- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.241
selam kızlar nasılsınız??
ben o kadar yorgunum ki anlatamam..size son mesajı yazdıktan yarım saat sonra dedenin vefat haberi geldi..bizde yola çıktık izmire gittik..orda cenaze işleri gelen giden falan kaldık orda..çok kasvetliydi oralar..sonra kaynanamlar da erzurumdan uçakla gelince arabayı ve görümcemi bırakmışlar biz uçakla izmirden ankaraya ordan da erzuruma gittik..erzurumda kaldık 2 gün kocamın köyüne gittik merkeze 180km uzaklıkta 3.5 saat git 3.5 saat gel yollarda mahvolduk gece oldu kaldık ertesi sabah yola çıktık arabayla 17 saat yolculuğun ardından gece geldik kaynanamda kaldık..ertesi sabah yani dün eve geldik dün de benim kuzenimin düğünü vardı kocam sen git dedi..bnde duş aldım çıktım hemen adapazarına giittim dün düğünde oyna oyna mahvoldm..b u sabah da 6.30 kalktım trene bindim geldim uykum kaçtı size yazayım dedim çok yorgunum bu tatilden hiç bişi anlamadım zaten tatil de yapamadımdinleneceğim yerde daha çok yoruldum nyse bnden hikaye kısaca bu...
menbeta canım saool beni merak etmişin..maşallah buraları hgiç boş bırakmamışsın :)
tuğçecim gözün aydın maşallah Alllah ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah oğluşunu :)
sılacım seninde gözün aydın oğlunun okula başlamış ilk günü zor geçmiş ama alışacaksınız mecbur...başarılı bir tahsil hayatı olur inşallahhhhhhhh :)
slm arkadaşlar nasılsınız :)
a.selam :)) hosgeldın canım.. cok şükür.. iyi diyelim iyi olsun. sen nasılsın ?? nasıl gectı bayram ??
bende iyiyim hoşbuldum canım benim. bayram iyi geçti aksilik olmadı sadece biraz moralim bozuktu ama olsun umreye beraber gittiğimiz aarkadaşım hamile kalmış onu öğrendim onun adına çok sevvindim ama kendimz için değişik hissetmiştim biranlık. amaaaaaaan dedim sonradan , Allah herşeyi bilendir benimde derdimi bilir o dilerse olacak bigün sonra hiç keyfimi kaçırmadım tadını çıkardım bayramın:)
tuçççççççççççemmmmmm ayyyyy çokk güzelllll..Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinnn yakışıklınıbiz sana bi hesaplama yapmıştık ya, kan temizleme olayına göre, onda erkek çıkmıştı dimiiiiiii..o takıldı aklıma..
bu arada benimde içime hep oğlum olacakmış gibi doğuyor nedense..halbuki hep kızımız olcağını hayal ederdikk..hayırlısı bakalımmmm..10unda kontrol var ama gözükmez zannedersem, bir ay daha bekliycez artık
kuppecimm cok saol tatlim:) hesaplamanda erkek cikmisti , cin takvimindede erkek cikmisti ama ben inatla kiz hayal ediyodum :)) yaptigim arvisdede kiz seyleri vardi hatta o derece kiz diye beklioduk:)) senin erkekse gorebilir belki bu kntrolde cunku erkekler cogu zmn erken gosteriyomuss ama bnm oglusum gostermemistii bu sefer gittigimde bile bacak bacak ustune atmisti dr zar zor rahatsiz ederek hareketlendirdide gordu:) guzel haberlerini bekliorum cnmm... Afp diye bi testimiz vardi onuda yaptirdik bakalim p tesi sonuc alicamm
merhaba
ben de hamileliği yeni yeni düşünenlerdenim. açıkçası bi kaç aydır düşünüyordum ancak ben diyabet hastasıyım, şekerimin düzene girmesi için pompa takıldı bana, yani üzerimde cihaz taşıyorum, onunla yaşamaya alışmaya çalışıyorum. artık herşey yolunda giderse ben de hamile kalmak istiyorum :) sizlerle burda bişeyler paylaşmayı çok isterim... kabul ederseniz :)
slm arkadaşlar nasılsınız :)
caniiimmm ozledik seni dee yaaa... sendende haber yoktukac zamandir...bayramin iyuimiydiii...Tugcecim cok sevindim senin adina tatlim ilk cocukta kiz erkek hic farketmez ama esin cok sevinmistir eminim mutlulugunuzu paylasmak istedim bende kuzucuminsallah saglikla kucagina almati nasip etsin rabbim hayirli evlat olsun insallahhhh
Silacim oglun okula baslamis sanirim msjindan oyle anladin canim benim universitelerede gitttigini gorurusun kuzucum insallahbattastik seninle tatlim kirmizilarmi geldi senin benimkide yakindir eli kulaginda yani malum calismalar zamansiz olmustu hayirlisi olsun kuzucum onumuzdeki aya insallah yeni umutlar bizi bekliyor
hiii amadim canim.. ama malessef benimkiler regle isaretmis... bikac gunden biter ,temizlenirim..yeni donem basliyor artik... yakalayabilseydikkkkk artikksıla38 canım bende göğüslerden belirti verdi ilk,hatta benim regl den bir kaç gün önce ağrırlar normalde bu sefer ağrıyolar falan ama 1 hafta geçti,10 gün geçti regl olmadım.Hatta uçları biraz değişti,halkalarında büyüme oldu bir de hani yağ bezesi gibi küçük şeyler olur ya göğüs uçlarında,onlar fazlalaştı falan.Diyorum ilk haftadan böyle olduysa bir kaç ay sonra pamela anderson gibi gezicem ortalıkta :90: zaten şişme bebek gibi hissediyom bazen :82: dik ve dolgunlar ama değince ağrıdığı için pek bi işe yaramıyo malesef
ahhh canim yaa inan adina cok uzuldum.. napacaksin aslindaen basta onlarsiz gidecektiniz... ama iste bazi yerlerde sanirim mudahale edemiyoruz... bizimkilerde yani kaynanamlar bizimle bu sene tatile gitmek istiyordu.. amma burda kizlardan aldigim fikirlerle soguk durdum. eger ole yapmasaydim gidecektim.... haa yasli insalnlar onlarinda hakki var gezmeye evmat olarkta bunlarbizim gorevlerimiz ama screamawaycim soylediginde cook hakliydi.. bu tatil olmaz ,onlari gezdirmek olur dedi... ozaman diyorumki bende onlarla gidince fazla beklentiye girmemek gerekiyor.... onlar basrolde olursa daha az sorun olur die dusunuyorum... esinin sana tavirlarini da anlayabiliyorum zaman zaman benimkide ailesinin yaninda mesafe koyabiliyor bana.... takilmiyorum ben.... nasilsa gercegi biliyorum digerleri aksini dusunsede bananeeee....selam kızlar
tatil sonunda bitti çok şükür evimdeyim
yumurtlama günlerimde tatildeydik ama malesef değerlendiremedik fazla
eşimle hep tartıştık tatil boyunca biliyosunuz aileside geldi ( annesi babası)
neymiş efendim ben onları istemiyormuşum tavır yapıyomuşum falan filan
akşamda direk kayınvalideme gittik onları bırakmak için ordada kavga çıktı kayınvalidem eltimi istemiyo hiçç
eltimde elinden gelen bütün kötülükleri yapıyo kayınvalideme
ben zaten küsüm 6 aydır eltimle kendisi 34 yaşında ama aklı 5 yaşında kalmış
kayınvalidem çok kızgın kovucam onu en sonunda dövdürcek kendini falan dedi
sinirlenince gözü birşey görmüyo
gelde bu ortamda hamile kal demi
gerçi benim evim ayrı onlardan ama ne kadar da olsa etkileniyor insan
anlıycağınız tatil berbattı ilk 2 gün dışında
eşimede çok kızıyorum ailesinin yanında mesafeli davranıyo bana
ama evde yanlız olunca benden iyisi yok dünyanın en iyi eşiyim
zaten yapı olarak çok sinirli biriyim doktor çok kez uyardı sinir stres yok direk vücudunu etkiliyo dedi
dediği gibide çıktı akşam çok sinirlendim 2 damla kan geldiii yumurtlama günümden 3 gün geçti ne kanı anlamadım
sinirlenince direk vücudum tepki veriyo zaten ilk çocuğumu onlar yüzünden kaybettim
bu seferde hamile kalırsam birşey olursa eşimi bile affetmem
düşünebiliyo musunuz ben hamileyim kanamam var ve benden temizlik hizmet bekliyolar
sonunda öldü bebeğim g..tlerine kına yaksınlar
off çok sinirliyimm yaa
ahhh canim yaa inan adina cok uzuldum.. napacaksin aslindaen basta onlarsiz gidecektiniz... ama iste bazi yerlerde sanirim mudahale edemiyoruz... bizimkilerde yani kaynanamlar bizimle bu sene tatile gitmek istiyordu.. amma burda kizlardan aldigim fikirlerle soguk durdum. eger ole yapmasaydim gidecektim.... haa yasli insalnlar onlarinda hakki var gezmeye evmat olarkta bunlarbizim gorevlerimiz ama screamawaycim soylediginde cook hakliydi.. bu tatil olmaz ,onlari gezdirmek olur dedi... ozaman diyorumki bende onlarla gidince fazla beklentiye girmemek gerekiyor.... onlar basrolde olursa daha az sorun olur die dusunuyorum... esinin sana tavirlarini da anlayabiliyorum zaman zaman benimkide ailesinin yaninda mesafe koyabiliyor bana.... takilmiyorum ben.... nasilsa gercegi biliyorum digerleri aksini dusunsede bananeeee....
kanaman icinde cok bisi diyemicem canim ama yumurtlama surecinde olabilen bisey die duymustummm.... insallah sorun yokturrr...
tatlım hosgeldın. Allah acil şifalar versin güzelim.. ins en yakın zamanda şekerin normale döner.. ve bebişin gelir...
[/B][/I]
hoş geldin canım aramıza,inşallah en kısa zamanda seninm de güzel haberlerini alırız,doktor kontrolünde olduktan sonra şeker hastalığı hamileliğe engel değil diye biliyorum,özel diyeti falan oluyo sanırım,inşallah gönlüne göre olur tatlım...
teşekkür ederim menbeta ve migihayatım diyet zaten, 9 yıldır diyet yapıyorum, hamilelikte diyet yapmak hiç zor gelmez sorun değil, inş bebiş bekleyen herkesin bebişi olur burda :) beraber atlatırız bu dönemi
oncelikle cook gecmis olsuncanim.. insallah hic bi sorun cikmaz.. arkadasimda hamileliginde seker sorunu vardi dikkat edilerek asilaak seyler allahin izniyle...saglikla bebisine kavusman dilegiyleteşekkür ederim menbeta ve migihayatım diyet zaten, 9 yıldır diyet yapıyorum, hamilelikte diyet yapmak hiç zor gelmez sorun değil, inş bebiş bekleyen herkesin bebişi olur burda :) beraber atlatırız bu dönemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?