2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

AMİN KIZLARR,en kısa zamanda darısı başınıza

aminnnnnnn..canım kuppe taşındı hamile,renewal ev aldı hamile,screamaway taşındı hamile ve hepsi yeni evlerinde aldılar hamiş haberlerini..şimdi ben taşınıyorum ve de sılacım ev bulursa taşıncak...inşallah bizde yeni evimizde hamiş haberimizi alırızzzzzzzzzzzzzz :)))

demiii bitanem yaaaaaaaaaaaa vallahi bende heycanlandim yaa tuuh su evi bulsaydik biran once irkci adam evi vermedi bize hadi bitanem darisi basimiza insallahhh...

aaa ne güzel bi haber bu...

gözünaydin tatlim ya.. iste beklemedigin anda gelmesi bu oluyor sanirim

bende seni dusunuyordum canimmm.... bak nediyorum hani migiyle sen gecen aylar ayni gidiyodunuzyaa hani regl olamayisiniz.... bak sonraki ay migi hamile ciktii... diyorumhani yeni bi totem olabilir miiiii????

yok kuzum yaa-- istemiyorum cocuk felan.. ben böylenin cocugunu napiim.. lan acacam agzimi.. ben böyle erkek görmedim yaa.. mutvaga girmis de fisir fisir anasiyla konusuyo inanamiyorum yaa... iyiki biraz gec kaldim.. yavv...

Son düzenleme:
yok kuzum yaa-- istemiyorum cocuk felan.. ben böylenin cocugunu napiim.. lan acacam agzimi.. ben böyle erkek görmedim yaa.. mutvaga girmis de fisir fisir anasiyla konusuyo inanamiyorum yaa... iyiki biraz gec kaldim.. yavv...

bitanemmm yaaa yine dellendirdilermi seni yaaaaaaaaa........ du bakiimmm isyan bayragini kaldirma hemen detay anlatmak istersendinleriz kusum yaaa.... annesiyle bir arkandan mi atiyorlardiiii....

kızlarrr napıyosunuzzz
dünden berı gıremedımmm mısafırım var bı acıp bakıyım kızlara dedımmmm
bı gecmısı okuyımm yenı haberlerımız varmııııııı

cnm bnm hayırlısı olsun üzülmeee

azracımmm canım arkadasımm ınsallah esının sonucları guzel cıkarr ve senınde rahım fılmın temız cıkarrr sorunsuz bebısınız gelırr

cnmmm menu baya kabarıkmısssssss ama yogurtlu meze ıcın yogurtlu kabak mezesını kesınlıkle tavsıye ederımmmmmmmmm

cnmmm hayırlısı olsunnn cok sevındımmm agustos ayının ılk hamişinide cıkardıkk haydı kızlarrr mıgının pesınee

günaydin herkese... ay bugün de hava cok güzel burda... insallah bi süre böyle gider yaaa...

Migicimmm Tebrik ederim seni Allah kucağına Almayı da nasip etsin inş. Hlynın da dediği gibi taşınan hamile kalıyor bu ne yawww :44:

Bu arada menüler falan anlatılmış dün bende yarın akşam görümcemleri almak istiyorum şimdi o aldı bizi çağırmasam olmayacak :76: C.tesi de Annemler ve abimleri alayım başkada kimseyi çağırmıycam zaten haftaya son o zamanda temizlik yaparım ....

Regencim senin bugün mü regli olman gerekti ? ayyy sende var heralde bişeyler yaa Göğüs ağrın falan devam ediyormu? Benim artık ağrımıyo eskisi kadar şiş de değil sadece karnım şişiyo o da gaz ... Anlayacağın benim bu ay da umudum yok

yani normal döngüde evet.. gögüslerim halen agriyor, arada bir de karnimin tam ortasi adet geldi gelecek sekilde.. ama benim adetten önce gögüsüm hep agrir ki zaten, ama bu kadar uzun degil.. ben de pek siskinlik yok, sindirim sorunum var, bazen o rahatsiz ediyor.. tatlim biliyorsun gecen iki ayi.. iki ayda bi kere adet gördümya.. belki bu da gecikmedir. atesimi ölcmeye devam ediyorum, ok yüksek gidiyor, ama gecen ay da yüksekti.. baska da bi belirtim yok.. bekliyorum iste neyi bekledigimi bilmeden :97::97::97::97:

günaydın kızlar

günaydin kiz, hamis sen de ticker yapsana kendine demistim ama yapmissin, yuh gözüme yani...

Son düzenleme:

sanki adet olacakmışım gibi bi his bende de var yani alt karnım dolu böyle onu hissediyorum ama benimki regli olacağım için belli ... Sen ateşte ölçüyosun ateşinde yüksek gidiyor bence h.sonu kadar bekle sonra bi test yap bakarsın ikinci hamile sen çıkarsın şekerim

günaydınnnnn
migiiii canım gözün aydın. Allah sağlık versin canım dikkat et kendine. İnşallah sağsalim kucağına alırsın canım.
hakketten kızlar evi taşıyan hamile kalıyor. ama ben ev taşımayı düşünmüyorum..
regencim ne zaman testi yapıcaksın ???

ne diyim canim yaa.. hayirlisi olsun bakalim.. h.sonu erken olabilir heralde cünkü daha bugün gelmesi gerekiyordu.. bekleyim ben en iyisi, aliskinim nasil olsa bakarsin sen olmazsin belli mi olur.. kuppe de demisti belirtiler ayni diye...

ne diyim canim yaa.. hayirlisi olsun bakalim.. h.sonu erken olabilir heralde cünkü daha bugün gelmesi gerekiyordu.. bekleyim ben en iyisi, aliskinim nasil olsa bakarsin sen olmazsin belli mi olur.. kuppe de demisti belirtiler ayni diye...

Öyle hayırlısı tabi inşallah varsa da bi sıkıntı yaşamazsınız canım .. Ben bu ay da kesin regli olucam belli yaa önce göğüs ağrısı falan varken acaba mı diyordum şimdi hiç umudum kalmadı baksana evide taşımıyorum beni anca tüp bebek paklar bayram hevesimde bitti hani diyordum ya bayramda öğrenirsem babamlarda söyleyeceğim diye sanırım söyleyemeyeceğim ... İnşallah olmaz hamile kalırım ama pek umudum yok açıkçası

demiii bitanem yaaaaaaaaaaaa vallahi bende heycanlandim yaa tuuh su evi bulsaydik biran once irkci adam evi vermedi bize hadi bitanem darisi basimiza insallahhh...

pis adam gıcık adam sen de verse de tutma canım..bizde bugün yine bi yere gidicez hatta bi yerlere..bakalım inşallah artık buluruz istediğimiz gibi de taşınırım bnde haftaya salı-çarşamba kocacımlan tura çıkmamız lazım bnde yeni evimizde olsujn istiyorum bakalım hayırlısı :)

günaydın canlarımmmm

aaa ben de ev tasimiyorum ona kalirsa.. o zaman benim daha cok beklemem lazim canin sagolsun tatlim.. söylemek icin illa da özel bi gün kovalama, ben cok ugrastim olmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…