2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

aa bak tugceyi tebrik ederen darisi screma dedim ama guzel ikizim regene ve pollyanna yada insallah darisiiii....

ve dileyen herkese tabikiii hayirlisiylaaaa

orası öyle,sağlıklı sıhhatli olsun en öenmlisi.Ben sadece acaba tecrübesi olanlar ne diyo bu konuda diye merak ettim.İlk 3 ay olduğu için mi tatlı yiyemiyorum acaba diyorum?Mesela ayran içebiliyorum ama sütü düşününce bile içim karışıyo böyle.Zaten 4. aydan sonra sonra cinsiyeti öğreniyoz,o zamana kadar ki tatlı ekşi olayı geçerli midir diye merak ettim

Bu kadar takılma canım sende mühim olan hamile olman
Allah sağlıkla tamamıına erdirsin canım

hosgeldın canım nasılsın ???????? herkesi gozum aradı yaa.. bayram nasıl gectı bakalım..

Valla bende özlemişim buraya yazmayı eh işte eski bayramlar gibi olmasa da güzel geçti bide şu çalışma derdi olmasaydı herkes 9 gün tatil yaptı ben p.tesi de çalıştım bugünde çalışıyorum

sılanın da oglusu var sor bakım ona sen kac haftalık oldun bu arada???

aaaa iştesin yani. kolay gelsın sana canım benımm... neden oyle oldu ki.. 9 gun iyi yatıp dinlenirdin.

sanırım 7'ye girdim.Sanırım diyorum çünkü doktor ultrasonda bebeği görünce ölçüp tam ne kadarlık olduğunu söyleyeceğim dedi,geç döllenme olduğunu düşndüğü için tahmini bir şey söyledi.Keseyi gördüğümüzde 5 haftalık demişti,o hesaba göre 7'ye girmiş olmam lazım

oyy oyy oy daha cok yeni.. hadi bakalım hayırlısı..

teşekkür ederizzz. Sen nasılsın asıl gezdiniz hep nasıl geçti bayram

ne bayrami kuzum yaa... burda bayram felan oldugunu unutuyor insan.. calistim iste her zamanki gibi.. :97::97::97::97:

Menbetacimm ilk sana soyluyorumm İMREAL cimm 2. cide sana soyluyorum :) %99 erkekmis :) bnm oglan baya sakladi ama zor gordu dr arkasini donmustuu biraz ittik kalktik bebisi oynadida oyle gorduk:) teyzelerii saniyirum topigin ilk erkegi geliyoo

ayyy.... ne cok sevindim anlatamam canim yaa, Allah bagislasin oglunu... hadi yolu sen actin ben de arkandan gelirim insallah.. darisi benim basima

canim sen stres konusunda bizi gectin sanirim.. birak kendini yaa.. sal gitsin bak gecen biri yazmis, ekim ayinda hamile kalan tanidiklarimin hepsinin kizi oldu diye.. bir de bakarsin ekimde hamissin ve bi kizin olmus yani bi varsayim ama güzel bi varsayim

ıyız senı sormalı nerelerdesinnnnnn

...

napiim canim yaa.. öyle iste her zamanki gibi canim sIkkIn oturuyorum falan filan.. gün sayiyorum ama ne gecmez günmüs.. ben asi olali daha iki hafta olmus yaa... 3ay nasil gececek zaten 7-8ay boyunca tutturamadik biliyorsunuz benim testlerde bi sey cikmadi esim de gitmiyo dr'a deli ediyo beni zaten

cnmm ben 16.haftama kadar tatlıyı yedımmı mıdem bı tuhaf oluyodu aynen senın gıbı :) Daha yenı yenı yemeye başladım ki tatlıya bayılırımm.... Tuzlu şeyler ve meyve yedım ılk zamanlarr... Banada kız dıyolardı ama bazen tutmuyo işte Allah hayırlısını nasıp etsın sanada canımmm

ya bu begen butonları nerde yaaa

ay ne güzell bir duygudur canımm.. ne guzel kontrollerede beraberr gıdıyorsunuz... ayyyyy ben nezaman hamıle kalcam yaaaaaaa.... darısı hepimizin basına insAllah..

ayy sorma menbetacımm bende begenı arıyorumm dıyorumkı telin ayarlarında bı tuhaflık var :) Demekkı sadece bende degılmıss...
RAbbım tez zamanda bu duyguları tatmayı nasıp etsın tatlımm ınanın dualarım sızınlee... Bi dua varr onu okuyorum dıleklerın kabul olması ıcın ama baya zor bı duaa bı hafta boyunca hergun okuyosun fln duam bıttıgınde sızlerede yollıycam ınsallah kabul olurrr :)

cok saol breshkacımmm darısı isteyen herkezınnnnnnn topıgımızın başına ınsallahh... Erkek kız farketmezz saglıklı bebısler nasıp etsın Rabbım yeter :)

bak oğluşun geldi topik birden hareketlendi

evet yaa yenı bı haber oldugunu hıssetmıs olabılır kızlar :) Iyıkı varsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

tugcecimmmm, cok sevindim canim... Darisi basima artik...

cnmmm cok saoll amın ınsallahhh :)

Sılacımmm canım arkadasım cok saol amın ınsallah rabbım herkeze nasıp etsın ınsallah... Senın postunu okuyunca bende duygulandımm o yuzden sana uzun uzun yazmak ıcın postunu sona bıraktımm telefonumun şarjı bıttı eve geldım hemen bılgısayarı açtım :) Burda hamıle kalmaya calıstıgım gunlerrr, gecıkme yasadıgım ıcın uzuldugum gunlerr sonra hamıle oldugumu ogrendıgımde hemen koşup sevıncımı sızınle paylaştıgım gunler aklıma geldı ve vay bee dedım...Vee aynı sekılde cınsıyetınıde hemencık gelıp sıze yazdım:) Valla 40 yıllık dostum gıbı oldunuzzz ıyıkı varsınızzzzzzzzzzzzz
Buarada sen kırmızıları gormussun hayırlısı ama sen bu ay olmayacagını zaten ısrarla soyluyordunn calısamadık falan dıyodun hatırladınmı ? Önümüzdekı ayy hıc bıseyı bahane etmeden tam gaz calısıyosun sılacımmmm hadı bakalım gelsın 2.yıgenım artık aa :)

bana da hurafe gibi geliyo da ,ne biliyim,öyle diyolar,işte merakımdan sorayım dedim

canim yaa inanir misin benim canim bolbol hiyar istiyorduuu.. hatta simdi bile guluyorum.... ve hatta bu cocuk hiyara benzeyecek diye espiriler yapiyordum.. zaten ilk aylar herseyden tiksinti vardi... tugcenin dedigi gibi kreker ve meyve yediimmmm....
canimm benim yaa vallahide oyle herseyimiz bir oldu beraberligimizin 6.ayina giriyoruz... martta basladik 6ayyy... insallah doguracaginiz/miz gunlere de sahit olucaz.... Allah bizi ayirmasin ne diyim... !!! hepimizin muradini versin.... evet o gunleri cook ii hatirliyorummmm mucizemizi... insallah gorecegizde nekaldiki!!! suyun geldiginde yazaan artik ilk bize haaa..... nasilsa telini ayirmiyon yanindannn.......

bana gelincede evet bu ayy evliligimizin rekorunu kirdik sayilir..insallahhh ekime olsun yaaaa oglusada ekim sonu kasim basi gibi kalmisim.. dogum yaza geliyo zor oluyo ama istiyorumm artikkk....insallah...
vay be tugcecik... herkese cevap yazdin bi beni es gectin.. üzüldüm ama

canimin ici bana soyledigin ekim olayi yuzumu guldurdu... insallah oyledir kuzum..... stres oldum 6ay olduu cunkuu bide herkes hamilemi olur be kardesimmm..... bekliyoz iste hayirlisi...
tugcede kesin gormemistir canim veya atlamistir...oda uzulecek..

vay be tugcecik... herkese cevap yazdin bi beni es gectin.. üzüldüm ama

ayyy regencımmmm senın postuna nasıl cvp vermemmmm vallahı gormedımmm üzülmee valla sılanın dedıgı gıbı boyle dıyınce bende cok uzuldum
darısı ınsallah senın basına cnm arkadasımmm gunler cabucak geçsinn sende bıran önce calısmalara başla artık :) Bencee ılk denemede tutucakkk cunku senın bebiş baya nazlandı annesi :) Artık aşıda oldunn hıc bı engel kalmadı Allahın ıznıylee hemencık gelsın :)

Son düzenleme:

yokkuzu yaa takildim zaten can sIkIntIsI iste topikte de kimseler yok.. bari sana laf atayim dedim.. baktim zaten online da degilmissin..
günler gecmiyo tugce yaa... aklima gecen ne geldi.. hani benim bu 2ayin sonunda gelmiyti ya kirmizilar, iste farkettim de tam düsük yaptigim zamanin senesiydi.. acaba onla alakali olabilir mi dedim kendi kendime :44::44::44::44: ne bileyim belki bi alaka ay can sIkIntIsIndan iste neler de geliyor aklima

canim insallah diyoruz yaa elimizden baska bir sey gelmiyor.. sen bu ay tuttur sirasini sav bitsin gitsin ben artik düsünmüyprum yoksa daha da agir geliyor beklemek...

gene kimse yok topicte.. az gelinde bir konusak yaa.. kafam allak bullak. dün aksam basıldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…