- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.401
ahh ahh bende ev tasıdım mıgıcım hatta hıc onemsemedım.. ama gene olmadı.. demekkı benım ayarım bozukk..
hly cim sen gece gelmeyınce ben ev buldunuzda dısardasınız gezıyorsunuz felan dıye dusundum.. napalım canım hayırlısı olsun.. :97::97::97:
kardaizciğim nasıl yorgunlukmus o oyle uyanamamıssın sabah.. ayy lıse yıllarım geldı aklıma...
yok yok totemi bozma kuzum.. su an topikte iki totem söz konusu, biri tasinan hamis oluyo.. digeri de gecikme yasayan hamis kaliyo.. ama ev totemi aldi basini gidiyo resmen
canim bekliyorum, bugün atesim düstü ya belki de teste gerek kalmaz bilmiyorum :44::44::44::44: ya seyi cikti resmen.. aylardir bi heves bi heyecan sonra da bozguna ugramak, valla simdi hic bir sey hissetmiyor ve düsünmüyorumben doguracam güne kadar takmam sanirim bu gidisle
ya ama ben gelince kimse olmuyo gercekten, lanetli miyim negeldim ama birazdan gutcem geri, yemek yapmam lazim.. kocise bugün söyle güzel bir sey yapam.. hafta ici ugrasmiyorum pek.. bakayim bi netten ne yapabilirim..
tee yillar önce daha ben bekarken, arkadasima gitmisim ve bi kadin gelmisti.. o geldi aklima durduk yere..
kocasini aldatiyordu ve bunu da normal bi sey gibi anlatiyordu, bana, hic tanimadigi birine.. ilk basta sevgilisi sandim, sonra baska bi adam lafi gecti kafam da karisti, kendine ait evi de vardi ama sonradan arkadas söyledi, evliymis megerse, cocugu da vardi yani.. kadini hatirliyorum da, tam böyle ev kadini tipi, hani öyle acik secik iste hani hayati görmüs gecirmis, veya cok gezmis görmüs, ne bileyim yapacak tipte bi kadin degildi.. hani beklencek biri degildi.. orta boylu, sisko, yari kapali, makyajsiz, uzun etekli tam böyle evinin kadini, bi anne tipi vardi... durumu ögrenince saskinliktan bi sey diyememistim... töbe töbe nerden geldi ki aklima acep :44::44::44::44::44:
acaba kocasi ögrenmis midir ki durumu??? :26::26::26::26::26::26: umarim ögrenmistir
sen nasıl istersen bitanem ben de kocamda acı sevmeyiz hiç o yüzden acılı yapmam..ama baharatını sen ayarlarsın çeşitlendirebilirsiin de hatta köri severseniz oda çok yakışır..kolay yemek aslında ama çok lezzetli bnce :)
snde bırak bu diyetleri beya sanki ihtiyacın var hayret bişi :)
Polyannacim, sen kac haftadasin? 2li testin neden bu kadar gecikti ki anlamadim ben... Burda 13. hafta bitmeden yapiyorlar...:26:
canım hoşgeldin öncelikle. İnşallah herşey yolundadır. ben 11.haftanın içindeyim. ve dün çok düşünüp karar verdim haftaya cuma testi yaptırıcam. bayramdan sonra birde onun telaşına girmeyim. öncesinde olsunki Allahın izniyle güzel bi şekilde bayramı karşılayalım.. 11-14 hafta arası yapılıyor burda.
merhaba kizlarrrr keyifler yerinde insallah diicem ama gec kalanlar, uyuklayanlar,ev bulamayanlar,atesi dusenler.........
hayirlisi diyoruz herzaman..... bende de durumlar aynii... iftar telasi falan falan ....
canım hoşgeldin öncelikle. İnşallah herşey yolundadır. ben 11.haftanın içindeyim. ve dün çok düşünüp karar verdim haftaya cuma testi yaptırıcam. bayramdan sonra birde onun telaşına girmeyim. öncesinde olsunki Allahın izniyle güzel bi şekilde bayramı karşılayalım.. 11-14 hafta arası yapılıyor burda.
polyannacim bencede bayramdan once gitt bayramdan snra kesin kalabalik olur drlarrbanada drum bayramdan snraki is gunune verdi valla artik kac saat rotar yapariz bilmem:)) bu arada drun seni yonlendirmiyomu su test icin su gun gel su zmnda kontrol olman lazim fln diyee?? bnm drum ilk muayenede eylule kdr olan btun randevu programimi yapip vermisti banaa. muayene kartim varr her gidistede tarihlerini kontrol ediyoo
randevu programi mi yapildi... ahhhh turkiyem ahhhh... burda 20. hafta randevusunu bekliyorum bos bos.....
insallah bekledigine degicek screamawaycimmm 20. haftada oglusunun pipisini daha net gorursun hem :)) biz bu acidan bakalimm motive olalim :)))
Tuğçecim o kadar bulantı çekiorum keşke kilo versem ama maalesef tık yokçünkü hep hamur işi yiyorum daa dorusu yiyebliorum yada kızartma fln ,az bile yesem daa şimdiye kadar hiç kilo vermedim bide afedersiniz kabızlık sorunu var bu ara en kötüsüde o zaten.. 65 kiloyla hamile kaldım yaa oda çok moralimi bozuo zaten , top gibi bişi olcam ben heralde göbeim büyüyünce inş bnmde geçicek bulantlarım o günleri iple çekiorum valla :)
Tuğçecim o kadar bulantı çekiorum keşke kilo versem ama maalesef tık yokçünkü hep hamur işi yiyorum daa dorusu yiyebliorum yada kızartma fln ,az bile yesem daa şimdiye kadar hiç kilo vermedim bide afedersiniz kabızlık sorunu var bu ara en kötüsüde o zaten.. 65 kiloyla hamile kaldım yaa oda çok moralimi bozuo zaten , top gibi bişi olcam ben heralde göbeim büyüyünce inş bnmde geçicek bulantlarım o günleri iple çekiorum valla :)
kizlarr napiyosunuzz buaralar gelemiyorum ama aklim burdaa en son 2 gun once girebildimbuaralar baya yogun geciyoo annemi drlara goturuyorumm goz, kulak, mide drlarini geziyoruzz bgn son kontrolleri yaptiriyoruzz insallahh... aksamda amcamlara davetliyizz iftara :) buarada bnm kusmalarim gecti, karnim cikti birazcikk ve 9 gundur oruc tutuyorum cok sukurr :) buarada dun ruyamda ultrasona giriyodumm oglun olucak diyolardi nasil uzuluyodum size anlatamam :)) ruyamda hemsire beni teselli ediyodu o kdr yani :))) halbuki o kdr erkek dusmani degilimm kizim olsun istiyorum ama oglumda olsa farketmez sonucta evlatt...
renewalcimm bulantilarin baslamis cnmm seni cok iyi anliyorumm Allah yardimcin olsunn kilo vermeyede baslarsin muhtemelenn... ben 4,5 kilo verdim ve 2 haftadir bulantilarim yok cok sukur daha geri almadim ne kdr gec alirsam o kdr iyi:) beni goren ne olmus sana diyoo bende seviniyorum tabi:) miden bulandikca cubuk kraker yee vee kendini biseyi yemek icin zorlama cunku sonra tiksiniyosun ve kusuyosun(
menbetacimm lekelenmen olmuss cnm insallah devami gelmezz gelsede hayirlisi rabbimden bebisin dogru zmni bekliyodur belkidee gelmistir kim bilir :)
regencimmm atesin dusmuc cnm hadi hayirlisi bgn yrn kirmiziladin gelir o zmnn hemen asinida oluverirsinn... eger 2 fun icinde gelmezsede bence hemen test yap :) ne biliyim ben umutluyum senden :)
hlycimmm cabuk ev bul :) evi bulana bebis bedavaa Allahim insallah bu ay sana guzel bi evv ve saglikli bi bebis nasip etsinnn
bende kendi kendime konustum galiba birasss.... neyse...
kizlarr napiyosunuzz buaralar gelemiyorum ama aklim burdaa en son 2 gun once girebildimbuaralar baya yogun geciyoo annemi drlara goturuyorumm goz, kulak, mide drlarini geziyoruzz bgn son kontrolleri yaptiriyoruzz insallahh... aksamda amcamlara davetliyizz iftara :) buarada bnm kusmalarim gecti, karnim cikti birazcikk ve 9 gundur oruc tutuyorum cok sukurr :) buarada dun ruyamda ultrasona giriyodumm oglun olucak diyolardi nasil uzuluyodum size anlatamam :)) ruyamda hemsire beni teselli ediyodu o kdr yani :))) halbuki o kdr erkek dusmani degilimm kizim olsun istiyorum ama oglumda olsa farketmez sonucta evlatt...
renewalcimm bulantilarin baslamis cnmm seni cok iyi anliyorumm Allah yardimcin olsunn kilo vermeyede baslarsin muhtemelenn... ben 4,5 kilo verdim ve 2 haftadir bulantilarim yok cok sukur daha geri almadim ne kdr gec alirsam o kdr iyi:) beni goren ne olmus sana diyoo bende seviniyorum tabi:) miden bulandikca cubuk kraker yee vee kendini biseyi yemek icin zorlama cunku sonra tiksiniyosun ve kusuyosun(
menbetacimm lekelenmen olmuss cnm insallah devami gelmezz gelsede hayirlisi rabbimden bebisin dogru zmni bekliyodur belkidee gelmistir kim bilir :)
regencimmm atesin dusmuc cnm hadi hayirlisi bgn yrn kirmiziladin gelir o zmnn hemen asinida oluverirsinn... eger 2 fun icinde gelmezsede bence hemen test yap :) ne biliyim ben umutluyum senden :)
hlycimmm cabuk ev bul :) evi bulana bebis bedavaa Allahim insallah bu ay sana guzel bi evv ve saglikli bi bebis nasip etsinnn
oh taze anneler toplanmış sohbetteler. amanda maşallah. sıkıntısız günleriniz geçsin inşallah.
tuğçecim anneni doktorlara götürüyormuşsun. çok geçmiş olsun tatlım.
bana bişey yazmamışsın((( malum yazcak bişeyde yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?