2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Brokoli
breshka+
azra3434+
IMREAL
menbeta slm kızlarrrrrrrrrrr nasılsınızzz bakalımm:)
screamaway+
hly7+
renewal+
meltem85

Brokoli
breshka+
azra3434+
IMREAL
screamaway+
hly7+
renewal+
meltem85

a.slm canımm.. şimdi benım nickimin yanında yazmanın belirli bir anlamı var mı yoksa oylesine denk mi geldi

hosgeldınn guzelımm.. iyiz cok sukur.. sen nasılsın :))

a.slm canımm.. şimdi benım nickimin yanında yazmanın belirli bir anlamı var mı yoksa oylesine denk mi geldi

hosgeldınn guzelımm.. iyiz cok sukur.. sen nasılsın :))

seni çok seviorum ya ondandır canım:)))))))))(şekil yapmak istemiştim biraz simetrik konularda rahatsızım ben :)

Son düzenleme:

güzelim bak bize verilen e vitamini EVİCAP 100 I.U naturel vitamin E 30 yumusak kapsul.. :))))))))))))

hly de soyler ona ne verilmiş..

hadi bakalım allah hepimizin yuzune baksın :))))))

sımdı yazacaktın bu hatun gozukmedı nerede dıye. geldin.. hosgeldınn.. :97::97::97::97:

Brokoli
breshka+
azra3434+
IMREAL
screamaway+
hly7+
renewal+
meltem85

merhaba canım çok şükür iyiyiz sen nasılsın ? geçmişi okuyordum postunu gürdüm inşallah hamilesindir tatlım.

Keciboynuzunu yapiyoruz breshkacim. Ama bu e vitamini ve obur ilacin ismini soyleyebilirmisin. Proxeed diye bi ilac varmis onu alcaz. Sizin sayiniz kacti cok ozel olmassa eger soyleyebilirmisin canım benim
bizim total sayımızda da düşüklük vardı ama hareketli sayımız çok düşüktü canım normal değerlerin % 50 olması gerekirken bizde toplamı % 25-30 civarıydı .bize e vitaminini istediğinizi alabilirsiniz gerek yok öncelikle enfeksiyonunu bitirecek antibiyotik kullanın dediler diğer ilacın ismi de yazdığına benzer bişeydi canım yaa şimdi hatırlayamadım ama pembe bi ilaçtı ona da akşam bakayım yazarım. sen e vitamini al eczaneden akşamları keçiboynuzunu içir sabah da aç karnına arı sütü bal polen yedir canım bak gör işe yarayacak tabi herşeyden önemlisi moral... moralinizi yüksek tutun İnşallah Rabbim başka sıkıntı vermesin . Sorunun sende çıkması daha kötü Allahtan sende bişey yok eşindeki hallolabilecek bişey normal yoldan olmadı mı aşılama yada tüpte zaten spermleri yıkayarak kaliteli ve yeterli sayıda olanları alıyorlar sonraaa bebişler geliyor Allahın izniyle Hülyam da yazmış ya olmadı kol kola gideriz üçümüzde istanbuldayız nasılsa

Son düzenleme:
öncelikle cumanız mübarek olsun, mübarek Kadir gecenizde hayırlara vesile olur inşallah. Allah dualarımız kabul etsin kızlarrrr.

canım sen nasılsın ?? yemek nasıldı ???

iyiyim güzelim çok saol. yemek çok güzeldi hele manzarası bittim. bi ara masanın birinde yalnız manzaraya karşı aldım kahvemi ohhhh çok güzeldi.

canım dede rahatsızlanmı ama sanırsam durumu iyi. inşallah sorun çıkmaz güzelim bi tatil yaparızzz...

silacimmmmmm, canim merak etmissin... polyannadan yanlis bilmiyorsam 3 hafta filan ondeyim, ama benim bu kadar yok herhalde daha gobegim... benimkisi daha minik gidiyor... herkesten duzgun beslenmiyorsun baskilari altinda...

canım senin rahim dönüktü o yüzden daha göbeğin belli değildir. iç karnın büyüktür bu sebepten.

kizlar buraya kadarmis test sonuclarini aldik değerlerimiz cok dusuk..... kan testi rontgen vermis doktor. Labratuardaki cocuk hic ugrasmayin bu degerlerle hemen tup bebek sirasi alin demis

ne kadar patavatsız şu bazı insanlar yaaaa. çıkmadık candan ümit kesilmez ona ne oluyo yaaa.
hiç üzülme hayatım eşine de moral ver bol bol bu konuda tıp çok ilerledi mutlaka olucak bebeğin üzülme sen

sımdı yazacaktın bu hatun gozukmedı nerede dıye. geldin.. hosgeldınn.. :97::97::97::97:

geldimmmmmmm canım benim. geçmişi okudum. evet sabahtan gelemedim ödemeler vardı onu hazırladım, satıcıları aradım, şimdi gelebildim anca.
dün akşam başıma ne geldi bir bilsen
görümceyle su sirkine gittik bizim burda. neyse çok güzel geçti eylendik falan. eve bi geldim telefonum yok. sabah işe gelirgelmez arkadaşa dedim gittik beraber. sirk italyadan gelmiş türkçe bilen yok ay çıldırcam. sona adamın biri içerden geldi bi sorun mu var diye, allahhhh dedim:) sona oturduğum yere bi gittim ki telefon orda duruyo.. ah canımmmm.
bi sevindim anlatamam. işte böleeeeee

renewalll nasılsın canım hamilelik nasıl, durumun düzelmiştir biraz inşallah.

regencim elbiseni gözümün önünde canlandırdım. çok güzeldir eminim.
benim aklımda kalan elbise ise şu öyle bir geçer zamankide ki aylinin sonerle yediği ilk akşam yemeğindeki siyah elbise. çok çok çok süperdi. aklım gözüm fikrim ağzımın suları o elbisede kaldı o kadar diyim yani...

Son düzenleme:

ahh canımm yemeginin guzel gecmesıne sevındım.. telefonun ıcınde sevındım.. bak helal mal geldı buldu sahıbını gene. tahmın edılmez bır mutluluk yasamıssındır..

bende mesela bır takıntı var. evden cıkmadan once cantamı en az 3 kere kontrol ederim bisey unutmayayım diye. mesela dısardayım dimi dolmusa felan bınsem para versem veya alısverıste cuzdanımı koydum mu diye tam ordan cıkmadan kontrol ederim. cıktıktan sonra tekrar bakarım. eve girmeden bi daha.. ya ama bunu ıstemeden yapıyorum ama bakmazsam ıcım hıc rahat etmıyor. cantalarımın fermuarını bozacam yanı hıc bısey dusurmemısımdır unutmamısımdır bu zamana kadar.. bazen bıkıyorum bu huyumdan ama elimden bisey gelmıyor..

benim zaten ilk defa başıma böle bişey geldi. aynı senin gibiyim ama önümde oturanlardan sebep oldu. kadın düşürdü bazı şeylerini ayaklarımın ucuna, telde elimdeydi foto çekiyodum arada. eğildim yerdekileri almak için zaten yüksek ses bişeyde duyulmuyo kesin o arada kucağımdan düştü.

mrb kızlar tünaydın
hepinizin kandili mübarek olsun inş bu özel ve mübarek günde hepimizin duaları ve dilekleri kabul olur hepimiz bebek sahibi oluruz
allahım sen bu mübarek günde ellerimizi boş çevirme sen kucağımızı boş eyleme.. evimizi çocuk sesinden mahrum bırakmaa aminninş

bu arada kızlar benm bugün 11. günüm yarın doktora gidicem yumurtamın boyutunu öğrenmek için inş istenen boyuta gelmiştir
pazartesi gidicez sarımsaklıya tamda o gün yumurtlama günüm olucak.. nasıl yapıcaz bilmem ki
bideee en önemlisi kayınvalidem ve kayınpederim de geliyooo
kaldığımız otel odası 2 odalı yani yine stres geçen ayda yazlıktaydık hepbirlikte
ne kadar şanssızım yaaa

hımm anladım.. iy ne guzel ama kimse almamıs. gene sana dondu telefonun.. hadi telefon alırdın genede hattın gitmesi kotu olurdu... bidaha olmasın

saol canım senınde kandilin mubarek olsun.. ins iyi sonuclarla gelırsın doktordan..

guzelım ıkı odalı dedınya beraber mı odalar. o zaman kotu olur yaa. kısmet işte..

ooooo fena valla. kaynana ve kayınperle tatilmiiiiiiii
asla öle bişey olamamaz büyük konuşmıyım da. belki seninkiler kıymet bilen cinstendir.
odan ayrı canım sen eşinle takıl onlar ayrı takılsınlae ala ala.

ay ben azıcık uzanayım. camasır suyu carptı herhalde. dinlenem biraz.. daha aksama yemek yapacam.. oy oy oy....

bay bay ın kızlarrrr

canım odalar ayrı ayrı olmasınada ne kadar rahat ederim bilmiyorum...

duşlar bir odalar dipdibe offf yaaa
iyi olmasına iyiler güzel anlaşıyoruz da
ben bu kadar bebek özlemi çekerken her ay tamda yumurtlama günlerimde birşey çıkıyo
canım sıkılmaya başladı artık.. odalar ayrı olsada rahatsız olurum ben

srdrhly
canım o zaman sen fazla detaylı dusunuyorsun.. inan odalar ayrı olsa gene rahatsız olurdum dıyorsun. o zaman ya yumurtlama gununde beraber olarak plan yapmayacaksınız yada koyver gitsin diceksin..

mesela benımde kaynanamlar gelır kalırlar vs. cogu yumurtlama gunu kacırmısımdır. hep yakınırım bu durumdan.. onların yattıgı odanın yanı banyo. benım odama uzak(yatak odasını buyuk odama kurdum ) ama ılerde yanı evım olursa ebeveyn banyosu olacak. kım gelırse gelsın amannnn bosver dıcem :))

hly napıyon, hazırladınmı bavulunu, bende uzandım uzandım dayanamadım laptop ı aldım yanıma bı bakınam dedım..

hly gıtmıs

Son düzenleme:
hosgeldın :)

ne zamandır gelıyon bakıyon okuyon yazmadan gıdıyon.. hayırdır kuzum nasılsın??? itiraf et baska topiclere mi takılıyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…