2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

günaydın regentoşum nassın canım ?

ay inşallah bulurum ya yarın son valla..yarın da bulamzsak karar veremezsek bayram sonrasına kalacak valla

oohhhh afiyet olsun canım iyi yapmışsınız.
hadi bakalım hayırlısı, önemli olan evin içine sinmesi acele etme derim canım.

ugursuzum ben yaa :95::95::95::95: geliyorum, milleti kaciriyorum. gideyim en iyisi ben

regen tatlım nere gittin.
sen şimdi testi ne zaman yapcan ben anlamadım canım yada kaçırdım.

nasıl oliim canm yaa sabah yemek için ekmek peynir yaptım kendime onu bile yiyemedim bu sabah bi elma yedim işte şimdi ne yiicem die düşünüp duruorum bi türlü bulamıorum yaa midem hem bulanıo hem yanıo hem açım hem canım bişi istemio ne zormuş yaa valla ne hamileliii anlıorum ne ev sahibi oldum yakında taşınıcam onun hevesi var...tek derdim biran önce şu bulantıların geçmesi Rabbim hepinize koaly hamilelik nasip etsin inş

slm kızlar,nihayet internetimiz bağlandı.Öncelikle hepinizin iyi dilekleri için tewşekkürler,En kısa zamanda hamiş olmayanlara da Allah nasip etsin :)
Bence bu ev alanın hamiş kalması neden biliyo musunuz?Ev taşırken ovulasyonu takip edecek zaman da olmuyo,takip etsen de çalışacak takatin de olmuyo,o ayı zaten pas geçiyosun,psikolojik olarak da stres olmuyo bence.Ben koskoca 1 ayda sadece 1 hafta çalışabildim ve inanın bu ayı pas geçmiştik eşimle,hatta benim döllenme o çalışma yaptığımız haftanın sonuna denk gelmiş.Normalde benim SAT 2 temmuzdu ve o hesaba göre şu an 6 haftalık falan olması gerekiyodu ama geç yumurtlamışım,o nedenle 3-4 haftalıkmış şu anda.O da sanırım geçen ay döngüm bozulduğundan öyle oldu.Yani olacaksa ovulasyon hesabı falan hikayeymiş kızlar,Allah nasip etti mi oluyo

regencim hatırlarsan geçen ay ben de 60 gün aradan sonra adet olmuştum,bu ay da dedim yine gecikiyo galiba.Çünkü kasıklarım batıyo ve göğüslerim acıyodu.Ama normalde benim adetten bir kaç gün önce göğüslerim acır,adet olurum ve geçer,kasıklarım da böyle ağrımazdı.Bu sefer 10 gün oldu göğüslerime değemiyorum neredeyse,hala da ağrıyolar.Kasıklarıma arada bir bıçak gibi sancı giriyo 40-50 sn sürüyo geçiyo,sonra tekrar giriyo falan,o nedenle günün geçince mutlaka gebelik testi yaptır.Ben 2 tane idrar testi yaptım biri geçen hafta pazartesi (8 inde) biri cumA,NE SİLİK ÇİZGİ NE BİŞİ ÇIKMADI,demek bu hafta kan testi yaptırmasaymışım,bir iki hafta daha öğrenemeden geçecekmiş.Belki sen de arkamdan geliyosundur canım benim,hiç belli olmaz

ahh ahh bende ev tasıdım mıgıcım hatta hıc onemsemedım.. ama gene olmadı.. demekkı benım ayarım bozukk..

hly cim sen gece gelmeyınce ben ev buldunuzda dısardasınız gezıyorsunuz felan dıye dusundum.. napalım canım hayırlısı olsun.. :97::97::97:

kardaizciğim nasıl yorgunlukmus o oyle uyanamamıssın sabah.. ayy lıse yıllarım geldı aklıma...

kuzum benim bugün atesim düstü.. yani yarina gelir muhtemelen... Allah hayirlisini versin, demistim ya hep, ikisine de raziyim... ama dedigin gibi belli de olmaz.. hamile ates tablolarina baktim da, bikac tanesi öyleydi, düserek de devam eden var.. bilmiyorum ama sözüm ona "normal" süreden bi hafta gecmeden bir sey yapmam.. burda da kan testi bulunmadik bursa kumasi mübarek.. hayirlisi olsun yaa, napalim.. :97::97::97::97::97: bakarsin dedigin gibi pesinden gelirim..

ya sorma canım ya bulamadım adam ekti bizi...bu akşam ve yarın bakacaz son artık ya tutucaz yada bayram sonrasına kalcak bakalım hayırlısı :)

günaydın regentoşum nassın canım ?

ay inşallah bulurum ya yarın son valla..yarın da bulamzsak karar veremezsek bayram sonrasına kalacak valla

yok yok totemi bozma kuzum.. su an topikte iki totem söz konusu, biri tasinan hamis oluyo.. digeri de gecikme yasayan hamis kaliyo.. ama ev totemi aldi basini gidiyo resmen

canim bekliyorum, bugün atesim düstü ya belki de teste gerek kalmaz bilmiyorum :44::44::44::44: ya seyi cikti resmen.. aylardir bi heves bi heyecan sonra da bozguna ugramak, valla simdi hic bir sey hissetmiyor ve düsünmüyorum ben doguracam güne kadar takmam sanirim bu gidisle

ya regentoş saçmalama lütfen !

ben brdasenden haber bekliyorum cvp yazdım bi bakıyorumki yoksun soınra kimse yok diyosun aşk olsun yani

ya ama ben gelince kimse olmuyo gercekten, lanetli miyim ne geldim ama birazdan gutcem geri, yemek yapmam lazim.. kocise bugün söyle güzel bir sey yapam.. hafta ici ugrasmiyorum pek.. bakayim bi netten ne yapabilirim..

kuzum ama bu totem yeni, sen ne zaman tasindin ki?? ben hatirlamiiirem :44::44::44::44:

ya inşalalhh bulurum evde giderim ama pek umudum kalmadı bayram sonrasına kalacak galiba

öyle düşünme aşk olsun töbe töbeeeee !

bak sana bi tarif vereyimmi kocan et yemeğinide severmiş hem :)

ya inşalalhh bulurum evde giderim ama pek umudum kalmadı bayram sonrasına kalacak galiba

öyle düşünme aşk olsun töbe töbeeeee !

bak sana bi tarif vereyimmi kocan et yemeğinide severmiş hem :)

kuzum yaa nasil düsünmeyim anlamadim?? yani diyorum ki bi an önce bul evi de hamis kal.. yani bayram sonrasina kalmasin bebis yoksa simdi olmazsa bi daha olmaz anlaminda demedim beennnn....

ver bakayim da malzemelerime, ona göre yapayim canim...

ay regentoş ölme emi çok yaşa

lanetlimiyim ne dedin ya ondan dedim deme öyle diye

valla canikom napayım içime sinmeyen bi evde de oturmak istemiyorum bakalım kısmet inşallah..cumartesi son artık o gün tutarız yoksa mecbur bayram sonrasına kalcak..zaten son hafta yani yetişemem

sarı biber
kırmızı biber
yeşil biber
soğan
sarımsak
julyen doğranmış antrikot veya bonfile
salça
baharat..tuz karabiber kekik pulbiber

şimdi soğanları piyazlık doğrayıp soteliyorsun sonra biberleri de ince uzun doğrayıp atıyorsun sotelemeye..öbür yandan da etleri birazcık düdüklüde veya normal biraz haşlarsın..sotelenmiş sebzelerin üstüne kat eti salçayı baharatı azcık haşladığınn suyu da kat..pişmeye bırak suyunu çekene kadar..sonra afiyetle ye..ben bayılırım bu yemeğe :)

tee yillar önce daha ben bekarken, arkadasima gitmisim ve bi kadin gelmisti.. o geldi aklima durduk yere..

kocasini aldatiyordu ve bunu da normal bi sey gibi anlatiyordu, bana, hic tanimadigi birine.. ilk basta sevgilisi sandim, sonra baska bi adam lafi gecti kafam da karisti, kendine ait evi de vardi ama sonradan arkadas söyledi, evliymis megerse, cocugu da vardi yani.. kadini hatirliyorum da, tam böyle ev kadini tipi, hani öyle acik secik iste hani hayati görmüs gecirmis, veya cok gezmis görmüs, ne bileyim yapacak tipte bi kadin degildi.. hani beklencek biri degildi.. orta boylu, sisko, yari kapali, makyajsiz, uzun etekli tam böyle evinin kadini, bi anne tipi vardi... durumu ögrenince saskinliktan bi sey diyememistim... töbe töbe nerden geldi ki aklima acep :44::44::44::44::44:

acaba kocasi ögrenmis midir ki durumu??? :26::26::26::26::26::26: umarim ögrenmistir

10 ay evvel canımmm.. tutmadı ama tutmadı işte...

o zaman yoktu kuzum bu totem

he öyle desene be bunu yarin yapayim canim.. simdi baktim et kalmamis ve renkli biberim de yok.. he bir de sogan sarimsak esim hafta ici yemiyor, is yerinde yasak bunlarin kokmasi, mazallah isten cikarilma sebebi... yarin esim ev de olur insallah alisverise gideriz.. gelince yaparim.. zor bi yemege benzemiyor.. ben de severim bu terz seyleri de, bugün ve yarin pirinc lapasi yapip yiyecegim, gerci sabah süt ictim ama olsun vücuttaki ödemi atiyormus.. benim de adet yaklasti su toplamisimdir muhakkak.. diyet de yapmaya calisiyorum zaten.. ama kocis yer bunu.. sever baharatli aci seyleri felan, tesekkür ederim canim beniiiimmmmm

ayyy yazdım ama gıtmedıı.. 10 ay evvel tasındım ben canımmm.. tutmadı bende... gene ev bulup tasınsam mı acaba????

yok canim.. sen söyle yap. yeni totem baslat.. tur atma totemi olsun adi da, detaylarina sen karar ver, tur uzmani olan sensin

Son düzenleme:

sen nasıl istersen bitanem ben de kocamda acı sevmeyiz hiç o yüzden acılı yapmam..ama baharatını sen ayarlarsın çeşitlendirebilirsiin de hatta köri severseniz oda çok yakışır..kolay yemek aslında ama çok lezzetli bnce :)
snde bırak bu diyetleri beya sanki ihtiyacın var hayret bişi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…