2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

desteğin için teşekkür ederim sılamm çok sağol menbetacım da gitmiş ... bende gidip kocacığıma börek yapayım anca hazırlarım iftarda da bişey yiyemedi zaten içime battı oyyy Allahım beni onsuz bırakmasın

evet aniden cıkıverdım.. bende kocama yemek yedirdim. bırazdanda yatıcaz.. ayy ayy.... içim cook fena ya.. boguluyorum resmen.. bır an once uyuyabılsem keske..

canikoommmbeniimm nedemek... insallah allahim dualarimizi kabul eder ve listemizi bitiririz onumuzdeki ay... tabi canim ilgilen kocaciginla ondan baska hiic kimselerden fayda yok gulum....
evet aniden cıkıverdım.. bende kocama yemek yedirdim. bırazdanda yatıcaz.. ayy ayy.... içim cook fena ya.. boguluyorum resmen.. bır an once uyuyabılsem keske..

oohh tatlim afiyet balseker olsun...tok tutsun sizi insallah.. e nezaman yatacan sen gayriii.... icin neden fena bitanem neden boguluyorsunnn...

saol canım tskler.. sımdı yatıyorumm.. sebebını bılmedıgım bır sıkıntı var. belkı oylesıne belkıde bırılerının abuk subuk davranıslarına.. ay soyle herkesten bıraz uzak bıryere yerlesebılsem.... belkı daha rahat olurum..sıla alsana benı yanınaa.. :97: :97:

hadi iyi geceler canım.. kendine coook ıyı bak..

bakin kizlarrr biz neguzelcene konustuk aramizda 4 sayfa falan... yarinda hafta sonuuu boslamayalim yuvamizi emii....

aslinda bi seyler atsam ortayahergelen yorumlasa boylece canli,taze kalmis olur yuvamiz.... tuh dusunseydim...bakiim sabaha kadar gelir belki aklima... aklina ilginc bisey gelen varsa yazsiinn.....

bu konu deil ama birden aklima geldi bayramlik aldiniz miiii????alan el kaldirsin aahhh cocuklugum ahhh.......ahh gencligimin ilk yillari....
bana bakmain burda bayram oglene kadarsonra herkes dagilir.. is guccccc sinir oluyorummmmmmmm seker toplamak istiyorum...cesit cesit baklava yemek istiyorummm... ama nerdeeeeee ve "bir baskadir benim memletim" sarkisi gelsin hepinizeeee benden...

afiyet olsun canım amaaan hiçbişeyi kafana takma güzelim yaa milletin içi fena ben hep kim benim hakkımda ne düşünüyorsa Allah da onlara iki katını versin diyorum iyi düşünene iyi kötü düşünene kötü ... Allahım tez zamanda gönlündekini sana nasip etsin inşallah

canikoommmbeniimm nedemek... insallah allahim dualarimizi kabul eder ve listemizi bitiririz onumuzdeki ay... tabi canim ilgilen kocaciginla ondan baska hiic kimselerden fayda yok gulum....
Aminnn canım listemiz zaten çok az kaldı inşallah önümüzdeki ay hepimiz bebişlerimizi konuşuruz

Günaydin kizlaaaarrrrr

bugün sabah itibariyle kirmizilari gördüm yine ben... artik atesimi ölcmecegim önümdeki 3ay boyunca gerek yok cünkü.. o yüzden azracim ve screamawaycim beni listelerden silin bi size zahmet... ben zamani gelince size söylerim tekrar yazarsiniz.. öpüyorum hepinizi kocaman

aaa evet ben onun son bölümüne dün baktim.. kadina bi söylemiyorlar oglunu yaa.. bi de sahte mezar cikardilar...

ben de napayim canim tembelligim üstümde.. birazdan da arkadasa gitcem kaslarini almaya.. baska da hic bir sey yok hayatimda degisik.. kirmizilar geldiya, simdi kendime 3aylik plan yapiyorum.. iste calisirim tatil parasi biriktiririm, diyete son gaz devam ederim, evimi dekore ederim falan filan.. sen nasilsin??

yok dun aksam postaladım hepsini..

yok canım,benim anavatan kan ağlıyor.. motor bozuk anlayacagın. tur yok bir süre..

sılaaa kalbim senı sectı cok guzellll ama kocam ızlettırmıyor...

aaa kusura bakma canim.. desene ara vermek zorundasin.. neyse bunun bir de yarini var.. bitince daha uzun süreli uturlara cikarsin sen de

amınn canımm ınsallah.. cok saol..

eehh yanıı.. adam da surat yapıyor bana.. 3 gundur tur yoktu. evde yatılı mısafırler vardı napimmm.. 2 gundurde arızalıyımm surat ı biçim yani..

nerde o eskı bayramlar.. oohoooooo... sımdı bayram mı var.. normal bır gunden farksız gecıyor bızde.. sadece bız buyuklere gıdecegımıze onlar bıze gelıyor erkenden.. anormal bır durum ama boyle..

internetten bıseyler getırtıyorum.. ama oyle bayram dıye degıl.. oylesıne.. burdada cıkmak ıstıyorum.. bakalım..

senın pasan var sımdı ilk ona alıcaksın cicileri.. bizim dusuncek kımsemız yok.

e hakli adam... sen önce alistir sonra kes.. sütten kesilmis bebek gibidir o simdi..

saka bi kenara da kuzum, misafirde de kirmizilarda da senin ne sucun var?? surat yapmasin sana söyle, bak buralari birakip tura cikarken iyiydi de ara verince mi olmuyo sabretsin iki gün daha...

canimmm benimm bunaltmislar seniiii.... guzelim yaa ben buralardan kurtulmaya calisiyorum valla ... evet bazen kimse olmayiinca cook huzur oluyo gel gorki insaniz yani insan sosyal bir varlik iletisime muhtac bir varlik.... ortasini bulmak lazim herseyde oldugu gibi ama biz de hersey ya en uc noktadadir ya da diger ucta... orta kavramini yakalayamadik henuz..... oooffff ...
kuzum benimmmm .. neguzel bak yine bekletledi,oyalamadi seni geldi zamaninda..bu arada atesinde dogruyu soylemis..... guzelim 3 ay hii bisey bak kardaize,nihancayaa....onlarinki daha uzun yine hep beraber bekleriz ikizim benim...herzaman yanimizda ol bak uzaklasiyim falan demeee... 3.ayin sonunda hemencecik yavrunun haberini alman duasiyla bitanem....

evet canim abiye turk mali... sanirim hlyacim izlerdi bunu cunku bazi yazma bicimi bu sinyali veriyoooo

sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa benim en nefret ettiğim ve izlemediğim bir diziydi o ! ıyyyy tam bir mal dizisi o gerçekten adı gibi..benim arkadaşımın kızı onun gülme taklidini falan yapardı konuşmasını da ordan bnde kapmışım arada bi ne kadan mikemmel derim o kadar yani lüffen lüffen beni o al diziyi izlemekle suçlamaaaaaaaa

canikom hakkında hayırlısını istedik demekki buymuş canım...hadi bakalım inşallah 3 ay sonra hemencecik bekleemeden alırsın kucağına canım :)

ben de ev bulamadım ve bayram sonrasına kaldı kızlar...hayırlısı buymuş napalım...bizde bayramda tatile gideriz inşalalh 2 senedir bi yere gitmedik yahu o daha ii gelcek bana bakalım hayırlısı işte..sizde ne var ne yok ?

bugün niye kimsecikler gelmiyo bakıyımmm :44: Kızlar ya benim kırmızılarda erken gelecek sanırım sol kasığımda baya ağrı var belimde ağrıyo bu ay da bişey yok yaa

kizlarrr bakin ne diycemm :) kuzenim bi kac aydir bebek dusunuyodu bu ay ev aldilarr ve simdi hamileymisss :)) ev degistirip hamile kalma testi bi kez daha onaylandi :))

Offf offf bir haftam kaldi uyku tutmuyor beni:18:Cok buyuk heyecan var:18::18:Sanirim dayanamayip son 4 gun kala test yapicam Dusunmekten geceleri uyku tutmuyor. Ne heyecanli su surec ya. Akinti haricinde hicbir belirti de yok; ama akintiya da guvenmek istemiyor sunucta usutme, enfeksiyon baska sebeplere bagli olabilir:44:

yok tatlım yaa artık belirti melirti bakmayacağım kafayı oynatıyo insan ! Çok dua ediyorum inşallah olmaz ama belli gelecek canım

Evet haklisin. Gecen ay ben de kafayi oynatmak uzereydim. Aynanin karsisinda saatlerimi gecirip goguslerde degisiklik var mi diye inceleyip, gogusler aciyor mu diye bakip duruyordumBu ay dinlemiyorum kendimi (tabi her sabah vucut isimi olcmeyi saymazsam)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…