- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.321
aaa bu ne yaa bi kardaiz bi sen aynı dertten muzdaripsiniz...yazık ya benim canlarımı üzüyorlar böyle..hayret biişi ne münasebet herkes kendi yağında kavruluyor..tamam bi durum olur yardım edersin de insan gibi de muamale etmiolar bide üstüne..ay canım valla ne diim aileler arasına para mevzusu girince gerçekten çok zor oluyor...
cok haklısın cnmm... Her aılede mutlaka bı enayı vardırr malesef... Bızım aıledede benıım esım enayii... Bekarken resmen yenı gelın evı dızmıs annesıne aldıgı maaşı eve harcamışş evlendıkten sonrada 3,5 kırpıyo yınee ama dıger 2 kardeşide anneyı sömürüyoo bu dunya boyle ıstee bosver Allahından bulsunlarr bız kendı sınırımızı bozdugumuzla kalıyoruz
Kalmıyor tabi sonra eşler arasında konu geçinde senin ailen benim ailem olayı oluyor kötü de olsa ailesini yere vermek istermi kocamda biliyor neyin ne olduğunu ama onlar haklı diyor bende çıldırıyorum .Kayınpederimin kendi adına 5 tane kredi kartı var zaten canım enayi malı yemek tatlı geliyor hem söylesem ne fayda güzellikle de anlattım bazı şeyleri şakayla karışık laf da çarptım ciddi ciddi konuştum da ama anlayana onlar kullanacağı damızlık bir inek arıyorlarmış buldular da .... hem maddi hem manevi çökertene kadar kullanıyorlar h.sonu hastalıktan ölüyorum artık çok kötü üşütmüşüm sırf k.pederim çalışıyor istediği gibi gezemeyecek diye bizi karşıya sürükledi sizin arabanızla gidelim sizde gelin diyor anne hastayım diyorum yatarsın sen orda kocanda bizimle oturur demezmi zaten boğazım ağrıyosu sesim hepten gitti neyse gene gittik orda kaldık bide ... Kaldığıma şükretmiyorlar da bide orda benden iş bekliyorlar hasta hasta sinir oldum elimdeki tepsiyi çarptım masaya kocama seslendim gel sen yap beni hasta hasta iş yapmaya mı getirdiniz diye o da sinirlendi bi tartıştık ... Hem benle tartıştı hem annesiyleişte böyle oluncada evliliğin tadı tuzu kalmıyor valla bizdede öyleydi başlarda hatta oğullarından çok beni kullanıolardı yok temizlik yok misafirrr aaaaaaaaaaa canıma tak etti şimdi hiç enterese etmio inan biraz saf oynayacaksın yandan yandan yürüyeceksin saf gelin ol kuzum herşeyi bilme hemen atlama bu konudada ricayla karışık söylle çekinme yaa bu benim kartım kendimiin olmasını istemeseydim eşimin kartını alırdıım ama bana özel bu eğer ihtiyacın varsa gel sanada çıkaralım de bu kadar kimseye bişi olmaz canım olan sana olur bence bazı şeyleri söylemekten çekinme yani
Kendilerinden başka hayat yaşayan insan olarak görmüyorlar canım olay bu hep onlara çalışacaksın hep onları memnun edeceksin sen gelinsen görevin bu seni ne diye aldılar yoksa çalış kazan onlara yedir sonra kıymet bilmelerini de bekleme bide mükafatlandıracaklarmı seni o senin görevin ... Hey allahım yaa sinirden neler diyorum ben yaaaal benden de o kadar. fena kapıştım kocayla da Allahtan hayırlısı neyse o olsun. eşler arasın hiç bişey yok ama bu ailelerin istedikleri nedir anlamadım. yahu benim darphanem yok ki. ben resti çektim beyfendiye işine gelirse bakalım ne olacak....
Kalmıyor tabi sonra eşler arasında konu geçinde senin ailen benim ailem olayı oluyor kötü de olsa ailesini yere vermek istermi kocamda biliyor neyin ne olduğunu ama onlar haklı diyor bende çıldırıyorum .Kayınpederimin kendi adına 5 tane kredi kartı var zaten canım enayi malı yemek tatlı geliyor hem söylesem ne fayda güzellikle de anlattım bazı şeyleri şakayla karışık laf da çarptım ciddi ciddi konuştum da ama anlayana onlar kullanacağı damızlık bir inek arıyorlarmış buldular da .... hem maddi hem manevi çökertene kadar kullanıyorlar h.sonu hastalıktan ölüyorum artık çok kötü üşütmüşüm sırf k.pederim çalışıyor istediği gibi gezemeyecek diye bizi karşıya sürükledi sizin arabanızla gidelim sizde gelin diyor anne hastayım diyorum yatarsın sen orda kocanda bizimle oturur demezmi zaten boğazım ağrıyosu sesim hepten gitti neyse gene gittik orda kaldık bide ... Kaldığıma şükretmiyorlar da bide orda benden iş bekliyorlar hasta hasta sinir oldum elimdeki tepsiyi çarptım masaya kocama seslendim gel sen yap beni hasta hasta iş yapmaya mı getirdiniz diye o da sinirlendi bi tartıştık ... Hem benle tartıştı hem annesiyle
Kendilerinden başka hayat yaşayan insan olarak görmüyorlar canım olay bu hep onlara çalışacaksın hep onları memnun edeceksin sen gelinsen görevin bu seni ne diye aldılar yoksa çalış kazan onlara yedir sonra kıymet bilmelerini de bekleme bide mükafatlandıracaklarmı seni o senin görevin ... Hey allahım yaa sinirden neler diyorum ben yaaa
çok da doğru sölüyosun. diğer oğullarına para verirken sesleri çıkmaz ama bizim ihtiyacımız olsa ohoooooo bir sürü borçlerı çıkar ödenmemiş ev faturaları çıkar bir kaç aylık. bizde safsalak gibi önümüze bakıp canınız sağolsun derdik. diğerleri olsa küserler laf söylerler. Allahlarından bulsunlar hiç bişey demiyorum. Allah sana bana bizim gibi olanlara sabır versin. vallahi ben tükendim artık.
noluyoooo yaaa... benim hemserimin canini sIkMislar.... kardaizimincanini sIkmIslar..... kizlar size net ve acik solucem.. zorunuza gitmez insallah
yapilacak tek sey calismayacaksiiinniizz.......... haketmiyorlarsa, sizi kullaniyorlarsa,somuruyorlarsa basit ve tek cozumm... sizde ana evladisiniz.... sizin boyle bir zorunlulugunuz yok,kimse sizi calismaniz iin zorlayamaz... evin rizkini getirmekten sorunlu beydir... bu tartismasiz bi gercek.. dar gecimde olsa bile bu erkegin isidir.. bu konuda hayat musterektir lafina hiic girmiyorum... kadin erkek esitligini hic getirmiyorum.... ha kolay sartlarda hanim belki calisarak esine yardimci olabilir ama resmen anladigim arkadaslarima ATM gorevi yaptiriliyor.... inanin sinirlendim..hele breshkanin altinlarinin bozdurulmasina dellendim yaaa.... ne cesaret.... noluyoruz.. o para senin,esinin de deil.. o senin mehirin...ama Allah iyi demek kiii.... canimsiniz yaaa ...
noluyoooo yaaa... benim hemserimin canini sIkMislar.... kardaizimincanini sIkmIslar..... kizlar size net ve acik solucem.. zorunuza gitmez insallah
yapilacak tek sey calismayacaksiiinniizz.......... haketmiyorlarsa, sizi kullaniyorlarsa,somuruyorlarsa basit ve tek cozumm... sizde ana evladisiniz.... sizin boyle bir zorunlulugunuz yok,kimse sizi calismaniz iin zorlayamaz... evin rizkini getirmekten sorunlu beydir... bu tartismasiz bi gercek.. dar gecimde olsa bile bu erkegin isidir.. bu konuda hayat musterektir lafina hiic girmiyorum... kadin erkek esitligini hic getirmiyorum.... ha kolay sartlarda hanim belki calisarak esine yardimci olabilir ama resmen anladigim arkadaslarima ATM gorevi yaptiriliyor.... inanin sinirlendim..hele breshkanin altinlarinin bozdurulmasina dellendim yaaa.... ne cesaret.... noluyoruz.. o para senin,esinin de deil.. o senin mehirin...ama Allah iyi demek kiii.... canimsiniz yaaa ...
valla konuya pat die daldim ama sinirlenmistim....
hepinize merhaba kizlar.... kardaizcigimin tatili ii gecmis ama ne fayda!!!!!
leplepimicim canim sendede ara kanama olmus sanirim.. tatlim zaman zaman olabilen bisey ama rahat edeceksen dr a gorunebilirsin.... iice temizlenmemis olabilir...bide yolculuk yaptin unutma o da etkiliyor.. ben tr ye gittigim zaman ole ugrastirmisti beni kanamam.. dr a gitmistim ama sorun yoktu.. yapacagim yorum bu canim...insallah sorun yoktur.. bebisinin yeri temizleniyodur iice....
wifeofdemonu ozledik yaaa......
valla ikizimde topicte olmasam bile yazmiyor bana((( onuda ozledim...
tatlicadida donemedi sanirim memleketten...
screamawayda ugramadi buhafta sanirim... cumartesi vardi sanirim...
menbatacimda kizmis,ofkelenmis bize veda etmis cook uzuldum.. bacim sensiz olmaz be gel hele kim ne dedi????
leplepimicim canim sendede ara kanama olmus sanirim.. tatlim zaman zaman olabilen bisey ama rahat edeceksen dr a gorunebilirsin.... iice temizlenmemis olabilir...bide yolculuk yaptin unutma o da etkiliyor.. ben tr ye gittigim zaman ole ugrastirmisti beni kanamam.. dr a gitmistim ama sorun yoktu.. yapacagim yorum bu canim...insallah sorun yoktur.. bebisinin yeri temizleniyodur iice....
menbatacimda kizmis,ofkelenmis bize veda etmis cook uzuldum.. bacim sensiz olmaz be gel hele kim ne dedi????
aynaya bakıyormusum ve kendı hıkayemı okuyormusum gıbı hıssettım..
demekki cogu insanlar aynı... benım kocamda aynı.. senın kocana soyledıklerınle benım kocama soyledıklerımde aynı.. baska bisey diyemıyorum..
amin insAllah..
Allah ıslah etsın oyle insanları... üzülme canım benımm..
su aralar yanı bayramdan beri o kadar kotuyumki.. yanı o kadar bıktım ki.. biri a dese aglıcam. cok doldum.. beynım durdu. kelime üretemiyorum.. herseyı bırakıp kacasım var.. isyanlardayım gene.. Allah ım sabır ver demekten baska carem yok.. nasıl olsa cocugum yokmusya benım bunların hepsine katlanmak zorundaymısım.. bak sennn... canım cok sıkkın....
ara ara gelebılırım insAllah.. hoscakalın kızlar...
ooh iyi oldu içimi döktüm sizlere iyi varsınız yaa screamawaycım sende aşağıda sessiz sessiz duruyosun öyle bi sıkıntı yoktur inşallah oğluşun nasıl(Allah hayırlısını sağlıklısını versin aynı zamanda gönlünden geçeni de versin diye oğlun dedim )
şöyle bir baktım da ben azrayı da göremedim :26:
neyse canlarım ben kaçtım işlerimi toparlayım da çıkıcam öptüm hepinizi
Menbetaaaaaaaaaaaaaaa fındık kurdumözletme kendini yaa çabuk gel bak ben dayanamıyorum arada bi geliyorum akşam evde bakıcam kim kızdırmış seni şimdi geçmişe bakamadım
saol canım :) tanışalım hoşgeldin aramıza...okudum senin yazdıklarını inşalah sağlıkla hamile kalırsın ve kucağına alırsın canım snde bizler gibi :)
valla bnde daraldım artık insanların laflarından bakışlarından herşeyden yani..bakalım inşallah ilk deneme de tutar da Rabbim kucağıma almayı sağ salim hayırlısıyla nasip eder..
snde pko varmı ?
günaydııın bugün hiç çalışasım yok ya eve gitmek istiyorum
48ve58 canım çok geçmiş olsun allahım inşallah muradını gözünde bırakmasın
hülya sendede mi pko var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?