2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

BEN KENDİMİ çok kötü hissediorum kızlar bayılıcak gibiyim..Birazdan eşim gelip alıcak beni eve gidicem inş

Geçmiş olsun canım ... Ya bu kadar kötü yapıyorsa bu mide bulantıları falan bi serum veriyolar ondan sonra bulantı falan kalmıyo benim kuzenimde senin gibiydi hatta sen onun yanında iyisin yani işe gelebiliyorsun o sürünüyordu resmen kız doktoruna dedi ben bu bulantılara dayanamıyorum diye o da bi serum verdi sonra hiçbişeyi kalmadı

tansiyonum düşmüş olabilir, midem dün geceden beri çok kötü bide başım dönüo böle uyuşmuş gibi vücudum... doktor zaten bi tane mide bulantısı ilacı verdi onu kullanıorum ama pek işe yaramıoo.. saolun kızlar Rabbim size daa rahat hamilelikler nasip etsin inş

ayy bnde 5gün fireden sonra bugün başladım şükür..ammaaaa biraz zor oluyor :18: akşamı çıkarırım herhal inşallah

kıııız bende nasıl geççek bilmiyorum valla hiç acıkmaz susamazdım bile kaçgündür canım turşu istiyordu aslında herşey şalgam suyu ile başladı 3 gündür her akşam turşu yiyorum ilk gün kaynanamlara gidecektik iftara geç kalmıştım eve eşimde gel annemlere gidelim dedi bende tamam dedim giderken canım zeten şalgam istiyordu bulamadım ( ben hazır şalgamları içmem ) turşu alalım bare dedim aldık neyse götürdüm 2 büyük kaseye koydum sadece ben 1 kaseyi bitirdim dedimki o turşuyu yemiyorsanın azcık alabilirmiyim ayyy şimdide istedi bak

hayirdir breshka as mi eriyorsun ne??? :44::44::44::44::44: tursu felan...

ne oldu şekerim niye ufluyosun :93:

can sIkIntIsI iste canim ya...

hayirdir breshka as mi eriyorsun ne??? :44::44::44::44::44: tursu felan...

can sIkIntIsI iste canim ya...

yok canım yaa nerdeeeee ..:97: ramazandan ötürü heralde . ay keşke öyle bişey olsa anaaam kocacım da zavallı öyle sanıyor heralde hele 2 gündür özellikle canın bişey istiyormu diye soruyo şimdi jeton düştü ama ne yalan söyleyim feci canım istedi şuan daha neler istiyorum bir anlatsammmm off acıktım bugün ben ya akşam olur mu acep :44:

breshkaaaaaaaaaaa hay maşallah canım...senin için yanmıştır o zamn ahh canımmmmm akşam sana zor gelir Allah yardımcın olsun

SELAM CANLARIM nasılsınız?????

MİGİ tebrik ederim, Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı tüm isteyenlerin başına. Regen, Sıla, Hülya, Azra, Breska, Kardaiz, Menbeta, Derya ve şuan adını saymayı unuttuğum tüm arkadaşlar en hayırlı zamanda hamileliği hayırlısıyla tadarlar inşallah.

breshkaaaaaaaaaaa hay maşallah canım...senin için yanmıştır o zamn ahh canımmmmm akşam sana zor gelir Allah yardımcın olsun

yani biraz susuzluk var şuan :93: akşama kadar iyice artmaz umarım ... :97: ama akşama gene alıcam

ya kızlar yarın görümcemi alayım dedim ya ne yapayım bana biraz örnek verin bakalım dün menüler havada uçuşmuş ....Düşündüklerimi yazayım size

- süzme mercimek çorbası yada yoğurtlu kesme çorba
- sulu köfte
- sebzeli pilav
- z.yağlı taze fasulye
- patlıcan salatası
- semizotu salatası
- çoban salata
- TURŞU
- tatlı olarak da şeftalili parfe yapmayı düşünüyorum
salata ve meze türü şeyler daha çok yeniliyor o yüzden yemek çok yapmayı düşünmüyorum .

Hoşgeldin canım Aminnnnnnnnn aminnn inşallah Allah dualarımızı kabul etsin canım . Asıl sen nasılsın nasıl gidiyor ?

canım Allah razı olsun senden ne güzel dualar etmişsin..inşallah rabbim duyar sesini sesimizi :)

menü güzel bnce canım..bnde ana yemek bi tane ama ara yemek 3-4 çeşit yapmayı uygun görüyorum..

sagol canim benim.. Allah hayirlisini versin.. bakalim yine bekleme moduna gectim

canım Allah razı olsun senden ne güzel dualar etmişsin..inşallah rabbim duyar sesini sesimizi :)

menü güzel bnce canım..bnde ana yemek bi tane ama ara yemek 3-4 çeşit yapmayı uygun görüyorum..

c.tesi de annemler ve abimleri alıcam onlara daaaa

- az önce yazdığım çorbalardan birini yarın yaparsam diğerini c.tesi yaparım
- bizim oranın meşhur bi pidesi var cıvıklı diye ondan yapıcam
- z.yağlı fasulyeyi de biraz fazla yaparım ondan da koyarım
- süzme yoğurttan ayran
- dere otu salatası
- kırmızı biber salatası
- güveçte mantar
- TURŞU ...
- tatlı olarak da kadayıf düşünüyorum :78: ay bak onuda istedi canım

bu da güzel canım bnce gayet yerinde tercihlerin..ama artık yeter da gözümün önünde yemek resimleri uçuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…