- 17 Mayıs 2010
- 517
- 85
- 323
- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.301
canım acaba tam sökemedin mi gelen kahverengi kansa öyledir. ama normal kan geliosa bilemiyorum belkide rahim yenileniyodur.
canım iğneyi göbekten oluyorsun çok az yakıyor o kadaar acımıyor..yani bu bi işaret olabilir tatildeyken çatlamamış çalışamayacaksınız diye belkide Allah size işaret gönderiyor bnce vurul canım iğneyi sonrada çalışın gerisi Allah ın hikmeti inşallah tutar
Allah arkadaşına kolaylık ve dayanma gücü versin. onunda işi zormuş gerçekten. ama herkes yaşadığını biliyo hlycım. elimizden bişey gelmiyo.
biz çok konuştuk bunları, tartışdık oturduk ağladık ama değişen bişey olmamışsa benim daha yapacak bişeyim yok.
evet çok dua ettim bu ay allahıma eminim ki bu bi işaret
doktor kesin çatlar hafta içi dedi ama o bile şaşırdı yeni olgunlaşmasına
birşey daha sorucam eğer bu iğneyi vurulmassam çatlamama gibi bi durum olur mu sence canım ya
gittiğim özel merkez çok uzak taksiyle gidip geliyorum yeni gittim geldim
fiyatı 25 lira dedi bana ucuz geldi çok hep duyuorum 100 150 falan
kırmızıydı şimdi kahverengi oldu şaşkınım zaten adetimde de parça falan gelmemişti heralde tam sökülmedi bekleyeyim bakalım olmazsa randevu alırım:)
aminn canım cümlemiz için Allah yardımcımız olsun..çok kararlı konuşuyorsun sanki sen kararını vermişsin gibi geldi bana ..bak ben bi kerede regen e anlatmıştım ben boşanmanın eşiğinden döndüm canım Allah a şükür ayrılmadıkşükrediorum yani biz o zamndan sonra sıkıntı yaşamadıkmı yaşadık yaşıoruz da ama o zaman dahamı ii olcam diye düşününce hemen uutuyorum boşveriorum geçiorum canım sende düşünmemeye çalış unut olmazmı..?
ay canım ya çok pardon ben ovitrelle iğne kullanmıştım 80 tl di fiyatı da ben aldım kullandım ...seninki uygunmuş da fiyatı ..canım senin durumunu tam bilemediğim için bişi demem yanlış olur çatlayabilir de çatlamayabilirde yani fifti fifti ama neden riske atıosun ki al iğneyi vurul için rahat etsin bnce..ben hiç düşünmedim büyümüş yumurtam olması benim için büyük gelişme idi..hmn vuruldum iğneyi normal hastanede..inşallah hayırlısı olur cnım :)
bi takip et canım eğer 1-2 güne durmazsa gidersin doktora kontrole
aminn canım cümlemiz için Allah yardımcımız olsun..çok kararlı konuşuyorsun sanki sen kararını vermişsin gibi geldi bana ..bak ben bi kerede regen e anlatmıştım ben boşanmanın eşiğinden döndüm canım Allah a şükür ayrılmadıkşükrediorum yani biz o zamndan sonra sıkıntı yaşamadıkmı yaşadık yaşıoruz da ama o zaman dahamı ii olcam diye düşününce hemen uutuyorum boşveriorum geçiorum canım sende düşünmemeye çalış unut olmazmı..?
ay canım ya çok pardon ben ovitrelle iğne kullanmıştım 80 tl di fiyatı da ben aldım kullandım ...seninki uygunmuş da fiyatı ..canım senin durumunu tam bilemediğim için bişi demem yanlış olur çatlayabilir de çatlamayabilirde yani fifti fifti ama neden riske atıosun ki al iğneyi vurul için rahat etsin bnce..ben hiç düşünmedim büyümüş yumurtam olması benim için büyük gelişme idi..hmn vuruldum iğneyi normal hastanede..inşallah hayırlısı olur cnım :)
öyle yaparım artık canım sende hoşgeldin aramıza nasılsın kaç yıllık evlisin canm
karar verdim vurulmucam
allahım inş bu ay yüzüm güler ya
bu zamana kadar hiç çatlamama gibi bi durum olmadı 2 yıldır inş bu ayda olmaz
inş keşke demem allahım yardım et ne olur
şimdi wc gördüm beyaz akıntım başladı çatlıyo galibaa
1 yıllık evliyim daha eşimle 7 yıldır beraberiz aslında benim büyümemi bekledi
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:84::84::84::84::84:
Sinirden çatlıycam yaaaaa :84::84::84::84:
canikom nolduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :26::26::26:
1 yıllık evliyim daha eşimle 7 yıldır beraberiz aslında benim büyümemi bekledi
bu kadar olmaz yaa resmen kullanılıyorum şimdiye kadar da farkındaydım ama bu kadar da belli edilmez yaa bıktım artık .....
Sevgili kayınpederim aramış benim kredi kartımı alamadığı için bas bas bağırıyo telefonda sinirden çatlıycam işyerinde ne olduğumu şaşırdım yaa
o na neki senn kartından çık çık çık
bu kadar olmaz yaa resmen kullanılıyorum şimdiye kadar da farkındaydım ama bu kadar da belli edilmez yaa bıktım artık .....
Sevgili kayınpederim aramış benim kredi kartımı alamadığı için bas bas bağırıyo telefonda sinirden çatlıycam işyerinde ne olduğumu şaşırdım yaa
bu kadar olmaz yaa bıktım artık kocamsa kocam ama ne ailesini ne sülalesini çekecek gücüm kalmadı yaa sinirden mideme kramplar girdi ... 5.yılımdayım evliliğimde yedir yedir doyuramadım ağızlarını açınca onlardan bize fayda var bizden yok aldığım maaşım bile kuruşunu sayıyorlar yaa adama bak telefonu açar açmaz alo demeden kredi kartın nerde diyor bende değil diyince nasıl sende olmaz nerde ben ne kullanıcam şimdi diye bas bas bağırıyop yaa ...
oofff offf bıktım artık .........:84::84::84::84:
aa ona ne olurmu hayatım yaa onlar işine geldimi biz bir eviz ayrı gayrı mı var der ama bizim bi ihtiyacımız olduğunda iki kişi çalışıyosunuz bize ne derler sırtımızdan da inmezler .. Allahın gücüne gitmesin böyle insanlık analık babalık mı olur yaa evlat ayırıyorlar varsa yoksa kızları bir tek oğulları var onuda kullana kullana bi hal oldular tabi evlendiğimden beri beni de ....
aa ona ne olurmu hayatım yaa onlar işine geldimi biz bir eviz ayrı gayrı mı var der ama bizim bi ihtiyacımız olduğunda iki kişi çalışıyosunuz bize ne derler sırtımızdan da inmezler .. Allahın gücüne gitmesin böyle insanlık analık babalık mı olur yaa evlat ayırıyorlar varsa yoksa kızları bir tek oğulları var onuda kullana kullana bi hal oldular tabi evlendiğimden beri beni de ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?