2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

hosgeldın :)

ne zamandır gelıyon bakıyon okuyon yazmadan gıdıyon.. hayırdır kuzum nasılsın??? itiraf et baska topiclere mi takılıyon

slm canım yok valla baska topiklere takılmıyorum orucum hiç halim yok bir de kocis evdeyken ondan firsat kalmıyor ki zorla okuyorum hemen cıkıyorum evde sürekli yalnızlık olmaktan konusmayı mı unuttum acaba bizim kız oynuyor artık teyzeleri insallah herkese nasip olur bu güzel duyguları tatmak bu arada herkesin kadir gecesi mübarek olsun rabbim insallah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
migi menbeta cicek2154

anammmm hamılelerın arasında kaldımmm....... Allah ım ne olur yarabbım evlat ısteyen herkese içindede bana eli ayagı duzgun hayırlı saglıklı evlatlar nasip et..

itiraf : ismimi ortaya ben koydummmmmm

amin amin..

oy oy masallah :)

hareketlı olacak ıns. isim dusundunuz mu??

oruc tutuyorsun masallah guzelım. kendını sıkma,darlatma fazla. hayırıdr kocan nıye sureklı evde ?? aslında guzel evde olmasıda merak ettım neden evde diye

aslında sürekli evde degil de canım çalısma sistemi farklı bir gece iste bir gün evde bir gündüz iste çok karısık benim de halen cok uykum oluyor herhalde vaktimin cogu uyuyarak geciyor yapacak bir sey de yok isim daha bulamadık gibi ama esim peygamber efendimizin kızıın ismi fatma olsun diyor bakalım kısmet sizde varsa güzel isimler önerebilirsiniz

kızlar ben test yaptım ama negatif çıktı inşallah geç döllenmem olur ya 2. gebeliğim öle olmuştu ümidim öyle artık:93::93::93::93:

canım hemen pes etme ,ben taşınıyorum,koli falan kaldırıyorum diye hadi dedim riske atmayayım,2-5 temmuz arası regl olmam gerekiyodu olmayınca 8 temmuzda eczaneden test aldım yaptım negatif çıktı,4 gün sonra 12 sinde bir test daha yaptım (farklı marka test) o da negatif çıktı,sonraki hafta 16 sında kan testi yaptırayım dedim ve kanda çıktı hamile olduğum,bhcg 878.6 ,hatta başka bir forumda hamile olduğunu öğrendikten sonra idrar testi yapıp hala negatif görenler var,o nedenle idrar testlerine hiç güvenmiyorum ben,adetin baktın hala başlamıyor kan testi yaptır.aile sağlığı merkezlerinde ücretsiz yapıyorlarmış,aile hekimliğinde hiç bir tedaviden ücret alınmaz yazıyordu,benden de para almadılar.Doktorum SAt ına göre geç döllenme olmuş dedi,eğer 2 temmuz baz alınırsa 7 haftalık falan olması gerek ama şu anda 5. hafta yeni bitiyo benim,o nedenle doktor yeni SAT ımı 15 temmuz olarak belirledi,bu tarihi baz alarak hesaplıyo.Bu hafta keseyi bile gördük,inşallah bayramdan sonra kalp atışları için gidicem,umudunu kaybetme sakın...Herhangi bir belirti var mı?Bende kasıklarım çok battı ,bir de göğüslerimde ağrı oldu,halkaları genişledi biraz.

hım anladım canım :))

fatma cok guzel isimdir. bende cok begenırım.. Kur'an da gecmeside cok onemli verilecek ismin. benim gorusum tabikide.

ben bide soyismimize uydurmak istiyorum. oyuzden biraz dusuncelerim farklılasıyor.bi zamanlar cerene cok takmıstım. ceyda-ceyla-zümre-zümran ımmm seyyy ela-çise bak mesela sılamızda yaren dedi dün.. o da cok guzel.. tabi siz daha guzellerini bulursunuz. fazlada aklıma gelmıyor. :97::97: aylin aysun ayşin ben devam ederim boyle..

sagol canım güzel isimler a harfiyle baslayan isim arıyor esim bende azra düsünüyorum ama kısmet

ahh tatlım ben yapmadım ki planı biz eşimle gidicektik son anda karar verildi bende haliyle birşey diyemedim

ay anammmmmmmmmmmmmmm anammmmmmmmmmm anammmmmmmmmmmm çok yoruldummmmmmmmmmmmm oy oy oyyyyyyyyyyyyyy ....Allah tan valiz işim falan bitti...şükür..şimdi akşam için yemek ve kocamın isteği üzerine yolluk kek börek çörek yapcam

ay çok yoruldum bide oruç oruç yollardaa harap oldum bide ütü bi yandan ev işi ayy çöktüm valla

nyse ben şimdi markete gideyim de bi iki bişi alıp bişiler yapayım..gelirim yine

hımmmm senin bu sabaha karşı tatil başlıyor dimiiiii, hadi iyi tatilller şimdiden canım sana.
bende büyük ihtimal pazartesi öleden sonra çıkıcam.görüşürüz inşallah.

ahh tatlım ben yapmadım ki planı biz eşimle gidicektik son anda karar verildi bende haliyle birşey diyemedim

o zaman canımcım bu ayıda es gecceniz onunuzdekı aylara bakıcanız.. elden baska bısey gelmez.

ayyy hly neler yapcan kızzz amma acım bugunlerde yaaaa.. bende mi yapsam ne

hımmmm senin bu sabaha karşı tatil başlıyor dimiiiii, hadi iyi tatilller şimdiden canım sana.
bende büyük ihtimal pazartesi öleden sonra çıkıcam.görüşürüz inşallah.

ayy canım bi aksilik çıkmazsa inşallahhhhh yarın öğlende denizde olacağımmmmmmmm
senle de haberleşelim canım dikkat et kendine yolda

o zaman canımcım bu ayıda es gecceniz onunuzdekı aylara bakıcanız.. elden baska bısey gelmez.
ayyy hly neler yapcan kızzz amma acım bugunlerde yaaaa.. bende mi yapsam ne

ayyy canım valla yemek yapmaya taakatim kalmadı...dışardan söledim...ama yolluk olarak sigara böreğinlen tarçınlı kek yaptım..yeterrrrrrrrrr

ayyy canım valla yemek yapmaya taakatim kalmadı...dışardan söledim...ama yolluk olarak sigara böreğinlen tarçınlı kek yaptım..yeterrrrrrrrrr

sigara boregiii miii... supersin hulyacim, canim istedi... biz annemin biraktigi bol vitaminli (!) yemekleri yiyecegiz herhalde bir sure...:84::84::84:

sigara boregiii miii... supersin hulyacim, canim istedi... biz annemin biraktigi bol vitaminli (!) yemekleri yiyecegiz herhalde bir sure...:84::84::84:

ayy cnım benimm valla yazdığımda baktım hamişler yoktu..kusura bkma canım benim ya..hemen hazır olanlardan al bulabilirsen sizin oralarda yada yufka al kocaan yapsın ye valla içime dert olur

yakınımda olsanız hamişlerrr size neler yapar getiririm ben..annende ne güzel şeyler yapmıştır ne güzel..anne yemeği gibisi varmı

nasılsın canım doktorda ne oldu ?

ayy yok hulyacimmmm, ondan demedim... ben burdayken konustuklarinizi kIsItlamayin... Hem zaten canim bisi cekmiyor pek, belki bisiler duyarim da benimde canim ister... burda hazirlarindan da var dedigin gibi... cok canim cekerse benimkine aldiririm zaten... sen kendini kotu hissetme sakin....

annemin yaptigi yemekler klasik sebzeli - etli yemekler... ve benim cok aram yoktur boyle seylerle... zorla yiyorum anca...:26:

doktor kan tahlili sonuclarini filan soyledi... hersey normal cok sukur.. butun aile hastalik gecmisimizi aldi... kalp atisi dinletmek istemedi, hani bulamazsa ben uzulurum diye... ama ben zorlayinca dinletti...

sen neler yapiyorsun hulyacimmmm, varmi bugun misafirlerin?

ayy iyi o zamn canım valla fena oldum üzülmüştüm olsun anneciğinin yemeklerini zorda ols ye ne güzel vitamin alırsın..aslında balık yemek çok önemli hamilelikte seviyorsan hele bide ne güzel..

tahliillerinin güzel çıkmasına çok sevindim canım..ay ne güzel pıtpıtpıt kalp sesini duymuşsun ohh ne ii haberler almışsın canım..Allah daim etsin inşallah :)

bnde nolsun canım iiyim şkür bu gece yola çıkıoruz tatile gidiyoruz onun telaşı vardı valizdi hazırlıktı falan bitti çoook şükür..Allah nasip ederse inşallah çıkıcaz yola bakalım..çok ii gelcek bana bu tatil..

kendi arabasıyla tatile yada akrababa ziyaretlerine gidicek olan arkadaşlar ne olur dikkat edin yollarda allah korusun geçen sene 100 küsüre yakın kişi ölmüş
allah korusun yarabbimmm
wallahi kendi arabamızla gidicez yüreğim hop hop ediyo dün dışardaydık eşimle 3 4 tane kaza gördük
millet çok telaşlı bayram üstü
hız yapmayın fazlaa

tesekkür ederim canim da bulamadim ben ondan.. neyse elbet yine denk gelir napiimm aman...

kuzum iste arkadas öyle siparis ile verilmiyor, keske olsa.. napalim, biz dogarken bile yalnizdik

hmmm bilmiyorum canim senin tarif ettigini, göndersene filmdeki sahneyi bulup bi ara ama ben link koymustum bakarsin sonra bi ara.. sade bir sey yani babetle at kuyruguyla tamamla elbiseyi gündüz gezmeye cik, topuklu giy sacini basini makyajini yap aksam yemege git... o tarzdaydi yani ama kismet degilmis ne diyem :97::97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…