2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ben geldimmmm kizlarrrr...

Agustosumuzun ilk hamilesi biraz gecde olsa gelmisss.. Cokk sevindim migicimmm, Allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsin canimmm..

Ev tasiyan hamile kaliyor teorisi hala gecerliligini tasiyor demek... silacim, ve hulyacimmm, cabuk bi ev bulunn artikk...

Polyannacim, sen kac haftadasin? 2li testin neden bu kadar gecikti ki anlamadim ben... Burda 13. hafta bitmeden yapiyorlar...:26:

breshka aynen oyle canim yaa dedigin gibi... 1gunu kacirdinmii tamam bitti yani...... hayir esime cook sinirleniyorummm

screamawayccanimm nasilsin guzelimm...

ovulation uzmaniiimizz tatlim benim durum hakkinda ne dersin ??? gittimi yumosuummm

silacim, yumurta salindiktan sonra 12 saat yasiyor... sen bu aksam da calisabilirsin, henuz bisi kacirmis sayilmazsin... ama sen kiz istiyordun di miiii? belkide calismaman daha iyi...

breshka aynen oyle canim yaa dedigin gibi... 1gunu kacirdinmii tamam bitti yani...... hayir esime cook sinirleniyorummm

screamawayccanimm nasilsin guzelimm...

ovulation uzmaniiimizz tatlim benim durum hakkinda ne dersin ??? gittimi yumosuummm

bir gun kacirdin bitti mi? bu da nerden cikti... yokkkhh oole bisi silacimmm.. sadece ovulasyon gununde yapilirsa hamile kalinmiyor...

iyiyim bu arada... muhabette daldim direkt...

Son düzenleme:
silacim, yumurta salindiktan sonra 12 saat yasiyor... sen bu aksam da calisabilirsin, henuz bisi kacirmis sayilmazsin... ama sen kiz istiyordun di miiii? belkide calismaman daha iyi...
caniimm ben biseymi kacirdim... neden calismamam daha iii kiz olsun dieee:26::26
bir gun kacirdin bitti mi? bu da nerden cikti... yokkkhh oole bisi silacimmm.. sadece ovulasyon gununde yapilirsa hamile kalinmiyor...

muhabbete dall canimii de yaptin... aslinda biliyorum firsatin bugundedevam edecegini ama...psikolojik olarak kendimi daha ii hissedectim sanki olsaydi dun biseyler...bide sen akintidan bi kac gun sonra ovu testinde pozitifi gormustun die hatirliyorummm.... biz su gunleri iice degerlendirelim ozman.... ayrica hem zaten henuz evde bulamadiimm!!!!!!

hoşgeldin canım nasılsın ?
ovulasyon günü de belli olmuyorki hayatım yumurta ayda 1 kez çatlıyor ya ondan bahsediyoruz 1 gün derken ...onu da denk getirmek için ovulasyon falan hesaplamıycaksın full çalışacaksın ben ovulasyın testi yapıyordum da ne oldu sıfıra sıfır elde var sıfır ....

silacim, ovulasyonun tam dongunun 14. gunu diyelim mesela, senin hamile kalma olasiligin; yaklasik olarak 7-15 gunler arasinda oluyor... tabi bu kisiden kisiye biraz degisebilir... ben genelleme yapiyorum... Evet bu arada ben garip bir sekilde akintidan 2 gun sonra pozitif gormustum... Neden oyle oldu anlamadim... Usutmeye bagli olarak da akinti degisiyor belkide...

Canimmm, kiz olmasi konusunda dedigimi, burda kiz-erkek bebek isteyenlerin takildigi bir topik vardi, orda soyledikleri teoriye gore soyledim ben... Istersen daha detayli yazarim bunun hakkinda, ama sonucta bir teori dedigim gibi... Ispati yok...

breshkacimmmmm, iyiyim canimmmm, sen nasilsin... ovulasyon dedigin gibi bir gun oluyor... ama hamile kalma olasiligin sadece o gune diil, o haftaki calismaya bagli ya, silaya az once yazdigim gibi... Ondan oyle dedim canim bennn...

ya bu arada cumlelerim dusuk olmus sonradan farkettim...

bende hem ovulasyon testi yaparak denemistim, ama bildiginiz gibi hemen olmadi o sekilde denesemde.. Zaten malesef gereken sadece ovulasyonun gerceklesmesi diil...:26: yumurta ile spermin birlesmesini engelleyebilecek pek cok durum olabiliyor ovulasyon gerceklessede... Kuppecim, bunun hakkinda cok guzel bir video gondermisti eskiden... Gormussunuzdur kesin..

screamawaycımın lafına karışmak gibi oldu ama ... ovulasyon gününden önce ilişkiye girersen kız ovulasyon günü ilişki olursa erkek diyorlar çünkü x kromozomları y kromozomlarına göre daha uzun yaşıyorlarmış ve çatlamış yumurtaya ulaşmayı başarırlarsa doğacak bebek kız oluyormuş .... Bildiğim kadarıyla böyleydi doğruysa ...

nasılsınız ???

gecenın korunde mısafırlerım geldı bikacgun evvel.. hemde habersız.. sinirlerim tavan yaptı.. o yuzden yoktumm.. bugun yalnızım..

screamcim canım nasılsın ?? senı gormusken yenı tarıhı vereyım.. 11 eylul.. bugun ısaret verdı benımki.. aksıne hıcte agrım yok..

selam kıslarrrrrrrr
nabersiniz bakim ???
ben biraz çalıştım amma velakin uyku karabasan gibi çöktü gözlerime resmen.
hoşgeldin şekerim çalış çalış nereye kadar bugün ben hiç iş yapmadım yaa ne güzelmiş iş yerine gelip de çalışmamak dizi izledim ooohhh yarın anam ağlayacak ama olsun patron gelmiş diyoki sen iyi değilsin yaa bişey var sende :44: açlık ve uykusuzluk olabilir mi acaba diyorum bende ....

Sende hoşgeldin ev kuşu gece gece ne işleri varmış sizinkiler de benimkinin akrabaları gibi en olmayacak zamanlarda geliyorlar ... nasıl yani 11 eylül hasta mı oldun sen ?

Son düzenleme:

menbetacimmmmm, sen gordun mu kirmizilari? gormediysen acele etme, bekleyelim daha...:26:

hiç bilmiyorum canım ne işleri vardı.. kocamla aramız bozuldu bu yuzden ammaa kendıde bana hak verdı.. evet canım ısaret verdı aazcık pembelık gelecek yanı.. dongum 25 süüyordu sonra 4-5 aydır 29 oldu.. simdi tekrar 25 e dondu.. 2 aydırda boyle.. bugun de tam 25. gun ve leke geldı..

menbetacimmmmm, sen gordun mu kirmizilari? gormediysen acele etme, bekleyelim daha...:26:

kırmızılar daha gelmedıde gelır yanı.. az pembelık var... aslında lıstede benım ısım yok sımdılık umutlarımı sankı kaybetmıs gıbıyım ama burda sızlerle olmak hosuma gıdıyor sevıyorum sızlerı o yuzdennn gene lıstede yer almak ıstıyorum...

bu arada migi hamıleymıs.. cok sevındımmm tebrikler.. Allah sag salım kucagına almayı nasıp etsın..

hmmm acele etme güzelim lekeyse biraz daha bekle belki olmayacak ?
Kocanla da aranı bozma hiç gerek yok ben öğrendim artık bende önce çok tartışıyordum sürekli bana yükleniyorlar diye ama çare kocamda değilki adam geliyorum diyene gelme diyemiyor bende kocamın haberi olmadan geleni usturuplu bi şekilde gelmesi için uyardım ne yapayım şimdi kaynanam bişey çıkarmazsa millet arayıp müsaitsem geliyor hatta çoğu h.içi gelmek istemiyor önce kaynanam h.içi h.sonu farketmiyor dolduruyordu evi sanki kendi evi gibi .. bana sormadan misafir çağırıyordu tanımadığım etmediğim adamları şimdide yapıyorda eskisi kadar değil ...

yoooo menbetacimmmmm, sen her zaman listedesin... hatta simdi kontrol ettim... batin bugun gorunuyor...

oyle istiyorsan alimmmm seni 11 eylule...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…