- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.941
hosgeldın :)
ne zamandır gelıyon bakıyon okuyon yazmadan gıdıyon.. hayırdır kuzum nasılsın??? itiraf et baska topiclere mi takılıyon
slm canım yok valla baska topiklere takılmıyorum orucum hiç halim yok bir de kocis evdeyken ondan firsat kalmıyor ki zorla okuyorum hemen cıkıyorum evde sürekli yalnızlık olmaktan konusmayı mı unuttum acababizim kız oynuyor artık teyzeleri insallah herkese nasip olur bu güzel duyguları tatmak bu arada herkesin kadir gecesi mübarek olsun rabbim insallah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin
amin amin..
oy oy masallah :)
hareketlı olacak ıns. isim dusundunuz mu??
oruc tutuyorsun masallah guzelım. kendını sıkma,darlatma fazla. hayırıdr kocan nıye sureklı evde ?? aslında guzel evde olmasıda merak ettım neden evde diye
kızlar ben test yaptım ama negatif çıktı inşallah geç döllenmem olur ya 2. gebeliğim öle olmuştu ümidim öyle artık:93::93::93::93:
aslında sürekli evde degil de canım çalısma sistemi farklı bir gece iste bir gün evde bir gündüz iste çok karısık benim de halen cok uykum oluyor herhalde vaktimin cogu uyuyarak geciyor yapacak bir sey de yok isim daha bulamadık gibi ama esim peygamber efendimizin kızıın ismi fatma olsun diyor bakalım kısmet sizde varsa güzel isimler önerebilirsiniz
hım anladım canım :))
fatma cok guzel isimdir. bende cok begenırım.. Kur'an da gecmeside cok onemli verilecek ismin. benim gorusum tabikide.
ben bide soyismimize uydurmak istiyorum. oyuzden biraz dusuncelerim farklılasıyor.bi zamanlar cerene cok takmıstım. ceyda-ceyla-zümre-zümran ımmm seyyy ela-çise bak mesela sılamızda yaren dedi dün.. o da cok guzel.. tabi siz daha guzellerini bulursunuz. fazlada aklıma gelmıyor. :97::97: aylin aysun ayşinben devam ederim boyle..
srdrhly
canım o zaman sen fazla detaylı dusunuyorsun.. inan odalar ayrı olsa gene rahatsız olurdum dıyorsun. o zaman ya yumurtlama gununde beraber olarak plan yapmayacaksınız yada koyver gitsin diceksin..
mesela benımde kaynanamlar gelır kalırlar vs. cogu yumurtlama gunu kacırmısımdır. hep yakınırım bu durumdan.. onların yattıgı odanın yanı banyo. benım odama uzak(yatak odasını buyuk odama kurdum) ama ılerde yanı evım olursa ebeveyn banyosu olacak. kım gelırse gelsın amannnn bosver dıcem :))
hly napıyon, hazırladınmı bavulunu, bende uzandım uzandım dayanamadım laptop ı aldım yanıma bı bakınam dedım..
hly gıtmıs
ay anammmmmmmmmmmmmmm anammmmmmmmmmm anammmmmmmmmmmm çok yoruldummmmmmmmmmmmm oy oy oyyyyyyyyyyyyyy ....Allah tan valiz işim falan bitti...şükür..şimdi akşam için yemek ve kocamın isteği üzerine yolluk kek börek çörek yapcam
ay çok yoruldum bide oruç oruç yollardaa harap oldum bide ütü bi yandan ev işi ayy çöktüm valla
nyse ben şimdi markete gideyim de bi iki bişi alıp bişiler yapayım..gelirim yine
ahh tatlım ben yapmadım ki planı biz eşimle gidicektik son anda karar verildi bende haliyle birşey diyemedim
ay anammmmmmmmmmmmmmm anammmmmmmmmmm anammmmmmmmmmmm çok yoruldummmmmmmmmmmmm oy oy oyyyyyyyyyyyyyy ....Allah tan valiz işim falan bitti...şükür..şimdi akşam için yemek ve kocamın isteği üzerine yolluk kek börek çörek yapcam
ay çok yoruldum bide oruç oruç yollardaa harap oldum bide ütü bi yandan ev işi ayy çöktüm valla
nyse ben şimdi markete gideyim de bi iki bişi alıp bişiler yapayım..gelirim yine
hımmmm senin bu sabaha karşı tatil başlıyor dimiiiii, hadi iyi tatilller şimdiden canım sana.
bende büyük ihtimal pazartesi öleden sonra çıkıcam.görüşürüz inşallah.
o zaman canımcım bu ayıda es gecceniz onunuzdekı aylara bakıcanız.. elden baska bısey gelmez.
ayyy hly neler yapcan kızzz amma acım bugunlerde yaaaa.. bende mi yapsam ne
canım senin rahim dönüktü o yüzden daha göbeğin belli değildir. iç karnın büyüktür bu sebepten.
ayyy canım valla yemek yapmaya taakatim kalmadı...dışardan söledim...ama yolluk olarak sigara böreğinlen tarçınlı kek yaptım..yeterrrrrrrrrr
sigara boregiii miii... supersin hulyacim, canim istedi...biz annemin biraktigi bol vitaminli (!) yemekleri yiyecegiz herhalde bir sure...:84::84::84:
ayy cnım benimm valla yazdığımda baktım hamişler yoktu..kusura bkma canım benim ya..hemen hazır olanlardan al bulabilirsen sizin oralarda yada yufka al kocaan yapsın ye valla içime dert olur
yakınımda olsanız hamişlerrr size neler yapar getiririm ben..annende ne güzel şeyler yapmıştır ne güzel..anne yemeği gibisi varmı
nasılsın canım doktorda ne oldu ?
ayy yok hulyacimmmm, ondan demedim... ben burdayken konustuklarinizi kIsItlamayin... Hem zaten canim bisi cekmiyor pek, belki bisiler duyarim da benimde canim ister...burda hazirlarindan da var dedigin gibi... cok canim cekerse benimkine aldiririm zaten... sen kendini kotu hissetme sakin....
annemin yaptigi yemekler klasik sebzeli - etli yemekler... ve benim cok aram yoktur boyle seylerle... zorla yiyorum anca...:26:
doktor kan tahlili sonuclarini filan soyledi... hersey normal cok sukur.. butun aile hastalik gecmisimizi aldi...kalp atisi dinletmek istemedi, hani bulamazsa ben uzulurum diye... ama ben zorlayinca dinletti...
sen neler yapiyorsun hulyacimmmm, varmi bugun misafirlerin?
Yüce Rabbim Bu Mubarek Cuma Gününde Bu Mübarek Hayırlı Gecede ettiğimiz tüm dualarımızı kabul etsın insAllah.. Kandiliniz Mübarek olsun kızlar :))
azracım dur bi.. cıkmadık candan ümit kesilir mi?? bakma sen oyle dedıklerıne.. aldırıs etme. ne kolay gelıyor ınsanlara ümit verici birsey diceklerine boyle sacma sapan laflar demek.. bosver guzelım o dedi bu dedi. Allah biliyor ya, en hayırlı zamanda verecek bebislerimizi..
güzelim o kürler felan varya dene onları birkaç ay.. netten arastır bak. aktarlardada cok guzel urunler var. bak canım.. hemen ne oyle tup bebek sırası alın. sinir oldum diyene yaa..
ins kan-rontgen de temız cıkacak.. Hayırlısı canım.. sıkma canını sakın..
olsun canım 2 gun olsada tatılya ins gidersiniz :))
regen bende aynen senın tarıfın ettiğin şeyin aynısından ıstıyorum. yanı soyle benım kafadan benım gıbı evlı olsun cocugu olmasın. hatta aynı anda hamıle kalalım.. oyle eslerimiz felanda gorussun.. ben cagırdım mı o, o cagırdı mı ben gıdeyım.
yakın olalım yani.. bilemiyorum 3 senedir kimseyi bulamadım.. akrabalardan baska.. aman aman..
bu arada elbise sade ve cok sık :))
renewalll nasılsın canım hamilelik nasıl, durumun düzelmiştir biraz inşallah.
regencim elbiseni gözümün önünde canlandırdım. çok güzeldir eminim.
benim aklımda kalan elbise ise şu öyle bir geçer zamankide ki aylinin sonerle yediği ilk akşam yemeğindeki siyah elbise. çok çok çok süperdi. aklım gözüm fikrim ağzımın suları o elbisede kaldı o kadar diyim yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?