- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.281
BEN KENDİMİ çok kötü hissediorum kızlar bayılıcak gibiyim..Birazdan eşim gelip alıcak beni eve gidicem inş
BEN KENDİMİ çok kötü hissediorum kızlar bayılıcak gibiyim..Birazdan eşim gelip alıcak beni eve gidicem inş
offf ben şimdiden çok acıktım yaa :97: değişik değişik şeyler istiyo canım
ayy bnde 5gün fireden sonra bugün başladım şükür..ammaaaa biraz zor oluyor :18: akşamı çıkarırım herhal inşallah
uffff :97::97::97::97::97::97:
kıııız bende nasıl geççek bilmiyorum valla hiç acıkmaz susamazdım bile kaçgündür canım turşu istiyordu aslında herşey şalgam suyu ile başladı3 gündür her akşam turşu yiyorum ilk gün kaynanamlara gidecektik iftara geç kalmıştım eve eşimde gel annemlere gidelim dedi bende tamam dedim giderken canım zeten şalgam istiyordu bulamadım ( ben hazır şalgamları içmem ) turşu alalım bare dedim aldık neyse götürdüm 2 büyük kaseye koydum sadece ben 1 kaseyi bitirdim dedimki o turşuyu yemiyorsanın azcık alabilirmiyim ayyy şimdide istedi bak
ne oldu şekerim niye ufluyosun :93:
hayirdir breshka as mi eriyorsun ne??? :44::44::44::44::44: tursu felan...
can sIkIntIsI iste canim ya...
breshkaaaaaaaaaaa hay maşallah canım...senin için yanmıştır o zamn ahh canımmmmm akşam sana zor gelir Allah yardımcın olsun
SELAM CANLARIM nasılsınız?????
MİGİ tebrik ederim, Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı tüm isteyenlerin başına. Regen, Sıla, Hülya, Azra, Breska, Kardaiz, Menbeta, Derya ve şuan adını saymayı unuttuğum tüm arkadaşlar en hayırlı zamanda hamileliği hayırlısıyla tadarlar inşallah.
MİGİ tebrik ederim, Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı tüm isteyenlerin başına. Regen, Sıla, Hülya, Azra, Breska, Kardaiz, Menbeta, Derya ve şuan adını saymayı unuttuğum tüm arkadaşlar en hayırlı zamanda hamileliği hayırlısıyla tadarlar inşallah.
yani biraz susuzluk var şuan :93: akşama kadar iyice artmaz umarım ... :97: ama akşama gene alıcam
ya kızlar yarın görümcemi alayım dedim ya ne yapayım bana biraz örnek verin bakalım dün menüler havada uçuşmuş ....Düşündüklerimi yazayım size
- süzme mercimek çorbası yada yoğurtlu kesme çorba
- sulu köfte
- sebzeli pilav
- z.yağlı taze fasulye
- patlıcan salatası
- semizotu salatası
- çoban salata
- TURŞU
- tatlı olarak da şeftalili parfe yapmayı düşünüyorum
salata ve meze türü şeyler daha çok yeniliyor o yüzden yemek çok yapmayı düşünmüyorum .
canım Allah razı olsun senden ne güzel dualar etmişsin..inşallah rabbim duyar sesini sesimizi :)
menü güzel bnce canım..bnde ana yemek bi tane ama ara yemek 3-4 çeşit yapmayı uygun görüyorum..
c.tesi de annemler ve abimleri alıcam onlara daaaa
- az önce yazdığım çorbalardan birini yarın yaparsam diğerini c.tesi yaparım
- bizim oranın meşhur bi pidesi var cıvıklı diye ondan yapıcam
- z.yağlı fasulyeyi de biraz fazla yaparım ondan da koyarım
- süzme yoğurttan ayran
- dere otu salatası
- kırmızı biber salatası
- güveçte mantar
- TURŞU ...
- tatlı olarak da kadayıf düşünüyorum :78: ay bak onuda istedi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?