- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #23.961
sigara boregiii miii... supersin hulyacim, canim istedi...biz annemin biraktigi bol vitaminli (!) yemekleri yiyecegiz herhalde bir sure...:84::84::84:
soyledıklerıne aynen katılıyorumm.. aman yavas git tam git. gec gitmek hiç gidememekten daha iyidir.. dikkatlı olun kuzucuklarım :))kendi arabasıyla tatile yada akrababa ziyaretlerine gidicek olan arkadaşlar ne olur dikkat edin yollarda allah korusun geçen sene 100 küsüre yakın kişi ölmüş
allah korusun yarabbimmm
wallahi kendi arabamızla gidicez yüreğim hop hop ediyo dün dışardaydık eşimle 3 4 tane kaza gördük
millet çok telaşlı bayram üstü
hız yapmayın fazlaa
tesekkür ederim canim da bulamadim ben ondan.. neyse elbet yine denk gelir napiimm aman...
kuzum iste arkadas öyle siparis ile verilmiyor, keske olsa.. napalim, biz dogarken bile yalnizdik
bu arada ayaklarima kara sular indi resmen.. 12de bi ciktim, 5.30da geldim.. bebekli arkadas aradi yürüyüs yapalimmi diye kiramadim onu da bir de öyle yürüdüm.. 19.30da girdim vallahi.. yarin bi yere cikmam sanirim...
üc gün icinde regli oldum oldum eger olmadigim yasadigim tüm belirtiler hamilelik belirtisi:) umarim buraya güzell seylerr yazarimmm:92:
evet ilk deneyisimiz hapi birakali 1 bucuk ay oldu bakalim hayirlisi ama böyle hap kullanmayincada insan kendini psikolojik olarak hamile saniyoumarim kimsenin umudu bosa cikmaz
canlarım ben geldim ama siz yoksunuz...
uzunca bir dua anından sonra geldim ama çıkıcam biraz daha işlerim var..hepimiz için dua ettim isimleri tek tek aklımdan geçirdim canlarım...Allah dualarımızı kabul eylesin inşallah...biz Allah nasip ederse 4 de yola çıkıyoruz..tekrar girebilir miyim bilmem bu gece...gireemezsem şimdiden Allah a emanet olun kızlar..laptopum yanımda olacak vakit bulursam girerim..giremezsem de şimdidennn hepinizin bayramı mübarek olsun ..daha nice bayramlar görelim hep birlikte inşallahhhh
sizleri çok seviyorum canlarım benim.....
tatile gidecek arkadaşlara iyi tatiller diliyorum....dikkat edin kendinize yollarda Allah a emanet olun sizde...hadi kendinize iyi bakın görüşmek üzereeeeeeeeeeeeeeeeeee hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnn:80::80::80::80::80::80:
canım hemen pes etme ,ben taşınıyorum,koli falan kaldırıyorum diye hadi dedim riske atmayayım,2-5 temmuz arası regl olmam gerekiyodu olmayınca 8 temmuzda eczaneden test aldım yaptım negatif çıktı,4 gün sonra 12 sinde bir test daha yaptım (farklı marka test) o da negatif çıktı,sonraki hafta 16 sında kan testi yaptırayım dedim ve kanda çıktı hamile olduğum,bhcg 878.6 ,hatta başka bir forumda hamile olduğunu öğrendikten sonra idrar testi yapıp hala negatif görenler var,o nedenle idrar testlerine hiç güvenmiyorum ben,adetin baktın hala başlamıyor kan testi yaptır.aile sağlığı merkezlerinde ücretsiz yapıyorlarmış,aile hekimliğinde hiç bir tedaviden ücret alınmaz yazıyordu,benden de para almadılar.Doktorum SAt ına göre geç döllenme olmuş dedi,eğer 2 temmuz baz alınırsa 7 haftalık falan olması gerek ama şu anda 5. hafta yeni bitiyo benim,o nedenle doktor yeni SAT ımı 15 temmuz olarak belirledi,bu tarihi baz alarak hesaplıyo.Bu hafta keseyi bile gördük,inşallah bayramdan sonra kalp atışları için gidicem,umudunu kaybetme sakın...Herhangi bir belirti var mı?Bende kasıklarım çok battı ,bir de göğüslerimde ağrı oldu,halkaları genişledi biraz.
benim kardeşim bugün sabahtan akşama kadar beeğğğbeeeeeeek beeeeeğğğbeeeeeeeeeeeek die bağırıyodu ne alakaysaa artık :):26:
canlarım ben geldim ama siz yoksunuz...
uzunca bir dua anından sonra geldim ama çıkıcam biraz daha işlerim var..hepimiz için dua ettim isimleri tek tek aklımdan geçirdim canlarım...Allah dualarımızı kabul eylesin inşallah...biz Allah nasip ederse 4 de yola çıkıyoruz..tekrar girebilir miyim bilmem bu gece...gireemezsem şimdiden Allah a emanet olun kızlar..laptopum yanımda olacak vakit bulursam girerim..giremezsem de şimdidennn hepinizin bayramı mübarek olsun ..daha nice bayramlar görelim hep birlikte inşallahhhh
sizleri çok seviyorum canlarım benim.....
tatile gidecek arkadaşlara iyi tatiller diliyorum....dikkat edin kendinize yollarda Allah a emanet olun sizde...hadi kendinize iyi bakın görüşmek üzereeeeeeeeeeeeeeeeeee hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnn:80::80::80::80::80::80:
hayırdır insallah... :26::26::26:
sılaa hosgeldın
sıla cenem mı dusmushıc konusmadım bıle :79::79::79::79: muhabbbet edecek ortamı yakalayamadık sankım :44::44::44::44:
şimdi uuuukum gelıyor. kocam yatıyor. bende yatarsa bıdaha uyanamam. beklıyorumm. ama coook uuuukum geldı benımm..
Günaydın herkese
günaydın sanadaa:):119::119::119::103::103::118::118:[/QUOTE
nasıl bi değişiklik varmı?
benimde testlerim hep negatif çıkmıştı en son dayanamadım bu kadar geciktim die kan testi yaptırmıştım onda çıktı. gerçi öğrendikten 3 gün sonra düştü
günaydın sanadaa:):119::119::119::103::103::118::118:[/QUOTE
nasıl bi değişiklik varmı?
benimde testlerim hep negatif çıkmıştı en son dayanamadım bu kadar geciktim die kan testi yaptırmıştım onda çıktı. gerçi öğrendikten 3 gün sonra düştü
canım yaa bi değişiklik yok bir ara 1 -2 defa hafif sancı oldu ama çok hafif okadar alında ben sağlıkocağına gitcektim unutmuşum bugün haftasonu die artık bayramdan sonraya kaldı :)) senin için üzüldüm canm benmde iki düşük oldu korkuyrum ama Allaha dayanmaktan başka çare yok hayırlısı bakalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?