2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bu arada ayaklarima kara sular indi resmen.. 12de bi ciktim, 5.30da geldim.. bebekli arkadas aradi yürüyüs yapalimmi diye kiramadim onu da bir de öyle yürüdüm.. 19.30da girdim vallahi.. yarin bi yere cikmam sanirim...

sigara boregiii miii... supersin hulyacim, canim istedi... biz annemin biraktigi bol vitaminli (!) yemekleri yiyecegiz herhalde bir sure...:84::84::84:

ah canım al hazırlarından tut donduruca bulunsun evınde. ben her zaman saklarım anı mısafırlere :)) borek felan yapılmıs saklarım. iyi oluyor. senın içinde ıyı olur. canın cektıgı an pişirip hüpletirsin..

soyledıklerıne aynen katılıyorumm.. aman yavas git tam git. gec gitmek hiç gidememekten daha iyidir.. dikkatlı olun kuzucuklarım :))

tesekkür ederim canim da bulamadim ben ondan.. neyse elbet yine denk gelir napiimm aman...

kuzum iste arkadas öyle siparis ile verilmiyor, keske olsa.. napalim, biz dogarken bile yalnizdik

bu arada ayaklarima kara sular indi resmen.. 12de bi ciktim, 5.30da geldim.. bebekli arkadas aradi yürüyüs yapalimmi diye kiramadim onu da bir de öyle yürüdüm.. 19.30da girdim vallahi.. yarin bi yere cikmam sanirim...

ohh tam arabeske bağladım simdi.. biz doğarken bile yalnızdık.. ah kuzum benım :)

ne gezinti bişey oldun sen yaa. bu ne kadar dolasmaktır. :26::26:bende evdeydım butun gun halen evdeyım. evde olmayada devam edıcem. pofff.. :84::84: biryerlerden iş gelsede benı bulsa :97::97: n e güzel olurdu..

üc gün icinde regli oldum oldum eger olmadigim yasadigim tüm belirtiler hamilelik belirtisi:) umarim buraya güzell seylerr yazarimmm:92:

evet ilk deneyisimiz hapi birakali 1 bucuk ay oldu bakalim hayirlisi ama böyle hap kullanmayincada insan kendini psikolojik olarak hamile saniyo umarim kimsenin umudu bosa cikmaz

canlarım ben geldim ama siz yoksunuz...

uzunca bir dua anından sonra geldim ama çıkıcam biraz daha işlerim var..hepimiz için dua ettim isimleri tek tek aklımdan geçirdim canlarım...Allah dualarımızı kabul eylesin inşallah...biz Allah nasip ederse 4 de yola çıkıyoruz..tekrar girebilir miyim bilmem bu gece...gireemezsem şimdiden Allah a emanet olun kızlar..laptopum yanımda olacak vakit bulursam girerim..giremezsem de şimdidennn hepinizin bayramı mübarek olsun ..daha nice bayramlar görelim hep birlikte inşallahhhh
sizleri çok seviyorum canlarım benim.....
tatile gidecek arkadaşlara iyi tatiller diliyorum....dikkat edin kendinize yollarda Allah a emanet olun sizde...hadi kendinize iyi bakın görüşmek üzereeeeeeeeeeeeeeeeeee hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnn:80::80::80::80::80::80:

evet ilk deneyisimiz hapi birakali 1 bucuk ay oldu bakalim hayirlisi ama böyle hap kullanmayincada insan kendini psikolojik olarak hamile saniyo umarim kimsenin umudu bosa cikmaz

amin insAllah. umarım hamılesindir.. hatta bir arkadasımız vardı burada ugramıyor hamıle kaldıgından beri. nickini hatırlayamıyorum ama oda dk hapı kullanmıs,bıraktıgı ay hamıle kalmıstı. tavsan cınsı cıktım demıstı.sevınclıydı bayagı bı. gidiş o gidiş gelmedi daha :)) tavsan cinsindan kaldı aklımda..

ins sende hamılesindir...

güzelim bende bu gece dualarımı ettim namazımı kıldım. herkecikler için dua ettim Allah kabul etsin ins.

sana hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler iyi bayramlar güzelim... dikkatli olun yollarda.

ayyy migicm ya bu olay beni sevindirdi yani halaa umudum var desene bende aynen öleyim şuan testte negatif çıktı ama 7 gün geçti reglimden. eğer hamile değilsem nadiren bedenimde değişik şeyler oluyo demektir(menopozamı giriyom benya)dermişim ...:) onun için neşelendim yani çok hemde :) inşallah bebişim benimledirde bi yerlerde saklanıyodur ceee''''eee yapacak bana bayramda :))))))

Son düzenleme:
benim kardeşim bugün sabahtan akşama kadar beeğğğbeeeeeeek beeeeeğğğbeeeeeeeeeeeek die bağırıyodu ne alakaysaa artık :):26:

bu mubarek gece de ellerimizi bos cevirmesin mevlam.. hepimizini dualarini kabul etsin... herlesin gonlunun muradini versin insallah...amin..kaynanalar vardiyenice gittiler...simdi ibadetlerime baslicam insallah....

screamaway..cook mutlu oldum canim inan..hersey yolunda sukur... Allah kalan aylardada korusun yavrunu(oglunu) ve seni...

cicekcimmm... demek kiprasmaya basladi ha kizimiz.... neguzeldir bikac aydan karninin disindan da gorulur jareketleri.. isim olarak ecrin de de yogunlasiyorum ben..insallah nasip eder mevlam.. yaren ve ecrin simdilik favorilerim.....bakalim oglumada eymen dusunmustum ama araplarda cook vardiiii .. eymen de hosss

regenimmmm canimm yaaa sen bana linki attigindasagda siyah demissin amaben orda sagda hiic siyah elbise goremedim...solda vardi iki tane en usttekimiydiiii??? kismet kuzum bidaha bulursun insallah daha guzelini....

ayyy cigeriimbenim yaaaa......... resmen duygulandim tatlim nolur dikkat edin .Allahaemanet olun.. hersey diledigince olur umarim..

bu arada ruyamdaseni gordum hlyaa.... seni yani resmen seni hem seni hem esini..hayali bir hlya deil gercek sen fotolardan gordugumle yani... hayir olsun insallah.. te deki babamlarin evine geliyodunuz beni ziyarete:)))
gorusmek uzere bitanemmm optu cookkk...

menbata kizzzz amma cenen dusmus bugun masallah... keyif aldim okurkeeeennnn

sıla cenem mı dusmus hıc konusmadım bıle :79::79::79::79: muhabbbet edecek ortamı yakalayamadık sankım :44::44::44::44:

şimdi uuuukum gelıyor. kocam yatıyor. bende yatarsa bıdaha uyanamam. beklıyorumm. ama coook uuuukum geldı benımm..

hayırdır insallah... :26::26::26:

sılaa hosgeldın

hosgorduk kuzummmm....yoruldum bugunde.... yarinda gorumceye misafirgeliyo ona yardim edecemm...

topicimizde bugun biraz tempoyu dusuk buldum bilmem...biraz daha nesesiz gibiydi......bak goruyormusun simdi buldummm....

azraciiimmmm caniim beniimmmm guzel arkadasimmm... inan canim bende uzuldum,moralim bozukldu durum icin fakat sonra dedim kendi kendime ve olabiliecekleri ve durumun cozumunun varoldugunu dusundum...endise edicek ,tasalanacak bisey yok gibi gozukuyor canim...kizlar da solemisler ilk test kat'i sonucu gostermez... hem cok basarili olan kurler var bu konuda... guzelim seni umutlandirmak gibi olmasinda nebilimmm cok surmucek seninde ciftcizgili fotoyu yollaman.....hersey guzel olacak insallah.....

eveet bak sende benim gibi dusunmussun..bugun durgun gibiydi sanki.... evet yaa bende yatinca kalkamiyorumm...ondan koltukta kestiriyorum... esim nobetci kaliyor... o da uyumussa yan koltukta saati kurariz mutlaka ama yatakta olunca saat de calsa kalkamiyoozzzz((((...

bitanem ole yapabilir,uzanabilirsin koltugaaa....bende abdest alip baslicam insallah...

azraciim caniim bak bu omer coskunun ook etkiligi oldiginu soyluyordu spermleri artitmada.... zaten esinin keciboynuzunu yedigini soylemistin yanilmisyorsam...insallah bunuda dene canimcimmm...
SPERM SAYISINI ARTIRMAK İÇİN: Kuru inciri 4′e bölüp zeytinyağı içinde 1 gece bekletip hergün yenilecek. Hergün taze taze yapılmalıdır. 72 gün boyunca ara vermeden düzenli kullanılmalıdır.

yani bi inciri dorde bol yatmadan evvel kucuk bi kase kadar has zeytin yaginanin icine koy ve esin sabah uyanir uyanmaz yedir incirleri...zetin yagi kullanilmiyo sadee iniri yiyecek..insallah alahin izniyle sifa olur canim.

Azracimmm cnm arkadasim yaaa yazdiklarini okuyunca su esine siz bosuna ugrasmayin diyen ukela herifin eceline sponsor olmak istedimm!!! kocisini ve seni ne kdr uzmustur kim bilir yaa gerzek seyyy.... hyrrr koskoca prof.lar bile boyle seyleri bir suru test yapmadan soyliyemiyoo adamdaki rahatliga bakk... valla cok sinirlendim yaaaa... hic caninizi sikmayin tatlim bnm teyzemede esinden dolayi cocugunuz olmaz dedilerr ve artk pes etmislerdiki 3 tane aslan gibi oglu pespese geldi cocuktan biktilar o derece :) kizlarin yazdiklari onerileride aynen uygula cnmm insallah 2. testte guzel sonuclar alirsinn hatta seninle bulusup o laborant kilikliyi paralamaya gideriz ne dersin:))

screamawaycimmm herseyin yolunda olmasina cok sevindim cnmmm:) Rabbim saglikla kucagina aldigin gunlerin sevincinide taddirsin insallahhh...

cicekcimmm kizinin hareketlerini hissetmeye baslamissin :) kim bilir nasil guzel bi duygudur ya :) benimde karnimin alt sag kisminda bi sertlik varr sanki bebisim ordaymis gibi hissediyorumm ama bnmkide tahmin istee :)

kizlarr bu saate kdr dua ettim Rabbim hicbirimizin kucagini bos birakmasinnn... evlerimizden sagligi, mutlulugu ayirmasin insallahhh Aminnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…