2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

tuğçecim oğluşun hayırlı olsun. sağlıkla gelsin annesinin kollarına.
sılacım önümüzdeki ay güzel haberlerini alırız inşallah

sılacım menbetacım ve tuğçecim saolun Allah razı olsun..

valla bu yorgunluk nasıl gider bilmiyorum yani bide sılacığımın dediği gibi yine hemen ev bakmaya başlıcam 15 günüm var valla çöktüm resmen

yanlız şunu kesin söylüyorum artık kesin yani hmde önümüzdeki ay direk tüp bebeğe gidiyoruz ailelerden de kimseye sölemicez gidecez yaptıracaz inşallah tutar da o zaman söyleriz...ama tüp olduğunu yine sölemicez...cenazede ilk defa gördüğüm insanlar vardı bide gerizekalı eltim durmadan bebeğini anlatıyor kinayeli kinayeli millet de bana dönüp direk seninki kaç aylık annene mi bıraktın snde falan diye soruyor bnde çocuğumuz yok diince sanki ucubeymişim gibi bakıolar acıyarak böyle falan neden olmuyor mu falan soruları yani çok bunaldım ! kararımız kesin gidicez Allah ım yüzümüze güler inşallah... işte böyle kızlar..

sizleride çok özledim biliyor musunuzzzzz !!!

çok teşekkür ederim sila38 inş sorun çıkmaz dediğin gibi... hamilelkte sorun da olabiliyor ama benimkisi önceden olan şeker olduğu için farklı olabiliyor ama yine de umutluyum henüz :)

hly7, daha tanışmadık ama üzüldüm anlattığınız duruma... sizi öyle duruma sokanlara acıdım aslında, cahilliklerine. siz canınızı sıkmayın, tüple de olsa normal de olsa nasıl olursa olsun bebişiniz olsun inşallah. dünyanın sonu değil

saol canım :) tanışalım hoşgeldin aramıza...okudum senin yazdıklarını inşalah sağlıkla hamile kalırsın ve kucağına alırsın canım snde bizler gibi :)

valla bnde daraldım artık insanların laflarından bakışlarından herşeyden yani..bakalım inşallah ilk deneme de tutar da Rabbim kucağıma almayı sağ salim hayırlısıyla nasip eder..

snde pko varmı ?

onlar olsunlar ucube tatlim sen öyle düsünme sakin...

ah canim yaaa sen anlatirken bunlari benimki geldi aklima... onda sorun yok ama iste... cekinme degil de bana hep söyle geliyor.. annesinin cekim etkisi altinda, amma sevgiden amma korkudan.. sonuc olarak etki edilmiyor.. ben de coook düsündüm senin gibi doluya koysan almiyor, bosa koysan dolmuyor.. sen yine de sokma kafana böyle seyleri. esinden memnunsan, artik katlancan yapcak bir sey yok.. gülü seven dikenine katlanir misali...

aynaya bakıyormusum ve kendı hıkayemı okuyormusum gıbı hıssettım..

demekki cogu insanlar aynı... benım kocamda aynı.. senın kocana soyledıklerınle benım kocama soyledıklerımde aynı.. baska bisey diyemıyorum..

amin insAllah..

Allah ıslah etsın oyle insanları... üzülme canım benımm..

su aralar yanı bayramdan beri o kadar kotuyumki.. yanı o kadar bıktım ki.. biri a dese aglıcam. cok doldum.. beynım durdu. kelime üretemiyorum.. herseyı bırakıp kacasım var.. isyanlardayım gene.. Allah ım sabır ver demekten baska carem yok.. nasıl olsa cocugum yokmusya benım bunların hepsine katlanmak zorundaymısım.. bak sennn... canım cok sıkkın....

ara ara gelebılırım insAllah.. hoscakalın kızlar...

günaydııın bugün hiç çalışasım yok ya eve gitmek istiyorum

48ve58 canım çok geçmiş olsun allahım inşallah muradını gözünde bırakmasın

hülya sendede mi pko var

nolduu menbetacım yaa..salma böyle kendini kaynanayla mı bişi oldu ?

günaydııın bugün hiç çalışasım yok ya eve gitmek istiyorum

48ve58 canım çok geçmiş olsun allahım inşallah muradını gözünde bırakmasın

hülya sendede mi pko var

selam canım...evet pko laneti malesef bnde de var...14 ay oldu bebek için çalışalı olmuyor olmuyor...bizde artık kesin bir kararla önümüzdeki ay tüp bebek yapıyoruz

sende durumlar nasıl ?

bendede aynı durum var ben ilk denememde hamile kaldım aslında ama düşük oldu. Hamileliğim ve düşük sonrası eşimin tavırlarından sonra ben çocuktan vazgeçtim bir daha denemedim şuan korunuyorum o yüzden bilmiyorum durum ne olur. Ama kimisi hamile kalmakta zorlanıo kimisi erken düşük yapıomuş bu hastalıkta. Hiç doktora gittin mi bu 14 ayda hani yumurta çatlatma için falan.

gitmez miyim canım 14 aydır doktorlardayım klomen kullandım menogon kullandım fayda etmedi..ben orta seviyenin üzerindeymişim o yüzden zor dedi doktor..rahim filminden sonra 6 ay olmazsa tüp dedi bana..önümüzdeki ay 6 oluyor o yüzden direk tüpe gidicez kocamla kesin kararımız...

eşinin herhalde kötüydü tavırları ki vazgeçtin..ama bnce vazgeçme canım çok uğraşıyorsun bak görüyorsun ilk ilk seferde olmuş ama belki sonra uğraşırsın snde mazallah..

hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda allahım bebişini kucağına almayı nasip eder. Benim biraz karışık canım düşük yaptığımda kimse beni hastaneye götürmedi sabah 8de kanamam başladı ve öğlen 1 de benim sölememle hastaneye gittik kayınvaldemlerde bende yaşıodu o sırada ben doktorda sonuç beklerken o eşimle alınıcak evin kuzeydemi güney cephesindenmi olmasını konuşuyodu ve suratım asık diyede olay çıkardı eşimde annesinin haklı olduğunu benim yüzümün asık olduğunu destekledi yani düşüğün bi önemi yok tabi neden yüzüm asılsın moralim bozulsun dimi. Bende hiç kimsenin bir çocuk yada torunu haketmediğini düşünüyorum eşim ayaklarıma kapanana kadarda çocuk yapmayı düşünmüyorum değeri olmıcaksa ben neden bi bebek doğurup hem bebeğimi hem kendimi üzeyimki. Benden başka kimse bu bebeği haketmiyor daha

canım ya zormuş yaşadıkların gerçekten Allah yardımcın olsun..haklıymışsın düşündüklerinde canım yani sen orda canınla acınla uğraşırken onların uğraştığı manasız konu demekki daha önemliymiş...ay kusura bkma gazlamak gibi algılama valla çok sinirlendim..bana aynı şey yapılsa çıngar çıkarırdım ...hakkınızda hayırlısı olsun canım umarım eşinin aklı başına defşirir bi an önce ...

günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

regentomania canımmmmm özledim seni :13::13:

canim ben de seni özledim yaa... nasilsin iyisin degil mi??? gerci tatil dönüsün biraz zor olmus cenazeden dolayi sanirim.. basiniz sagolsun tatlim..

ama tatil güzeldi sanirim... ayy... benim tatil hayalleri de yatti heral amaannnn bi arpa boyu yol alamicam ben bu gidisle :44::44::44: sallaaaaa modundayim artik...

inşallah canım inşallah Ben düşünmekten kafayı yiyebilidim o yüzden bıraktım zamana . O kendi derdine yansın ne kaybederse kendinden kaybeder o bukadar ailesinin yancısıyken ailesi ne zamana kadar ona yancılık edicek görücektir.

ay benim hikayeme benziyooo olayin ana hatlari ayni.. mekan, zaman vs degisik bir tek.. canin sagolsun tatlim.. aynen de dedigin gibi neden kendini ve bebegini üzesinki... cok güzel düsünüyorsun

iyi sayılırım hala yatıorum çok yorgunummmmmmm :84::84::84::84:

saol canım dostlar sağolsun...

2 günlük tatil ne kadar güzel olursa o kadar güzeldi canım işte kısmet böyleymiş napalım..parayıda peşin vermiştik oda yandı

noldu kocişi kandıramadınmı?

küsüm ben ona konusmuyorum simdi... ailece beni essek niyetine kullanmak istiyorlar bunlar... neyse ben ise gidiyorum tatlim.. konusuruz sonra... öptüm hepinizi coookkkk.....

ay benim hikayeme benziyooo Olayin ana hatlari ayni.. Mekan, zaman vs degisik bir tek.. Canin sagolsun tatlim.. Aynen de dedigin gibi neden kendini ve bebegini üzesinki... Cok güzel düsünüyorsun

benim annem olmasaydı biz düşüğün ertesi günü mahkemedeydik boşanıyoduk anneme şükretsin onun ailesine kalsa şuan ayrılmıştık. şuan kayınvalidemler evlerine döndü bende evi boşalttım ailemin yanında yaşıyoruz şimdilik biraz toparlanalım. şuan eşim gayet iyi inşallah dahada iyi olucak şimdi eltim hamile sinir oluyo ama çocuk istiyo napsın bizimkisi zaten onların olunca heves yapıp bana gelir ama avcunu yalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…