2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ah kızlar vallahi olmuyor böyle onlara harcağıdım paranın haddi hesabı yok yemin ederim 1 daire alırdım yaa ama yine de nankörler Allahından bulsunlar ne diyim başka bişey gelmiyor elimden . Evlenirken güya bize bi daire aldılar oda kaynanamın adına ama evin bütün parasını bize ödettiler araba aldık eşimin üzerine kredi olduğu için kredi çekemedi bende yeni işe başlamıştım en az 3 aylık bordro vermem gerekiyordu 1 ay daha bekleyelim dedim kocama dinlemedi kayınpederimin üzerine çektik krediyi şimdi arabamızda onların üzerine adam işine geldimi herşeyiniz benim adıma konuşmaya hakkınız yok diyor şakayla karışık Annesi desen ayrı bir dert sizin herşeyinizi benim kocam yaptı diyor yalannnnn evimizin bir çöpünde paraları geçmedi hepsini taksitle aldık kocamla beraber ödedik yaa yazık benim babamlarda hala ihtiyacınız varmı diye soruyo ama millete öyle demiyorlar en son bileziklerim vardı bankada kasada duruyordu süresi doldu ve şube taşınacak diye aldım bankadan evde durmasın diye onlara verdik sen git bozdur bi güzel harca parasını da hadi ona da sustum memleketlerinde bahçeye harcamış orası sizin zaten diyor durmadan ama kızına da ihtiyacınız varsa gidin satın diyor bu haksızlık değilde ne şimdi :84:

Kalmıyor tabi sonra eşler arasında konu geçinde senin ailen benim ailem olayı oluyor kötü de olsa ailesini yere vermek istermi kocamda biliyor neyin ne olduğunu ama onlar haklı diyor bende çıldırıyorum .Kayınpederimin kendi adına 5 tane kredi kartı var zaten canım enayi malı yemek tatlı geliyor hem söylesem ne fayda güzellikle de anlattım bazı şeyleri şakayla karışık laf da çarptım ciddi ciddi konuştum da ama anlayana onlar kullanacağı damızlık bir inek arıyorlarmış buldular da .... hem maddi hem manevi çökertene kadar kullanıyorlar h.sonu hastalıktan ölüyorum artık çok kötü üşütmüşüm sırf k.pederim çalışıyor istediği gibi gezemeyecek diye bizi karşıya sürükledi sizin arabanızla gidelim sizde gelin diyor anne hastayım diyorum yatarsın sen orda kocanda bizimle oturur demezmi zaten boğazım ağrıyosu sesim hepten gitti neyse gene gittik orda kaldık bide ... Kaldığıma şükretmiyorlar da bide orda benden iş bekliyorlar hasta hasta sinir oldum elimdeki tepsiyi çarptım masaya kocama seslendim gel sen yap beni hasta hasta iş yapmaya mı getirdiniz diye o da sinirlendi bi tartıştık ... Hem benle tartıştı hem annesiyle
Kendilerinden başka hayat yaşayan insan olarak görmüyorlar canım olay bu hep onlara çalışacaksın hep onları memnun edeceksin sen gelinsen görevin bu seni ne diye aldılar yoksa çalış kazan onlara yedir sonra kıymet bilmelerini de bekleme bide mükafatlandıracaklarmı seni o senin görevin ... Hey allahım yaa sinirden neler diyorum ben yaaa

çok da doğru sölüyosun. diğer oğullarına para verirken sesleri çıkmaz ama bizim ihtiyacımız olsa ohoooooo bir sürü borçlerı çıkar ödenmemiş ev faturaları çıkar bir kaç aylık. bizde safsalak gibi önümüze bakıp canınız sağolsun derdik. diğerleri olsa küserler laf söylerler. Allahlarından bulsunlar hiç bişey demiyorum. Allah sana bana bizim gibi olanlara sabır versin. vallahi ben tükendim artık.

noluyoooo yaaa... benim hemserimin canini sIkMislar.... kardaizimincanini sIkmIslar..... kizlar size net ve acik solucem.. zorunuza gitmez insallah

yapilacak tek sey calismayacaksiiinniizz.......... haketmiyorlarsa, sizi kullaniyorlarsa,somuruyorlarsa basit ve tek cozumm... sizde ana evladisiniz.... sizin boyle bir zorunlulugunuz yok,kimse sizi calismaniz iin zorlayamaz... evin rizkini getirmekten sorunlu beydir... bu tartismasiz bi gercek.. dar gecimde olsa bile bu erkegin isidir.. bu konuda hayat musterektir lafina hiic girmiyorum... kadin erkek esitligini hic getirmiyorum.... ha kolay sartlarda hanim belki calisarak esine yardimci olabilir ama resmen anladigim arkadaslarima ATM gorevi yaptiriliyor.... inanin sinirlendim..hele breshkanin altinlarinin bozdurulmasina dellendim yaaa.... ne cesaret.... noluyoruz.. o para senin,esinin de deil.. o senin mehirin...ama Allah iyi demek kiii.... canimsiniz yaaa ...

ay canım benden uzak olsunlar ben para mara da istemiyorum vallahi önce diyordum benden aldıklarını geri vermezse helal etmiycem hakkımı diye ama inan rahat bırakacaklarını bilsem üstüne borçlanır biraz daha veririm.Adamdan 2 yıl önce bi borç aldı eşim durum sıkışıktı o ara o borç hala bitmedi hala ödüyoruz kocama da diyorum bu nedir Allah aşkına öde öde bitmiyor şimdi iki yakamızı bir araya getiremiyoruz çocuk diye tutturuyosun tüp bebek için kredi çekmeyi düşünüyorsun söyle babana bileziklerimi alsın yada parasını versin diyorum ben nasıl diyim hem borçları var bababım hemde adam bizim için bir sürü ağaç dikmiş diyor banamı sordu iyi de :84::84::84: offf of allahım sonumuzu hayır etsin yaa çok doluyum valla

off sılam of çalışsan bi türlü çalışmasan bi türlü o zamanda eşim yetiştiremeyecek (çünkü hala onların borçlarını ödüyoruz )gelin beraber oturalım diyecekler zaten kocama kalsa şimdiden beraber otururda ... evlendiğimde eşim çalışmamı istemedi o zaman ufak bi marketimiz vardı geliri de güzeldi ama terslikler oldu kapatmak zorunda kaldık yeni evliyim semt hiç bilmediğim bi yer üstelik ben taşındığımda bir tane dükkan yoktu alışveriş yapacağın oldu bitti pazara gitmeyi de sevmem k.pederim pazara giderken banada sorardı bişey lazımmı diye verirdim listeyi alırdı ama eşimde akşam gelirken önce onlara uğrar parasını bırakırdı bırakmasa bile o dükkana gider alırdı zaten sizin için bu kadar para harcadım diye hala diyorki 1 yıl bunlar pazara bile gitmediker yiyeceklerini bile ben aldım ... Amaaaan ne biliyim zaten hayırlısıyla bi çocuğum olursa doğumdan sonra çalışmam diyorum artık ...

valla konuya pat die daldim ama sinirlenmistim....

hepinize merhaba kizlar.... kardaizcigimin tatili ii gecmis ama ne fayda!!!!!

leplepimicim canim sendede ara kanama olmus sanirim.. tatlim zaman zaman olabilen bisey ama rahat edeceksen dr a gorunebilirsin.... iice temizlenmemis olabilir...bide yolculuk yaptin unutma o da etkiliyor.. ben tr ye gittigim zaman ole ugrastirmisti beni kanamam.. dr a gitmistim ama sorun yoktu.. yapacagim yorum bu canim...insallah sorun yoktur.. bebisinin yeri temizleniyodur iice....

wifeofdemonu ozledik yaaa......

valla ikizimde topicte olmasam bile yazmiyor bana ((( onuda ozledim...

tatlicadida donemedi sanirim memleketten...

screamawayda ugramadi buhafta sanirim... cumartesi vardi sanirim...

menbatacimda kizmis,ofkelenmis bize veda etmis cook uzuldum.. bacim sensiz olmaz be gel hele kim ne dedi????

heh
bana düğündün taktıkları altınları kuyumcudan tanıdık diye borç almışlar. bizede borcu kapatın dediler, takılan çeyrekleri bozup borçlarını kapattık ne o bana altın taktılar.
ama hiç bir evladına yapmadı bana yaptıklarını şahit oldum biliyorum. yaaa sılacımmm daha neler . ama sende doğru diyosun da. işte eşim orda gurbette, zor şartlar altında çalışıyo, günah yardım ediyim diyosun ama aslında o bile haketmiyo gibi geldi bana şimdi...

menbeta kızmış mıııııı
ala ala ne oldu ki kızdı veda etti ah canımmmmmmm geri gel hayatım yaaa

valla sinirden geçmişe de bakamadım kızlar kusura bakmayın menbetam neye kızmış ki yaa üzüldüm gelir o bizi bırakmaz yaaa

kızlar yaa o kadar sinirlenmişim ki artık etrafa kötü enerji yayıyorum sanırım odamdaki ampuller patladı kendimden tırstım yavvv :18:

screamawayda ugramadi buhafta sanirim... cumartesi vardi sanirim...

menbatacimda kizmis,ofkelenmis bize veda etmis cook uzuldum.. bacim sensiz olmaz be gel hele kim ne dedi????

silacim buralardayim bugun.... cok gerginim, o yuzden bir sey yazmak istemedim... herseye sinirleniyorum, bu normal mi kizlar ya?

bu arada menbetacimm veda mi etmis? ben gormedimmmm oyle bir post... neye kizmis...:26:

veda etmemişki kızlar sadece ara ara uğrarım dedi menbeta gelir birazdan

işte son yazdığı post??????????? 2427 sayfada

Son düzenleme:
ooh iyi oldu içimi döktüm sizlere iyi varsınız yaa screamawaycım sende aşağıda sessiz sessiz duruyosun öyle bi sıkıntı yoktur inşallah oğluşun nasıl (Allah hayırlısını sağlıklısını versin aynı zamanda gönlünden geçeni de versin diye oğlun dedim )
şöyle bir baktım da ben azrayı da göremedim :26:
neyse canlarım ben kaçtım işlerimi toparlayım da çıkıcam öptüm hepinizi

Menbetaaaaaaaaaaaaaaa fındık kurdum özletme kendini yaa çabuk gel bak ben dayanamıyorum arada bi geliyorum akşam evde bakıcam kim kızdırmış seni şimdi geçmişe bakamadım

breshkacimmm, canimmmmm, valla silaya da yazdigim gibi pek keyfim yok... herseye, herkese sinir oluyorum isyerinde... biran once aksam olsa da eve gitsem...

bu arada benim ne istedigimi bilmeyenlerden, oglan diye de hisseden var, kiz diye de... bakalim nolcak sonunda...

sizinkilere de cok kizdim bu arada... bu kadar kullanmamalilar sizi... esinle bu meseleyi konusmalisin bence...

günaydııın bugün hiç çalışasım yok ya eve gitmek istiyorum

48ve58 canım çok geçmiş olsun allahım inşallah muradını gözünde bırakmasın

hülya sendede mi pko var

sağol hly7, hoşbuldum inşallah canım, amin.. pko nedir bilmiyorum ama sanırım bebek olmasını engelleyen bişey. hormonlardan biri herhalde. ben bebiş yapma çalışmalarına henüz başlamadım valla durumu bilmiyorm, geçen gün ilk defa bi yaptık bakalım ilk adım atıldı da öylesineydi o da :) yani daha bir kez denedik biz :) ama ben diyabetli olduğum için 5 6 ay önce kadın doğuma gittim ve bi sorun görünmediğini söyledi, sadece yumurta rezervlerim azalıyormuş, bebek için acele etsen iyi olur dedi, o kadar.bakalım ne olur sonuç...

imreal, teşekkür ederim, inş hiç birimizin muradı gözünde kalamsın ... :)

Son düzenleme:

kuzum yaaa, canim cok sIkkIn bu aralar ondan gelmiyorum, nolur yanlis anlama beni... yoksa eski sohbetleri, seni, hülyayi ve de herkesi ama herkesi ben de cok özledim yaa...

benim zamanim sanirim kimseye uymuyor.. ben geldigimde herkes gitmis oluyor yaa maaleseeffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…