- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.221
evet canım aynen oyle. Ansızın gelıyorlar kalıyorlar. Sonra gidiyorlar. Aaa baktın yatmaya tekrar gelıyorlar. Işimi bitirdim oturuyorum şimdilik..
ii seninkiler gidio :)) ben hamile kaldığım dönemde kayınvaldemler benim yanımda kalıodu bi 6 ay kadardır
inan güzelim bende hamıle kaldıgımda ve dogurdugumda cocugumdan hevesımı alamayacagımı cok ıyı bılıyorumm. Dedigin gibi olacagından emınım..
Bu arada senın cocugun var mı canım ?????
hly cim tatlım hosgeldın.. Nasılsın?? Nasıl gectı tatil bayram?? Dede nasıl ??
Menbetacimm ilk sana soyluyorumm İMREAL cimm 2. cide sana soyluyorum :) %99 erkekmis :) bnm oglan baya sakladi ama zor gordu dr arkasini donmustuu biraz ittik kalktik bebisi oynadida oyle gorduk:) teyzelerii saniyirum topigin ilk erkegi geliyoo
tuçççççççççççemmmmmm ayyyyy çokk güzelllll..Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinnn yakışıklınıbiz sana bi hesaplama yapmıştık ya, kan temizleme olayına göre, onda erkek çıkmıştı dimiiiiiii..o takıldı aklıma..
bu arada benimde içime hep oğlum olacakmış gibi doğuyor nedense..halbuki hep kızımız olcağını hayal ederdikk..hayırlısı bakalımmmm..10unda kontrol var ama gözükmez zannedersem, bir ay daha bekliycez artık
Ay çok şükür hamile arkadaşlarımızda aramıza katılmaya başladılar. Kızlar nasılsınız iyi misiniz? Arada insan bir gözükür iyiyim falan der bilgi verir. Bayramda falan buralar çok sessizdi sıkıldık valla herkes bi yerlerde.
Hadi bakalım kontrolüne git umarım herşey yolundadır güzel haberlerle dönersin doktordan canım
tatil bittiiii döndük bizde topiceçok sağol fıstığım..dediğin gibi umarım herşey yolundadır..çokkk çokk teşekkürler
vallacanim yapiylada alakali sahsen benimbuaylarda yoktu bukadar... ama masallah bu kizimizinki buyumus bayagi... kuppeyle aralarindabir hafta tam kuppenin bebisi 1hafta kuuk bundan onunkidebukadar oldumu acep... screamda bahsetmedi gobusunden hiic uzuluruz diyemi acaba ama acikcasi ben daha cook heycanlaniyorum...
screamaway,tugce,cicekten de bekliyoruzzz....renawalinkikucuk henuz... kuppede tatilde olmali!!!!
evet bencede resimlerini koysunlar bende görmek istiyorummmbenim olsun kesin koyacam gere gere gezecem valla. bu kadar özlemden sonra hakkım zaten
kuppemden haberim yok sesi soluğu çıkmıyor.
Bu mesajı masumiyet BEĞENDİ
yok cnm hamile kaldığımı öğrendim 3 gün sonrada düşük yaptım.
tuçççççççççççemmmmmm ayyyyy çokk güzelllll..Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinnn yakışıklınıbiz sana bi hesaplama yapmıştık ya, kan temizleme olayına göre, onda erkek çıkmıştı dimiiiiiii..o takıldı aklıma..
bu arada benimde içime hep oğlum olacakmış gibi doğuyor nedense..halbuki hep kızımız olcağını hayal ederdikk..hayırlısı bakalımmmm..10unda kontrol var ama gözükmez zannedersem, bir ay daha bekliycez artık
Bu mesajı masumiyet BEĞENDİ
ay kuppe gelmıs. hosgeldın canım benım nasılsın???? nasıl gectı bayram ? rize ??????
doktor kontrolundede ins hersey yolunda gider canım benım.. Allah gonlune gore versin..
hoşbuldum canım sağolll..sen nasılsın..bayram güzel geçti, doğu karadeniz batı karadeniz derken bitirdik karadeniziii her yeri güzelceee gezdikkkkkk..harikaaaydı..iyi dileklerin içinde teşekkür ederim canımmmm..Allah sana da nasip etsin en kısa zamanda..
Tugcecim cok sevindim senin adina tatlim ilk cocukta kiz erkek hic farketmez ama esin cok sevinmistir eminim mutlulugunuzu paylasmak istedim bende kuzucumMenbetacimm ilk sana soyluyorumm İMREAL cimm 2. cide sana soyluyorum :) %99 erkekmis :) bnm oglan baya sakladi ama zor gordu dr arkasini donmustuu biraz ittik kalktik bebisi oynadida oyle gorduk:) teyzelerii saniyirum topigin ilk erkegi geliyoo
ahhh canimm benimm benimmm... ne kusuru yazdiklarinida okuyuca sadece kendimi bidaha sorguladim ama bu bana lahsus deil..halbuki 2.5yasinda giriyorlar okula ben 3 olsun die bile bekledim..nese yaa hayattt bu iste.... can sagligi versinde Rabbim...
aslinda erkende sayilmaz guzelim kirmizilar.... gece ayin 4uydu.. bu ay 2 sinde geldi... 2 guncuk yani.... ben 6si yazdirmistim listeye gec kalma ihtimalini dusunerek...hersey yolunda gibiii.....
canim oglumda da hiic bisey kullanmadim natur geldi pasa..hatta bebek icin calismiyorduk bile... surpuz yaniii.... dahaonce bukadar beklemedigim icin geriliyor olabilirimmm... insalah sira bizdedir canim insalahhhh
Menbetacimm ilk sana soyluyorumm İMREAL cimm 2. cide sana soyluyorum :) %99 erkekmis :) bnm oglan baya sakladi ama zor gordu dr arkasini donmustuu biraz ittik kalktik bebisi oynadida oyle gorduk:) teyzelerii saniyirum topigin ilk erkegi geliyoo
aa canim benimm...cansin tesekkurler tatlim... ama bendeki durumlar simdili ciddi bi degisiklik yok... sadece dongumun 17.18.gunude gogus uclarim agrimaya baslaadi hatta beide siniretmekte....benim buna yorumum adet yoldazarardayim cunku gogus agrim cok erkenbasladi ve 15gun dayanmak zorudayim...
hayir yani bizim topic hamilelerindede gogustenbelirti veren olmadik ya da ben hatirlamiyorum.. yani canim 4-6 eylul beklicem...
merhaba
ben de hamileliği yeni yeni düşünenlerdenim. açıkçası bi kaç aydır düşünüyordum ancak ben diyabet hastasıyım, şekerimin düzene girmesi için pompa takıldı bana, yani üzerimde cihaz taşıyorum, onunla yaşamaya alışmaya çalışıyorum. artık herşey yolunda giderse ben de hamile kalmak istiyorum :) sizlerle burda bişeyler paylaşmayı çok isterim... kabul ederseniz :)
merhaba
ben de hamileliği yeni yeni düşünenlerdenim. açıkçası bi kaç aydır düşünüyordum ancak ben diyabet hastasıyım, şekerimin düzene girmesi için pompa takıldı bana, yani üzerimde cihaz taşıyorum, onunla yaşamaya alışmaya çalışıyorum. artık herşey yolunda giderse ben de hamile kalmak istiyorum :) sizlerle burda bişeyler paylaşmayı çok isterim... kabul ederseniz :)
öncelikle Allahtan şifa vermesini diliyorum tatlımmm..en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun inşallahh..kabul etmek ne demek, sen buraya yazdıysan zaten aramızdasın demektir artıkk..hoşgeldinn
merhaba, hoşgeldin 48ve58
geçmiş olsun.. dilerim bu cihazın da yardımıyla herşey yolunda gider ve senin de burda hamile haberini kutlarız:13:
merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?