2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

iyi yapmışsın canım düşüne düşüne daha kötü olursun..hakkınızda hayırlısı olsun ne diim..

canım ya yeni gördüm post'unu aynen öyle kıskanmıyoruz ama bizimde olsun die üzülüyoruz sonuçta çocuk sahibi olmak özenilmeyecek bişey asla değil kısmet işte:)

kızlar canımcımlarım ya bi sorumvar şimdi ben 8 gün gecikmeli olarak bu ay 28 inda regl oldum 2 sinde bitti hiç gelmeden bitti ee şimdi aynı adet kanı gibi kan gelmeye başladı benden karnımda hafif ağrıyo ya biyolojik olarak değişiyorum hiç böyle olmazdı neden böyle olurki bi insandaadetim bitmedimi acaba..

herkese selam kızlarrrrrrr
sağsalim gittim ve geldim çok şükür. sılacım yazmış çok sağolsun dilekleri için.
geçmişten biraz okudum gerisini okumadan güncele geldim.

hlycımmmmm canım benim bi tek sen varsın sanırım nasılsın?? tekrar başınız sağolsun.
durumlar nasıl ???

hoşgeldin canım benim..nasıl geçti tatilin?

saol canım çooooooooooooooooooooooooooook yorgunum ayaklarım her yerim ağrıyor..yatıyorum hala..başka bişi yok cnm

hoşgeldin canım benim..nasıl geçti tatilin?

saol canım çooooooooooooooooooooooooooook yorgunum ayaklarım her yerim ağrıyor..yatıyorum hala..başka bişi yok cnm

tatil çok güzel geçti canım. giderken 6 saatte geldim sarımsaklıya. oruçlu olduğum için hiç mola vermedim. sadece edremit de kaplıcalarda durdum ve ezan okudu. oruçlu olduğum için orda birer çorba içtik ve yola devam ettik. cundaya, şeytan sofrasına, ayvalıkta şeytan kahvesine gidip koruksuyu içtim gezdim. tura gittik sitece. dolu dolu geçti bu tatil güzeldi anlıcan. annem ve kızımıda aldım geldim, babam kaldı. annem dönicek 1 hafta sonra tekrar düğün var onun için geldi.

yat dinlen hayatım gönlünce, meyve çayları içip rahatlayabilirsin.

topic de durumlar nasıl canım, var mı bi haber ???

hoşgeldin belli güzel tatil geçirmişsin enerjik duruyosun

canım acaba tam sökemedin mi gelen kahverengi kansa öyledir. ama normal kan geliosa bilemiyorum belkide rahim yenileniyodur.

ohhhhhhh canım sen dolu dolu yaşamışsın tatilini..biz 1 gün tekne turu yaptık bi günde sarımsaklıdaydık ertesi sabah yola çıktık gezemedik malesef senin adına sevindim ama :)

topik çok sessiz canım tek güzel haber tuğçeden...oğlu oluyormuş :) topiğimizin ilk erkeği geliyor :)

hoşgeldin belli güzel tatil geçirmişsin enerjik duruyosun

hoşbulduk tatlım çok teşekkür ederim.
çokkkkk enerjik dönmüştüm ama gel gör ki eşimin ailesinin masraflarından bıktım ve eşimde büyük hata edip benim üstüme yıkıyo.
az önce aradım zatalilerini fena kapıştık telefonu kırmadıysa iyi. arkadaşına not bıraktım aradı beni sağolsun, şu an çalışıyo ben bi bakar sana dönerim dedi.
artık bişeyler daha güzel olucak diye sabretmekten bıktım. bakalım zaman ne gösterir. enerji menerji bitti anlıcan öle kös kös oturuyom

sen nasılsın canım, durumun nedir ???

Son düzenleme:

ayyyyyy canım çok sevimdimmmmmm.
inşallah darısı benim başıma. (ayrılmazsak cocayla tabi :)) )
desene ilk erkeğimiz geliyor. Hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah anasına babasına bağışlasın.

ya bu beğen butonu nereye gitmiş, ala alaaaa

Son düzenleme:

malesef zaten bi kocalarımız olsa evliliğimizin içinde güllük gülistanlık ortalıkta aileler bi girdimi ortalık darmaduman oluyor. allah hepimize sabır versin :97::97::97: bizim aynı çalışıoruz tatilde yapmadık

Son düzenleme:

aaa noluyo yahuuu canım sinir yapma sakin relax..

şimdi doktordan geliyorum yumurtam çok güzel büyümüş 18 mm olmuş (ben tatilde çatladı sandım meğerse çatlamamış daha yeni olgunlaşmış)
doktor hafif bozulma var çatladı çatlıcak dedi istersen çatlatma iğnesi ol dedi
verdiği iğne pregnyl aup 5000 ıu
2 toz 1 su yazıyo
ne yapsam bilemedim akıl verin ne olurrr
ilk defa yumurtam bu kadar güzel büyüdü sağ tarfımda ağrıda var acaba çatlıyomu
çatlamassa kiste dönüşür mü
vurulsam mı iğne
vurulan varmı fayda gören

aaa noluyo yahuuu canım sinir yapma sakin relax..

artık bıkkınlık geldi hülya sabrımda kalmadı. hep alttan alan idare eden ben. kediyi köşeye sıkıştır sıkıştır bi yere kadar siner atar bi cırmık kaçar gider elinden. tam 13 senedir köşeye sıkışmaktan sıranın bana gelmesini beklemekten sıkıldım. bu konuyu çok konuştuk artık bitti finish.kendi düşünsün taşınsın kararını versin.

canım ne güzel bi haber adaşım bnce hiç düşünme ve riske atma bnde pregnly oldum o ay çatladı ve hatta birleştiler ama rahim tutmadı canım bnce vakit kaybetme derim ben..hem sonra keşke dememiş de olursun..snde pko varmı varsa kiste dönüşebilir..boşver bunları dşünme git iğneyi ol bugece yarın kocişle çalış sonra bekle Allah dan hayırlısı :)

pko yok canım
doktor hafif şekli bozulmuş çatlıyo olabilir dedi
ama riske atmakda istemiyorum hiç
ağrılı birşey mi peki bu iğne
off beynim durdu ilk defa vurulucam

canımm benimm anladım seni zor zamanlardasın kocişin de yok yanında ondan bunalmışsın sen ama öyle kestirip atmak bitsin falan demek olmaz ki...az önce çok yakın arkadaşım 10 yıllık bacım dediğim arkadaşımla konuştum onunda bi sürü problemleri var onunda kocası dışarlarda falan çalışıyor onun sıkıntıları seninkinden fazla..en öenmlisi çocuğu down sendromlu bu bile yeter insana ama onun yanındaa da bi sürü problem var onunla konuştuk oda yeter artık boşancaz diyo kocası byramın 1. günü gitmişl daha gelmemiş konuşmuolarmış ona üzüldüm sabah sabah şimdide sen böyle konuşuosun iice kötü oldum canım..amann nelere sabrediyoruz be hepimizin içinde var bişiler önemli olan sabretmek zor ama napacan başka...

pko yok canım
doktor hafif şekli bozulmuş çatlıyo olabilir dedi
ama riske atmakda istemiyorum hiç
ağrılı birşey mi peki bu iğne
off beynim durdu ilk defa vurulucam

canım iğneyi göbekten oluyorsun çok az yakıyor o kadaar acımıyor..yani bu bi işaret olabilir tatildeyken çatlamamış çalışamayacaksınız diye belkide Allah size işaret gönderiyor bnce vurul canım iğneyi sonrada çalışın gerisi Allah ın hikmeti inşallah tutar

Allah arkadaşına kolaylık ve dayanma gücü versin. onunda işi zormuş gerçekten. ama herkes yaşadığını biliyo hlycım. elimizden bişey gelmiyo.
biz çok konuştuk bunları, tartışdık oturduk ağladık ama değişen bişey olmamışsa benim daha yapacak bişeyim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…