- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.441
evetttttttttttt gelelim fasulyenin faydalarına
bizim ev emlakçıdaydı..ev sahibi kendi vermiş bugün kiraya...yani yine boşa gittik
yarın son bi ev kaldı başka emlakçıda ona bakkıcaz..oldu oldu oladı bayramdan sonraya kalacak...malesef..ammaaa şöyle bişi dedi kocacım..bayramdan sonraya kalırsa tatile gideriz 4-5 gün dedi bayramdaaaaaaaaaaa
yaaaaaaaaaaaaaaa-şaaaaaaaaaaaaaaaaaaa-sınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :O
şimdi yarınki ev de olmayacak yüksek ihtimalle çünkü kadın p.tesi boşaltıcakmış e salı temizlesem orayı evimii de çarşamba taşısam perşembe cumada hemen elektrik suyu açmazlar sonrada araya bayram giriyor 10 gün naparız..o yüzden mecbur yattı bizim iş bayram sonraasınaaaaaaaa ve demek oluyor ki bize tatil gözükebilirrrrrrrr inşallahhhhhhh ay buna daha çok ihtiyacımız var valla süper olur..2 senedir hiç tatil yapmadık valla bakalım artık kısmet Allah tan herşeyin hayırlısı...
sizde mübarek hiç sohbet etmemişsiniz valla ne iş nazar mı değdi topiğimizeeee !!!
naber millet??
silacim, menbetanin misafiri olmadigi günlerde tura cikiyor bilmiyor musun??
kiizz menbata misafir yokmu buguuunnnn???
naber millet??
silacim, menbetanin misafiri olmadigi günlerde tura cikiyor bilmiyor musun??
selam kızlar :80: nasılsınız ?
ayyy unutmustuk senin tatilde oldugunu sekerim..... neyse ozlersiniz biraz turlamayiiii....yok dun aksam postaladım hepsini..
yok canım,benim anavatan kan ağlıyor..motor bozuk anlayacagın. tur yok bir süre..
sılaaa kalbim senı sectı cok guzellll ama kocam ızlettırmıyor...
selam kızlar :80: nasılsınız ?
iyidir canım ne olsun kocacığımı yatırdım geldim yanınızaayyy canımm hosgeldınn.. iyizz sen nasılsın
iyidir canım ne olsun kocacığımı yatırdım geldim yanınıza
bugün bi türlü bitmedi yaa başıma birsürü iş geldi
yok canım yaa nerde bugün aksine geç bile çıktım ... Görümcemleri bu akşam çağırmıştım ama zaten yorgun oluyorsun hiç gerek yok falan dedi bende ısrar etmedim yarın annemleri ve abimleri çağırdım annemde kıyamıyorum sana ben yapayım siz gelin falan diye bir sürü laf etti onlar da kaldı anlayacağın bugünde sabaha kadar oturucam yarın yatarım biraz inşallah .. canım bu arada uzmanlar iftar sonrası soda içmeyin maden suyu için diyorlar soda kanın pompalanmasını hızlandırıyormuş Allah korusun dikkat edilmesi gereken bişeyayyy unutmustuk senin tatilde oldugunu sekerim..... neyse ozlersiniz biraz turlamayiiii....
canim cook seviyorsan diziyi netten bakabilirsin.. kocaninin izletmeme sebebi tipik kumanda kavgasimi yoksa ozel bi neden olabilir mi??
selam hemserim...iyilik sukur... iftarin agirligini atmaya calisiyorum soda icerek ve sakiz cigneyerek..... benim hazim yontemlerim
sen naparsin gulum bugun ogleden sonra gittin heralde eve...dinlendin mi?? peki yarin geliyorlarmi gorumceler iftara....??
ayyy unutmustuk senin tatilde oldugunu sekerim..... neyse ozlersiniz biraz turlamayiiii....
canim cook seviyorsan diziyi netten bakabilirsin.. kocaninin izletmeme sebebi tipik kumanda kavgasimi yoksa ozel bi neden olabilir mi??
selam hemserim...iyilik sukur... iftarin agirligini atmaya calisiyorum soda icerek ve sakiz cigneyerek..... benim hazim yontemlerim
sen naparsin gulum bugun ogleden sonra gittin heralde eve...dinlendin mi?? peki yarin geliyorlarmi gorumceler iftara....??
iyidir canım ne olsun kocacığımı yatırdım geldim yanınıza
bugün bi türlü bitmedi yaa başıma birsürü iş geldi
oohhh iyi yapmissin tatlim birer de turk kahvelerimizi alalim iki laflayalimmm....
hayirdir kusumm aksilik yoktur insallah....
iyi yaptın.. hayırdır guzelım ne oldu???
yok canım yaa nerde bugün aksine geç bile çıktım ... Görümcemleri bu akşam çağırmıştım ama zaten yorgun oluyorsun hiç gerek yok falan dedi bende ısrar etmedim yarın annemleri ve abimleri çağırdım annemde kıyamıyorum sana ben yapayım siz gelin falan diye bir sürü laf etti onlar da kaldı anlayacağın bugünde sabaha kadar oturucam yarın yatarım biraz inşallah .. canım bu arada uzmanlar iftar sonrası soda içmeyin maden suyu için diyorlar soda kanın pompalanmasını hızlandırıyormuş Allah korusun dikkat edilmesi gereken bişey
amaan hiç sormayın yaaa akşama kadar halsizlikten öldüm bi türlü bide bugün benim ödeme günümdü çok yoğundum iş yerinde müşterimizin biriyle fena kapıştım sonrada patronla tartıştık suç patronda beni arada bırakıyo bana başka müşteriye başka şey söylüyo neysee işlerimi toparladım akşam tam çıkıcam eşim aradı bugün seni almaya gelmesem olur mu dedi olur da hayırdır dedim sesi bi tuhaf geliyo işteyim hala çıkmadım bazı şeyler var dedi neyse dedim onada ama aklım kaldı sonra aradım hastaneye gidiyo eline bişey olmuş daha önce kolu tam ordadan kırılmış askerden hava değişimi ile erken gelmişti zaten aynı kolunu sakatlamış atladım bende gittim yanına iftar yapamadık acildeydik ayyy ne insanlar var Allahım halimize binlerce kez şükür ... Eşimdede kırık çıkmadı Allahtan bağlarda kopma olmuş metal sargıya aldılar .. Öyle işte ... Siz neler yaptınız ?
amaan hiç sormayın yaaa akşama kadar halsizlikten öldüm bi türlü bide bugün benim ödeme günümdü çok yoğundum iş yerinde müşterimizin biriyle fena kapıştım sonrada patronla tartıştık suç patronda beni arada bırakıyo bana başka müşteriye başka şey söylüyo neysee işlerimi toparladım akşam tam çıkıcam eşim aradı bugün seni almaya gelmesem olur mu dedi olur da hayırdır dedim sesi bi tuhaf geliyo işteyim hala çıkmadım bazı şeyler var dedi neyse dedim onada ama aklım kaldı sonra aradım hastaneye gidiyo eline bişey olmuş daha önce kolu tam ordadan kırılmış askerden hava değişimi ile erken gelmişti zaten aynı kolunu sakatlamış atladım bende gittim yanına iftar yapamadık acildeydik ayyy ne insanlar var Allahım halimize binlerce kez şükür ... Eşimdede kırık çıkmadı Allahtan bağlarda kopma olmuş metal sargıya aldılar .. Öyle işte ... Siz neler yaptınız ?
maden suyu o zaman canım bende kızılayınkini tercih ediyorum . soda çözünmüş mineralli suya karbondioksit katılmasıyla elde ediliyor maden suyu doğal kaynak suyu canım o yüzden daha faydalıaaa canim sevindim senin adina... kaygisi gitti en azindan uzerinden.... sanki ogleden sonra goremedimde seni buralarda dedim gittimi acep..yarin dinlenirsin insallah bol bol...
tatlim aslinda okudumama pek anlayamadim maden suyu ve sodanin arasindaki farki..simdi benim ictigim turkkizilayi adi dogal minarelli su yaziyo..... hangi grupta acep?? maden suyu olmaliiiii......
sağol canım ... valla benimde belim ağrımaya başladı inş gelmez kırmızılar yaaaahh canım coook gecmıs olsun.. tez zamanda ıyılessın ıns kocacıgın..
bız hııııcc bısey yapamadık. butun gun evdeydık.. cok canım sıkılıyor... bırazcıkta agrım var.. tuhafım bugun yaa.. suan arabesk dınlıyorumm.. ıyıce leyla oldumm..
aminn canım çok sağol... 1 hafta rapor verecekler p.tesi günü 10 gün sargıda kalcak eli deahhh kuzuummm.. Allah baska dertler vermesin... gercektende aksilikler gelmis ardi arkasina... patron iste canim kendini ortada birakacak deilya ortaligikaristirir gider... sende isine gore davran madem oyle.... esin icinde cook gecmis olsun...peki isine devam edebilir mi yoksa evdemi kalmasi gerikiyor...??? muhtemelen devam ederdir...
tamam kuzularr ssimdi anladim maden suyuve soda farkini...biri dogal biri yapay... e ama biz bunu nasil anlicazzz:26::26::26::26:
manbata, tatlim benimde esim istemiyor dizi falan izlememi...zaten turk tv kanallarim yok netten takip ediyorm...zamanini bosa harcama diyorr haksizda sayilmaz ama herzamanda kitap okuyamam kiiiiiii............................... zaten bir ben var benden iceri....ne alaka bilmiyorum ama yalnizimmm...
bu arada abiye kuzunun tv hakkindaki yorumlari geldi aklimaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?