- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.561
nolsun canım bu sabah 7 gibi anca uyudum sıkıntılıydım biraz uyuyamadım ondan biraz aptal gibiyim...ev mecbur bayram sonrasına kaldı bulamadıkinşallah canım ii geleceği kesin..cumartesi de ev bakmadaydık canım..ama sonra geldim ben evdeydim kocam toplantıya gitti..yanlızdım yani kşke bi msj atsaydın nasip olmadı bi türlü..ama bayramdan sonra inşalalh hep beraber görüşürüz :) sen nasılsın canım ?
kızlar ya şu bayram tatilinden haberi olan var mı haberleri izlemek istemiyorum bu ara şehit haberlerine çok üzülüyorum ... Dün biyerde iftardaydık kimisi tatil diyor kimisi değil ..Bilgisi olan var mı resmi mi idari mi tatil ?
Topic sana soruyorum kardaiz sen cevapla
cevaplıyımm tatlım amaaaaa malesef konuyla ilgili bilgim yok
ama burası türkiye tatil yapma olasılıkları çok fazla...
ayy olsada resmi olsa bare yaa üff bi cuma günü için işe mi delinir dimi ama p.tesi de yarım gün yani bir buçuk günden ne olacak ... Bi reklam vardı ya alın verin ekonomiye can verin diye tatili versinler de turizmle ekonomi canlasın dimi ama
Kizlar Mart topiginde basladik, bundan sonra burdan devam edelim insallah...
Hamilelerimizle ve hamile kalmayi bekleyen anne adaylarimizla birlikte...
Topigimizden Mart ve Nisan ve Mayis ve Haziran ve Temmuz'da cikan hamilelerimizzzzzz....
| | |
ISIM|YAS|BAT|SONUC kurabiyemm TEBRIKLER!! | | |
bitanemveben TEBRIKLER!! | ?? | 1 Mart |
sulisim TEBRIKLER!! | 29 | 5 Mart |
ilkim_aras TEBRIKLER!! | 25 | 7 Mart |
dryyvz TEBRIKLER!! | 26 | 8 Mart |
mavibebek TEBRIKLER!! | 28 | 10 Mart | :
49: allah herkeze sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
elfinya TEBRIKLER!! | 24 | 10 Mart |
pnr30 TEBRIKLER!! | 31 | 10 Mart |
sirli TEBRIKLER!! | 22 | 12 Mart |
fbmy8785 TEBRIKLER!! | 24 | 15 Mart |
tuubaaoz TEBRIKLER!! | 25 | 15 Mart |
xelifxx TEBRIKLER!! | 26 | 20 Mart |
deryam160510 TEBRIKLER!! | 25 | 28 Mart |
tugbanur2008 TEBRIKLER!! | ?? | 28 Mart |
bitanem16 TEBRIKLER!! | 26 | 30 Mart |
kutayinannesi TEBRIKLER!! | ?? | 30 Mart |
dunedain TEBRIKLER!! | 27 | 2 Nisan|
missvikvik TEBRIKLER!! | 25 | 4 Nisan|
Alisaa TEBRIKLER!! | 29 | 6 Nisan|
neredesinfiruze TEBRIKLER!! | 23 | 7 Nisan|
kinalibebek TEBRIKLER!! | ?? | 10 Nisan|
kalbimin(Zerrin) TEBRIKLER!! | 28 | 20 Nisan|
tirilaylom TEBRIKLER!! | 28 | 21 Nisan|
blagodevoyce TEBRIKLER!! | ?? | 21 Nisan|
parrhisia TEBRIKLER!! | 25 | 26 Nisan|(KIZ) cicek2154 TEBRIKLER!! | ?? | 26 Nisan| (KIZ) nazarboncug TEBRIKLER!! | 31 | 30 Nisan|
fmk TEBRIKLER!! | 30 | 1 Mayis|
sentez TEBRIKLER!! | 27 | 1 Mayis|
ekim.29 TEBRIKLER!! | 22 | 2 Mayis |
xtuqcex TEBRIKLER!! | 24 | 4 Mayis|
reyyan_TEBRIKLER!! | 28 | 6 Mayis|
happylife TEBRIKLER!! | 27 | 7 Mayis|
karyaa48 TEBRIKLER!! | 27 | 16 Mayis |
62sinem TEBRIKLER!! | 23 | 18 Mayis|
Sevgi Kelebegi TEBRIKLER!! | 25 | 27 Mayis|
ecrinnn TEBRIKLER!! | ?? | 2 Haziran|
neselikiz TEBRIKLER!! | 25 | 4 Haziran|
umayyy TEBRIKLER!! | 27 | 6 Haziran|
tug_ce_ TEBRIKLER!! | 23 | 11 Haziran|
screamaway TEBRIKLER!! | 28 | 13 Haziran|
pollyannaa TEBRIKLER!! | 27 | 2 Temmuz |
KuPPe TEBRIKLER!! | 27 | 9 Temmuz|
trancer TEBRIKLER!! | 31 | 10 Temmuz|
renewal TEBRIKLER!! | 28 | 24 Temmuz|
| | |
Guncel hamilelerimiz, ve anne adaylarimizin listesini ileriki sayfalarda bulabilirsinizz...
hımm ben de 4 e kadar ablamdaydım, aklıma geldin ama eşi vardır yanında ev bakıyodur rahatsız etmiyim dedim, napalım kısmet.
nasıl olıyım canım iyi diyim iyi olsun. canım öle sıkkın dolanıyorum. sebebi yok
tatil için nereleri bakıyosun?
doğru sölüyosunm valla.
biz arkadaşlarla iş paylaşımı yaptık tatilleri ayarladık bile. cumartesi bide ptesi ölene kadar gelicem bidaha pazartesiye kadar yokum. annemlerin yanına ayvalığa gidicem :)
bizde yaptık yapmazmıyız patron tatilde biz burdayız
hımmm kötü olmuş canım. idare edemiyomusunuz birbirinizi. Ama patron bide kızmasın. bizim ki bişey demiyo. boş bırakmayın yeter diyo böle durumlarda...
yok hayatım yaa offff off . İnşallah 9 gün olur bende ayvalık sarımsaklıya gitmek istiyorum malum tatilden bişey anlamadık kocacımla başbaşa olalım istiyorum aa tabi inşallah olur da bebeğimizde bizimle olur
migicim önerilerin için cok saol ama benım drumda kesınlıkle oruç tutmıycaksın dedi hatta eşimde doktora ispiyonladı oruç tutuyo dıye ama ben tutmak ıstıyorumm o yuzden ... Ilk 10 gün tutamadım zaten ama sonraki günler tutabildim Allaha şükür... 1 ay borcu ödeyemem sonraa cunku geçtiğimiz senelerın regl gunlerını bıle tutmadımmm 1 ay borcu hıc tutmam kendımı bılıyorum... Hem bebişimde benımle ıbadet edıyo zorlada olsa :) Bi rahatsızlık hissettiğim an bırakıcam zatenn ama sahurda ve ıftarda saglam yıyorumm o yuzden zorlanmıyorum sanırım :)
cevaplıyımm tatlım amaaaaa malesef konuyla ilgili bilgim yok
ama burası türkiye tatil yapma olasılıkları çok fazla...
Breshkacim cok gecmis olsun tatlim esine. Allah korumus kol kirigi cok zoramaan hiç sormayın yaaa akşama kadar halsizlikten öldüm bi türlü bide bugün benim ödeme günümdü çok yoğundum iş yerinde müşterimizin biriyle fena kapıştım sonrada patronla tartıştık suç patronda beni arada bırakıyo bana başka müşteriye başka şey söylüyo neysee işlerimi toparladım akşam tam çıkıcam eşim aradı bugün seni almaya gelmesem olur mu dedi olur da hayırdır dedim sesi bi tuhaf geliyo işteyim hala çıkmadım bazı şeyler var dedi neyse dedim onada ama aklım kaldı sonra aradım hastaneye gidiyo eline bişey olmuş daha önce kolu tam ordadan kırılmış askerden hava değişimi ile erken gelmişti zaten aynı kolunu sakatlamış atladım bende gittim yanına iftar yapamadık acildeydik ayyy ne insanlar var Allahım halimize binlerce kez şükür ... Eşimdede kırık çıkmadı Allahtan bağlarda kopma olmuş metal sargıya aldılar .. Öyle işte ... Siz neler yaptınız ?
Günaydin kizlaaaarrrrr
bugün sabah itibariyle kirmizilari gördüm yine ben... artik atesimi ölcmecegim önümdeki 3ay boyunca gerek yok cünkü.. o yüzden azracim ve screamawaycim beni listelerden silin bi size zahmet... ben zamani gelince size söylerim tekrar yazarsiniz.. öpüyorum hepinizi kocaman
Hafta sonu misafirlerim vardi kizlar hic bakamadim topigimize.. Sabahtan buyanada gecmisi okumaya gayret ediyorum gozlerimden uyku akiyor 2 saat uyku ya uyudum ya uyamadim bugun hic gecmiyo reflekslerim sifira indi desem yalan olmaz vallahi
Breshkacim cok gecmis olsun tatlim esine. Allah korumus kol kirigi cok zor
regencim hemen revizyon yapip yolluyorum
Hafta sonu misafirlerim vardi kizlar hic bakamadim topigimize.. Sabahtan buyanada gecmisi okumaya gayret ediyorum gozlerimden uyku akiyor 2 saat uyku ya uyudum ya uyamadim bugun hic gecmiyo reflekslerim sifira indi desem yalan olmaz vallahi
sağol canım benim Allah razı olsunHafta sonu misafirlerim vardi kizlar hic bakamadim topigimize.. Sabahtan buyanada gecmisi okumaya gayret ediyorum gozlerimden uyku akiyor 2 saat uyku ya uyudum ya uyamadim bugun hic gecmiyo reflekslerim sifira indi desem yalan olmaz vallahi
kızlarrrrr bişey sormak istiyorumm gecen hafta kan testi yaptrımsıtım 15 agustostaa negatif demişlerdi hala adetim gelmediğinden dolayıı bugündee doktor muaynesine gittim vajinal muayene sırasında doktor ultrasondaa kesecige benzer bişey gördüğünü rahim duvarlarının bebek yerleşmesi için kalınlasmıs ve tam müsait oldugunuuu tekrardan kan alınmasını ondan sonra tekrar konusmamız gerektiğini söledi halada beyazzz beyaz akıntılarımm varr sizlerin basınıza böle şeyler geldimi bilgisi olan varmıı ayy kütfen aydınlatın benii ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?