- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.361
oyyy kıyamam tadımlıkta olsa az bişey yemen iyi olmuş canım ama normalde dikkat et tabisilacimmmm, breshkacimmm bahsetmis postunda aslinda... ondan gormussundur...
burda da ben isiklar acik oturuyorum... saat 4... yagmur yagdi, hava karanlik... artik kIs geldi...
ya kizlarrrr, amerikan salatasi aseriyorummmmm, ama yiyemiyorummm...icinde mayonez var ya... yasak oldugu icin canim cekiyor belkide... offf..
ayy öyle deme güzelim ya kimin ne olacağı belli olmuyor valla bakarsın bişey çıkar kocacığın gelir o arada hamile kalırsın sende 9 ayı beklemezsin inşallah hayatımcanımmm nasılsın ?
belkim gelmezler kırmızıların hayatım. düşünme.
hee o listeden bi ben hamile çıkamıcam zaten :)
haydi benide alin araniza kizlar bende hamis olmak istiyorum iki yil dogum kontrol hapi kullandim biraktiktan sonra bi ay esim korundu(antibiotik kullandimda) yani lafi fazla uzatmayim nisanda calismalara basladik 7.aydan cok umutluydum ama olmadi bakalim ins bu ay olur buarada dogum kontrol hapimin adi YAZ kullanan varmi?
hos geldin canimmm
bu saatte pek gelen olmamis.. kizlar burda olsaydi belki senin hapindan kullanan olmustur ama ben kullanmadim.. insallah güzel haberlerini verirsin..
ins canim iki yil kullandim diyince herkese uzun geliyor ya dedim acaba benden uzun kullananlarda varmi
ay yalnizliktan gelmezsen gelmeyi dinlicem yakinda hee...
haydi benide alin araniza kizlar bende hamis olmak istiyorum iki yil dogum kontrol hapi kullandim biraktiktan sonra bi ay esim korundu(antibiotik kullandimda) yani lafi fazla uzatmayim nisanda calismalara basladik 7.aydan cok umutluydum ama olmadi bakalim ins bu ay olur buarada dogum kontrol hapimin adi YAZ kullanan varmi?
olamazzz o kadar mı bunaldın cicimmm.. bende geldim baktım kimse yok. gıttım. ben yokken sız gelmıssınız.. ay bı muhabbet edek yaa..
ikizimm yaaaaaaaaaaaaaaa... karsilasalimm bi araaaaaaaa...
hlyacimm ev buldunmu canim benimmmm???
günaydıın kızlarrrrr..
off dün ev bakamadık...neden diye bi sorun neden neden...heh duydum sesinizi sordunuz cvp veriyorum ..emlakçı bizi son dakkada ekti..ammaaaaa fırsattan istifade dışardayken iftaar edelim dedik...trafiğe takıldık ezan okudu bitti ben orucumu bile açamadım..Türkiyede en son çanakkale açıyor ben onlardan bile sonra açtım orucumu :d
saat 20:40 da açtım anca orucumu ama kocacım beni çoooook güzel bi yere götürdü ay sölemesi ayıp bi yedim bi yedim offfffffffff çatladım
şimdi biz bu akşam bakıcaz o addamın evlerine sonrada yarın bakacaklarımız var eğer aralarında karar verirsek taşınıcaz..olmazsa artık bayram sonrasına kalacak böyle işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?