- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.241
bence menü çok güzel,çeşit yeterli. sadece miktarı uygun yap gerisi yeterli ve uyumlu duruyor. gerçi mengen kebabını bilmiyorum.
yoğurlu mezede önereyim. havuçlu yoğurtlu meze. kabak eklemeli olanıda var ama ben ondan yemedim hiç
Yoğurtlu Havuç Salatası | Ihlamurcum burdanda tarifine bakarsın yada araştırırsın
pilavıda bezelyeli havuçlu yapabilirsin,tavuğun yanına güzel gider.
canimm benim tesekkur ederimm. Unuttugum var zeytinyagli dolma sarcaktim bide hafta sonu yapragi fistigi falan aldim onuda eklersem cokmu olur acaba:26: Yengem tembihledi birde sakin fazla bisey yapma yenmiyor ramazanda diye.
dondurma,dondurmalı pasta,pasta,perde pilavı,pilav,pilavlar,bezelye,kroket,cheese kek,cheese cake,pasta,ılık mantı salatası,mantı salatası,mantı,bezelyeli kroket,kup,yoğutlu kup,kayısılı kup,kayısılı yoğurtlu kup,bademli milföy baklavası,milföy bakla mengen bu tatlim.
Kizlar bana yardim edin lutfen. Bu pazar esimin amcalari geliyo yemege. 12 Kisi olucaz. Ve ben ne pisircegimi bilemiyorum kararsizim. Buluyorum biseyler birbirlerinden alakasiz geliyo vazgeciyorum. Olasi yapmak istediklerimi yaziyorum siz bana fikir beyan edin lutfennn
1- Erzincan tarhana corbasi (Yogurtlu tarhanasi)
2- Firin posetinde sebzeli tavuk
3- Mengen kebabi
4- Kadinbudu kofte (Meze niyetine soguk)
5- Sehriyeli pirinc pilavi
6- Pacanga boregi
7- Kırmızı erik kompostosu
8- Yogurtlu meze (Karar veremedim ne olcagina)
9-Salata
10- Gullac
evet yapma bence zeytinyağlı yada zeytinyağlı yaparsan tavukbudu köfteyi çıkar. ben bir heves geçen pazar döktürdüm sonra 1 hafta yedik bitiremedik. senin 12 kişi gerçi hiç o kadar insan ağırlamadım bilemiyorum o yüzden
mengende çok lezzetli duruyor,karnım acıktı
yalnız çok tavuklu bir menü değilmi sencede:26:
yaaa evet iste bisey uyumsuz. Napsam ya ana yemek sen napmistin tatlim menunu yazarmisin kopya cekeyim
yaaa evet iste bisey uyumsuz. Napsam ya ana yemek sen napmistin tatlim menunu yazarmisin kopya cekeyim
azracımmm
yemek listen banada biraz kabarık geldi.
sana şöle tavsiye verebilirim. çorba + 1 çeşit sulu yemek + istediğin şekilde pilav
bu üçlü ana yemeği yapıp daha sonra sofranı yoğurtlu, zeytinyağlı, komposto ve mevsim salata ile çoğaltabilirsin.
tatlıcadı nın dediği gibi fazla yemek yapıpda elde kalmasın sonra. hee bide bu yaz sıcaklarında tavuğu ben pek kullanmam bilgin olsun.
heee yengenin dediği gibi bencede çok yapma insan hemen doyuyo ne hikmetse :)
bende haşlama ve rulo köfte vardı
yarın misafir alacaktım ama hamile diye bir yere gitmiyormuş arkadaşım
onlarada islim kebabı yapacaktım..
sende mengen yerine islim yapsan olurmuki
ben ramazanda 30 kişi birden ağırlardım iftarabana sor banaaaaaaaaaaa
bak benim menüyü söylüyorum..son yaptığım..
yayla çorbası
izmir köfte
z.yağlı barbunya
yoğurtlu semizotu
havuç tarator
haşlanmış soslu karnabahar brokoli havuç karışık
salata
iftariyelik
pilav tabiki
ve kadayıflı muhallebi :)
ben ana yemektan çok ara şeyden çok yapmıştıım çünkü onlar daha çok yeniyor :)
niye o kadar geçki:44:
sen şimdi ne zaman gideceksin kontrole?
16. hafta belli olur canım ama bilemedim şimdi belki orda farklıdır.
2li testi yaptırdın dimi sen?
Kizlar bana yardim edin lutfen. Bu pazar esimin amcalari geliyo yemege. 12 Kisi olucaz. Ve ben ne pisircegimi bilemiyorum kararsizim. Buluyorum biseyler birbirlerinden alakasiz geliyo vazgeciyorum. Olasi yapmak istediklerimi yaziyorum siz bana fikir beyan edin lutfennn
1- Erzincan tarhana corbasi (Yogurtlu tarhanasi)
2- Firin posetinde sebzeli tavuk
3- Mengen kebabi
4- Kadinbudu kofte (Meze niyetine soguk)
5- Sehriyeli pirinc pilavi
6- Pacanga boregi
7- Kırmızı erik kompostosu
8- Yogurtlu meze (Karar veremedim ne olcagina)
9-Salata
10- Gullac
kardaizcim cok haklisin. Karar veremedigim icin onuda yapim bunuda yapim demeye basladim. En fazla 9 kisi agirladim 12 kisi olunca doyulmuycak yetismiycek telasi sardi ole olunca menu aldi basini gitti. Birde sondakka yapilcak bir yemek olmasin istiyorum ctesi biteriyim cogunu diyorum. Tavuk basit gelmisti ama haklisin sicaklarda bozulma riski olan bi gida onu dusunmemistim cikardim listeden saolasin kuşum
islimi kayinvalidemlere haslamayida abimlere yapmistim tatlim esim ayni seyleri tekrarlama bi suru yemek kitabin var diyip inada bindirdirtti isihep girtlagini dusunuyo ya cok duskun yemege:97:
30 muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuvallahi bravooooo nasil yetistirdin hulyacim varmi bi sirri bu kadar cok kisiye yemek hazirlamanin. Saygiyla egiliyorum onunde simdi
benim salonum almaz gercekten:26: iki masa kurmus olmali iftar cunku. iftar olmasa bir kisim yer ikinci seferde baska grup yer.valla kızlar ne hamaratsınız yaa ben hala daa doru dürüst yemek yapmayı bile bilmiorum... hülyacım sen o kadar kişiyi nerde yedirdin peki bnm evime sıımaz o kadar kişi
valla kızlar ne hamaratsınız yaa ben hala daa doru dürüst yemek yapmayı bile bilmiorum... hülyacım sen o kadar kişiyi nerde yedirdin peki bnm evime sıımaz o kadar kişi
benim salonum almaz gercekten:26: iki masa kurmus olmali iftar cunku. iftar olmasa bir kisim yer ikinci seferde baska grup yer.
Allah razı olsun canım benim. aşkı kaybetmedik biz, bizi genç ve birbirimize bağımlı yapan da bu galiba. şu son gideceğine kadar beni yemeğe çıkarmaya geliyodu yaaa. o saati dört gözle bekliyodum ve hani ilk flörtlerinde insanın kalbi güm güm atar yaa aynen öle bi his doluyo içime. ona da bakıyorum benim geldiğimi görünce gözleri parlıyo daha da bi mutlu oluyorum o zaman. Amin canım inşallah bulur, kısmetde varsa bağdattan döner gelir.
Hepimiz eş konusunda mutluyuz burda Allah hiç birimizin yuvasını bozmasın.
selam kızlar,uzun süredir nete giremiyordum,tatİle gideceğim demiştim ya size,gittim geldim benim ev taşıma olayım başladı,eşya yenilemek için gez vs bi sürü iş,şu anda da başka bir yerden nete girdim zaten,eve nakil bağlanmasını bekliyorum.KJısaca hamişlik olayımı özet geçmek için girdim nete:2-5 ağustos arasında falan adet olmayı bekliyordum ben ama yine NE gelen vAR ne giden. dedim yine bunun döngü bozuldu galiba (önceki aydan hatırlayanlar bilir ,bir ay hiç regl olmamıştım,doktora gitmiştim her şey normal çıkmıştı hani)bu arada taşınıyorum diye koli yapıyorum bişiler taşıyorum ister istemEZ,kaldırıyorsun kutu falan,dedim ne olur ne olmaz eczaneden test alayım da bişi çıkarsa ağır kaldırmam,geçen hafta pazartesi test yaptım bişi çıkmadı,cuma bi idrar testi daha yaptım gene bişi çıkmadı,siliki çizgi vs de yok testte,bu arada kasıklarım feci batıyo,göğüslerim adet olcakmış gibi gergin vaziyette.yeni taşındığım evin yakınında aile sağlığı merkezi var,dedim bide kan testi yaptırayım niye bu kadar batıyo bu kasıklar diye.Ve HAMİLEYMİŞİMMM KIZLARRR!!!BhCG değerim 878,75 çıktı,hemen doktora gittim bugün ,salı günü keseyi görmek için randevu verdi,geçen ay döngün bozulduğu için geç yumurtlamışsın dedi,BAT ını 2 temmuz değil de 15 temmuz gibi sayıcaz dedi,dedim geçen hafta koli falan taşıdım ben bişi olur mu,dedi olsaydı zaten o gün olurdu,merak etme dedi,kanaman falan olmadığı sürece kasıklardaki batma normal ,rahme yerleşiyo dedi.Ve bu ay biz sadEce 1 hafta gün aşırı ilişkiyi deneyebildik,hatta sonrasında taşınma haftası falan kardeş kardeş uyuduk resmen yorgunluktan,hiç umutlu değildim,umudunuzu kesmeyin kızlar,bir de idrar testleri Hiç de güvenilir değilmiş onu anladım silik çizgi bile çıkmadı o kadar yani,şimdilik aklıma bunlar geldi,bugün yarın net bağlanıcak,görüşmek üzere,öptüm herkesi :)
selam kızlar,uzun süredir nete giremiyordum,tatİle gideceğim demiştim ya size,gittim geldim benim ev taşıma olayım başladı,eşya yenilemek için gez vs bi sürü iş,şu anda da başka bir yerden nete girdim zaten,eve nakil bağlanmasını bekliyorum.KJısaca hamişlik olayımı özet geçmek için girdim nete:2-5 ağustos arasında falan adet olmayı bekliyordum ben ama yine NE gelen vAR ne giden. dedim yine bunun döngü bozuldu galiba (önceki aydan hatırlayanlar bilir ,bir ay hiç regl olmamıştım,doktora gitmiştim her şey normal çıkmıştı hani)bu arada taşınıyorum diye koli yapıyorum bişiler taşıyorum ister istemEZ,kaldırıyorsun kutu falan,dedim ne olur ne olmaz eczaneden test alayım da bişi çıkarsa ağır kaldırmam,geçen hafta pazartesi test yaptım bişi çıkmadı,cuma bi idrar testi daha yaptım gene bişi çıkmadı,siliki çizgi vs de yok testte,bu arada kasıklarım feci batıyo,göğüslerim adet olcakmış gibi gergin vaziyette.yeni taşındığım evin yakınında aile sağlığı merkezi var,dedim bide kan testi yaptırayım niye bu kadar batıyo bu kasıklar diye.Ve HAMİLEYMİŞİMMM KIZLARRR!!!BhCG değerim 878,75 çıktı,hemen doktora gittim bugün ,salı günü keseyi görmek için randevu verdi,geçen ay döngün bozulduğu için geç yumurtlamışsın dedi,BAT ını 2 temmuz değil de 15 temmuz gibi sayıcaz dedi,dedim geçen hafta koli falan taşıdım ben bişi olur mu,dedi olsaydı zaten o gün olurdu,merak etme dedi,kanaman falan olmadığı sürece kasıklardaki batma normal ,rahme yerleşiyo dedi.Ve bu ay biz sadEce 1 hafta gün aşırı ilişkiyi deneyebildik,hatta sonrasında taşınma haftası falan kardeş kardeş uyuduk resmen yorgunluktan,hiç umutlu değildim,umudunuzu kesmeyin kızlar,bir de idrar testleri Hiç de güvenilir değilmiş onu anladım silik çizgi bile çıkmadı o kadar yani,şimdilik aklıma bunlar geldi,bugün yarın net bağlanıcak,görüşmek üzere,öptüm herkesi :)
migicim canımmmmmmmm çok sevindimmm ayyy çok şükür hamiş haberi aldık oh ne güzell
Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
ay kızlar vallaha bu cidden topiğin totemi oldu evi taşıyan hamiş kalıyor yaahuuuuuuuuuu....ayy hadi darısı bnle sılacığımın başınaaaaaa başka taşınan varmıydı :26: varsa onlarada herkeşlere inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?