2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hımm ben de 4 e kadar ablamdaydım, aklıma geldin ama eşi vardır yanında ev bakıyodur rahatsız etmiyim dedim, napalım kısmet.
nasıl olıyım canım iyi diyim iyi olsun. canım öle sıkkın dolanıyorum. sebebi yok
tatil için nereleri bakıyosun?

kızlar ya şu bayram tatilinden haberi olan var mı haberleri izlemek istemiyorum bu ara şehit haberlerine çok üzülüyorum ... Dün biyerde iftardaydık kimisi tatil diyor kimisi değil ..Bilgisi olan var mı resmi mi idari mi tatil ?

Topic sana soruyorum kardaiz sen cevapla

Son düzenleme:

cevaplıyımm tatlım amaaaaa malesef konuyla ilgili bilgim yok
ama burası türkiye tatil yapma olasılıkları çok fazla...

ayy olsada resmi olsa bare yaa üff bi cuma günü için işe mi gelinir dimi ama p.tesi de yarım gün yani bir buçuk günden ne olacak ... Bi reklam vardı ya alın verin ekonomiye can verin diye tatili versinler de turizmle ekonomi canlasın dimi ama

Son düzenleme:

doğru sölüyosunm valla.
biz arkadaşlarla iş paylaşımı yaptık tatilleri ayarladık bile. cumartesi bide ptesi ölene kadar gelicem bidaha pazartesiye kadar yokum. annemlerin yanına ayvalığa gidicem :)

herkez sağlıkla kavuşsun inş.l

evet canım nasip işte :) bnde sıkkınım sebepsiz uyuyamadım ya bide

tatil için henüz kocamla net bişi konuşmadık canım kesinleştirelim sonra bakıcam :)

hımmm kötü olmuş canım. idare edemiyomusunuz birbirinizi. Ama patron bide kızmasın. bizim ki bişey demiyo. boş bırakmayın yeter diyo böle durumlarda...

yok hayatım yaa offff off . İnşallah 9 gün olur bende ayvalık sarımsaklıya gitmek istiyorum malum tatilden bişey anlamadık kocacımla başbaşa olalım istiyorum aa tabi inşallah olur da bebeğimizde bizimle olur

ooooo süper olurdu valla. ist dar geldi belki orda görüşürdük
bizim ev de sarımsaklıda.

ben bi ptt ye kadar gidip gelicem, görüşürüz.

canım haklısın,regl günlerimizi bile sonradan tutamıyoruz ama bak doktorun da onaylamamış,senin kendini iyi hissetmen vücudunda bir problem oluşturmayacağı anlamına gelmez ki,en azından bir gün tut bir kaç gün ara ver,bana çok sağlıklı gelmedi yaptığın

selamlar kizlar nasilsiniz...hayirli haftalar diliyorum... ramazaninda son haftasina girdik Allahim kabul etsin oruclarimizi da dualarimizida....

leplepi canim yaa hosgeldin. cok sukur sagsaglim gittiniz,guzel haberlerle geldiniz... oradaki atmosferi ne guzel anlatmissin canim agzina saglik...Rabbimi ibadetlerini ve dualarini kabul etsin canim insallah... ve insallah tez zamanda bizlrede nasip etsin gitmeyi sizede yinelemeyi bu ziyareti... o bebek gibide bebek nasip etsin Allahim sana ....

canim ya aslinda tatil konusunda ulkemize haksizlik yapildigini dusunuyorum...burdaadamlar cat pat tatil yapiyorlar...heleki dini bayramlarinda 2 hafta tatil kesin... keza milli bayramlarindada oyle 2gunle 1hafta arasi tatil oluyo... diyecegim assinda tr cok tatil yapan bi ulke deil... benim bildigim somestr ve yaz tatili var uzunca olan... adamlar her 3ayda bir 2hafta tatile giriyorlar bakin mubalaga etmiyorum cidden... aslinda dini bayramlarimizda biraz daha musamma gosterilebilir...boylece o bayramin tatina daha cok varilsin....

Hafta sonu misafirlerim vardi kizlar hic bakamadim topigimize.. Sabahtan buyanada gecmisi okumaya gayret ediyorum gozlerimden uyku akiyor 2 saat uyku ya uyudum ya uyamadim bugun hic gecmiyo reflekslerim sifira indi desem yalan olmaz vallahi

Breshkacim cok gecmis olsun tatlim esine. Allah korumus kol kirigi cok zor

regencim hemen revizyon yapip yolluyorum

kızlarrrrr bişey sormak istiyorumm gecen hafta kan testi yaptrımsıtım 15 agustostaa negatif demişlerdi hala adetim gelmediğinden dolayıı bugündee doktor muaynesine gittim vajinal muayene sırasında doktor ultrasondaa kesecige benzer bişey gördüğünü rahim duvarlarının bebek yerleşmesi için kalınlasmıs ve tam müsait oldugunuuu tekrardan kan alınmasını ondan sonra tekrar konusmamız gerektiğini söledi halada beyazzz beyaz akıntılarımm varr sizlerin basınıza böle şeyler geldimi bilgisi olan varmıı ayy kütfen aydınlatın benii ...

kızlarrrrr bişey sormak istiyorumm gecen hafta kan testi yaptrımsıtım 15 agustostaa negatif demişlerdi hala adetim gelmediğinden dolayıı bugündee doktor muaynesine gittim vajinal muayene sırasında doktor ultrasondaa kesecige benzer bişey gördüğünü rahim duvarlarının bebek yerleşmesi için kalınlasmıs ve tam müsait oldugunuuu tekrardan kan alınmasını ondan sonra tekrar konusmamız gerektiğini söledi halada beyazzz beyaz akıntılarımm varr sizlerin basınıza böle şeyler geldimi bilgisi olan varmıı ayy kütfen aydınlatın benii ...

sağol canım benim Allah razı olsun ... Misafir kısmını yeni gördüm hayatım yaa kusura bakma . Valla ben bu sene kimseyi alamadım iftara bu yıl hakikaten zor özellikle çalışan için çok zor seni çok iyi anlıyorum canım :) Bugün erken çık biraz olmazmı iftar hazırlığından önce biraz dinlenirsin

Son düzenleme:

Canım inşallah hamilesindir. Tekrar test yaptırdın mı peki ?

evettttt aramızda hamiş olmadığına göre bnde menümü ortaya koyuyorum ve yorumlarınızı bekliyorum :)

annemleri ve kaynanamları beraber alcam..

yayla ve domatesli şehriye çorbası
mantarlı tavuk sote veya fırında sebzeli tavuk (karar veremedim)
pilav-hem bulgur hem pirinç pilavı (kaynanam kayınpederim şeker hastası oonlar için bulgur)
börek yapayım bide kıymalı olabilir belki patates belki peynir..
ortaya ne yapsam bilemedim zeytinyağlı olarak yaprak saramam daha kolay bişi olsun
sonra normal salata
şekerpare (ben yapcam hazır değil)
sonra meyve çay faslı işte

ay kızlar bugün kafamı toplayamıyorum nolur yardım edin..2-3 saatlik uykuyla duruyorum dikkatim dağınık
ne dersiniz çok fazla bişi yapmak istemiyorum 2 çeşit meze yeter..ayy off yardım edin nolurr

Tutuhak canım hic basima boyle bir durum gelmedi ama kan tahlilinde cikmayipta adete geciken ve daha sonra hamis oldugunu ogrenen arkadaslarimiz var en basta tugcemiz sonra migi arkadasimiz boyle bir durumla karsilastilar. İnsallah seninkide gec yumurtlama oldugu icin tahlilde cikmamistir tatlim insallah bebesin seninledir

Breshkacim nerdeeeeeee bizde oyle kolay izin almak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…