2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

sorma hayatım valla yaka paça soyundum üstü başı şık diye geçirdim hemen. dışarı çıktım bizim çalışan bakıyo bana tip tip saçıbaşı topla diyo bide yaaa sinir etti beni. bende dedim sen arabanı kullanmana bak hele geç kalıyoruz dedim

kırmızıları görmeden kesin bişey demiyoruz biliyosun ama işte senin durumunda farklı. bilemedim ne diyim, hayırlısı Allahtan :)

aman yarabbi kapılardan bacalardan uzak dursun böleleri, hiç konuşmıcaksın böleleriyle. ayyyy ben çok korkorım.

kadinlar diyete cocukluktan baslar ve ömür boyu da birakmazlar.. saka bi kenara eski kiloma döncem ben iste... elbiselerimi giycem böyle dökümlü dökümlü, simdi oturuyorlar üstüme.. ya en azindan yememi düzene sokmam lazim, bi ara bebek calismalarina yeni basladigimizda cok saldim yani.. olmaz böyle gerci ramazan cikana kadar diyette ise yaramaz bugün de tutmadim yarim yamalak gidiyoruz iste :97::97::97::97::97:

Polyannacim, sen kac haftadasin? 2li testin neden bu kadar gecikti ki anlamadim ben... Burda 13. hafta bitmeden yapiyorlar...:26:

canım hoşgeldin öncelikle. İnşallah herşey yolundadır. ben 11.haftanın içindeyim. ve dün çok düşünüp karar verdim haftaya cuma testi yaptırıcam. bayramdan sonra birde onun telaşına girmeyim. öncesinde olsunki Allahın izniyle güzel bi şekilde bayramı karşılayalım.. 11-14 hafta arası yapılıyor burda.

merhaba kizlarrrr keyifler yerinde insallah diicem ama gec kalanlar, uyuklayanlar,ev bulamayanlar,atesi dusenler.........

hayirlisi diyoruz herzaman..... bende de durumlar aynii... iftar telasi falan falan ....

insallah guzel sonuclar alirsin polyannacim....

ayy cok sessiz gidiyoruz bugun....:26:

merhaba kizlarrrr keyifler yerinde insallah diicem ama gec kalanlar, uyuklayanlar,ev bulamayanlar,atesi dusenler.........

hayirlisi diyoruz herzaman..... bende de durumlar aynii... iftar telasi falan falan ....

he valla feci uyuya kalmışım...
canım nasılsın. ben geliyorum topic boşalıyo arada çıkıyorum işleri bitiriyorum bende.
misafir var herhalde yine akşama sende.
sılacım aklıma bişey geldi bende bizim kaynanayı, kayınpederi ve görümceyi iftar yemeğine mi götürsem acaba :26::26::26:

anam sendemi gittin ya :26:

Son düzenleme:

polyannacim bencede bayramdan once gitt bayramdan snra kesin kalabalik olur drlarr banada drum bayramdan snraki is gunune verdi valla artik kac saat rotar yapariz bilmem:)) bu arada drun seni yonlendirmiyomu su test icin su gun gel su zmnda kontrol olman lazim fln diyee?? bnm drum ilk muayenede eylule kdr olan btun randevu programimi yapip vermisti banaa. muayene kartim varr her gidistede tarihlerini kontrol ediyoo

randevu programi mi yapildi... ahhhh turkiyem ahhhh... burda 20. hafta randevusunu bekliyorum bos bos.....

slm nasılsınız,

Migicimmmmm çok tebrik ederim... Hayırlısıyla kucağına alırsın inş..

Benim çok uykum var bugün... Bir de sahura kalkmadım. Midem çok kötü yanıyor.... Bugün geçsin bitsin istiyorum.....Uykum vaaaaarrrrrrr....:84::84::84::84::84::84::84::84:

kizlarr napiyosunuzz buaralar gelemiyorum ama aklim burdaa en son 2 gun once girebildim buaralar baya yogun geciyoo annemi drlara goturuyorumm goz, kulak, mide drlarini geziyoruzz bgn son kontrolleri yaptiriyoruzz insallahh... aksamda amcamlara davetliyizz iftara :) buarada bnm kusmalarim gecti, karnim cikti birazcikk ve 9 gundur oruc tutuyorum cok sukurr :) buarada dun ruyamda ultrasona giriyodumm oglun olucak diyolardi nasil uzuluyodum size anlatamam :)) ruyamda hemsire beni teselli ediyodu o kdr yani :))) halbuki o kdr erkek dusmani degilimm kizim olsun istiyorum ama oglumda olsa farketmez sonucta evlatt...

renewalcimm bulantilarin baslamis cnmm seni cok iyi anliyorumm Allah yardimcin olsunn kilo vermeyede baslarsin muhtemelenn... ben 4,5 kilo verdim ve 2 haftadir bulantilarim yok cok sukur daha geri almadim ne kdr gec alirsam o kdr iyi:) beni goren ne olmus sana diyoo bende seviniyorum tabi:) miden bulandikca cubuk kraker yee vee kendini biseyi yemek icin zorlama cunku sonra tiksiniyosun ve kusuyosun (

menbetacimm lekelenmen olmuss cnm insallah devami gelmezz gelsede hayirlisi rabbimden bebisin dogru zmni bekliyodur belkidee gelmistir kim bilir :)

regencimmm atesin dusmuc cnm hadi hayirlisi bgn yrn kirmiziladin gelir o zmnn hemen asinida oluverirsinn... eger 2 fun icinde gelmezsede bence hemen test yap :) ne biliyim ben umutluyum senden :)

hlycimmm cabuk ev bul :) evi bulana bebis bedavaa Allahim insallah bu ay sana guzel bi evv ve saglikli bi bebis nasip etsinnn

Tuğçecim o kadar bulantı çekiorum keşke kilo versem ama maalesef tık yok çünkü hep hamur işi yiyorum daa dorusu yiyebliorum yada kızartma fln ,az bile yesem daa şimdiye kadar hiç kilo vermedim bide afedersiniz kabızlık sorunu var bu ara en kötüsüde o zaten.. 65 kiloyla hamile kaldım yaa oda çok moralimi bozuo zaten , top gibi bişi olcam ben heralde göbeim büyüyünce inş bnmde geçicek bulantlarım o günleri iple çekiorum valla :)

gecer tatlim gecer... cok uzulme... ben de cok kotuydum, ama son zamanlarda daha iyiyim.... senin de daha erken... insallah iyiye gideceksin... ama dikkat et bebegi cok vitaminsiz birakma.. en azindan vitamin takviyesi filan al bisi yiyemiyorsan....

hamurisini cok yememeye calis diycem ama baska bisey yiyemiyosan bisey diyemem tabi tatlimm Allah yardimcin olsun bulanti.c ok zor biseyy kabizlik hamilelikte genel belirtilerdeb ztnn ama bnde olmadi kayisi fln at agzina sabahlari. buarada bende kilolu hamile kaldim o yuzden zayifladigima seviniyorum :)

oh taze anneler toplanmış sohbetteler. amanda maşallah. sıkıntısız günleriniz geçsin inşallah.
tuğçecim anneni doktorlara götürüyormuşsun. çok geçmiş olsun tatlım.
bana bişey yazmamışsın ((( malum yazcak bişeyde yok.

evet canim ya.. düstü epeyce.. hayirlisi olsun, demekki buymus hayirli olan.. icim rahat yaa.. testlerimde de bi sorun cikmadiya, elbet olur diyorum.. zaten bekledigim baska seyler de var biliyorsunuz.. saglik her zaman önce gelir.. bakalim yarin olmam lazim.. olmazsa dr'u aricam onlar bi sey der..

ahhh kiyamam ben sanaaa :)) cnm bnmm sana yazmaz olurmuyum hicc gecmisi okudumm esma sultanlarsa muhtesem yemekler yenmisss valla yerinde olmak isterdimm istanbulda yasayip oranin guzelligini bilmeyen mi varrr... nasilsin gorusmeyeli tatlim kizin, esin nasill yeni asiklar gibi msjlasiyomussunuzz Allah ayirmasin sizi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…