- 2 Mayıs 2011
- 2.009
- 95
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.261
canım hayırlı olsun ben yeniyim daha buralarda çok sevindim adına hayırlısıyla sağlıklı herşeyiyle çok güzel bir hamilelik geçirmen dileğiyle
AMİN KIZLARR,en kısa zamanda darısı başınıza
selam kızlar,uzun süredir nete giremiyordum,tatİle gideceğim demiştim ya size,gittim geldim benim ev taşıma olayım başladı,eşya yenilemek için gez vs bi sürü iş,şu anda da başka bir yerden nete girdim zaten,eve nakil bağlanmasını bekliyorum.KJısaca hamişlik olayımı özet geçmek için girdim nete:2-5 ağustos arasında falan adet olmayı bekliyordum ben ama yine NE gelen vAR ne giden. dedim yine bunun döngü bozuldu galiba (önceki aydan hatırlayanlar bilir ,bir ay hiç regl olmamıştım,doktora gitmiştim her şey normal çıkmıştı hani)bu arada taşınıyorum diye koli yapıyorum bişiler taşıyorum ister istemEZ,kaldırıyorsun kutu falan,dedim ne olur ne olmaz eczaneden test alayım da bişi çıkarsa ağır kaldırmam,geçen hafta pazartesi test yaptım bişi çıkmadı,cuma bi idrar testi daha yaptım gene bişi çıkmadı,siliki çizgi vs de yok testte,bu arada kasıklarım feci batıyo,göğüslerim adet olcakmış gibi gergin vaziyette.yeni taşındığım evin yakınında aile sağlığı merkezi var,dedim bide kan testi yaptırayım niye bu kadar batıyo bu kasıklar diye.Ve HAMİLEYMİŞİMMM KIZLARRR!!!BhCG değerim 878,75 çıktı,hemen doktora gittim bugün ,salı günü keseyi görmek için randevu verdi,geçen ay döngün bozulduğu için geç yumurtlamışsın dedi,BAT ını 2 temmuz değil de 15 temmuz gibi sayıcaz dedi,dedim geçen hafta koli falan taşıdım ben bişi olur mu,dedi olsaydı zaten o gün olurdu,merak etme dedi,kanaman falan olmadığı sürece kasıklardaki batma normal ,rahme yerleşiyo dedi.Ve bu ay biz sadEce 1 hafta gün aşırı ilişkiyi deneyebildik,hatta sonrasında taşınma haftası falan kardeş kardeş uyuduk resmen yorgunluktan,hiç umutlu değildim,umudunuzu kesmeyin kızlar,bir de idrar testleri Hiç de güvenilir değilmiş onu anladım silik çizgi bile çıkmadı o kadar yani,şimdilik aklıma bunlar geldi,bugün yarın net bağlanıcak,görüşmek üzere,öptüm herkesi :)
demiii bitanem yaaaaaaaaaaaa vallahi bende heycanlandim yaa tuuh su evi bulsaydik biran once irkci adam evi vermedi bizemigicim canımmmmmmmm çok sevindimmm ayyy çok şükür hamiş haberi aldık oh ne güzell
Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
caniiimm yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa resmeenn su an tebessum ediyorum...okadar mutlu oldumki.... neguzel yaaaaaaaa.... epeydirde hamis haberi almamistik... ama yanii bisey daha tasinan bir kisi daha hamileee e yok artik demek istiyorummmm.... hlyaminda dedigi gibi yakin zamanda ikimiz variz tasinacak olan... insallah bizde guzel haber aliriz....
ayy cidden cook sevindim canim hayirli olsun kucagina almak nasip olsun insallahhhh
ay kızlar vallaha bu cidden topiğin totemi oldu evi taşıyan hamiş kalıyor yaahuuuuuuuuuu....ayy hadi darısı bnle sılacığımın başınaaaaaa başka taşınan varmıydı :26: varsa onlarada herkeşlere inşallahhhhhh
selam kızlar,uzun süredir nete giremiyordum,tatİle gideceğim demiştim ya size,gittim geldim benim ev taşıma olayım başladı,eşya yenilemek için gez vs bi sürü iş,şu anda da başka bir yerden nete girdim zaten,eve nakil bağlanmasını bekliyorum.KJısaca hamişlik olayımı özet geçmek için girdim nete:2-5 ağustos arasında falan adet olmayı bekliyordum ben ama yine NE gelen vAR ne giden. dedim yine bunun döngü bozuldu galiba (önceki aydan hatırlayanlar bilir ,bir ay hiç regl olmamıştım,doktora gitmiştim her şey normal çıkmıştı hani)bu arada taşınıyorum diye koli yapıyorum bişiler taşıyorum ister istemEZ,kaldırıyorsun kutu falan,dedim ne olur ne olmaz eczaneden test alayım da bişi çıkarsa ağır kaldırmam,geçen hafta pazartesi test yaptım bişi çıkmadı,cuma bi idrar testi daha yaptım gene bişi çıkmadı,siliki çizgi vs de yok testte,bu arada kasıklarım feci batıyo,göğüslerim adet olcakmış gibi gergin vaziyette.yeni taşındığım evin yakınında aile sağlığı merkezi var,dedim bide kan testi yaptırayım niye bu kadar batıyo bu kasıklar diye.Ve HAMİLEYMİŞİMMM KIZLARRR!!!BhCG değerim 878,75 çıktı,hemen doktora gittim bugün ,salı günü keseyi görmek için randevu verdi,geçen ay döngün bozulduğu için geç yumurtlamışsın dedi,BAT ını 2 temmuz değil de 15 temmuz gibi sayıcaz dedi,dedim geçen hafta koli falan taşıdım ben bişi olur mu,dedi olsaydı zaten o gün olurdu,merak etme dedi,kanaman falan olmadığı sürece kasıklardaki batma normal ,rahme yerleşiyo dedi.Ve bu ay biz sadEce 1 hafta gün aşırı ilişkiyi deneyebildik,hatta sonrasında taşınma haftası falan kardeş kardeş uyuduk resmen yorgunluktan,hiç umutlu değildim,umudunuzu kesmeyin kızlar,bir de idrar testleri Hiç de güvenilir değilmiş onu anladım silik çizgi bile çıkmadı o kadar yani,şimdilik aklıma bunlar geldi,bugün yarın net bağlanıcak,görüşmek üzere,öptüm herkesi :)
aaa ne güzel bi haber bu...
gözünaydin tatlim ya.. iste beklemedigin anda gelmesi bu oluyor sanirim
bende seni dusunuyordum canimmm.... bak nediyorum hani migiyle sen gecen aylar ayni gidiyodunuzyaa hani regl olamayisiniz.... bak sonraki ay migi hamile ciktii... diyorumhani yeni bi totem olabilir miiiii????
yok kuzum yaa-- istemiyorum cocuk felan.. ben böylenin cocugunu napiim.. lan acacam agzimi.. ben böyle erkek görmedim yaa.. mutvaga girmis de fisir fisir anasiyla konusuyo inanamiyorum yaa... iyiki biraz gec kaldim.. yavv...
Arkadaşlarrrr(((((((((((((((((((
ÇOK ÇOK ÜZGÜNÜM Kİ MİREMİST TEN KIRMIZI KARTTTTTTTTTTT(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
MAALESEF BU SABAH KIRMIZI KART GÖRDÜM ARTIK NORMAL OLDUĞUM GİBİ SÖKÜLDÜM BUNDAN SONRA NE YAPACAĞIM ŞANSIM NEDİR HİÇ BİŞİ BİLMİORUMMMM İNCELEMEYECEĞİM:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
Parasindan değil kuzum devlet hastanesi kabul etmiyor ozelin testini. Sebebini sorduk guvenmiyoruz biz ozelde yapilan testlere dedi. En guvenilir labratuar her zaman devlette olur dedi. Para kazanmak icin herturlu hile donuyor orda dedi gayet samimi geldi aciklamalari bize. O yuzden yoksa esime kalsa baya yuklu miktarda parayi gozden cikardiYeterki gelsin bebisimiz diyor. Hayirlisi herseyin basi saglik tabiki.
Esimin testte sorun cikmassa banada rahim filmi dedi. Ama esimde sorun ciksada cektirmek istiyorum ben aslinda ozelde cektircem nasilsa. Ya tupler tikaliysa simdi kurlere de basladik keciboynuzu bal-tarcin falan birde dis gebelik olursa diye korkuyorum amannn ya kafamda kuruyorum kuruyorum sonra kendim inaniyorum
Doktor bizi 1 senedir deniyoruz saniyo acaba acelemi ediyorum ama yas geldi geciyo ya31 yasinda oldum bu beni cok sıkıstırıyo yas problem olmasa valla beklerim 1 sene. 2. 3. yu ne zaman yapcam 1 sene ilk cocugu beklersem
Kizlar bana yardim edin lutfen. Bu pazar esimin amcalari geliyo yemege. 12 Kisi olucaz. Ve ben ne pisircegimi bilemiyorum kararsizim. Buluyorum biseyler birbirlerinden alakasiz geliyo vazgeciyorum. Olasi yapmak istediklerimi yaziyorum siz bana fikir beyan edin lutfennn
1- Erzincan tarhana corbasi (Yogurtlu tarhanasi)
2- Firin posetinde sebzeli tavuk
3- Mengen kebabi
4- Kadinbudu kofte (Meze niyetine soguk)
5- Sehriyeli pirinc pilavi
6- Pacanga boregi
7- Kırmızı erik kompostosu
8- Yogurtlu meze (Karar veremedim ne olcagina)
9-Salata
10- Gullac
Migicimmm Tebrik ederim seni Allah kucağına Almayı da nasip etsin inş. Hlynın da dediği gibi taşınan hamile kalıyor bu ne yawww :44:
Bu arada menüler falan anlatılmış dünbende yarın akşam görümcemleri almak istiyorum şimdi o aldı bizi çağırmasam olmayacak :76: C.tesi de Annemler ve abimleri alayım başkada kimseyi çağırmıycam zaten haftaya son o zamanda temizlik yaparım ....
Regencim senin bugün mü regli olman gerekti ?ayyy sende var heralde bişeyler yaa Göğüs ağrın falan devam ediyormu? Benim artık ağrımıyo eskisi kadar şiş de değil sadece karnım şişiyo o da gaz ... Anlayacağın benim bu ay da umudum yok
günaydın kızlar
yani normal döngüde evet.. gögüslerim halen agriyor, arada bir de karnimin tam ortasi adet geldi gelecek sekilde.. ama benim adetten önce gögüsüm hep agrir ki zaten, ama bu kadar uzun degil.. ben de pek siskinlik yok, sindirim sorunum var, bazen o rahatsiz ediyor.. tatlim biliyorsun gecen iki ayi.. iki ayda bi kere adet gördümya.. belki bu da gecikmedir. atesimi ölcmeye devam ediyorum, ok yüksek gidiyor, ama gecen ay da yüksekti.. baska da bi belirtim yok.. bekliyorum iste neyi bekledigimi bilmeden :97::97::97::97:
sanki adet olacakmışım gibi bi his bende de var yani alt karnım dolu böyle onu hissediyorum ama benimki regli olacağım için belli ... Sen ateşte ölçüyosun ateşinde yüksek gidiyor bence h.sonu kadar bekle sonra bi test yap bakarsın ikinci hamile sen çıkarsın şekerim
ne diyim canim yaa.. hayirlisi olsun bakalim.. h.sonu erken olabilir heralde cünkü daha bugün gelmesi gerekiyordu.. bekleyim ben en iyisi, aliskinim nasil olsabakarsin sen olmazsin belli mi olur.. kuppe de demisti belirtiler ayni diye...
demiii bitanem yaaaaaaaaaaaa vallahi bende heycanlandim yaa tuuh su evi bulsaydik biran once irkci adam evi vermedi bizehadi bitanem darisi basimiza insallahhh...
Öyle hayırlısı tabi inşallah varsa da bi sıkıntı yaşamazsınız canım .. Ben bu ay da kesin regli olucam belli yaa önce göğüs ağrısı falan varken acaba mı diyordum şimdi hiç umudum kalmadı baksana evide taşımıyorumbeni anca tüp bebek paklar bayram hevesimde bitti hani diyordum ya bayramda öğrenirsem babamlarda söyleyeceğim diye sanırım söyleyemeyeceğim ... İnşallah olmaz hamile kalırım ama pek umudum yok açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?