- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.301
Hoşgeldin canımAminnnnnnnnn aminnn inşallah Allah dualarımızı kabul etsin canım . Asıl sen nasılsın nasıl gidiyor ?
bu da güzel canım bnce gayet yerinde tercihlerin..ama artık yeter da gözümün önünde yemek resimleri uçuşuyor
Çok şükür iyi gidiyor canım. bazen çok feci bi ağrı geliyor böyle yanlarım karnım midem filan bi 5 dk hiçbişey yapamıyorum, tutuluyorum resmen. onun haricinde şükürler olsun iyiyiz. haftaya veya bayramdan sonra 2li test yapılacak. gününe tam karar veremedim.
Sizler de iyisiniz inşallah.
REGENcim bekleme modundan hayırlı haberlerle çıkman dileğiyle arkadaşım.
Hepinize kucak dolusu öpücük
SELAM CANLARIM nasılsınız?????
MİGİ tebrik ederim, Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı tüm isteyenlerin başına. Regen, Sıla, Hülya, Azra, Breska, Kardaiz, Menbeta, Derya ve şuan adını saymayı unuttuğum tüm arkadaşlar en hayırlı zamanda hamileliği hayırlısıyla tadarlar inşallah.
yani biraz susuzluk var şuan :93: akşama kadar iyice artmaz umarım ... :97: ama akşama gene alıcam
ya kızlar yarın görümcemi alayım dedim ya ne yapayım bana biraz örnek verin bakalım dün menüler havada uçuşmuş ....Düşündüklerimi yazayım size
- süzme mercimek çorbası yada yoğurtlu kesme çorba
- sulu köfte
- sebzeli pilav
- z.yağlı taze fasulye
- patlıcan salatası
- semizotu salatası
- çoban salata
- TURŞU
- tatlı olarak da şeftalili parfe yapmayı düşünüyorum
salata ve meze türü şeyler daha çok yeniliyor o yüzden yemek çok yapmayı düşünmüyorum .
kendime işkence ederken size de ediyorum yaa sadistmiyim kötümüyüm neyim bilemedim şimdi... işi gücü bıraktım yemek resimlerine bakıyorum yaa
afedersin kuşum bitti bittidaha misafir almıycam zaten normal menümüz kocamın istekleri doğrultusunda olduğu için misafire karışmaz umarım :44:
canım benim hem güzel dileklerin için hemde menüyü beğendiğin için teşekkür ederimAllah razı olsun canımmm. aminnnnnn inşallah. :) ilk önce hly, azra, regen, menbeta, sıla, breska, derya, tatlıcadı ve ve ve diğerleri en son ben kapanışı yaparım inşallah :)
ooooooo arkadaşım menü çok hoş görünüyo. bide ben sahurda çok az yedim şimdiden acıktım valla ...
amann canım valla bende kimseyi almayacaktım ama kaynanam yakın bana ilk haftasonu evdeyim nasılsa o bana ne özen gösteriyo evde ne varsa yeriz dedim onları çağırdım . H.sonları da annemler falan çağırıyo yoksa h.içi akşam 7 den sonra ne yemek yapıcam sofra hazırlıycam zor olcak ama görümcem çağırdı şimdi çağırmasam laf edicekler biliyorum damatları çok kıymetli ya ... ee hep onları mı alayım benimkilerin neyi eksik dedim c.tesi de annemleri ve abimleri çağırayım pazar dinlenirim diyorum gerçi abimleri çağırmak istemiyorum her sene ben çağırırım gelin hanım evde akşama kadar yıllardan beri 1 kere aldı bizi iftara ama gene de çağırıcam çok iş de yapmıycam çünkü bayram haftası zaten temizlik yapıcam öyle işte canım .Şu tatili de bi 9 gün yapsalar dı ne iyi olcak :97:ay evet yani işkence yaptın banayok ayol takılıyorum sana...ben daha kimseyi almadım ve alamıcam da yüksek ihtimalle e malum her akşam ev bakmaya gidiyoruz..e şimdi bide bulursm taşınma telaşı falan hayde ramazan bitmişş
SELAM CANLARIM nasılsınız?????
MİGİ tebrik ederim, Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı da nasip etsin. Darısı tüm isteyenlerin başına. Regen, Sıla, Hülya, Azra, Breska, Kardaiz, Menbeta, Derya ve şuan adını saymayı unuttuğum tüm arkadaşlar en hayırlı zamanda hamileliği hayırlısıyla tadarlar inşallah.
Dualarım herzaman sizlerle.. aylarca bu topikte yazıştık.. ve halada devam ediyorsunuz MAŞALLAH. İnşallah güzel haberler peşi sıra gelir hep.
bu arada geçen hafta cumartesi günü kızımın doğum gününde ailelere açıkladık ve rahatladık çok şükür. buraya yazmılmıydım unuttum :26::26:
canimmbenimmm ne guzel yapmissiniz...necok sevinmislerdir... tekrar hayirli ugurlu olsun...kizinin 2.yili ve oglusunun araniza gelmek icin kalan gunleri ve sonrasi hayirli olsun insallah... omur boyu mutlu mesut olun insallahhh....Dualarım herzaman sizlerle.. aylarca bu topikte yazıştık.. ve halada devam ediyorsunuz MAŞALLAH. İnşallah güzel haberler peşi sıra gelir hep.
bu arada geçen hafta cumartesi günü kızımın doğum gününde ailelere açıkladık ve rahatladık çok şükür. buraya yazmılmıydım unuttum :26::26:
kızlarrrrrr belki bu akşam tutarız artık evi...
canimmbenimmm ne guzel yapmissiniz...necok sevinmislerdir... tekrar hayirli ugurlu olsun...kizinin 2.yili ve oglusunun araniza gelmek icin kalan gunleri ve sonrasi hayirli olsun insallah... omur boyu mutlu mesut olun insallahhh....
canim hadi insallah... dedigin gibi calismalara yeni mekanda devam edersin ve ve ve........ insallahhhhhh
sılacımmmm,
naber canım nasılsın, ne zamandır karşılaşmadık. ev işleri ne alemde.
baksana taşınan hamile kalıyo ben beklemede
sılacımmmm,
naber canım nasılsın, ne zamandır karşılaşmadık. ev işleri ne alemde.
baksana taşınan hamile kalıyo ben beklemede
canim yaa nolsun valla... ovulation haftasindayim ama yogun gecmiyooooyleki iftar tatlidi falan derken nerden baksan 10.30 a gelio saat zaten iftardan sonra malummm bizimkizlar turlara cikiyolar tamam da onlarin saatleri musait.... hayirlisi bakalimm
ev isleri ayni canim ariyoruz sagi solu.. hlyacim neguzel aksamlari bakinmaya cikiyo ama burda oole deil adamlarin caninezaman isterse randevu veriolar gidip bakiyon eve... olur insallah en kisa zamandaa...
canimsenin beklemede 9aya cikmiss... ama bakindadaha mantikli gibi 1 ay yaninda kalmasi neykiiiiii!!!!bak oruc bitmek uzere yani bir ay hemencecik geciyoo yaninda uzun kalabilmesi icin bu daha hayirli gibi gozkuyor canim insallah da hayirlidir..... kesinlikle bu kez kavusun 2.bebeginizeee.....
ovu boş mu geçti şimdi. tüh yaa bari arada derede bişey yapabilseydin. neyse sağlık olsun canım. senin de başında iş çok.
sizin orda da ev işleri baya zor anlaşılan. Allah yardımcın olsun canım, gönlüne göre şöle içine sinen bir yer bulursun inşallah.
he yaa 9 aya çıktı. önümde koca bir sonbahar, kış ve ilkbaharın ilk iki ayı var. bunları bitirmem lazım yani. inşallah sen çok beklemezsin.
benim eşiminde doktor kontrolü olucak kesin ve kontrollerimiz uzun sürebileceğinden 1 ay yetmez, hem bunun için kenara daha iyi para ayırabilirim. eşim de haklı bu konuda. bende kabullendim napalım. kısmette varsa olur.
ooo ne güzel işte. kızının yeni yaşı kutlu, yeni kardeşi de hayırlı osun.
neden yazmamalıydın anlamadım ???
NE güzel canım işte kızının yeni yaşı da hayırlı olsun tebrik ederim . Daha önce yazdığını hatırlamıyorum canım yaa ama iyi oldu şimdi bide oğlun olur inşallah tabi herşeyden önce hayırlısı sağlıklısı olsun.Dualarım herzaman sizlerle.. aylarca bu topikte yazıştık.. ve halada devam ediyorsunuz MAŞALLAH. İnşallah güzel haberler peşi sıra gelir hep.
hadi bakalım hayırlısı olsun canım nerden ?kızlarrrrrr belki bu akşam tutarız artık evi...
bu akşam bişeyler yapın gülüm yumurta 24 saat yaşıyo belki geç bi saatte çatladı belli mi olur en erken ne zaman yaparsan kardır sen şansını dene canım. Şuraya bak yaa 1 ay boyunca sadece 1 günü bekliyorsun onu da yakaladın yakaladın ... İnşallah yakalarsın canımooff kizlar yaaa canim sIkIIn ... dun dongumun 14.gunuyduuu... ve bariz bi sekilde yumurtlama akintim varkdi oylekii bukadar net ilk defa gordummm.... kasiklarimin agrisi, hatta goguslerimin hassaslasmasi bile hissettim... resmen ovulation gelmisti gelin gorunkiiii esim sabah 4 geldi ve hiic biseyolmadi calisamadik...:84::84::84:
simdi copemi gitti koca bi ayyyy???
oyle oluoy guzelim iste ama nasip,kismetttt..... ovu haftasindaki zamanlardamasallah yani ama bu hafta duraksadikkk..... belliki zamanini bekliyor..napalim anca buna yoruyorumm iste bende....
ayrica evet mevsimler gecer be canim guzeldir beklemek,beklenmeye deyiyorsa beklenen.... insallah hersey yolunda gider... muayeneler falan yormaz insallah ve sorun cikmaz..
bi de benim sIkIntim dogum yine yaza gelmesi taraftari deilim(hos,hamile kalabildikte) cunku drum tatile cikiyor vee yine dr ara, hastaneye git bissuru drlar ebeler afedersiniz parmak muayenesi yapsinlar....ooff bu cok gicikkk... onuda dert ediyorum ama hayirlisini dilemekten baskaa yapcak biseyim yoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?