl dönemine yakın ben kilo alırdım şimdi kilo kaybı oldu ben yakın zamanda bi test yapim :)

azracimmmmmmmmmmmm, 25i gecesi calisabiliriz diyorsun ama bence mutlaka perhiz baslamadan son ana kadar da calisin bu ay.... cok umutlanmayin, ama son ana kadar calisin bence...

reyhancim, belli olmaz belki ustune goruyorsundur, belkide bu sefer adetin kisa surmustur...
bence sen cok umutlanma ama, uzulmeyesin sonradan diye, ama kafanin rahat olmasini istiyorsan bir test yap....

selam kızlarrrr
MIREMIST, canım üzülme hakkında hayırlısı olsun, beraber bekleriz doğru zamanda gelir bebeğin canım. üzülüp yıpratmaktan başka bişey olmuyo kendimizi.

reyhan8585 canım belirtilerin üstüne görme gibi olabilir, içinin rahatlaması açısından test yapmanda fayda var. hadi bakalım hayırlısı inş. hamilesindir.

azracım canım geçmiş olsun. çözülemeyecek sorunlar değil canım sakın stres yapıpda canını sıkma. moral çok önemlidir. bir grip gibi gör iyileşince herşey yoluna girecektir. inan benimde başıma bu gibi kontroller gelcek gibime geliyo. eşim sigara kullanıyo bide o muayene olmadı geldiğinde o da olucak. korkuyorum açıkcası. son msjlaşmamızda da sanırım 9 ay kalıcak. nası canım sıkkın aslında anlatamam. burdayım ama herkes her aydan bir ümit, ben bekliyorum

renewal canımmmmmm bebeğin seni kendi iyiliği için zorluyor sanırım. sabırlı ol hayatım az kaldı :)))

hly hayatım ben senin rahim filmi çektirdiğini bilmiyordum. bana hiç gerek duymadı doktor. gayet temiz görünüyo diyo.acaba gerek olmadığı içinmi bişey demedi:26: kafam takıldı şimdi. neyse tedaviye başlayınca sorarım.

scream hoşgeldin, nasılsınız bakalım e artık 2 canlısın :))

Son düzenleme:

kardaizcimmmm, ben iyiyim Allaha sukur... Biraz belimden problemler basladi, bel fitigi baslangici var sanirim, zor oturup kalkiyorum... Insallah ileriki aylarda cok ciddi probleme yol acmaz...
Seninkine kizdim bu aradaa... Neden 9 aya cikariyor ya... 6 aya gelsin iste... Kisa kisa yapip, sIk sIk gelsin... Acaba 9 ay orda kalirsa, senin yanina geldiginde daha uzun sure mi kalabilecek?:26:

aynen öle hayatım. ödemelerimiz var malesef araba almıştı bana onsuz sorun yaşamıyım diye. 6 ay kalırsa 1 ay durup yine gitmesi gerekiyor, ama 9 ay kalırsa son 2 ayda çift maaş alınca benim yanımda daha fazla kalıyo. şimdiki gelişine kadar da ödemelerimizin çoğu bitiyo 1 tane kalıyo ki o da bişey değil. sebep bu hayatım 2-3 ay kalmak istiyo yanımda. tedavmiz de 1 ayda çözülcek gibi gelmiyo bana. hem yine yaz tatiline geliyim diyo. ama eger istersen gelirim dedi bu sefer de ya geldiğine değmezse bende bişey demedim. doğru düşünüyosun dedim o kadar.

bu arada sabada geçmiş olsun hayatım. doktor bu bel fıtığı ile ilgili bişey dedimi peki ??

Son düzenleme:

canım evet çektirdim..şimdi sıralama şöyle...önce normal rutin 6 ay geçiyor sonra..adetin düzensizde onu düzenliyorlar..adetin 2.günü hormon testi yaptırıyorlar..sonra onuda düzene sokunca yine olmuyorsa eşine bakıyorlar oda iyiyse rahim filmi çekiliyor oda iiyise yumurtlamaya yardımcı iğneler haplar..o ayda etmiyorsa aşılama..oda olmazsa tüpbebek....süper anlattım dimi ben aşılamaya geldim valla canım bu arada rahim filminde enjekte edilen ilaç hem tüpler tıkanıksa onu açıyor hemde rahim içini temiliyor..rahim filminden sonra hamile kalma şansın da %10 falan fazlalaşabiliyor...ve eğer rahim filminden sonra 6 ay içinde bebek olmazsa bu pkolular için geçerli işte o zamn tüp bebek direk...benimde 3 ayım bitti..geriye 3 ay kaldı..benim içime doğuyor biliyorum benim bebeğemm tüple gelcekk

selam kızlar...

hoşgeldin tatlıcadım...ve screamaway canım snde hoşgeldin :)

Son düzenleme:

ama canım ötekiside çok uzun ya...
ben olsan gelebileceği her seferinde gelmesini isterdim.
ayrıca çok zormuş,ilk kez yakından bir tanıdığım oluyor.. Allah yardımcınız olsun

Son düzenleme:
hoşgeldin tatlıcadım...ve screamaway canım snde hoşgeldin :)

hoşbulduk canım

hımmmm hayırlı olsun napalım, seninde olucak canım, takma kafana sen ne durumdasın şimdi. ?

moladayım canım ramazanın çıkmasını bekliyorum,sonra doktora giideceğim. pcoluyom,tedaviye başlayacağım Allah nasip ederse

çok güze anlattın hayatım ama sende öle karamsarlığa kapılma. sen bu hamile kalma evrelerini baya iyi biliyosun yalnız. bana sıra gelene kadar burda olursan yardım edersin artıkın. ben hamile kalana kadarrrrrrr sen doğurursun kesin :)

ama canım ötekiside çok uzun ya...
ben olsan gelebileceği her seferinde gelmesini isterdim.
ayrıca çok zormuş,ilk kez yakından bir tanıdığım oluyor.. Allah yardınmcınız olsun

evet çok can yakıcı şekilde uzun istiyorum bende 6 ay sonra gelmesini ama dediğim gibi o da haklı hem 1 ayda göz açıp kapayıncaya kadar geçiyo. zaten şöle düşünüyosun 6 ayı kalan 3 ay daha kalsın olsun bitsin ama ben çok yoruluyorum, kaldıramıyorum bazı şeyleri. içinde fırtına kopan çığlıkçığlığa bağaran beni, kimse ne duyuyo ne de anlıyor.
saol hayatım sabır diliyorum Allahtan ve dayanma gücü benim eşiminde işi mesleği bu. Allah cümlemizin yardımcısı olsun...

cnım bnm yaa ne güzel bi ilişkiniz var maşallah inş kocişin en kısa zamanda hem sabit hem bol maaşlı hem hayırlı bi iş bulur burda ve hep senn yanında olur

hoşbulduk canım

moladayım canım ramazanın çıkmasını bekliyorum,sonra doktora giideceğim. pcoluyom,tedaviye başlayacağım Allah nasip ederse

hımm hayırlısı olsun canım. hadi bakalım inşallah hayırlı haberle gelirsin.
sen şimdi moladasın yaa öle strese girmiyosun yok ovu yok gün aşırı ay şöle durıyım falan geniş yakıldığın için belkide inşallah kalırsın

normal şartlarda evet olabilir bu dediğin ama işte bende problem olunca olmuyor gülüm. hiç umut etmiyorum yani artık.

cnım bnm yaa ne güzel bi ilişkiniz var maşallah inş kocişin en kısa zamanda hem sabit hem bol maaşlı hem hayırlı bi iş bulur burda ve hep senn yanında olur

Allah razı olsun canım benim. aşkı kaybetmedik biz, bizi genç ve birbirimize bağımlı yapan da bu galiba. şu son gideceğine kadar beni yemeğe çıkarmaya geliyodu yaaa. o saati dört gözle bekliyodum ve hani ilk flörtlerinde insanın kalbi güm güm atar yaa aynen öle bi his doluyo içime. ona da bakıyorum benim geldiğimi görünce gözleri parlıyo daha da bi mutlu oluyorum o zaman. Amin canım inşallah bulur, kısmetde varsa bağdattan döner gelir.
Hepimiz eş konusunda mutluyuz burda Allah hiç birimizin yuvasını bozmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…