- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.221
aynen öle hayatım. ödemelerimiz var malesef araba almıştı bana onsuz sorun yaşamıyım diye. 6 ay kalırsa 1 ay durup yine gitmesi gerekiyor, ama 9 ay kalırsa son 2 ayda çift maaş alınca benim yanımda daha fazla kalıyo. şimdiki gelişine kadar da ödemelerimizin çoğu bitiyo 1 tane kalıyo ki o da bişey değil. sebep bu hayatım 2-3 ay kalmak istiyo yanımda. tedavmiz de 1 ayda çözülcek gibi gelmiyo bana. hem yine yaz tatiline geliyim diyo. ama eger istersen gelirim dedi bu sefer de ya geldiğine değmezsebende bişey demedim. doğru düşünüyosun dedim o kadar.
bu arada sabada geçmiş olsun hayatım. doktor bu bel fıtığı ile ilgili bişey dedimi peki ??
normal şartlarda evet olabilir bu dediğin ama işte bende problem olunca olmuyor gülüm. hiç umut etmiyorum yani artık.
kardaizcimmmm, bence senin de dedigin gibi dogru dusunmus esin... 3 ay daha dayanirsin, daha uzun kalir yaninda... 1 ay cok kisa sure...
bel fitigini doktora gostermedim bu sefer... benim belimde senelerdir agri var, ama bu aralar daha da artti... bu sefer doktora filan gostermedim.. nasil olsa hamileyim diye bisi yapamicak pek... idare etmeye calisiyorum....:26:
çok güze anlattın hayatım ama sende öle karamsarlığa kapılma. sen bu hamile kalma evrelerini baya iyi biliyosun yalnız. bana sıra gelene kadar burda olursan yardım edersin artıkın. ben hamile kalana kadarrrrrrr sen doğurursun kesin :)
.
çok güze anlattın hayatım ama sende öle karamsarlığa kapılma. sen bu hamile kalma evrelerini baya iyi biliyosun yalnız. bana sıra gelene kadar burda olursan yardım edersin artıkın. ben hamile kalana kadarrrrrrr sen doğurursun kesin :)
.
canikomm ne demekk tabiki anlatırım aşk olsun..hem de yüz yüze anlatırım bak sana yakın geliyorum :)
orası belli olmaz valla Allah bilir..belki ben hamiş olabilirim sende olursan ben doğurana kadar beraber gideriz doktora :)
hlycım canım ben şimdi doktora gidince bana nasıl bir tedavi uygulayacaklar pekiiii? bi açıkla bakalım,sen bu işin kurdu olmuşsun
canikomm şimdi sen bana bi hikayeyi anlat bakalım sonra yorumlayayım
yani hormon testi falan yaptırdınmı? hangi aşamadasın onu söyle önce :)
hormon yaptırmadım.
sadece usg var,o şekilde pko olduğumu öğrendim.
oda tee martta.
hiçbir aşamada değilim yani. baştan başlarlar muhtemelen...:26:
kardaizcimmmm, bence senin de dedigin gibi dogru dusunmus esin... 3 ay daha dayanirsin, daha uzun kalir yaninda... 1 ay cok kisa sure...
bel fitigini doktora gostermedim bu sefer... benim belimde senelerdir agri var, ama bu aralar daha da artti... bu sefer doktora filan gostermedim.. nasil olsa hamileyim diye bisi yapamicak pek... idare etmeye calisiyorum....:26:
ooooooo o çok geçmiş...önce hormon yapar canım sana adetin 2.veya 3. günü sonra ona bakar..ordaki duruma göre önce hormon ilacı verebilir..ve adet düzensizliği için (varsa) ilaç verir..ondan sonra yine olmazsa düzene girmezse..tabi hemen sonrAKİ ay olmayabilir..sonra eşine bakarlar onda bişi yoksa rahim filmi canım..ama senin en başta hormonlara bakarlar..hayırlısı olsun hakkında :)
canım ben gidip baktırım ok ama ya hormonal bir problem yoksa? o zaman dk gibi bir hapmı verecekler?:26: çünkü olmama ihtimali çok yüksek. şöyle bir durum varki benim adet düzensizliğimin asıl sebebi pko değildi. çünkü eskiden pko yoktu bende.
benim yumurtalıkların birinin boyu daha büyükmüş. bebeğe engel değil ama adet düzensizliği yapar demişti samsundaki doktorum.
bu arada canım hakkını helal et. ramazan ramazan sorularıma cevap veriyorun,Alla razı olsun
hımm hormonal bişi yoksa senin pko az seviyede demektir canım...adet düzensizliği için ya söktürücü verir..yada doğum kontrol hapı..şimdi yumurtanın birinin büyük olması bncede engel değil ama düzensizliği yapan oysa onu bilemem canım benim..ama doğum kontrolden sonra sen dersin bizim 1 yıl oldu uğraşalı o zamn eşine bakar sana rahim filmi ister sonrada klomen verir...ki bnce sen de 1 yıl oldu diye sonra sallıyorlar vakit kaybı boşuna :)
ne demek canım helal olsun aşk olsun birimiz hepimiz hepimiz birimiz için
canım nerdeyse oldu zaten hapı bırakalı 1 yıl
bana zaten doktor 6 ay olmazsa direk kısılığa eşinle gel dedi.
tabi bizimkini oraya götürmek büyük uğraş.
neyse ben bi gideyim bakayım. ne diyecek. hele bi bayram geçsin.
senin 13 haftayı geçmiş canım hala cinsiyeti belli olmadımı
:) o zamn sen eşini ikna etmeye bak şimdiden canım..onların biraz zor oluyor ya elle muayene falan oluyorlar bide spermiyogram vermeleri de zorama gitsin boşa vakit geçirtmesin
inşallah güzel haberler alırsın canım benim hayırlısı hakkında :)
ay benide bi emlakçı arıyor bi emlakçı kapatıyorçok komikk onu beğenmedim o şöyle o böyle
akşama gidip bakcam bi yerlere :)
yok renewalcim, bilmiyorum cinsiyeti... Ama zaten bildigim kadariyla burda en erken 19-20 civarinda soyluyorlar... daha cokkkkk erken benim icin yani... siz benden once ogrenirsiniz herhalde...:26::26:
Kizlar bana yardim edin lutfen. Bu pazar esimin amcalari geliyo yemege. 12 Kisi olucaz. Ve ben ne pisircegimi bilemiyorum kararsizim. Buluyorum biseyler birbirlerinden alakasiz geliyo vazgeciyorum. Olasi yapmak istediklerimi yaziyorum siz bana fikir beyan edin lutfennn
1- Erzincan tarhana corbasi (Yogurtlu tarhanasi)
2- Firin posetinde sebzeli tavuk
3- Mengen kebabi
4- Kadinbudu kofte (Meze niyetine soguk)
5- Sehriyeli pirinc pilavi
6- Pacanga boregi
7- Kırmızı erik kompostosu
8- Yogurtlu meze (Karar veremedim ne olcagina)
9-Salata
10- Gullac
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?