2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım acaba tam sökemedin mi gelen kahverengi kansa öyledir. ama normal kan geliosa bilemiyorum belkide rahim yenileniyodur.

kırmızıydı şimdi kahverengi oldu şaşkınım zaten adetimde de parça falan gelmemişti heralde tam sökülmedi bekleyeyim bakalım olmazsa randevu alırım:)

evet çok dua ettim bu ay allahıma eminim ki bu bi işaret
doktor kesin çatlar hafta içi dedi ama o bile şaşırdı yeni olgunlaşmasına

birşey daha sorucam eğer bu iğneyi vurulmassam çatlamama gibi bi durum olur mu sence canım ya
gittiğim özel merkez çok uzak taksiyle gidip geliyorum yeni gittim geldim
fiyatı 25 lira dedi bana ucuz geldi çok hep duyuorum 100 150 falan

aminn canım cümlemiz için Allah yardımcımız olsun..çok kararlı konuşuyorsun sanki sen kararını vermişsin gibi geldi bana ..bak ben bi kerede regen e anlatmıştım ben boşanmanın eşiğinden döndüm canım Allah a şükür ayrılmadık şükrediorum yani biz o zamndan sonra sıkıntı yaşamadıkmı yaşadık yaşıoruz da ama o zaman dahamı ii olcam diye düşününce hemen uutuyorum boşveriorum geçiorum canım sende düşünmemeye çalış unut olmazmı..?

ay canım ya çok pardon ben ovitrelle iğne kullanmıştım 80 tl di fiyatı da ben aldım kullandım ...seninki uygunmuş da fiyatı ..canım senin durumunu tam bilemediğim için bişi demem yanlış olur çatlayabilir de çatlamayabilirde yani fifti fifti ama neden riske atıosun ki al iğneyi vurul için rahat etsin bnce..ben hiç düşünmedim büyümüş yumurtam olması benim için büyük gelişme idi..hmn vuruldum iğneyi normal hastanede..inşallah hayırlısı olur cnım :)

canım benim ayrılığı tabikide düşünmüyorum sadece ona bu konuda yardım edemicem ve istediğni de yapmak istemiyorum. ben ona bunu söledim daha dönmedi bakalım ne olucak. valla boşlanmayı ben istemem bu konudan sebep eğer o isterse yazık olur ki o da istemez herhalde.

karar verdim vurulmucam
allahım inş bu ay yüzüm güler ya
bu zamana kadar hiç çatlamama gibi bi durum olmadı 2 yıldır inş bu ayda olmaz
inş keşke demem allahım yardım et ne olur
şimdi wc gördüm beyaz akıntım başladı çatlıyo galibaa

sen bilirsin canım..hayırlısı olsun..

1 yıllık evliyim daha eşimle 7 yıldır beraberiz aslında benim büyümemi bekledi

anammm snde benim gibisin :) bnde 23 yaşındayım ve 13 eylülde totalde eşimle 7 yıl olcak beraber olalı..ama ben 3 yılı doldurdum evliliğimde 4 den gidiorum

canikom nolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :26::26::26:

bu kadar olmaz yaa resmen kullanılıyorum şimdiye kadar da farkındaydım ama bu kadar da belli edilmez yaa bıktım artık .....

Sevgili kayınpederim aramış benim kredi kartımı alamadığı için bas bas bağırıyo telefonda sinirden çatlıycam işyerinde ne olduğumu şaşırdım yaa

1 yıllık evliyim daha eşimle 7 yıldır beraberiz aslında benim büyümemi bekledi

hmm ben de 4. yılımdayım:) kaç yaş var aranızda bizim 8 yaş var benmkide beni beklemişti:)))) 5 sene vayyy be bak şimdi duygulandım hee

bu kadar olmaz yaa bıktım artık kocamsa kocam ama ne ailesini ne sülalesini çekecek gücüm kalmadı yaa sinirden mideme kramplar girdi ... 5.yılımdayım evliliğimde yedir yedir doyuramadım ağızlarını açınca onlardan bize fayda var bizden yok aldığım maaşım bile kuruşunu sayıyorlar yaa adama bak telefonu açar açmaz alo demeden kredi kartın nerde diyor bende değil diyince nasıl sende olmaz nerde ben ne kullanıcam şimdi diye bas bas bağırıyop yaa ...

oofff offf bıktım artık .........:84::84::84::84:

o na neki senn kartından çık çık çık ne acaip insanlar var ya çok istiosa kendi çıkarsın bitane madem bu nasıl iştir ya...

Son düzenleme:
o na neki senn kartından çık çık çık

aa ona ne olurmu hayatım yaa onlar işine geldimi biz bir eviz ayrı gayrı mı var der ama bizim bi ihtiyacımız olduğunda iki kişi çalışıyosunuz bize ne derler sırtımızdan da inmezler .. Allahın gücüne gitmesin böyle insanlık analık babalık mı olur yaa evlat ayırıyorlar varsa yoksa kızları bir tek oğulları var onuda kullana kullana bi hal oldular tabi evlendiğimden beri beni de ....

aaa bu ne yaa bi kardaiz bi sen aynı dertten muzdaripsiniz...yazık ya benim canlarımı üzüyorlar böyle..hayret biişi ne münasebet herkes kendi yağında kavruluyor..tamam bi durum olur yardım edersin de insan gibi de muamale etmiolar bide üstüne..ay canım valla ne diim aileler arasına para mevzusu girince gerçekten çok zor oluyor...

cok haklısın cnmm... Her aılede mutlaka bı enayı vardırr malesef... Bızım aıledede benıım esım enayii... Bekarken resmen yenı gelın evı dızmıs annesıne aldıgı maaşı eve harcamışş evlendıkten sonrada 3,5 kırpıyo yınee ama dıger 2 kardeşide anneyı sömürüyoo bu dunya boyle ıstee bosver Allahından bulsunlarr bız kendı sınırımızı bozdugumuzla kalıyoruz

işte böyle oluncada evliliğin tadı tuzu kalmıyor valla bizdede öyleydi başlarda hatta oğullarından çok beni kullanıolardı yok temizlik yok misafirrr aaaaaaaaaaa canıma tak etti şimdi hiç enterese etmio inan biraz saf oynayacaksın yandan yandan yürüyeceksin saf gelin ol kuzum herşeyi bilme hemen atlama bu konudada ricayla karışık söylle çekinme yaa bu benim kartım kendimiin olmasını istemeseydim eşimin kartını alırdıım ama bana özel bu eğer ihtiyacın varsa gel sanada çıkaralım de bu kadar kimseye bişi olmaz canım olan sana olur bence bazı şeyleri söylemekten çekinme yani

al benden de o kadar. fena kapıştım kocayla da Allahtan hayırlısı neyse o olsun. eşler arasın hiç bişey yok ama bu ailelerin istedikleri nedir anlamadım. yahu benim darphanem yok ki. ben resti çektim beyfendiye işine gelirse bakalım ne olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…