- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.521
canim yaaa neguzel seyler yazmissin benim icin.. Allah razi olsun.. cok yurekten diledimm... kabul etsin Allahim insallah..sılacımmmmmmmm canım arkadaşım güzel aarkadaşım Rabbim o güzel dualarını ve dualarımızı kabul eylesin inşallah..ne güzel yazmışsın dilemişsin güzel yürekli kalp gözü açık arkadaşıım benim...
bu arada fatmagülümü kaçırırmıyım cuma günü akşam 8buçukta yayınlanacağı söylendi pc başında zor bekledim
süperdi bayıldımmmmmmmmm heycanla bekliyorum...yeni evleri süper..çekmeköydeymiş gidip bulacağım
ayy acayip bi hayranlık ya yok böyle bişi bayılıyorummmmmmmmmm beroşuma :)
benim mailime cvp vermişti bi keresinde :)
nabalim kuzucuk,iyilik. sen nabiyonnn.... amaan ikizim oneymis oyleee 30gun falan deliririz mazallah... Rabbim aminlerimizi duysun,dualarimizi kabul etsin insallah...ay sonunda girebildim yani... iki gündür bakimda diyordu, bir de 30gün felan yaziordu o ne yaa
nabiyonus bakimm kizlar???hepinize güzel pazarlar diliyorum..
silacim ne güzel de dua etmissin, agzina saglik.. amin amin amin... Allahim insallah herkese bekledigi zamanda verir bebisini..
ben simdi kacayim da yemegime bakayim, gelirim birazdan..
herkese hayırlı pazarlar diliyorum. benim dün misafirim vardı, bu günde misafirim var. ayrıca eşimle çalışma günlerimiz. çok yorgunum ben yaaa.
canim yaa bak isimlerisayarken hatrima gelmemis adin lakin toplucada soyledim zaten..bu gecesana ozel duam ozaman:))
sende bendensin desene... benimde malum hafam(di) esim davet davet gezdi...bide imsak vakti geliyor yani anlicanbende degerlendiremedim...nasip kismet artik...ama sen iki dakka calisabilirsin bugun..
canim yaaa neguzel seyler yazmissin benim icin.. Allah razi olsun.. cok yurekten diledimm... kabul etsin Allahim insallah..
evet canim cekimlere gidebilirsiniz..nette sor sorustur bulurssun..hatta gidenlerdecok benokuyordum bazi yerlerde..neguzell mailenedecevap vermis simdi takdir ettim kendisini..
nabalim kuzucuk,iyilik. sen nabiyonnn.... amaan ikizim oneymis oyleee 30gun falan deliririz mazallah... Rabbim aminlerimizi duysun,dualarimizi kabul etsin insallah...
ne yemek yaparsin sen bole erken erkenden...gayretlisin masallah.... ufff bende yapmicam bugun..dunde yapmadim da gerci esim yapsin bugunde ben yiyimmmmm
haklisin canim ... dedigin gibi insallah toplu haber veririrz de artik hamislerimize yetisiriz kizlar ndeyse doguracaklar ayol....erken giderlerde calisilirsinizz umarim canim ozaman sen iliskiden sonra sola yattt...isim önemli değil hayatım gönüller bir olsun. hepimiz isimlerimizi hatırlamasakta hep dua ediyoruz birbirimiz için. evet malum hafta ve çok yoğun geçiyor. inşallah misafirlerim erken gider ben de çalışırım bu akşam. sol kasığım ağrıyor çok. inşallah çatlıyodur benimkiler. duaların için şimdiden amin diyorum. inşallah hep birlikte güzel haberler veririz .
aaa, esin yemek yapar mi kis hakkaten??? benimkin de nerdeeeeyine kacti gitti surda iki dakka uzandiydim uyumusum, bi ara ses duydum ben cikiyom diye geliyon mu diye, ses var görüntü yok ben kendime gelene kadar adam ucmus bile
haklisin canim ... dedigin gibi insallah toplu haber veririrz de artik hamislerimize yetisiriz kizlar ndeyse doguracaklar ayol....erken giderlerde calisilirsinizz umarim canim ozaman sen iliskiden sonra sola yattt...
aaa tabi yapar sekerimmm..neden bukadar sasirdinn...acaip makarna soslari yapar...patate,tavuk konusunda iyidir... hamburger durum falan o yapar... ooo hele bi zeytinyagli yumurtasi varki ......neguzel onunicin bende oglumu alistiriyorum simdiden..nekadare zevkli mutfakta beraber vakit gecirmekkk....
yapma yaaa desene sen evde kaldin........ ozaman seni yarim agiz davet etmis senden cevap gelmeden kacmis...uyumuycan bacimmm..gozunun onunden ayirmican... yoksa piirrrrr............
bizde dolastik birazz ama bugun kotuydum ben bulanti ve bas agrisi yapti orucbugun bende cok zevk alamadim anlican .... dinlencem birazz...
valla haklisin canim yarim saatligine gitti annesigile, bi saati gecti daha gelecek.. sIkIldIm ben bu adamdanya valla... ciktik biz de rezil etti ani geri geldik.. iyi yetistir tatlim oglunu, sonra senin gelin de benim gibi konusmasin, Allah muhafaza, hic hos seyler söylemiyorum baksana.. bu nasil bi insanlik ki..
yemek konusunu da gelince, cay demlemez bee.. gel yanimda dur derim ona bile yok... aman yaa.. nazar degmesin kuzum nazar ettigimi düsünme ama kendime bakyiorum da akrabalarin icinde de cok böyle anlasan ciftler, görünce, duyunca sinirden zipliyorum yerimden.. neyse yaa... aksamin nasil geciyor???
insallah cnm benimm guzel haberlerini bekliyorumm:) buarada oruc tutuyomusun demissin yeni gordumm :) turuyorum cnmm 10 gundur orucluyummm cok sukur rahat geciyo :)
offfffffffffffff vallahaaaaaaaa daraldımmmmmmmmmm sonunda birileri geldi yaniiiiiiiiiiii !!
bu ne ya ne kadar boş kaldı topiğimiz valla aşk olsun
hani nerde kızlar ne zamandır uğğramayanlar var
Allah seni inandirsin bende onudusunuyorumzaten hep...elimden geleni yapmaya calisiyorum iste....hayirli evlaatlar nasip etsin Mevlam.. olsun yaa senindkide yemek yapmiyorsa baska ii yonleri vardir....biraz biaraz iste...
canim aksamim yorgun geciyor yaa.. gec girdik apor topar yedik... beycigim cikti.. pc mleyim yine..camasir asacam birazdan.. oyle iste...sende bendensindesene...sende gitseydinde kaynanlara...hos benimkidecikarken ablasina gitmemi soyledi ama sahsen pcmle daha iyiyim almiiiimm....
ben de öğrendiğim gün oruçtum,doktora gidince sordum tutayım mı diye,ben hiç bir hamileye önermiyorum dedi,hani tutarsan da ben karışmam,onaylamıyorum ,risk almak istersen sen bilirsin demeye getirdi,o nedenle perşembeden beri bıraktım.Senin bebiş daha büyük benden ,daha fazla besleniyo senden,oruç süresi de çok uzun,16 saat falan galiba,bence tutmasan daha iyi olur,sen her ne kadar kendini kötü hissetmesen de aç kaldığın süre çok ve bir şeyler yiyebildiğin zaman dilimin çok kısıtlı,senin demir,kalsiyum,vs depoların boşalır bebeği beslerken.sonuçta ramazanda regl olunca bile dinen tutamıyoruz,vücutta alt tarafı bir miktar kan kaybı oluyo ama dinen bunun bile bir hikmeti varsa bebeiğini beslerken dinen izin verilmesinin de hikmeti vardır diye düşünüyorum ben,doktorun tutabilirsin sakıncası yok dediyse bilemem tabi,ama şu ana kadar ben hiç bir yerde,ne TV de ne arkadaşlarımın doktorlarında ne de herhangi bir kaynakta doktorların hamileler gönül rahatlığıyla oruç tutabilir dediğini duymadım.5. ayına giren arkadaşım hayatında ilk kez bu sene oruç tutmadı hamile olduğu için,doktoru izin vermedi,çok da sağlıklı bir hamilelik geçiriyor,midesi bile bulanmadı düşün yani.
gittim yattım uyuyamadım..bnde kaçtım geldim buraya...
nasılsınız canlarım sılacım ve tuğçecimm ?
hoşgeldın hulyacım :) Ben sahura kadar uyumuyorum gunduzde oglene kadar yatıyorum :) İşlerimi gece yapıyorum cogu zaman cunku oruçlu olunca zorlanırım falan dıye korkuyorum :) sen nasılsın bakalımm
ayy nolsun uyuyamadım sıkıldımyatakta döndüm durdum..kalktım bnde kocişi uyandırmayayım diye..şimdide tatil yerlerine falan bakıorum
sen nasılsın canım..ne var ne yok ? annen nasıl oldu ?
iyi yapmışsın cnm nereye gıtmek ıstıyosunuzz ? Ege akdenız falanmı yoksa marmaraya yakın yerlere mi ?
Ben iyiyim valla zaman cabuk geçsinde dra gıdıyım dıye beklıyorum ama ramazan koşuşturmacasından günler cabuk geçiyo sanki... Annemdede önemlı bısey cıkmadı cok şükür canımm... Babamı kaybettıgımızde mıdesınde 2 tane yara cıkmıştı (Geçen sene ) Bu sene de kontrole gıttık cok şükür yaralar iyileşmiş gastrit varmış onun ıcın ılac tedavısı oluyor
valla canım hiç bilmiyorumki nereye gideriz..kocam yeni söledi..ay çok ihtiyacım var süper olcak bu..farketmez yani nereye gideceğimiz...
annenin ii olmasına sevindim canım..benim kocamda da gastrit varmide ağrısı kötü çok bbilirim uykusuz gecelerimizi mide ağrısı yüzünden Allah şifa versin beterinden korusun canım..
senin kontroledde az kaldı zaman çabuk geçiyor baksana haftaya bayram :)
ay senin göbüşün çıktımı bayramlık alcanmı bebekli falan
Gidin bol bol dınlenın cnm :) Ama marmara bölgesı fln soguk olabılır ege yada akdenıze kaçınn :)
Amin cnm cok saoll Allah senın eşinede şifa versınn, bendede vardı işten ayrılınca geçti :)) Tek sıkıntım iş yeriydii ondan da kurtuldum sağlığıma kavuştum :)))
Göbüşüm biraz cıktı hülyacımm pantolonlarımın beli baya sıkıyo o yuzden gıyemıyorum artık 2 tane hamıle pantolonu aldımn bı sıyah bıde kot başkada bişey almadımm ... Bebekli bodylere baktım ama bı tane begendım oda erkek gelıyo yazıyodu ingilizcee cınsıyetı bılmeyınce alamadım :)
bakalım artık bütçemize göre bi yere gideriz inşallah :)
zaten mide ağrısını stres tetikliyoo eşim ne zamn sıkılsa hemen ağrırdı
ayy ne güzelllllllllllll yirim senin göbüşünü :) ii yapmışsın canım pantolan almışsın ama üstte al öyle bebkli falanne yakışır sana :) boşver cinsiyete göre alma sen genel hamilelik tişörtü al :)
aynen dediğin gıbı cnm stres mide düşmanı....
İnşallah hamılelık tişörtlerımızı beraber alırız hulyacımmm :) Emınmınkı sanada cok yakışıcak hamişlik :) Rabbim en kısa zamanda sizede nasııp etsın ınsallah .... Kiii ben cok az kaldıgını hıssedıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?