2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canimm benim tesekkur ederimm. Unuttugum var zeytinyagli dolma sarcaktim bide hafta sonu yapragi fistigi falan aldim onuda eklersem cokmu olur acaba:26: Yengem tembihledi birde sakin fazla bisey yapma yenmiyor ramazanda diye.

dondurma,dondurmalı pasta,pasta,perde pilavı,pilav,pilavlar,bezelye,kroket,cheese kek,cheese cake,pasta,ılık mantı salatası,mantı salatası,mantı,bezelyeli kroket,kup,yoğutlu kup,kayısılı kup,kayısılı yoğurtlu kup,bademli milföy baklavası,milföy bakla mengen bu tatlim.

evet yapma bence zeytinyağlı yada zeytinyağlı yaparsan tavukbudu köfteyi çıkar. ben bir heves geçen pazar döktürdüm sonra 1 hafta yedik bitiremedik. senin 12 kişi gerçi hiç o kadar insan ağırlamadım bilemiyorum o yüzden

mengende çok lezzetli duruyor,karnım acıktı
yalnız çok tavuklu bir menü değilmi sencede:26:

canım bncede menün güzel yanlız nacizhane fikrim çeşit çok değil mi? yani hem tavuk hem kebap hem börek hem köfte hem yoğurtlu meze ohoooo bnce fazla ama sen bilirsin mesela mengen kebabı ne bilmiyorum ama onu yapsan sebzeli tavuk basit kaçabilir..onu çıkartsan sanki olacak gibi ...yoğurtlu mezeye bnde örnek olarak semizotunu tavsiye ederim hem ana yemeğin yanında daha fresh olur ben onu süzme yoğurtla yaparım içine de 2diş sarımsak ohhhhhhhhh mis valla..tabi tercih senin ben fiikrimi beyan ettim sadece :)

yaaa evet iste bisey uyumsuz. Napsam ya ana yemek sen napmistin tatlim menunu yazarmisin kopya cekeyim

azracımmm
yemek listen banada biraz kabarık geldi.
sana şöle tavsiye verebilirim. çorba + 1 çeşit sulu yemek + istediğin şekilde pilav
bu üçlü ana yemeği yapıp daha sonra sofranı yoğurtlu, zeytinyağlı, komposto ve mevsim salata ile çoğaltabilirsin.
tatlıcadı nın dediği gibi fazla yemek yapıpda elde kalmasın sonra. hee bide bu yaz sıcaklarında tavuğu ben pek kullanmam bilgin olsun.
heee yengenin dediği gibi bencede çok yapma insan hemen doyuyo ne hikmetse :)

Son düzenleme:
yaaa evet iste bisey uyumsuz. Napsam ya ana yemek sen napmistin tatlim menunu yazarmisin kopya cekeyim

ben ramazanda 30 kişi birden ağırlardım iftara bana sor banaaaaaaaaaaa

bak benim menüyü söylüyorum..son yaptığım..

yayla çorbası
izmir köfte
z.yağlı barbunya
yoğurtlu semizotu
havuç tarator
haşlanmış soslu karnabahar brokoli havuç karışık
salata
iftariyelik
pilav tabiki
ve kadayıflı muhallebi :)

ben ana yemektan çok ara şeyden çok yapmıştıım çünkü onlar daha çok yeniyor :)

kardaizcim cok haklisin. Karar veremedigim icin onuda yapim bunuda yapim demeye basladim. En fazla 9 kisi agirladim 12 kisi olunca doyulmuycak yetismiycek telasi sardi ole olunca menu aldi basini gitti. Birde sondakka yapilcak bir yemek olmasin istiyorum ctesi biteriyim cogunu diyorum. Tavuk basit gelmisti ama haklisin sicaklarda bozulma riski olan bi gida onu dusunmemistim cikardim listeden saolasin kuşum

bende haşlama ve rulo köfte vardı

yarın misafir alacaktım ama hamile diye bir yere gitmiyormuş arkadaşım
onlarada islim kebabı yapacaktım..
sende mengen yerine islim yapsan olurmuki

islimi kayinvalidemlere haslamayida abimlere yapmistim tatlim esim ayni seyleri tekrarlama bi suru yemek kitabin var diyip inada bindirdirtti isi hep girtlagini dusunuyo ya cok duskun yemege:97:

30 muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu vallahi bravooooo nasil yetistirdin hulyacim varmi bi sirri bu kadar cok kisiye yemek hazirlamanin. Saygiyla egiliyorum onunde simdi

niye o kadar geçki:44:
sen şimdi ne zaman gideceksin kontrole?
16. hafta belli olur canım ama bilemedim şimdi belki orda farklıdır.
2li testi yaptırdın dimi sen?

tatlicadicimmm, yaptirdim 2li testi.. 12. haftada... Bundan sonraki ultrasonum 20. haftada... Herhalde o zaman cinsiyeti soylerler.. Burda gec soyluyorlar.. Cinsiyet istedikleri gibi cikmayinca kurtaja giden kulturler var diye.. Onu engellemek icin gec soyluyorlar...

Azracimmm, menu baya kalabalik... Kolay gelsin... Bizim de bu aksam esimin arkadaslari geliyor 8 kisi.. Annem onlari agirlicak.. Cok fazla bisi yaptirmadim, tatlicadinin dedigi gibi yenmiyor...

Bu arada yogurtlu meze icin kabakli bir yogurtlu mezeyi onerebilirim.. Icine ceviz de konuyor, kabak cigden rendelenip konuyor.. Benim azeri bir arkadas yapmisti ben cok begenmistim, sonra kendim denedim, cok iyi beceremedim.. Ama internette bulursun sanirim tarifini...

estağfurullah canım benim eğilmek ne demek lütfen...şimdi kaynanamların tarafını tek tek alarak her seferinde yorulacağıma bi kerede çıkartıyodum valla napiim :)

bi gün öncesinden tatlıyı yapıyordum canım..diğerlerine öğlende başlıyordum yapmaya işte söylemesi ayıp biraz pratiğimde yapardım soframıda hazırlardım işte beklerdim..zor oluyordu tabi ama her seferinde 6-7aileye hazırlık yapmaktansa bikerede yapıp çıkarmak daha ii oluyordu..

ayyyyyyyyyyyyyy sinir oldummmmmmm yaa..durmadan elektrik kesildi bi gitti bi geldi bi gitti bi geldi tv bozulcak valla ya yazamadım da bi türlü hayret bişi..aradım ayedaşı fırçaladım tv im bozulursa görürsünüz dedim

valla kızlar ne hamaratsınız yaa ben hala daa doru dürüst yemek yapmayı bile bilmiorum... hülyacım sen o kadar kişiyi nerde yedirdin peki bnm evime sıımaz o kadar kişi

valla kızlar ne hamaratsınız yaa ben hala daa doru dürüst yemek yapmayı bile bilmiorum... hülyacım sen o kadar kişiyi nerde yedirdin peki bnm evime sıımaz o kadar kişi
benim salonum almaz gercekten:26: iki masa kurmus olmali iftar cunku. iftar olmasa bir kisim yer ikinci seferde baska grup yer.

benim salonum almaz gercekten:26: iki masa kurmus olmali iftar cunku. iftar olmasa bir kisim yer ikinci seferde baska grup yer.

canlarımm şöylekii çocukları önden yedirdik mutfaktaki masada...
sonra o masaya salondaki masaya orta sehpaya ve yer sofrasına hazırladım
ama bi görseniz evin her yerinden birileri çıkıyor
kalabalık zor ama bi kerede çıkıyor ii oluyor..düşünsene hepsi için ayrı ayrı yemek menü yap temizlik hem gelmeden hem gidince yap falan amannnnnnnn uzun iş ben sevmem öle

kizlaaaaaaaaaarrrrrrrr nabersinizzzz..... bende iyiyimmm saat sayiyorum susadim cak.... 1.5saat var daha((

masallah menuler havada ucusmuss....ne guzel fikir oluyor ben seviyorrum boyle paylasimlari acikcasi....

azracimm canimm altindan kalkacagina inaniyorum ve cook lezzetli olcak mamalarin tatlim...en sonki menumuyazayim bende...

tavuk corbasi(bayiliyorlar bunaaa...)
manisa kebabi
tavuklu pilav
kremali pure
kiymali ve peynirli borek
rus salatasi
havuc salatasi(havuc rendelenip bi tane yesil soganin beyaz kismi ve maydonoz dogranir,limon karabiber tuzla tatlandirdiktan sonra mayonezle bulursturulur vee afiyetle yenirrrrr)
haydari

tatli olarakta tiramisu yapmistm..koca tepsiden sadece 3 parcacik kalmistiiii...

simdi yine esimin arkadaslari gelecek mengen kebabi yapabilirim aslinda....

kizlar fikrim geldii pirinc pilavi yerine bulgura nedersiniz.... biliyorsunuz beyaz bulgur pilavida gayet lezizzz...

selam kızlar,uzun süredir nete giremiyordum,tatİle gideceğim demiştim ya size,gittim geldim benim ev taşıma olayım başladı,eşya yenilemek için gez vs bi sürü iş,şu anda da başka bir yerden nete girdim zaten,eve nakil bağlanmasını bekliyorum.KJısaca hamişlik olayımı özet geçmek için girdim nete:2-5 ağustos arasında falan adet olmayı bekliyordum ben ama yine NE gelen vAR ne giden. dedim yine bunun döngü bozuldu galiba (önceki aydan hatırlayanlar bilir ,bir ay hiç regl olmamıştım,doktora gitmiştim her şey normal çıkmıştı hani)bu arada taşınıyorum diye koli yapıyorum bişiler taşıyorum ister istemEZ,kaldırıyorsun kutu falan,dedim ne olur ne olmaz eczaneden test alayım da bişi çıkarsa ağır kaldırmam,geçen hafta pazartesi test yaptım bişi çıkmadı,cuma bi idrar testi daha yaptım gene bişi çıkmadı,siliki çizgi vs de yok testte,bu arada kasıklarım feci batıyo,göğüslerim adet olcakmış gibi gergin vaziyette.yeni taşındığım evin yakınında aile sağlığı merkezi var,dedim bide kan testi yaptırayım niye bu kadar batıyo bu kasıklar diye.Ve HAMİLEYMİŞİMMM KIZLARRR!!!BhCG değerim 878,75 çıktı,hemen doktora gittim bugün ,salı günü keseyi görmek için randevu verdi,geçen ay döngün bozulduğu için geç yumurtlamışsın dedi,BAT ını 2 temmuz değil de 15 temmuz gibi sayıcaz dedi,dedim geçen hafta koli falan taşıdım ben bişi olur mu,dedi olsaydı zaten o gün olurdu,merak etme dedi,kanaman falan olmadığı sürece kasıklardaki batma normal ,rahme yerleşiyo dedi.Ve bu ay biz sadEce 1 hafta gün aşırı ilişkiyi deneyebildik,hatta sonrasında taşınma haftası falan kardeş kardeş uyuduk resmen yorgunluktan,hiç umutlu değildim,umudunuzu kesmeyin kızlar,bir de idrar testleri Hiç de güvenilir değilmiş onu anladım silik çizgi bile çıkmadı o kadar yani,şimdilik aklıma bunlar geldi,bugün yarın net bağlanıcak,görüşmek üzere,öptüm herkesi :)

Son düzenleme:

amin :) inşallah....

canım hayırlı olsun ben yeniyim daha buralarda çok sevindim adına hayırlısıyla sağlıklı herşeyiyle çok güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle

migicim canımmmmmmmm çok sevindimmm ayyy çok şükür hamiş haberi aldık oh ne güzell

Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

ay kızlar vallaha bu cidden topiğin totemi oldu evi taşıyan hamiş kalıyor yaahuuuuuuuuuu....ayy hadi darısı bnle sılacığımın başınaaaaaa başka taşınan varmıydı :26: varsa onlarada herkeşlere inşallahhhhhh

AMİN KIZLARR,en kısa zamanda darısı başınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…