2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

maden suyu o zaman canım bende kızılayınkini tercih ediyorum . soda çözünmüş mineralli suya karbondioksit katılmasıyla elde ediliyor maden suyu doğal kaynak suyu canım o yüzden daha faydalı

anladim tatlimmm mercii... esim cook tuketiyor 4 kasa almis yine... limiri bilirsen iyiymiss... aklima ne geldi simdi bunda yani maden suyunda magnezyum varya , hamile kalmak icinde ilave magnezyum destegi aliyoruz ya belkimadensuyuda fayda verirrr........ vayybeee nereye bagladim haaa....

gelkuzum bebegim gel bak annen derinlere daldi iicee

sağol canım ... valla benimde belim ağrımaya başladı inş gelmez kırmızılar yaaa

aminn canım çok sağol... 1 hafta rapor verecekler p.tesi günü 10 gün sargıda kalcak eli de

ah datlummm ıns adet olmazsın.. ıns hamılesındır... kocanda evde olacak o zaman ıyı dınlenır en azından..

tatlım sen hsg cekıldın.. hormon tahlıllerın yapıldı mı?? kocanda sperm testi?????

insanın zikri neyse fikri de o şekerim

ah datlummm ıns adet olmazsın.. ıns hamılesındır... kocanda evde olacak o zaman ıyı dınlenır en azından..

tatlım sen hsg cekıldın.. hormon tahlıllerın yapıldı mı?? kocanda sperm testi?????
onlar en önce yapıldı zaten canım en son hsg ye karar verdiler herşey normal olunca tüplerde bi sıkıntı var mı bakalım dediler . İnşallah canım ya bayrama şöyle güzel bi haber alalım inşallahhh

ahh canım ne guzel o zaman. siz butun ısınızı bıtırmıssınız.. Allah ım ıns bu ay nasip eder..

ahh canım ne guzel o zaman. siz butun ısınızı bıtırmıssınız.. Allah ım ıns bu ay nasip eder..

inşallah hayatım yaa çok istiyorummm bu ay inşallah verir Rabbim valla yaptık ama bu ayda olmazsa son 1 ayım kaldı benimki taktı kafaya tüp bebek olayını inş gerek kalmaz bayramda şeker niyetine bebişimin haberini dağıtırım

ıns tatlım gerek kalmaz tüpe.. eger kı yanı olmasında baktın 1-2 ay daha olmuyor, once asılamada sansını dene.. belkide tutar guzelımm.. Allah hayırlısını nasip etsın.

ıns tatlım gerek kalmaz tüpe.. eger kı yanı olmasında baktın 1-2 ay daha olmuyor, once asılamada sansını dene.. belkide tutar guzelımm.. Allah hayırlısını nasip etsın.
yok canım yaa Allah inşallah bu ay verir de gerek kalmaz çaktırmıyorum ama bu ay bende çok tura çıktım ama nasipte yoksa bi operasyon gerekirse aşılamayı tercih etmem aşılamada %25 tüpte %60 şans var çünkü

Son düzenleme:
sağol canım ... valla benimde belim ağrımaya başladı inş gelmez kırmızılar yaaa

aminn canım çok sağol... 1 hafta rapor verecekler p.tesi günü 10 gün sargıda kalcak eli de
aa yok canim yok kirmizi mirmizi yookkk..nezamandi tatlim senin bat....
tabi dinlensin bir hafta evde...aksamlari iftari hazirlar evde ha ....... (adamin eli sargilibende nediyorummm.)

bak senn beyefendininde mi muptelasi oldugu diziler varrriyiymis yaaa.... ferihayi bende severim ayrica ceyda ateside cok basarili buluyorum ustelik feriha kadarda guzel..bence basrol oynayabilecek kapasitede ... hem yetenek,hem gorsel olarak..... ama bazilarinin parliyo yildizi iste biraz da populeritenin etkisi var sanirim ... neyse bananeyse zaar..guzel diziiste..

evet canim abiye turk mali... sanirim hlyacim izlerdi bunu cunku bazi yazma bicimi bu sinyali veriyoooo

ins gerek kalmaz diyorum.. tabi düşünceler farklı.. benımde ne yapacagım hsg den sonra bellı olacak.. tup bebege kalırsa ısım 1 kezde olsa asılama yaptırırım.. benım koca pek ıkna olmuyor bılıyor musun??? yaptırmam felan dıyor..benı kızdırmak ıcın mı soyluyor bılemıyorum.. tabı sımdı daha bısey bellı deılde boyle soyluyor.. buyuklerın baskısı baslayınca o zaman mecburen kabul eder..

ayy o kadar sıkıldım ki b u ıslerle ugrasmaktann.. ınsanlar resmen gozlerıyle sorguya cekıyorlar benı.. imalı bakıslar felan.. ınan akrabalarımın cocuklarının olmasına sevınemıyorum bıle.. cok ıcım yanıyor.. yalvarıyorum Allah ıma.. ıns daha fazla bekletmeden verır dıyorum. her duamda her anımda aklımda bebek var. artık bu dusunce cıkmıyor aklımdan.. bıraz rahatlamak bıraz bu dusunceyı aklımdan cıkarmak ıstıyorum ama olmuyor.. buyuklerı gorsen var ya nasıl olsa cocugu yok dıye butun ıslerı bana bırakıyorlar.. bıraz sesımı cıkarmasam bıtırecekler benı resmen.. amann ayyy.. Allah ım sen buyuksun yarabbımm.. hepimize tum isteyenlere içindede bana hayırlısaglıklı elı ayagı duzgun evlatlar nasip et..

aa yok canim yok kirmizi mirmizi yookkk..nezamandi tatlim senin bat....
tabi dinlensin bir hafta evde...aksamlari iftari hazirlar evde ha ....... (adamin eli sargilibende nediyorummm.)
gitmemişsin aslında bat 23 ü ama bu ara hep 1-2 gün geçikiyor diye 25i yazdık tatlım. İnşallah gelmez kırmızılar valla bu şişkinlikler bebiş yüzünden olur inş göğüslerim bi büyüdü anlatamam uçları böyle değişik bişey oldu pütür pütür ufak yuvarlak bişeyler oldu karnım şiş arada kasık ağrım oluyo bu ne alaka bilmiyorum ama afedersin kabızlık da var :44: uyku ve yorgunluğu saymıyorum bile ... inşallah ramazandan dolayı ve regli habercisi değildir yaa

aaa sıla da gitmiş :44:

canim yaaa ben gitmedim netim gitti... ama geldi sagolsun... az evvelde rotarli post yolladim...

canimbenim cidden cok yurekten diliyorum hamis olmani Allahim tup olaylarini hic bulastirmaz insallah isinizi kolaylastirir ve hamilesindir suan insallah guldursun Mevlalm yuzunu... sen yinede cok sartlanmamaya bak dicem ama elinde deil biliyorum.. hani 1 ay sonra tup bebek icin girisimde bulunacaz falan diye dusunmemeye bak ... zor ama bunu yaparsan Allahin izniyle isini dahada kolaylastirirsin .. yavrun daha emin yaklasir sana...

aminn canım seni o kadar iyi anlıyorumki çünkü benimkiler bakışla sorgulamayı geçtiler laf çarpıyolar hatta açık açık söyleyenimi arkamdan dedikodu yapanımı dersin bir sürü laf dönüyo ortada... Allahım biran önce hayırlısından sağlıklısından birer evlat nasip etsin bizlere inşallah .

ahh gülüm ya ben istemiyorum aslında bana kalsa biraz daha beklerim ama kocam durmuyo artık onu da anlıyorum çok seviyor çocukları bide baskı tabi görsen sokakta gördüğü çocukları seviyo ... az önce gittim yanına uyurken Allahım nolur sevdiğim adama bir bebek vermeyi nasip et bana dedim inşallah olur canım Rabbim dualarımızı kabul etsin inş.

ahhh kuzuuummm insallah oyledir bu saydiklarin kulaga pek hos geliyor...umarim bebegin tutunmusturrr

ahhh kuzuuummm insallah oyledir bu saydiklarin kulaga pek hos geliyor...umarim bebegin tutunmusturrr
ayy canımmmm bebeğin yazmışsın ya nasıl tuhaf oldum biliyormusun birden yaşlar dökülüverdi gözümden İnşallah güzelim yaa bu belirtilerde çok karışık ovulasyonda da gebelikte de reglide de aynı şaşırdım valla :44:

canimm benim haklisin tabi esinde hakli... insallah hersey yoluna girer tatlim dualarini,dualarimizi mubarek gecedekabul etsin Rabbim insallah....

canimsin beniimmm...aglama oyaslar mutluluktan dokulecek insallah bundan sonra...senin bebegin olacak insallahh.....sana aiittt....insallahh

canimsin beniimmm...aglama oyaslar mutluluktan dokulecek insallah bundan sonra...senin bebegin olacak insallahh.....sana aiittt....insallahh

inşallah canımmmm o kadar korkuyorumki bu ay da olmayacak diye düşünmeyim diyorum olmuyor Allah biliyor ya su içerken bile aklımda rüyalarıma giriyor artık ... İnşallah bebeğim gelir bu ay canım Rabbim benle beraber isteyen herkese nasip etsin inşallah.

amiin canim... du bakalim bende heycanlandim... azda kaldi 25ine... hayirlisini dileyelim biz canim.... negatif olursada cok fazla uzulmeni istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…