- 17 Mayıs 2010
- 517
- 85
- 323
- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.921
saol canım ...evet sahurda çıkcaz yola..bakalım..dede şimdilik iyi
Brokoli
breshka+
azra3434+
IMREAL
menbeta slm kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızzz bakalımm:)
screamaway+
hly7+
renewal+
meltem85
a.slm canımm.. şimdi benım nickimin yanında yazmanın belirli bir anlamı var mı yoksa oylesine denk mi geldi
hosgeldınn guzelımm.. iyiz cok sukur.. sen nasılsın :))
Canım yaa çok iyi anlıyorum seni eşini de ... Benim eşimde çok kötü olmuştu hatta 1 hafta falan benim çocuğum olmayacak diye kendi kendini yedi düşün boşanmak bile istedi seni annelik gibi güzel bi duygudan mahrum etmeye hakkım yok benim dedi. Tabi bende üzüldüm ama onu üzmemek içinde elimden geleni yaptım. Bu konu da doktor çok önemli eşini herşeyden önce rahatlatmaları gerek hem üzülmeyin yaa valla bak sayıyı arttırmak için keçiboynuzunu mutlaka dene zaten doktor ikinci tahlili de yeterli bulmazsa e vitamini ve sperm arttırıcı ilaç verecek . Üzülmeyin sakın bak bizim o problemlerimiz halloldu ama ne var başka bilmiyoruz gene olmuyor Herşeyin hayırlısı Rabbim ona el açıp dua eden kullarını geri çevirmez. Hiç bişey olmadı tüp bebek var tabi normal yoldan olması daha iyi hem manevi hem maddi yönden ama başka yolumuz yoksa da onu da deneyeceğiz .
Keciboynuzunu yapiyoruz breshkacim. Ama bu e vitamini ve obur ilacin ismini soyleyebilirmisin. Proxeed diye bi ilac varmis onu alcaz. Sizin sayiniz kacti cok ozel olmassa eger soyleyebilirmisin canım benim
azracımmmm bu arada aklıma şimdi geldi...benim kocamın sayısı iyi olmasına rağmen Evitamini vermişti doktor 2 tane..onları içti keçiboynuzu pekmezi..sonra ilişkiden önce buz torbası koymak falan hepsini denedik ve sayı yükseldi canım..o yüzden bnce hemen panik yapma derim ben...canım benimmmmmmmmmm Allah büyük yardımcımız olur...e olmadı sen ben breshka gider tüp taktırırz napalımmm
yazdiklarini soyledim esime kuzucum hepsini yapcaz yilmak yok:13:. Hersey allahin takdiri hepimiz bi sekilde sinaniyoruz bu dunyada kimisi parasiyla sinaniyo kimisi cocuklari icin sinaniyo. İnsallah sonunda kavusmak vardir bebislerimizeE vitaminin ismi neydi tatlim hatirliyormusun?
Brokoli
breshka+
azra3434+
IMREAL
menbeta slm kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızzz bakalımm:)
screamaway+
hly7+
renewal+
meltem85
bizim total sayımızda da düşüklük vardı ama hareketli sayımız çok düşüktü canım normal değerlerin % 50 olması gerekirken bizde toplamı % 25-30 civarıydı .bize e vitaminini istediğinizi alabilirsiniz gerek yok öncelikle enfeksiyonunu bitirecek antibiyotik kullanın dediler diğer ilacın ismi de yazdığına benzer bişeydi canım yaa şimdi hatırlayamadım ama pembe bi ilaçtı ona da akşam bakayım yazarım. sen e vitamini al eczaneden akşamları keçiboynuzunu içir sabah da aç karnına arı sütü bal polen yedir canım bak gör işe yarayacak tabi herşeyden önemlisi moral... moralinizi yüksek tutunKeciboynuzunu yapiyoruz breshkacim. Ama bu e vitamini ve obur ilacin ismini soyleyebilirmisin. Proxeed diye bi ilac varmis onu alcaz. Sizin sayiniz kacti cok ozel olmassa eger soyleyebilirmisin canım benim
canım sen nasılsın ?? yemek nasıldı ???
sılaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım evet çok heycanlandım çok istedim ama gidemicez galibaaaaa:18::18::18::18::18::18:
kocamın dedesi rahatsızlanmış..hastanedeymiş durumu kötü olursa gitmeyiz herhalde
Allah şifa versin ii olur inşallahhh...
silacimmmmmm, canim merak etmissin... polyannadan yanlis bilmiyorsam 3 hafta filan ondeyim, ama benim bu kadar yok herhalde daha gobegim... benimkisi daha minik gidiyor... herkesten duzgun beslenmiyorsun baskilari altinda...
kizlar buraya kadarmis test sonuclarini aldik değerlerimiz cok dusuk..... kan testi rontgen vermis doktor. Labratuardaki cocuk hic ugrasmayin bu degerlerle hemen tup bebek sirasi alin demis
sımdı yazacaktın bu hatun gozukmedı nerede dıye. geldin.. hosgeldınn.. :97::97::97::97:
öncelikle cumanız mübarek olsun, mübarek Kadir gecenizde hayırlara vesile olur inşallah. Allah dualarımız kabul etsin kızlarrrr.
iyiyim güzelim çok saol. yemek çok güzeldi hele manzarası bittim. bi ara masanın birinde yalnız manzaraya karşı aldım kahvemi ohhhh çok güzeldi.
canım dede rahatsızlanmı ama sanırsam durumu iyi. inşallah sorun çıkmaz güzelim bi tatil yaparızzz...
canım senin rahim dönüktü o yüzden daha göbeğin belli değildir. iç karnın büyüktür bu sebepten.
ne kadar patavatsız şu bazı insanlar yaaaa. çıkmadık candan ümit kesilmez ona ne oluyo yaaa.
hiç üzülme hayatım eşine de moral ver bol bol bu konuda tıp çok ilerledi mutlaka olucak bebeğin üzülme sen
geldimmmmmmm canım benim. geçmişi okudum. evet sabahtan gelemedim ödemeler vardı onu hazırladım, satıcıları aradım, şimdi gelebildim anca.
dün akşam başıma ne geldi bir bilsen
görümceyle su sirkine gittik bizim burda. neyse çok güzel geçti eylendik falan. eve bi geldim telefonum yok. sabah işe gelirgelmez arkadaşa dedim gittik beraber. sirk italyadan gelmiş türkçe bilen yok ay çıldırcam. sona adamın biri içerden geldi bi sorun mu var diye, allahhhh dedim:) sona oturduğum yere bi gittim ki telefon orda duruyo.. ah canımmmm.
bi sevindim anlatamam. işte böleeeeee
ahh canımm yemeginin guzel gecmesıne sevındım.. telefonun ıcınde sevındım.. bak helal mal geldı buldu sahıbını gene. tahmın edılmez bır mutluluk yasamıssındır..
bende mesela bır takıntı var. evden cıkmadan once cantamı en az 3 kere kontrol ederim bisey unutmayayım diye. mesela dısardayım dimi dolmusa felan bınsem para versem veya alısverıste cuzdanımı koydum mu diye tam ordan cıkmadan kontrol ederim. cıktıktan sonra tekrar bakarım. eve girmeden bi daha.. ya ama bunu ıstemeden yapıyorum ama bakmazsam ıcım hıc rahat etmıyor. cantalarımın fermuarını bozacamyanı hıc bısey dusurmemısımdır unutmamısımdır bu zamana kadar.. bazen bıkıyorum bu huyumdan ama elimden bisey gelmıyor..
benim zaten ilk defa başıma böle bişey geldi. aynı senin gibiyim ama önümde oturanlardan sebep oldu. kadın düşürdü bazı şeylerini ayaklarımın ucuna, telde elimdeydi foto çekiyodum arada. eğildim yerdekileri almak için zaten yüksek ses bişeyde duyulmuyo kesin o arada kucağımdan düştü.
mrb kızlar tünaydın
hepinizin kandili mübarek olsun inş bu özel ve mübarek günde hepimizin duaları ve dilekleri kabul olur hepimiz bebek sahibi oluruz
allahım sen bu mübarek günde ellerimizi boş çevirme sen kucağımızı boş eyleme.. evimizi çocuk sesinden mahrum bırakmaa aminninş
bu arada kızlar benm bugün 11. günüm yarın doktora gidicem yumurtamın boyutunu öğrenmek için inş istenen boyuta gelmiştir
pazartesi gidicez sarımsaklıya tamda o gün yumurtlama günüm olucak.. nasıl yapıcaz bilmem ki
bideee en önemlisi kayınvalidem ve kayınpederim de geliyooo
kaldığımız otel odası 2 odalı yani yine stres geçen ayda yazlıktaydık hepbirlikte
ne kadar şanssızım yaaa
mrb kızlar tünaydın
hepinizin kandili mübarek olsun inş bu özel ve mübarek günde hepimizin duaları ve dilekleri kabul olur hepimiz bebek sahibi oluruz
allahım sen bu mübarek günde ellerimizi boş çevirme sen kucağımızı boş eyleme.. evimizi çocuk sesinden mahrum bırakmaa aminninş
bu arada kızlar benm bugün 11. günüm yarın doktora gidicem yumurtamın boyutunu öğrenmek için inş istenen boyuta gelmiştir
pazartesi gidicez sarımsaklıya tamda o gün yumurtlama günüm olucak.. nasıl yapıcaz bilmem ki
bideee en önemlisi kayınvalidem ve kayınpederim de geliyooo
kaldığımız otel odası 2 odalı yani yine stres geçen ayda yazlıktaydık hepbirlikte
ne kadar şanssızım yaaa
hımm anladım.. iy ne guzel ama kimse almamıs. gene sana dondu telefonun.. hadi telefon alırdın genede hattın gitmesi kotu olurdu... bidaha olmasın
saol canım senınde kandilin mubarek olsun.. ins iyi sonuclarla gelırsın doktordan..
guzelım ıkı odalı dedınya beraber mı odalar. o zaman kotu olur yaa. kısmet işte..
ooooo fena valla. kaynana ve kayınperle tatilmiiiiiiii
asla öle bişey olamamaz büyük konuşmıyım da. belki seninkiler kıymet bilen cinstendir.
odan ayrı canım sen eşinle takıl onlar ayrı takılsınlae ala ala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?