2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

beklıyorum ama hep boyle basladıgı ıcın gelır yanii.. aman gelsınn napayım... yolunu tıkayıpta gerı gıt gelme müsait değilim 9 ay sonra gel diyemiyorum. gelecem dedimi geliyor bu kırmızılar..

ya sonucta bız cocuksuz bır basımıza yasayan ınsanlarız.. gunun herhangı bır saatınde ne yapıyor olabılecegımız hıc bellı olmuyor. haberlı olsa daha ıyı olur yani.. kocamda saolsun bırtakım bırseyler oldu haklı oldugumuzu anladı yanımda benım.. napalım.. bunada sukur..

screamaway
menbetaaa
breshka

canlarım napıyorsunnuz? iyisinizdir inşalllah..ben birazdan çıkacam ev bakmaya gidicem bugün belki tutabiliriz..dua edin bakalım inşallah içime siner de tutarım..sonrada hamişler kervanına katılırım inşallahhhhh

hulyacimmmmm, evi tut artikkk... bak ev degisen hamile kaliyor teorisi hala devam ediyor....

yoooo menbetacimmmmm, sen her zaman listedesin... hatta simdi kontrol ettim... batin bugun gorunuyor...

oyle istiyorsan alimmmm seni 11 eylule...

evet canım al benı 11 eylule.. tşk ederim :))

iyiz canım hosgeldın ve gule gule.. ins zevkıne ve ıcınen sınen bır ev bulursun bayramada kadar da tasınırsın.. masallah zaten cok pratıgım dıyorsun hemencecık halledersınız.. oruclu oruclu darlatma kendını fazla... havalar cok sıcak burda.. hadı bakalım hayırlısı olsun..

hakkimdahayirlisi diyelim tatlim napalimmm.... en son pazartesi olmustuuu........bugunde olur ...sonra beklemeye cekiliriz.... nasip kismet...

hiiii anladim zaten canim oyle birsey olacagini kiz meselesinin valla bizim icinde muhabbet konusu olur...sakincasi yoksa bahset elbettee...

menbatacimmm canimm herzaman boyle pembeylemi baslar senin kirmizilar... umudunu kaybetmebitanem bizde seni cok seviyoruz ve o listeyi tamamlamak hedefimiz allahin izniyleee...

inşallah içine sinen güzel bi yer olur da bayramdam önce taşınırsın canım sonradaaaa çalışmalara tam gaz devam ve inşallah haber ver mutlaka canım .

Kızlar bende çıkıyorum akşama görümcemi arayacağım bu saate kadar aramadım kendimden bi türlü emin olamıyorum çağırıp çağırmama konusunda neysse akşam işim olmazsa gelirim hepinizi öptüm görüşürüzz :79:

yani kizlar inanir misinizzzz saat 5 kapkaranlik oldu burasi orucumu acasim geldi yaniii..... resmen isiklari acicamm... halbuki sabah cincik gibi bi gokyuzu vardi regencimde soylemistii... ama simdi kapkaranlik ,cidden kapkaranlikkkkk resmeennn oldumm yaniiiii bukadar karanlik hava gormemistimmmmmmm avrupaymisssss

silacimmmm, breshkacimmm bahsetmis postunda aslinda... ondan gormussundur...

burda da ben isiklar acik oturuyorum... saat 4... yagmur yagdi, hava karanlik... artik kIs geldi...

ya kizlarrrr, amerikan salatasi aseriyorummmmm, ama yiyemiyorummm... icinde mayonez var ya... yasak oldugu icin canim cekiyor belkide... offf..

canım benım.. tesekkurler..

ben nısan ayında klomen kullandım. klomene basladıktan sonra adet oncesı hep boyle pembemsı gelıyor.. ondan oncelerde hep kahvelık gelırdı.. 2-3 gun kahve rengı akıntı akabınde kırmızılar bıterkende tekrar kahveler.. bayramdan sonra ins hsg m cekılecek. ak koyun kara koyun belllı olacak.. bakalım hayırlısı..

güle güle canımmm...

vaww burda hava cok guzel.. nereedeyse denıze gırıcek kocam.. ben tutuyom onu

benım kocamda mayonez hıc sevmez guzelımm. bazen bende ıyyyy yapıyorum mayonezden.. cok canın cekıyorsa mayonez katmadan yap ve ye guzelım.. ben oyle yapıyorum bazen nadir de olsa.. olmaz mı ???*

mayonez niye yasak, anlayamadım ben :26::26:

benimde normalde aram cok yoktur mayonezle... simdi yasak oldugu icin cazip geliyor...
icinde cig yumurta oldugu icin yasak mayonez...

menbetacimmm, mayonez katmadan sirf, yogurt ile mi yapiyorsun? nasil yapiyorsun?

benimde normalde aram cok yoktur mayonezle... simdi yasak oldugu icin cazip geliyor...
icinde cig yumurta oldugu icin yasak mayonez...

menbetacimmm, mayonez katmadan sirf, yogurt ile mi yapiyorsun? nasil yapiyorsun?

evet canım sadece yogurt ile yapıyorum.mayonez katmıyorum.. hazır karısık garnıturler varya onlardan kullanıyorum. salata tursusu bayılırım buna bu arada ha sımdı dıyınce canım cekttı. bide haslanmıs patates. hepsini karıstırıp ben cok soguk sevmedıgım ıcın kendime ayırıp hemen yıyorum. gerisini buzdolaba. ama mayonezsizde tadı gayet hos.
dene yani.. en azından hevesını alırsın.. amannn mayonezde cok ıyı bısey deıl zaten.. ne buluyorsa onda..

ay bu arada hem kocama laf yetıstırıyom hem alısverıs sıtesıne bakıyom. gozum doymuyor bır turlu. yavasım bıraz kusura bkma.. birazdanda cıkıcam ıftar hazırlıgı 50 dk kaldı...

ayy canim simdi gordum bunu....

annem dunku misafirlere yapmisti, hazir garniturleri kullanarak.. ve az once yedim bile...:26::26: insallah bisi olmaz... ama canim cok cekti napimmmmm...:26::26:

ay bu arada hem kocama laf yetıstırıyom hem alısverıs sıtesıne bakıyom. gozum doymuyor bır turlu. yavasım bıraz kusura bkma.. birazdanda cıkıcam ıftar hazırlıgı 50 dk kaldı...

canımmm nasılsın ?
belkim gelmezler kırmızıların hayatım. düşünme.
hee o listeden bi ben hamile çıkamıcam zaten :)

canımmm nasılsın ?

oyle demeeeee kardaizcimmmm, seninkisi bu topigin en kucuk bebegi olacak... ama olacak 9 ay sonra seni cok bekletmeden insallahhh...

olsun iyi yapmışsın canım bir kereden bi şey olmaz. yarasın inşallah.

ayy canim simdi gordum bunu....

annem dunku misafirlere yapmisti, hazir garniturleri kullanarak.. ve az once yedim bile...:26::26: insallah bisi olmaz... ama canim cok cekti napimmmmm...:26::26:
ohhhhh n e guzelll.. daldın yemege unuttun burayı.. ıyı canım yiyip hevesını almana sevındım..

canımmm nasılsın ?

gelır kız gelır.. biz ikimiz listenin daimileri oluruz.. ınss cıkacaksın yavrumm senın sadece zamana ve kocanın yanında olmasına ıhtıyacın var.. inss kocacıgın yanına geldıgı gıbı hamıle kalırsın..

ben kacar kızlar. kendinize iyi bakın.. iftar soframı hazırlayayım soyle kocama şatafatlı felan.. ay 30 dk kaldı.. havada cok guzel ya daha oglenmıs gıbı gelıyor.. acıkmadıkta ohhhh..

Herkes iftara kaciyorrrrr, bende liste gonderiiiiimmm bari....

------------------------------------

Mart, nisan, mayis, haziran, temmuz hamilelerimizi ilk sayfada gorebilirsiniz...

Bu Agustos ve sonrasinin listesi;

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC
migi | 29 | 2 Agustos| TEBRIKLER!
MIREMIST| 26 | 15 Agustos| Eylule Insallah
srdrhly| 21 | 18 Agustos| Bekliyoruz
hly7| 23 | 22 Agustos| Eylule Insallah
Masumiyet| 33 | 22 Agustos| Bekliyoruz
breshka | 27 | 25 Agustos| Bekliyoruz
bikere_sevdim | ?? | 1 Eylul
wifeofdemon| 29 | 2 Eylul
sila38 | 23 | 6 Eylul
derya78_40| 29 | 8 Eylul
azra3434| 30 | 8 Eylul
menbeta | 23 | 11 Eylul
_arzum_ | 26 | 12 Eylul| Mola regen | 23 | --
nihanca | 25 | --
kardaiz81 | 30 | --

|||

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…