2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

taşınırken de hamiş kalırsın inşallah canım

naber millet??

silacim, menbetanin misafiri olmadigi günlerde tura cikiyor bilmiyor musun??

aaaaa aaaaaahaaa haaaaa..... nasii atladim ben onu yaaaa....... turcu guzeliiii....

sen napiyon ikizim bende yolladim benimkini pc mle askima devammmm dizi falan izlermisin sen netten.. kalbim seni sectiye bayiliyorumm.. nekadar surukleyici oykusu var... tavsiye ederim...

kiizz menbata misafir yokmu buguuunnnn???

yok dun aksam postaladım hepsini..

naber millet??

silacim, menbetanin misafiri olmadigi günlerde tura cikiyor bilmiyor musun??

yok canım,benim anavatan kan ağlıyor.. motor bozuk anlayacagın. tur yok bir süre..

sılaaa kalbim senı sectı cok guzellll ama kocam ızlettırmıyor...

yok dun aksam postaladım hepsini..

yok canım,benim anavatan kan ağlıyor.. motor bozuk anlayacagın. tur yok bir süre..

sılaaa kalbim senı sectı cok guzellll ama kocam ızlettırmıyor...
ayyy unutmustuk senin tatilde oldugunu sekerim..... neyse ozlersiniz biraz turlamayiiii....

canim cook seviyorsan diziyi netten bakabilirsin.. kocaninin izletmeme sebebi tipik kumanda kavgasimi yoksa ozel bi neden olabilir mi??
selam kızlar :80: nasılsınız ?

selam hemserim...iyilik sukur... iftarin agirligini atmaya calisiyorum soda icerek ve sakiz cigneyerek..... benim hazim yontemlerim

sen naparsin gulum bugun ogleden sonra gittin heralde eve...dinlendin mi?? peki yarin geliyorlarmi gorumceler iftara....??

yok canım yaa nerde bugün aksine geç bile çıktım ... Görümcemleri bu akşam çağırmıştım ama zaten yorgun oluyorsun hiç gerek yok falan dedi bende ısrar etmedim yarın annemleri ve abimleri çağırdım annemde kıyamıyorum sana ben yapayım siz gelin falan diye bir sürü laf etti onlar da kaldı anlayacağın bugünde sabaha kadar oturucam yarın yatarım biraz inşallah .. canım bu arada uzmanlar iftar sonrası soda içmeyin maden suyu için diyorlar soda kanın pompalanmasını hızlandırıyormuş Allah korusun dikkat edilmesi gereken bişey

evet anen oyle.. ozel bır sebep yok canımm. bır dızıyı ızleyıpte baglanmamı ıstemıyor.. bosver bunları dıyor.. bazen laptop ı ona verıyorum ben kumandayı kapıyorum. o zaman sorun olmuyor.. bazende tekrarlarına bakıyorum..

iyidir canım ne olsun kocacığımı yatırdım geldim yanınıza

bugün bi türlü bitmedi yaa başıma birsürü iş geldi

iyi yaptın.. hayırdır guzelım ne oldu???

oohhh iyi yapmissin tatlim birer de turk kahvelerimizi alalim iki laflayalimmm....

hayirdir kusumm aksilik yoktur insallah....

iyi yaptın.. hayırdır guzelım ne oldu???

amaan hiç sormayın yaaa akşama kadar halsizlikten öldüm bi türlü bide bugün benim ödeme günümdü çok yoğundum iş yerinde müşterimizin biriyle fena kapıştım sonrada patronla tartıştık suç patronda beni arada bırakıyo bana başka müşteriye başka şey söylüyo neysee işlerimi toparladım akşam tam çıkıcam eşim aradı bugün seni almaya gelmesem olur mu dedi olur da hayırdır dedim sesi bi tuhaf geliyo işteyim hala çıkmadım bazı şeyler var dedi neyse dedim onada ama aklım kaldı sonra aradım hastaneye gidiyo eline bişey olmuş daha önce kolu tam ordadan kırılmış askerden hava değişimi ile erken gelmişti zaten aynı kolunu sakatlamış atladım bende gittim yanına iftar yapamadık acildeydik ayyy ne insanlar var Allahım halimize binlerce kez şükür ... Eşimdede kırık çıkmadı Allahtan bağlarda kopma olmuş metal sargıya aldılar .. Öyle işte ... Siz neler yaptınız ?

aaa canim sevindim senin adina... kaygisi gitti en azindan uzerinden.... sanki ogleden sonra goremedimde seni buralarda dedim gittimi acep..yarin dinlenirsin insallah bol bol...

tatlim aslinda okudumama pek anlayamadim maden suyu ve sodanin arasindaki farki..simdi benim ictigim turkkizilayi adi dogal minarelli su yaziyo..... hangi grupta acep?? maden suyu olmaliiiii......

ahh canım coook gecmıs olsun.. tez zamanda ıyılessın ıns kocacıgın..

bız hııııcc bısey yapamadık. butun gun evdeydık.. cok canım sıkılıyor... bırazcıkta agrım var.. tuhafım bugun yaa.. suan arabesk dınlıyorumm.. ıyıce leyla oldumm..

ahhh kuzuummm.. Allah baska dertler vermesin... gercektende aksilikler gelmis ardi arkasina... patron iste canim kendini ortada birakacak deilya ortaligikaristirir gider... sende isine gore davran madem oyle.... esin icinde cook gecmis olsun...peki isine devam edebilir mi yoksa evdemi kalmasi gerikiyor...??? muhtemelen devam ederdir...

maden suyu o zaman canım bende kızılayınkini tercih ediyorum . soda çözünmüş mineralli suya karbondioksit katılmasıyla elde ediliyor maden suyu doğal kaynak suyu canım o yüzden daha faydalı

tamam kuzularr ssimdi anladim maden suyuve soda farkini...biri dogal biri yapay... e ama biz bunu nasil anlicazzz:26::26::26::26:

manbata, tatlim benimde esim istemiyor dizi falan izlememi...zaten turk tv kanallarim yok netten takip ediyorm...zamanini bosa harcama diyorr haksizda sayilmaz ama herzamanda kitap okuyamam kiiiiiii............................... zaten bir ben var benden iceri....ne alaka bilmiyorum ama yalnizimmm...

bu arada abiye kuzunun tv hakkindaki yorumlari geldi aklimaaaa

sağol canım ... valla benimde belim ağrımaya başladı inş gelmez kırmızılar yaaa

aminn canım çok sağol... 1 hafta rapor verecekler p.tesi günü 10 gün sargıda kalcak eli de

anladım tatlımm.. yani her zaman aynı sey yapılmaz. arada dalacaksın dizilere felan.. mesela ben adını feriha koydumu cok severımmm.. ne olursa olsun ona karısamaz. o aksam kımseyı davet etmez. benden yemek ıstemez felan.. yardımcı olur bana.. hastasıyım cunku.. ama bu sene ne olur bılemem. kuzey guney baslıyormus kıvanc tatlıtugun yenı dızısı.. ben pek sevmem o adamı.. ama nedense esım sever.. karızma adam felan dıyorr.. ıns guzel bır dızı olmazda ızlemez kocam..

abıye kuzu kımdı yaa o turk malında oynayan kadındı dimi hıc bakmadım o dızıye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…