- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.321
selam kızlar,uzun süredir nete giremiyordum,tatİle gideceğim demiştim ya size,gittim geldim benim ev taşıma olayım başladı,eşya yenilemek için gez vs bi sürü iş,şu anda da başka bir yerden nete girdim zaten,eve nakil bağlanmasını bekliyorum.KJısaca hamişlik olayımı özet geçmek için girdim nete:2-5 ağustos arasında falan adet olmayı bekliyordum ben ama yine NE gelen vAR ne giden. dedim yine bunun döngü bozuldu galiba (önceki aydan hatırlayanlar bilir ,bir ay hiç regl olmamıştım,doktora gitmiştim her şey normal çıkmıştı hani)bu arada taşınıyorum diye koli yapıyorum bişiler taşıyorum ister istemEZ,kaldırıyorsun kutu falan,dedim ne olur ne olmaz eczaneden test alayım da bişi çıkarsa ağır kaldırmam,geçen hafta pazartesi test yaptım bişi çıkmadı,cuma bi idrar testi daha yaptım gene bişi çıkmadı,siliki çizgi vs de yok testte,bu arada kasıklarım feci batıyo,göğüslerim adet olcakmış gibi gergin vaziyette.yeni taşındığım evin yakınında aile sağlığı merkezi var,dedim bide kan testi yaptırayım niye bu kadar batıyo bu kasıklar diye.Ve HAMİLEYMİŞİMMM KIZLARRR!!!BhCG değerim 878,75 çıktı,hemen doktora gittim bugün ,salı günü keseyi görmek için randevu verdi,geçen ay döngün bozulduğu için geç yumurtlamışsın dedi,BAT ını 2 temmuz değil de 15 temmuz gibi sayıcaz dedi,dedim geçen hafta koli falan taşıdım ben bişi olur mu,dedi olsaydı zaten o gün olurdu,merak etme dedi,kanaman falan olmadığı sürece kasıklardaki batma normal ,rahme yerleşiyo dedi.Ve bu ay biz sadEce 1 hafta gün aşırı ilişkiyi deneyebildik,hatta sonrasında taşınma haftası falan kardeş kardeş uyuduk resmen yorgunluktan,hiç umutlu değildim,umudunuzu kesmeyin kızlar,bir de idrar testleri Hiç de güvenilir değilmiş onu anladım silik çizgi bile çıkmadı o kadar yani,şimdilik aklıma bunlar geldi,bugün yarın net bağlanıcak,görüşmek üzere,öptüm herkesi :)
Çok şükür iyi gidiyor canım. bazen çok feci bi ağrı geliyor böyle yanlarım karnım midem filan bi 5 dk hiçbişey yapamıyorum, tutuluyorum resmen. onun haricinde şükürler olsun iyiyiz. haftaya veya bayramdan sonra 2li test yapılacak. gününe tam karar veremedim.
Sizler de iyisiniz inşallah.
REGENcim bekleme modundan hayırlı haberlerle çıkman dileğiyle arkadaşım.
Hepinize kucak dolusu öpücük
ooff kizlar yaaa canim sIkIIn ... dun dongumun 14.gunuyduuu... ve bariz bi sekilde yumurtlama akintim varkdi oylekii bukadar net ilk defa gordummm.... kasiklarimin agrisi, hatta goguslerimin hassaslasmasi bile hissettim... resmen ovulation gelmisti gelin gorunkiiii esim sabah 4 geldi ve hiic biseyolmadi calisamadik...:84::84::84:
simdi copemi gitti koca bi ayyyy???
breshka aynen oyle canim yaa dedigin gibi... 1gunu kacirdinmii tamam bitti yani...... hayir esime cook sinirleniyorummm
screamawayccanimm nasilsin guzelimm...
ovulation uzmaniiimizz tatlim benim durum hakkinda ne dersin ??? gittimi yumosuummm
caniimm ben biseymi kacirdim... neden calismamam daha iii kiz olsun dieee:26::26silacim, yumurta salindiktan sonra 12 saat yasiyor... sen bu aksam da calisabilirsin, henuz bisi kacirmis sayilmazsin... ama sen kiz istiyordun di miiii? belkide calismaman daha iyi...
bir gun kacirdin bitti mi? bu da nerden cikti... yokkkhh oole bisi silacimmm.. sadece ovulasyon gununde yapilirsa hamile kalinmiyor...
iyiyim bu arada... muhabette daldim direkt...
hoşgeldin canım nasılsın ?bir gun kacirdin bitti mi? bu da nerden cikti... yokkkhh oole bisi silacimmm.. sadece ovulasyon gununde yapilirsa hamile kalinmiyor...
iyiyim bu arada... muhabette daldim direkt...
caniimm ben biseymi kacirdim... neden calismamam daha iii kiz olsun dieee:26::26
muhabbete dall canimii de yaptin... aslinda biliyorum firsatin bugundedevam edecegini ama...psikolojik olarak kendimi daha ii hissedectim sanki olsaydi dun biseyler...bide sen akintidan bi kac gun sonra ovu testinde pozitifi gormustun die hatirliyorummm.... biz su gunleri iice degerlendirelim ozman.... ayrica hem zaten henuz evde bulamadiimm!!!!!!
hoşgeldin canım nasılsın ?
ovulasyon günü de belli olmuyorki hayatım yumurta ayda 1 kez çatlıyor ya ondan bahsediyoruz 1 gün derken ...onu da denk getirmek için ovulasyon falan hesaplamıycaksın full çalışacaksınben ovulasyın testi yapıyordum da ne oldu sıfıra sıfır elde var sıfır ....
caniimm ben biseymi kacirdim... neden calismamam daha iii kiz olsun dieee:26::26
muhabbete dall canimii de yaptin... aslinda biliyorum firsatin bugundedevam edecegini ama...psikolojik olarak kendimi daha ii hissedectim sanki olsaydi dun biseyler...bide sen akintidan bi kac gun sonra ovu testinde pozitifi gormustun die hatirliyorummm.... biz su gunleri iice degerlendirelim ozman.... ayrica hem zaten henuz evde bulamadiimm!!!!!!
selam kıslarrrrrrrr
nabersiniz bakim ???
ben biraz çalıştım amma velakin uyku karabasan gibi çöktü gözlerime resmen.
hoşgeldin şekerim çalış çalış nereye kadar bugün ben hiç iş yapmadım yaa ne güzelmiş iş yerine gelip de çalışmamakselam kıslarrrrrrrr
nabersiniz bakim ???
ben biraz çalıştım amma velakin uyku karabasan gibi çöktü gözlerime resmen.
Sende hoşgeldin ev kuşunasılsınız ???
gecenın korunde mısafırlerım geldı bikacgun evvel.. hemde habersız.. sinirlerim tavan yaptı.. o yuzden yoktumm.. bugun yalnızım..
screamcim canım nasılsın ?? senı gormusken yenı tarıhı vereyım.. 11 eylul.. bugun ısaret verdı benımki.. aksıne hıcte agrım yok..
nasılsınız ???
gecenın korunde mısafırlerım geldı bikacgun evvel.. hemde habersız.. sinirlerim tavan yaptı.. o yuzden yoktumm.. bugun yalnızım..
screamcim canım nasılsın ?? senı gormusken yenı tarıhı vereyım.. 11 eylul.. bugun ısaret verdı benımki.. aksıne hıcte agrım yok..
hoşgeldin şekerim çalış çalış nereye kadar bugün ben hiç iş yapmadım yaa ne güzelmiş iş yerine gelip de çalışmamakdizi izledim ooohhh yarın anam ağlayacak ama olsun patron gelmiş diyoki sen iyi değilsin yaa bişey var sende :44: açlık ve uykusuzluk olabilir mi acaba diyorum bende ....
Sende hoşgeldim ev kuşugece gece ne işleri varmış sizinkiler de benimkinin akrabaları gibi en olmayacak zamanlarda geliyorlar ... nasıl yani 11 eylül hasta mı oldun sen ?
menbetacimmmmm, sen gordun mu kirmizilari? gormediysen acele etme, bekleyelim daha...:26:
hiç bilmiyorum canım ne işleri vardı.. kocamla aramız bozuldu bu yuzden ammaa kendıde bana hak verdı.. evet canım ısaret verdı aazcık pembelık gelecek yanı.. dongum 25 süüyordu sonra 4-5 aydır 29 oldu.. simdi tekrar 25 e dondu.. 2 aydırda boyle.. bugun de tam 25. gun ve leke geldı..
kırmızılar daha gelmedıde gelır yanı.. az pembelık var... aslında lıstede benım ısım yok sımdılık umutlarımı sankı kaybetmıs gıbıyım ama burda sızlerle olmak hosuma gıdıyor sevıyorum sızlerı o yuzdennn gene lıstede yer almak ıstıyorum...
bu arada migi hamıleymıs.. cok sevındımmm tebrikler.. Allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?