2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hehehe :) valla bencede güzelim hatunsunn bide karnın çıktımı dahada güzel olursun :)

hehehe :) valla bencede güzelim hatunsunn bide karnın çıktımı dahada güzel olursun :)

saolasın canım o senin güzelliğin :) amin inşallah o günleride görürüz...

şimdi ben kaçar tuğçecim uykum geldi kaçmadan yatayım :)

kendine dikkat et çok öptüm seni iyi geceler :)

breshcammm aaa sende cigirma kirmizi kirmizi deyip...Allahim insallah yyaniiiii
Çağırmıyorum yavrum ama ne bilim yaa şimdiden sevindirik olmak istemiyorum ... İnşallah bebeğim benimledir beraber bayram yaparız miniğimle

insallah cnm benimm guzel haberlerini bekliyorumm:) buarada oruc tutuyomusun demissin yeni gordumm :) turuyorum cnmm 10 gundur orucluyummm cok sukur rahat geciyo :)
İnşallah güzel haberler veririm canım yaa valla baya ağrım var inşallah bebek içindir yoksa bu belirti neyin nesi diye düşünmekten kafayı yer insan düşünmek istemiyorum sadece meleğimi bekliyorum sabırsızlıkla Keşke oruç tutmasan güzelim yaa gerçi az da kaldı inşallah bi sıkıntı yaratmaz sizin için hayırlısıyla tamamlarsın ramazanı canım .

oyyy kalbi güzel iyi niyetli hemşerim benim Allah razı olsun ne güzel dua etmişsin Allah kabul etsin inşallah canım Listemizi bitirelim inşallah

Son düzenleme:
leplepiii yemin ederimmmmmmmm sana valla dün gece sen geldin aklıma...umreden ne zaman geldin ?

selamınaleykum :) ayy canım ya çok teşekkür ederim hatırladığın için umreden dün sabah geldik 5 te hayırlısıyla sağa salim evime ulaştım sizi çok merak ettim nasılsınız iyimisiniz hppinizi kocaman öptüm dualarımdaydınız Allah Azze ve Celle dualarıma icabet eder inşallah :)

Son düzenleme:

Aleykum selam canım :)

vallahi dedim acaba ne zaman gelecek neler hissetti falan diye aklıma geldin canım Allah ım inşallah o güzel dualarını kabul eyler canım benimm...

Son düzenleme:
[/QUOTE] amin inşallah canımm bir dolu güzel anılarla geldim. neler anlatsamki , hangisindeen başlasam bu Rabbimin bize yaşattığı çok hoş günlerdi O'na hamd olsun gitmek isteyenlere gitmeyi, gidenlere tekrar gitmeyi nasip etsin, müslümanlarla hemhal olmak çok acaip bişey aklımda kalan anılardan bitanesii şöyle eşimle tavafa gittik , bir kız bebekki sormayın ya ne güzellik sapsarı saçlar , gözler yeşilll pembe yanacıkları vardı babasının omzunda , o nasıl bi sevinç öyle ya kalbm sıcacık dualarla doldu rabbime dedim Allahım bizede böyle tatlı sağlıklı güzel güzel bebekler ver die konuyla alakalı olduğu için anlatayım dedim ama o kız çocuğunu hayatımın sonuna kadar unutmam heralde eşime baybay yaptı :)[/QUOTE]

ahh canım ne güzeldir o duygu yoğunluğunu yaşamak..Allah ım bizlere de nasip eylesin inşallah..inşallah Rabbim bizede öyle evlatlar nasip eyler inşallahhhhhhhhhhhhhhhh..Allah ım evlat sevgisine hasret bırakmasın bizi inşalalh...

geçmişi okudum ancaaaa

canım çok geçmiş olsun, kırmızılarda gelmez inşallah da hamilesindir.

Allah dualarını kabul etsin canım ne kadar iyi etmişsiniz.
Allah inşallah bize de nasip eder gidip ibadet etmeyi

amin inşallah canımm bir dolu güzel anılarla geldim. neler anlatsamki , hangisindeen başlasam bu Rabbimin bize yaşattığı çok hoş günlerdi O'na hamd olsun gitmek isteyenlere gitmeyi, gidenlere tekrar gitmeyi nasip etsin, müslümanlarla hemhal olmak çok acaip bişey aklımda kalan anılardan bitanesii şöyle eşimle tavafa gittik , bir kız bebekki sormayın ya ne güzellik sapsarı saçlar , gözler yeşilll pembe yanacıkları vardı babasının omzunda , o nasıl bi sevinç öyle ya kalbm sıcacık dualarla doldu rabbime dedim Allahım bizede böyle tatlı sağlıklı güzel güzel bebekler ver die konuyla alakalı olduğu için anlatayım dedim ama o kız çocuğunu hayatımın sonuna kadar unutmam heralde eşime baybay yaptı :)[/QUOTE]

ahh canım ne güzeldir o duygu yoğunluğunu yaşamak..Allah ım bizlere de nasip eylesin inşallah..inşallah Rabbim bizede öyle evlatlar nasip eyler inşallahhhhhhhhhhhhhhhh..Allah ım evlat sevgisine hasret bırakmasın bizi inşalalh...[/QUOTE]

çok güzeldi ya nasıl anlatsam kabe heybetli otelimizde bu arada harem bölgesinin içindeydi zemzem tower saat kulesi gözüküodu otelden hemen dibimizde. bolbol zemzem içtik beytullahta her vakit çok muazzamdı hele imamların kuran okuyuşları harikaydı yaaa , kabede akşamları bir kıprdanış insanlar ezanı bekliyorlar oturup sofralar o güzel meyve hurma ve şu dünyadaki en şifalı su olan zemzemle nimetlendirilmiş( daha ne olsun elhamdülillah) müslüman orda ezan okunun ca belini doğrultacak kadar birkaç hurma ve su ile orucunu açar bir kaç dakika sonra imam kamet getiri ve saflar ip gibi dimdik Allaha secde etmek için hazır durur ve ardından salah(namaz) namaz bittikten sonra mescit normal olarak biraz boşalır boşyerler sana kalır yat yuvarlan uyu istediğini yap karışan yok ikram çok bisküvi kurabiye taze hurma kahve rızkın senin dizinin dibine geliyor işte:) ve zaman yatsıya gelir insanlar toplanır namaz kılmaya yatsı ardından teravi ve teravinin sonunda vitr ben hayatımda böyle duygululandığım namaz hatrlamıyorum o vitr namazzı nasıl bişey imam namazda kunut yaptırır ayakta iken herkes ellerini rabbine açar ve imamın dullalarına hep bir ağızdan amiiiiin nidaları yükselir imam ağlar bazen sesi titreer kunut( vitr namazında yapılan dua) birkaç dakika sürer ve sonnunda secdeyle sonlanır namaz asıl hayat gece başlar orda ibadet yapmak için , hava serin sessiz sakin zamanın çok ben çok kişiyle tanıştım arapçam yok ama çoğu kişiyle ingilizce konuştum ve birazda beden dili ehh tamam işte nakata nukata anlatırsın derdini sabaha yakın sahur yaparsın biz yemeksiz gittik eşim sağolsun yemek konusunda çok hassas yani damak tadımız aynı ordan yırrtım pizza falan kilo aldım hatta yaaaaaaaaa sabah ezanından sonra ise vur kafayı yat kerahatten sonra vakitnamazları kıldıktan sonra akşama doğru tekrar bir hareketlilik sevinç şükür hamd ve keyif ve artık iftar genel olarak böyle ama aralarda çok eğlenceli geçti arkadaşlarım vardı 4 kişiydik medinedede arkadaşım vardı orda bizi karşıladı evine davet etti saolsun orda mescitte memur kendisi mescidi nebide bize kıyak geçti bütün mescidi gezdirdi ravzaya felan girdil elhamdülillah umduğumdan daha iyiyidi bol bol gezdik kısaca böyle 25 gün kaldık tadı damağımda kaldı sanki ama öylede olsun o tad hiç gitmesin inşallah bir daha gitmeyi istemek için vesselam...

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım Çok sağol . Aminnn inşallah kırmızılar değil bebeğim gelsin Allahımmm

Son düzenleme:
hly canım naber nasılsın...
ev işini bayramdan sonraya bırakmışsın hayırlısı olsun. tatile çıkmak hem eşine hem sana iyi gelicektir iyi yapmışsınız.
ben cumartesi günü tuzladaydım ama senin ev işlerin vardır diye sesimi çıkarmadım...

amiin amiiin ecmain tatlım çok saol inşallah canımm :) herkez gitsin inşallah

nolsun canım bu sabah 7 gibi anca uyudum sıkıntılıydım biraz uyuyamadım ondan biraz aptal gibiyim...ev mecbur bayram sonrasına kaldı bulamadık inşallah canım ii geleceği kesin..cumartesi de ev bakmadaydık canım..ama sonra geldim ben evdeydim kocam toplantıya gitti..yanlızdım yani kşke bi msj atsaydın nasip olmadı bi türlü..ama bayramdan sonra inşalalh hep beraber görüşürüz :) sen nasılsın canım ?

ne güzel anlattın canım yaa içim ürperdi Allah bize de nasip eder inşallah o mübarek yerleri görmeyi Allah seninde dualarını kabul etsin inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…