2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

gecer tatlim gecer... cok uzulme... ben de cok kotuydum, ama son zamanlarda daha iyiyim.... senin de daha erken... insallah iyiye gideceksin... ama dikkat et bebegi cok vitaminsiz birakma.. en azindan vitamin takviyesi filan al bisi yiyemiyorsan....

yok canım vitamin hapı alıorum şuan... bulantılarım geçipte normal yemeye başlarsam hapı bırakıcam o zaman :)

bide topiğe ugrayamıyorum diyo herşeyden de haberi var maşallah.
iyiyim hayatım nasıl olıyım, yalnızım kaynanaya gidiyorum iftara. ikiside iyiler çok şükür. he msjlaşıyoruz telefon çektikçe.
geleneksel iş iftar yemekleri canım. ama manzarasına dicek yok tabi.
bu gün de annemle konuştum rüyasında erkek bebek görmüş, benim de böle çalıştığımdan haberi yoktu bana soruyo hamilemisin diye.
dedim malesef anne bende bişey yok, kızzzz hastalandın mı yoksa dedi.ben de geldi gitti bile dedim. tüühhhhhhh dedi :))) ala ala

seninde bulantıların bitmiş, ufaklık büyümeye başlamışşşşşşş
ama bu oruçtan inşallah bişey çıkmaz, tutmamanda fayda vardı ama sen bilirsin tabi canım...

aaa ayipsin kardaizcimm girmedgim gunlerin gecmisini ne kdr sayfa olursa olsun mutlaka tek tek okurum kacirmam :) anneninde icine dogmustur belki bebek istediginizz... yada senin agzini ariyoda olabilir :) insallah ruyasi gercek olur tez zmnda tatlimm

sağol canım ilgin için. ben özele gitmiyorum. Eğitim araştırma hastanesi var evimize yakın, randevu alıp gidiyorum, şükür çok beklemiyorum. son gittiğimde 9,5 haftalıktım doktor 3 hafta sonra gel 2li testini yapalım dedi. eve gelince jeton düştü benim. baktım 3 hafta sonrası tam bayrama denk geliyor. o yüzden bayramdan önce gitmeye karar verdim. hayırlısı bakalım.

caniimmmmm vallahi sa super fikir bence sevinirler..... cook guzel dusunmussun canim bbu hafta sonu goturebilirsin.... valla sahsen biri beni boyle davet etse gobek atarim.... hos davet etmese gidecek birileri olsa onada raziyim yaniiiiiii oderim ben.....gidin gidin iyi olur canim...

regen,screamaway,arzum noluyo bakiiimmm kizlarrr ...... aynen aynen konusacak sey olmaz olur muuuu........... farkindaysaniz cook yogunlastik bebek konusunda son zamanlari solebiraz dagitsak,degistirsek ..... iyi olurrr(midemmm feciiii aaa) ................

konusalim kuzular ya.. bi konu düsüneyim ben, tabiki sizler de fikir sunabilirsiniz...

ay sonunda biz de karsilastik yani ikizim... neler yaptin bakalim??

sIkIlIyorum yaaaaa..... :95::95::95::95::95::95:

can sIkIntIsIndan yemege verdim kendimi

iyilik guzelimmm nolsunn iste bir saat kaldi hazirlik falan ... pasayi yikiycam yataga koycam... bu saatler yogun saatlerim anlican.... aciktim yaaa... basim falan donuyooo

esimle telde konusuyodum postunu okurken adam bisey lazimmi die sordu,bende SIkIlIyorum dedim:))))) insanin fikri neyse zikride o olur derlerya nekadar dogruu... atesine kafayi takma sen gecen ay heep yuksek gitmemismiydi....

esin ne dedi peki???

yok canim takmiyoruma tes felan.. ne olacaksa olur zaten benim elimde olan bir sey degil maalesef...

evetttttttttttt gelelim fasulyenin faydalarına

bizim ev emlakçıdaydı..ev sahibi kendi vermiş bugün kiraya...yani yine boşa gittik

yarın son bi ev kaldı başka emlakçıda ona bakkıcaz..oldu oldu oladı bayramdan sonraya kalacak...malesef..ammaaa şöyle bişi dedi kocacım..bayramdan sonraya kalırsa tatile gideriz 4-5 gün dedi bayramdaaaaaaaaaaa
yaaaaaaaaaaaaaaa-şaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-sınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :O

şimdi yarınki ev de olmayacak yüksek ihtimalle çünkü kadın p.tesi boşaltıcakmış e salı temizlesem orayı evimii de çarşamba taşısam perşembe cumada hemen elektrik suyu açmazlar sonrada araya bayram giriyor 10 gün naparız..o yüzden mecbur yattı bizim iş bayram sonraasınaaaaaaaa ve demek oluyor ki bize tatil gözükebilirrrrrrrr inşallahhhhhhh ay buna daha çok ihtiyacımız var valla süper olur..2 senedir hiç tatil yapmadık valla bakalım artık kısmet Allah tan herşeyin hayırlısı...

sizde mübarek hiç sohbet etmemişsiniz valla ne iş nazar mı değdi topiğimizeeee !!!

olsun canim yaa... canin sagolsun.. icine sinen bi yer bulana kadar ara.. yani illa bulcam diye de yorma kendini.. bayramdan sonraya kalsin nolcak sanki canim.. eceleye getirme sonunda en güzel yeri bulacaksin

esin ne dedi peki???

yok canim takmiyoruma tes felan.. ne olacaksa olur zaten benim elimde olan bir sey degil maalesef...
bisey demediii oruc ya sacmaliyorum sandiii... tamam guzelimmm bosverelim gitsimbende cook tinmamaya basladimmmm dedigin gibi elimizde olanbisey yoook... tedbiri alip takdiri Allaha birakiyoruz...

kuzum yaaaaaa neguzel isteee insallah gidersinizzzz

ah tugcecım tsk ederım canım.. maalesef bugun azda olsa geldı.. yarına full gelır.. orucuma yazık edıyor ama barı bırden gelse ve bıtse. boyle az az 7 gun surer.. benım regllerimde benım gıbı dengesız.. ne zaman ne kadar surecegı bellı olmuyor..

hly cim herseyın hayırlısı olsun.. guzel bır ev bulursun ıns..

kızlar hadi gelinn. neredesiniz??? az konusalımm.. canım cok sıkılıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…