2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ama neden kimse yoooook..

sıla ne yapıyorsun kuzum ????? ben gene basıldım yaaa.. az once ev bosaldı..

oyyy kıyamam tadımlıkta olsa az bişey yemen iyi olmuş canım ama normalde dikkat et tabi

canımmm nasılsın ?
belkim gelmezler kırmızıların hayatım. düşünme.
hee o listeden bi ben hamile çıkamıcam zaten :)
ayy öyle deme güzelim ya kimin ne olacağı belli olmuyor valla bakarsın bişey çıkar kocacığın gelir o arada hamile kalırsın sende 9 ayı beklemezsin inşallah hayatım

haydi benide alin araniza kizlar bende hamis olmak istiyorum iki yil dogum kontrol hapi kullandim biraktiktan sonra bi ay esim korundu(antibiotik kullandimda) yani lafi fazla uzatmayim nisanda calismalara basladik 7.aydan cok umutluydum ama olmadi bakalim ins bu ay olur buarada dogum kontrol hapimin adi YAZ kullanan varmi?

hos geldin canimmm

bu saatte pek gelen olmamis.. kizlar burda olsaydi belki senin hapindan kullanan olmustur ama ben kullanmadim.. insallah güzel haberlerini verirsin..

ins canim iki yil kullandim diyince herkese uzun geliyor ya dedim acaba benden uzun kullananlarda varmi

vallahi ben hic dk haypi kullanmadim, kullanmam da insallah.. hap sonucta.. iki yil da bi arkadasim kullandi tatlim, markasini bilmiyorum ama kullananlar vra yani ama coook uzun süreli kullanim tabiki iyi degil..

hoşgeldin aramıza. inşallah çok beklemeden hamile kalırsın
ben 1,5 sene kadar kullandm d.k hapı. benimki yasmindi.

günaydın kızlar ...

bugün hiç halim yok acayip yorgun hissediyorum kendimi ve çok uykum var Karnım da patlayacak gibi bi taraftan bu ne yaa korkudan bişeyde yiyemiyorum gaz yapacak diye gene davul gibiyim :26:

Renewal nasıl oldun canım ?

neyse kızlar ben kaçtım işlerimi toparlayabilirsem öğleden sonra izin alıp gidicem ayakta duramıyorum ...
Kendinize iyi bakın görüşürüz ... :79:

günaydıın kızlarrrrr..

off dün ev bakamadık...neden diye bi sorun neden neden...heh duydum sesinizi sordunuz cvp veriyorum ..emlakçı bizi son dakkada ekti..ammaaaaa fırsattan istifade dışardayken iftaar edelim dedik...trafiğe takıldık ezan okudu bitti ben orucumu bile açamadım..Türkiyede en son çanakkale açıyor ben onlardan bile sonra açtım orucumu :d
saat 20:40 da açtım anca orucumu ama kocacım beni çoooook güzel bi yere götürdü ay sölemesi ayıp bi yedim bi yedim offfffffffff çatladım

şimdi biz bu akşam bakıcaz o addamın evlerine sonrada yarın bakacaklarımız var eğer aralarında karar verirsek taşınıcaz..olmazsa artık bayram sonrasına kalacak böyle işte...

olamazzz o kadar mı bunaldın cicimmm.. bende geldim baktım kimse yok. gıttım. ben yokken sız gelmıssınız.. ay bı muhabbet edek yaa..

eveettt... koca da erken yatti, sabah erken gitti ise.. ben de bekledim bekldim kimse gelmedi..

ikizimm yaaaaaaaaaaaaaaa... karsilasalimm bi araaaaaaaa...

hlyacimm ev buldunmu canim benimmmm???

bugün karsilasiriz heralde ikizim yaa.. bütün gün buralarda olurum.. ayy ev beni bekliyor temizlik yapmam lazim..

hadi bagalim... bugün "ev"len de gel güzel haberler getir..

Günaydinlar herkeseeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…