- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.381
eveettt... koca da erken yatti, sabah erken gitti ise.. ben de bekledim bekldim kimse gelmedi..
bugün karsilasiriz heralde ikizim yaa.. bütün gün buralarda olurum.. ayy ev beni bekliyor temizlik yapmam lazim..
hadi bagalim... bugün "ev"len de gelgüzel haberler getir..
Günaydinlar herkeseeee
günaydıın kızlarrrrr..
off dün ev bakamadık...neden diye bi sorun neden neden...heh duydum sesinizi sordunuz cvp veriyorum ..emlakçı bizi son dakkada ekti..ammaaaaa fırsattan istifade dışardayken iftaar edelim dedik...trafiğe takıldık ezan okudu bitti ben orucumu bile açamadım..Türkiyede en son çanakkale açıyor ben onlardan bile sonra açtım orucumu :d
saat 20:40 da açtım anca orucumu ama kocacım beni çoooook güzel bi yere götürdü ay sölemesi ayıp bi yedim bi yedim offfffffffff çatladım
şimdi biz bu akşam bakıcaz o addamın evlerine sonrada yarın bakacaklarımız var eğer aralarında karar verirsek taşınıcaz..olmazsa artık bayram sonrasına kalacak böyle işte...
ugursuzum ben yaa :95::95::95::95: geliyorum, milleti kaciriyorum. gideyim en iyisi ben
ugursuzum ben yaa :95::95::95::95: geliyorum, milleti kaciriyorum. gideyim en iyisi ben
günaydın kızlar ...
bugün hiç halim yok acayip yorgun hissediyorum kendimi ve çok uykum varKarnım da patlayacak gibi bi taraftan bu ne yaa korkudan bişeyde yiyemiyorum gaz yapacak diye gene davul gibiyim :26:
Renewal nasıl oldun canım ?
regencim hatırlarsan geçen ay ben de 60 gün aradan sonra adet olmuştum,bu ay da dedim yine gecikiyo galiba.Çünkü kasıklarım batıyo ve göğüslerim acıyodu.Ama normalde benim adetten bir kaç gün önce göğüslerim acır,adet olurum ve geçer,kasıklarım da böyle ağrımazdı.Bu sefer 10 gün oldu göğüslerime değemiyorum neredeyse,hala da ağrıyolar.Kasıklarıma arada bir bıçak gibi sancı giriyo 40-50 sn sürüyo geçiyo,sonra tekrar giriyo falan,o nedenle günün geçince mutlaka gebelik testi yaptır.Ben 2 tane idrar testi yaptım biri geçen hafta pazartesi (8 inde) biri cumA,NE SİLİK ÇİZGİ NE BİŞİ ÇIKMADI,demek bu hafta kan testi yaptırmasaymışım,bir iki hafta daha öğrenemeden geçecekmiş.Belki sen de arkamdan geliyosundur canım benim,hiç belli olmaz
ahh ahh bende ev tasıdım mıgıcım hatta hıc onemsemedım.. ama gene olmadı.. demekkı benım ayarım bozukk..
hly cim sen gece gelmeyınce ben ev buldunuzda dısardasınız gezıyorsunuz felan dıye dusundum.. napalım canım hayırlısı olsun.. :97::97::97:
kardaizciğim nasıl yorgunlukmus o oyle uyanamamıssın sabah.. ayy lıse yıllarım geldı aklıma...
günaydın regentoşum nassın canım ?
ay inşallah bulurum ya yarın son valla..yarın da bulamzsak karar veremezsek bayram sonrasına kalacak valla
oohhhh afiyet olsun canım iyi yapmışsınız.
hadi bakalım hayırlısı, önemli olan evin içine sinmesi acele etme derim canım.
regen tatlım nere gittin.
sen şimdi testi ne zaman yapcan ben anlamadım canım yada kaçırdım.
ya regentoş saçmalama lütfen !
ben brdasenden haber bekliyorum cvp yazdım bi bakıyorumki yoksun soınra kimse yok diyosun aşk olsun yani
ahh ahh bende ev tasıdım mıgıcım hatta hıc onemsemedım.. ama gene olmadı.. demekkı benım ayarım bozukk..
hly cim sen gece gelmeyınce ben ev buldunuzda dısardasınız gezıyorsunuz felan dıye dusundum.. napalım canım hayırlısı olsun.. :97::97::97:
kardaizciğim nasıl yorgunlukmus o oyle uyanamamıssın sabah.. ayy lıse yıllarım geldı aklıma...
yok yok totemi bozma kuzum.. su an topikte iki totem söz konusu, biri tasinan hamis oluyo.. digeri de gecikme yasayan hamis kaliyo.. ama ev totemi aldi basini gidiyo resmen
ya ama ben gelince kimse olmuyo gercekten, lanetli miyim negeldim ama birazdan gutcem geri, yemek yapmam lazim.. kocise bugün söyle güzel bir sey yapam.. hafta ici ugrasmiyorum pek.. bakayim bi netten ne yapabilirim..
ya inşalalhh bulurum evde giderim ama pek umudum kalmadıbayram sonrasına kalacak galiba
öyle düşünme aşk olsun töbe töbeeeee !
bak sana bi tarif vereyimmi kocan et yemeğinide severmiş hem :)
kuzum ama bu totem yeni, sen ne zaman tasindin ki?? ben hatirlamiiirem :44::44::44::44:
kuzum yaa nasil düsünmeyim anlamadim?? yani diyorum ki bi an önce bul evi de hamis kal.. yani bayram sonrasina kalmasin bebis yoksa simdi olmazsa bi daha olmaz anlaminda demedim beennnn....
ver bakayim da malzemelerime, ona göre yapayim canim...
kuzum ama bu totem yeni, sen ne zaman tasindin ki?? ben hatirlamiiirem :44::44::44::44:
10 ay evvel canımmm.. tutmadı ama tutmadı işte...
ay regentoş ölme emi çok yaşa
lanetlimiyim ne dedin ya ondan dedim deme öyle diye
valla canikom napayım içime sinmeyen bi evde de oturmak istemiyorum bakalım kısmet inşallah..cumartesi son artık o gün tutarız yoksa mecbur bayram sonrasına kalcak..zaten son hafta yani yetişemem
sarı biber
kırmızı biber
yeşil biber
soğan
sarımsak
julyen doğranmış antrikot veya bonfile
salça
baharat..tuz karabiber kekik pulbiber
şimdi soğanları piyazlık doğrayıp soteliyorsun sonra biberleri de ince uzun doğrayıp atıyorsun sotelemeye..öbür yandan da etleri birazcık düdüklüde veya normal biraz haşlarsın..sotelenmiş sebzelerin üstüne kat eti salçayı baharatı azcık haşladığınn suyu da kat..pişmeye bırak suyunu çekene kadar..sonra afiyetle ye..ben bayılırım bu yemeğe :)
ayyy yazdım ama gıtmedıı.. 10 ay evvel tasındım ben canımmm.. tutmadı bende... gene ev bulup tasınsam mı acaba????
o zaman yoktu kuzum bu totem
he öyle desenebe bunu yarin yapayim canim.. simdi baktim et kalmamis ve renkli biberim de yok.. yarin esim ev de olur insallah alisverise gideriz.. gelince yaparim.. zor bi yemege benzemiyor.. ben de severim bu terz seyleri de, bugün ve yarin pirinc lapasi yapip yiyecegim, gerci sabah süt ictim ama olsun vücuttaki ödemi atiyormus.. benim de adet yaklasti su toplamisimdir muhakkak.. diyet de yapmaya calisiyorum zaten.. ama kocis yer bunu.. sever baharatli aci seyleri felan, tesekkür ederim canim beniiiimmmmm
yok canim.. sen söyle yap. yeni totem baslat.. tur atma totemi olsun adi da, detaylarina sen karar ver, tur uzmani olan sensin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?