2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ii seninkiler gidio :)) ben hamile kaldığım dönemde kayınvaldemler benim yanımda kalıodu bi 6 ay kadardır

inan güzelim bende hamıle kaldıgımda ve dogurdugumda cocugumdan hevesımı alamayacagımı cok ıyı bılıyorumm. dedigin gibi olacagından emınım..

bu arada senın cocugun var mı canım ?????

hly cim tatlım hosgeldın.. nasılsın?? nasıl gectı tatil bayram?? dede nasıl ??

yok cnm hamile kaldığımı öğrendim 3 gün sonrada düşük yaptım.

Menbetacimm ilk sana soyluyorumm İMREAL cimm 2. cide sana soyluyorum :) %99 erkekmis :) bnm oglan baya sakladi ama zor gordu dr arkasini donmustuu biraz ittik kalktik bebisi oynadida oyle gorduk:) teyzelerii saniyirum topigin ilk erkegi geliyoo

tuçççççççççççemmmmmm ayyyyy çokk güzelllll..Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinnn yakışıklını biz sana bi hesaplama yapmıştık ya, kan temizleme olayına göre, onda erkek çıkmıştı dimiiiiiii..o takıldı aklıma..

bu arada benimde içime hep oğlum olacakmış gibi doğuyor nedense..halbuki hep kızımız olcağını hayal ederdikk..hayırlısı bakalımmmm..10unda kontrol var ama gözükmez zannedersem, bir ay daha bekliycez artık

Ay çok şükür hamile arkadaşlarımızda aramıza katılmaya başladılar. Kızlar nasılsınız iyi misiniz? Arada insan bir gözükür iyiyim falan der bilgi verir. Bayramda falan buralar çok sessizdi sıkıldık valla herkes bi yerlerde.
Hadi bakalım kontrolüne git umarım herşey yolundadır güzel haberlerle dönersin doktordan canım

tatil bittiiii döndük bizde topice çok sağol fıstığım..dediğin gibi umarım herşey yolundadır..çokkk çokk teşekkürler

evet bencede resimlerini koysunlar bende görmek istiyorummm benim olsun kesin koyacam gere gere gezecem valla. bu kadar özlemden sonra hakkım zaten
kuppemden haberim yok sesi soluğu çıkmıyor.

kızlarr benimde göbek çıktı ama o kadar değil henüz.. ama bakınca göbek belli oluyo, belde de kalınlaşma olduuu..bir de fotolarda daha bi belli oluyor göbek normalden daha büyükmüş gibi duruyorr..

yok cnm hamile kaldığımı öğrendim 3 gün sonrada düşük yaptım.

aa üzüldüm canım.. Allah bidaha yasatmasın.. en yakın zamanda hamıle kalman dileğiyle..

ay kuppe gelmıs. hosgeldın canım benım nasılsın???? nasıl gectı bayram ? rize ??????

doktor kontrolundede ins hersey yolunda gider canım benım.. Allah gonlune gore versin..

Bu mesajı masumiyet BEĞENDİ

ay cok hossunnn..

ay kuppe gelmıs. hosgeldın canım benım nasılsın???? nasıl gectı bayram ? rize ??????

doktor kontrolundede ins hersey yolunda gider canım benım.. Allah gonlune gore versin..

hoşbuldum canım sağolll..sen nasılsın..bayram güzel geçti, doğu karadeniz batı karadeniz derken bitirdik karadeniziii her yeri güzelceee gezdikkkkkk..harikaaaydı..iyi dileklerin içinde teşekkür ederim canımmmm..Allah sana da nasip etsin en kısa zamanda..

amin canım insAllah..

bende iyim canım benım. cok saol.. tatilinin guzel gecmesıne sevındım...

Menbetacimm ilk sana soyluyorumm İMREAL cimm 2. cide sana soyluyorum :) %99 erkekmis :) bnm oglan baya sakladi ama zor gordu dr arkasini donmustuu biraz ittik kalktik bebisi oynadida oyle gorduk:) teyzelerii saniyirum topigin ilk erkegi geliyoo
Tugcecim cok sevindim senin adina tatlim ilk cocukta kiz erkek hic farketmez ama esin cok sevinmistir eminim mutlulugunuzu paylasmak istedim bende kuzucum insallah saglikla kucagina almati nasip etsin rabbim hayirli evlat olsun insallahhhh

Silacim oglun okula baslamis sanirim msjindan oyle anladin canim benim universitelerede gitttigini gorurusun kuzucum insallah battastik seninle tatlim kirmizilarmi geldi senin benimkide yakindir eli kulaginda yani malum calismalar zamansiz olmustu hayirlisi olsun kuzucum onumuzdeki aya insallah yeni umutlar bizi bekliyor

merhaba
ben de hamileliği yeni yeni düşünenlerdenim. açıkçası bi kaç aydır düşünüyordum ancak ben diyabet hastasıyım, şekerimin düzene girmesi için pompa takıldı bana, yani üzerimde cihaz taşıyorum, onunla yaşamaya alışmaya çalışıyorum. artık herşey yolunda giderse ben de hamile kalmak istiyorum :) sizlerle burda bişeyler paylaşmayı çok isterim... kabul ederseniz :)

Tugcecimm tebrik ederim.. seninkinin erkek olacağı benim içime doğuyordu biliyomusun gerçi en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olması..
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım..

benimde gögüslerde hassasiyet yoktu ama yaşayan var çevremden duymuştum.. en çok kasık ağrısı çektm özellikle ayakta kaldığımda.
en güzel zamanı bekliyor annesi ve hiçte uzak değil inşallah..
ben bunları yazarken kırmızıların geldiğini üstte okudum hadi bakalım yeni dönem başlıyor

Buarada maşallah paşan okula başlamış.. başarılı bir eğitim hayatı olur dilerim...

Son düzenleme:

öncelikle Allahtan şifa vermesini diliyorum tatlımmm..en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun inşallahh..kabul etmek ne demek, sen buraya yazdıysan zaten aramızdasın demektir artıkk..hoşgeldinn

merhaba, hoşgeldin 48ve58
geçmiş olsun.. dilerim bu cihazın da yardımıyla herşey yolunda gider ve senin de burda hamile haberini kutlarız:13:

öncelikle Allahtan şifa vermesini diliyorum tatlımmm..en kısa zamanda sende bebişine kavuşursun inşallahh..kabul etmek ne demek, sen buraya yazdıysan zaten aramızdasın demektir artıkk..hoşgeldinn

merhaba, hoşgeldin 48ve58
geçmiş olsun.. dilerim bu cihazın da yardımıyla herşey yolunda gider ve senin de burda hamile haberini kutlarız:13:

çok teşekkür ederim kuppe ve umayyy :)
inşallah dualarınız kabul olur. cihaz işe yara ve sağlıklı bebeğim olur ve inş hamile kalmayı başarabilirim... tanışma faslı olucak mı? biz topiğe yeni gelenlerle bu faslı yapıyoruz ama :) bu arada zahmet olmazsa sizin hamilelik sürecinizi bilmek isterim, mesela kaç yıldır evlisiniz, ne zamandır hamile kalmak istediniz ve başardınız :) gibi... ben ayşegül

tatlım hosgeldın. Allah acil şifalar versin güzelim.. ins en yakın zamanda şekerin normale döner.. ve bebişin gelir...

ay topic bos kalmıs. gelen giden olmamıs. bende konusmuslardırda okuyayım dedim..

nabersiniz kızlar????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…