- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.421
gecer tatlim gecer... cok uzulme... ben de cok kotuydum, ama son zamanlarda daha iyiyim.... senin de daha erken... insallah iyiye gideceksin... ama dikkat et bebegi cok vitaminsiz birakma.. en azindan vitamin takviyesi filan al bisi yiyemiyorsan....
ahhh kiyamam ben sanaaa :)) cnm bnmm sana yazmaz olurmuyum hicc gecmisi okudumm esma sultanlarsa muhtesem yemekler yenmisss valla yerinde olmak isterdimm istanbulda yasayip oranin guzelligini bilmeyen mi varrr... nasilsin gorusmeyeli tatlim kizin, esin nasill yeni asiklar gibi msjlasiyomussunuzz Allah ayirmasin sizi insallah
oooof of benim yazacak bir seyim bilem yok artik...
aynen......
benim de aynennn....
bide topiğe ugrayamıyorum diyo herşeyden de haberi var maşallah.
iyiyim hayatım nasıl olıyım, yalnızım kaynanaya gidiyorum iftara. ikiside iyiler çok şükür. he msjlaşıyoruz telefon çektikçe.
geleneksel iş iftar yemekleri canım. ama manzarasına dicek yok tabi.
bu gün de annemle konuştum rüyasında erkek bebek görmüş, benim de böle çalıştığımdan haberi yoktu bana soruyo hamilemisin diye.
dedim malesef anne bende bişey yok, kızzzz hastalandın mı yoksa dedi.ben de geldi gitti bile dedim. tüühhhhhhh dedi :))) ala ala
seninde bulantıların bitmiş, ufaklık büyümeye başlamışşşşşşş
ama bu oruçtan inşallah bişey çıkmaz, tutmamanda fayda vardı ama sen bilirsin tabi canım...
polyannacim bencede bayramdan once gitt bayramdan snra kesin kalabalik olur drlarrbanada drum bayramdan snraki is gunune verdi valla artik kac saat rotar yapariz bilmem:)) bu arada drun seni yonlendirmiyomu su test icin su gun gel su zmnda kontrol olman lazim fln diyee?? bnm drum ilk muayenede eylule kdr olan btun randevu programimi yapip vermisti banaa. muayene kartim varr her gidistede tarihlerini kontrol ediyoo
he valla feci uyuya kalmışım...
canım nasılsın. ben geliyorum topic boşalıyo arada çıkıyorum işleri bitiriyorum bende.
misafir var herhalde yine akşama sende.
sılacım aklıma bişey geldi bende bizim kaynanayı, kayınpederi ve görümceyi iftar yemeğine mi götürsem acaba :26::26::26:
anam sendemi gittin ya :26:
regen,screamaway,arzum noluyo bakiiimmm kizlarrr ...... aynen aynen konusacak sey olmaz olur muuuu........... farkindaysaniz cook yogunlastik bebek konusunda son zamanlari solebiraz dagitsak,degistirsek ..... iyi olurrr(midemmm feciiii aaa) ................
sIkIlIyorum yaaaaa..... :95::95::95::95::95::95:
can sIkIntIsIndan yemege verdim kendimi
iyilik guzelimmm nolsunn iste bir saat kaldi hazirlik falan ... pasayi yikiycam yataga koycam... bu saatler yogun saatlerim anlican.... aciktim yaaa... basim falan donuyooo
esimle telde konusuyodum postunu okurken adam bisey lazimmi die sordu,bende SIkIlIyorum dedim:))))) insanin fikri neyse zikride o olur derlerya nekadar dogruu... atesine kafayi takma sen gecen ay heep yuksek gitmemismiydi....
evetttttttttttt gelelim fasulyenin faydalarına
bizim ev emlakçıdaydı..ev sahibi kendi vermiş bugün kiraya...yani yine boşa gittik
yarın son bi ev kaldı başka emlakçıda ona bakkıcaz..oldu oldu oladı bayramdan sonraya kalacak...malesef..ammaaa şöyle bişi dedi kocacım..bayramdan sonraya kalırsa tatile gideriz 4-5 gün dedi bayramdaaaaaaaaaaa
yaaaaaaaaaaaaaaa-şaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-sınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :O
şimdi yarınki ev de olmayacak yüksek ihtimalle çünkü kadın p.tesi boşaltıcakmış e salı temizlesem orayı evimii de çarşamba taşısam perşembe cumada hemen elektrik suyu açmazlar sonrada araya bayram giriyor 10 gün naparız..o yüzden mecbur yattı bizim iş bayram sonraasınaaaaaaaa ve demek oluyor ki bize tatil gözükebilirrrrrrrr inşallahhhhhhh ay buna daha çok ihtiyacımız var valla süper olur..2 senedir hiç tatil yapmadık valla bakalım artık kısmet Allah tan herşeyin hayırlısı...
sizde mübarek hiç sohbet etmemişsiniz valla ne iş nazar mı değdi topiğimizeeee !!!
olsun canim yaa... canin sagolsun.. icine sinen bi yer bulana kadar ara.. yani illa bulcam diye de yorma kendini.. bayramdan sonraya kalsin nolcak sanki canim.. eceleye getirme sonunda en güzel yeri bulacaksin
bisey demediii oruc ya sacmaliyorum sandiiiesin ne dedi peki???
yok canim takmiyoruma tes felan.. ne olacaksa olur zaten benim elimde olan bir sey degil maalesef...
evetttttttttttt gelelim fasulyenin faydalarına
bizim ev emlakçıdaydı..ev sahibi kendi vermiş bugün kiraya...yani yine boşa gittik
yarın son bi ev kaldı başka emlakçıda ona bakkıcaz..oldu oldu oladı bayramdan sonraya kalacak...malesef..ammaaa şöyle bişi dedi kocacım..bayramdan sonraya kalırsa tatile gideriz 4-5 gün dedi bayramdaaaaaaaaaaa
yaaaaaaaaaaaaaaa-şaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-sınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :O
şimdi yarınki ev de olmayacak yüksek ihtimalle çünkü kadın p.tesi boşaltıcakmış e salı temizlesem orayı evimii de çarşamba taşısam perşembe cumada hemen elektrik suyu açmazlar sonrada araya bayram giriyor 10 gün naparız..o yüzden mecbur yattı bizim iş bayram sonraasınaaaaaaaa ve demek oluyor ki bize tatil gözükebilirrrrrrrr inşallahhhhhhh ay buna daha çok ihtiyacımız var valla süper olur..2 senedir hiç tatil yapmadık valla bakalım artık kısmet Allah tan herşeyin hayırlısı...
sizde mübarek hiç sohbet etmemişsiniz valla ne iş nazar mı değdi topiğimizeeee !!!
kizlarr napiyosunuzz buaralar gelemiyorum ama aklim burdaa en son 2 gun once girebildimbuaralar baya yogun geciyoo annemi drlara goturuyorumm goz, kulak, mide drlarini geziyoruzz bgn son kontrolleri yaptiriyoruzz insallahh... aksamda amcamlara davetliyizz iftara :) buarada bnm kusmalarim gecti, karnim cikti birazcikk ve 9 gundur oruc tutuyorum cok sukurr :) buarada dun ruyamda ultrasona giriyodumm oglun olucak diyolardi nasil uzuluyodum size anlatamam :)) ruyamda hemsire beni teselli ediyodu o kdr yani :))) halbuki o kdr erkek dusmani degilimm kizim olsun istiyorum ama oglumda olsa farketmez sonucta evlatt...
renewalcimm bulantilarin baslamis cnmm seni cok iyi anliyorumm Allah yardimcin olsunn kilo vermeyede baslarsin muhtemelenn... ben 4,5 kilo verdim ve 2 haftadir bulantilarim yok cok sukur daha geri almadim ne kdr gec alirsam o kdr iyi:) beni goren ne olmus sana diyoo bende seviniyorum tabi:) miden bulandikca cubuk kraker yee vee kendini biseyi yemek icin zorlama cunku sonra tiksiniyosun ve kusuyosun(
menbetacimm lekelenmen olmuss cnm insallah devami gelmezz gelsede hayirlisi rabbimden bebisin dogru zmni bekliyodur belkidee gelmistir kim bilir :)
regencimmm atesin dusmuc cnm hadi hayirlisi bgn yrn kirmiziladin gelir o zmnn hemen asinida oluverirsinn... eger 2 fun icinde gelmezsede bence hemen test yap :) ne biliyim ben umutluyum senden :)
hlycimmm cabuk ev bul :) evi bulana bebis bedavaa Allahim insallah bu ay sana guzel bi evv ve saglikli bi bebis nasip etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?