- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.501
Offf offf bir haftam kaldi uyku tutmuyor beni:18:Cok buyuk heyecan var:18::18:Sanirim dayanamayip son 4 gun kala test yapicamDusunmekten geceleri uyku tutmuyor. Ne heyecanli su surec ya. Akinti haricinde hicbir belirti de yok; ama akintiya da guvenmek istemiyor sunucta usutme, enfeksiyon baska sebeplere bagli olabilir:44:
tuğçeeeeee vallla bu gidişle bu teze ciddi ciddi kafayı takıcam ya
valla benim ev taşıma bayram sonrasına kaldı kesin..20 eylüle kadar Allah ın izniyle kesin taşınıyoruz :) kocam kirayı yatırmış çünkü bu ayın o yüzden eylül 20 ye kadar vaktimiz var
bizim bu salı çarşamba çalışma zamanımız
breshka canım nbr?
o zaman bayramdan sonra hülyacım kesin hamile
ayy benim öyle bi şansım da yok yaa ben ne yapsam acep
tuğçecim nasılsın canım ? hala oruç tutuyor musun ?
sende insallah tasinmadan hamile kalicaksin cnm bnmm buarada esin bi kaza atlatmiss cok gecmis olsun tatlimm
Valla bu totem işi topici fena sardıİnşallah sende taşındığında hamile haberini verirsin hayatım ne diyim bende evde film izliyorum bugün sanki regli oluyorum gibi ağrılarım oldu hep sanırım erken gelecek Allahım inşallah gelmez yaa bebeğim gelsin artık .. Sen nasılsın canım ?
Ahhh ahh Rabbim duysun sesimizi canım inşallah öyledir canım yaa ... Bugün kendime çok güldüm yaa karnım bu ara çok şiş diyorum ya sabah kalktım eşimde yok evde aldım elime bi yastık koydum karnımacnm bnm iyiuim sen nasilsinn? misafirlikteyimm bi bakiuim dedim sizee kimse gelmemiss. seninde bata az kalmiss insallah belirtilerin bebisin ayak sesleridir :)
ay sorma canım aynen öyle oldu...hayırlısı inşallah bakalım :)
canım sende sıkma canını daha gelmeden yelkenleri suya indirme..Allah büyük belli olmaz..
canım bu arada bnde okudum eşinin rahatsızlığını çok geçmiş olsun canım..Allah acil şifalar versin..
Ahhh ahh Rabbim duysun sesimizi canım inşallah öyledir canım yaa ... Bugün kendime çok güldüm yaa karnım bu ara çok şiş diyorum ya sabah kalktım eşimde yok evde aldım elime bi yastık koydum karnımaayy bana da yakışacak haa diyorum ciddi ciddi hamile kıyafetleri baktım yaa netten İnşallah Rabbim bu ay bana çifte bayram yaşatır canım
nabersinizkizlarrrr.... nevarne yok... zaten pek gelen giden yoktu bide haftasonu olunca iiice bos kalmis yuvamiz...
esimde iftara davetliydi .bende yaliniz yaligiz yaptim iftarimiii...pizza yedim...napiiimmm...
hlyacimm tatlimm tamam unut o dizi yi...senin fatmagulun fragmanini gordunmu guzel yapmislar.. agir beren saat fanatigi oldugundan eminim ama.....
buarada evinde benim gibi bir ay daha ertelenmis... vallabenim islerkaristiii... belliolunca yazarim deteylarini....
tugcecimmmm kuzeninde bizim teoriden gitmis tatlim.. ama yaaa abimlerde ev tasidilar gecen ay gelinde istiyo bisey olmadi... hatta bende diyordumbelki ev tasidilar alirim bi yegeen haberi diye ama nasip kismett..masallah sizin ailedede hamisler cogaldi desene... ablan,sen kuzenin.. ne hosss... saglicakla kucaklayin insallah....
breshcammm aaa sende cigirma kirmizi kirmizi deyip...Allahim insallahy yaniiiii
silacimmm sadece ailde hamis olsa yine iyi sagim solumm hamile doluu onu birakkk disari ciktigimdada en az 2 2 tane hamis goruyorumm acayip nufus patlamasi var :) bizim topikte bile azcik bekleyen kaldi insallah onumonumuzdeki ayaa kimse kalmiycakk hepimiz hamis olcaz:) tabi regencigimi fln saymiyorumm o mecburi moladaamola bitince hemencik oda patlaticak insallahh
yaaa hayatimmneguzzel.. masallah varsiin olsun cogalalim... darisi basimiza insallah..tatlim randevuna az kaldi cinsiyeti de ogrenirsin kesin insallah tabi kucuk bey veya kucuk hanim gosterirlerse...Allah gonlune gore versin.. hayirla saglikla gelsinde minik melek...
canim masallah 10gundurde orucluymusun... aman canim bol bol su ic ama ihtiyacin olan en onemli sey... Allahim cift sevaplar yazsin insallah canim neguzel kendini iyi hissediyor ve asiliyorsun...
aminn cnm bnm cok dua ediyorummm Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasinn... is hamile kalmakla bitmiyoo Allah korusun ama bnm bebegimede bisey olurrr nasip degilse olmadimi olmaz ne yapsak boss ... onun icin Allahim hepimize hayirli evlatlar nasip etsinn ...
bayramdan snraki ilk is gunu drdayim silacimm bakalim ne diycek dr cinsyet icin :) oructa hic zorlanmiyorum cunku ztn 12,1 de uyaniyorum snrada is guc yemek derken zmn geciyoo suyuda bol bol icmeye calisiyorumm vitaminli seyler yemeye calisiyorumm elimden geldigincee... eger boyle giderde ramazanin sonuna kadar tutabilirsem 10 gun borcum kalicakk onuda seneye tutarim insallahh... senin calismalar nasil gidiyoo bu ara yumurtluyodun heraldee?
nabersinizkizlarrrr.... nevarne yok... zaten pek gelen giden yoktu bide haftasonu olunca iiice bos kalmis yuvamiz...
esimde iftara davetliydi .bende yaliniz yaligiz yaptim iftarimiii...pizza yedim...napiiimmm...
hlyacimm tatlimm tamam unut o dizi yi...senin fatmagulun fragmanini gordunmu guzel yapmislar.. agir beren saat fanatigi oldugundan eminim ama.....
buarada evinde benim gibi bir ay daha ertelenmis... vallabenim islerkaristiii... belliolunca yazarim deteylarini....
tugcecimmmm kuzeninde bizim teoriden gitmis tatlim.. ama yaaa abimlerde ev tasidilar gecen ay gelinde istiyo bisey olmadi... hatta bende diyordumbelki ev tasidilar alirim bi yegeen haberi diye ama nasip kismett..masallah sizin ailedede hamisler cogaldi desene... ablan,sen kuzenin.. ne hosss... saglicakla kucaklayin insallah....
breshcammm aaa sende cigirma kirmizi kirmizi deyip...Allahim insallahy yaniiiii
gecegece amma yazmisim tugceye cevap olarak...cenem dustuu...menbata kusuda yok bu gece... kirmizilari var sahuru yokbelki ondan olabilir....
durun hem abdestliyim hem gece vakti hemde sahur kalpten dua edeyim aminnnnnAllahim oncelikle topikteki hamile arkadaslarimin ve tum halilelrin bebeklerini bagisla ,koru kolla.. onlarin sag saglim hayirla dunyaya gelmelerini nasip et ve arkadaslarimada hayirli,kolay dogumlar nasip et!! cocugu olan, benim oglumu,kardaizin kizini,pollyyannanin kizini da bagisla ve onlarida koru.. !!!
(hamilelerimizin isimlerini yazamiyrum coklar amma kalbimden geciyorla)
simdi burda bebek iseyen ben, hlya,regen,menbata,breshca,masumiyet,azra,arzum,kardaiz,nihanca,srdrhlym,leplebi ve hatirlayamadigim ,listede olan tum arkadaslarima ve dileyen herkese bekledikleri zamanda nur topu gibi hayirli bebekler ver!! kilmsenin yuvasini bos birakma... bu tarifsiz duyguyu herkese tattir hayirlisiyla...
bi de Allahim afrikadaki cocuklarin riziklarini bol bol ver.. rizik veren Sensin..onlari doyur ,onlara yardim et..onlar bizim kardeslerimiz.. biz yemekler begenmeyip,fazlalari atarken onlari bi sokuma muhtac birakma.. sen dilersen o topraklar da hersey olur onlara Rizik kapilari ac Yarabbi!!!! AMINNNNNN
"Kendine isim olarak verdigin,yahut kitabinda indirdigin ya da mahlukatindan herhangi bir kimseye ogrettigin,yahut gayp ilminde kendin icin mahfuz tuttugun her bir isimle senden diliyorum!!!" Amiin ...
"Kullarim sana benden sorarlar,ben onlara yakinim. Bana dua ettigi vakit,dua edenin duasina icabet ederim. o halde onlarda benim davetime icabet etsinler Bana hakkiyla iman etsinler. Umulur ki ruste erisirler. (Bakara/186)"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?