- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.861
Benim kırmızılar bugun bitti. Ayın 19 unu bekliyorum tatlim ikinci spermiyogramini vericek esim. Yine yumurtlamaya denk geliyovitaminler ilaclar girla gidiyo keci boynuzu bal tarcin vs herseyi yutuyo vallahi birde kendi hazirliyo hepsini elimi bile surmeme gerek kalmio bakalim hakkimizda hayirlisi hepimiz icin. Bende uzaklasiyorum ama olmiycak bizim galiba diyerek uzaklasiyorum istemsiz bir uzaklasma bu
Amin canimmm insallah ilk denemenizde bebisinizi kucaginiza alirsiniz.
gunaydin tatlim bu hafta psikolojim hic iyi değildi sizleride sıkmak istemedim hem islerde yogundu biraz ara verdim ama kopamadim yinede
canim bebisinin ve senin iyi olmana cok sevindim gecmisi okuyamadim ama kizlarin alintilarindan anladigim kadariyla mide bulantilarin varmis insallah o sikintilarindanda bi iki haftaya kurtulursun tatlim
ay yoksa senınkıde benımkı gıbı pes mı oynuyorlcd onun laptop benım.. ay senınkıde ıyımıs... adama teklıfte bulunuyon.. ilgilenmıyor.. kıyamam sana canımmm...
simdi nerden geldı aklına bu ????
saol bitanem inş senn eşininde deerleri ii çıakr bu sefer en kısa sürede de hayırlısıyla hamile kalırsın... hepiniz için tüm bebek isteyenler için devamlı dua ediorum Rabbim hayırlı zamanda nasip edicek inş... Bu arada breshka ile hly benim bir kuzenimin 11 sene çocuu olmadı ne kendisinde ne eşinde bişi bulamadılar araştırdlar ettiler ama olmadı tam tüp bebek yapmaya karar verdiklerinde hamile olduğunu öğrendi.. O yüzden hiçbi zaman ümitsizliğe kapılmayın ne örnekler var önümüzde ... Tüplede olsa tüpsüzde olsa en kısa sürede hayırlı hamilelikler inş :)
Tugceyede haber verelim o zaman evet kardaizcigime katiliyorum herkese haber verelim gelebilcekler hep bilsin kalabalik olalim cok keyifli olur oyleben esimle konustum kuzucum tamam dedi hatta ben birakirim ben alirim bile dedi yani şok oldum. Sabah kahvaltisi harika bi fikir soyle guzel manzarali havadar biryerde nefiss olur
azraacım canım neden psikolojın bozuk olacak ki.. burada hep bır arada olunca bırbırbıze ıyı gelmıyor muyuz ??? esını gercekten takdır ettım.. bazı adamlar kadını zorlar. ıstemez. kendıne yakıstırmaz.. masallah dıyorumm... Allah gonlunuze gore versın... kendininde boyle caba gostermesı coooook guzel.. Allah en yakın zamanda saglıklı hayırlı evlat nasip etsın sizlere...
ni ha haaaaaaaaaaaaaaaaasenlede eiffel kulesinin önündeymişiz gibi photoshop yaparız ne dersin
canımm valla koptum gülmektenbncede sende sorun yok senin çevrendekilerde sorun
tamam canımm istanbulda ve gelebilecek olan herkese haber verelim.. kararlaştıralımm yeri mekanı saati sonra buluşalım.. bende kocama sölemiştim tamam demişti aynen o beni getirir :) ayy canım kocacım saolsun Allah başımdan eksik etmesin bugün totalde 7 yıl oldu birlikteliğimizdeeeeeeeeee
valla direk aklıma hidiv kasrı geldi bilio musun canım :) veya onun gibi başka köşklerde var süper olur bnce ay yaşasınnnnnnnnnnnnnn
yaa kuzum adam hic orali olmuyor.. aslinda bizim ev de genis yani cok güzel tur atilir ama neyse... valla bir sey oynuyor ama ne bileyim canim ya, cav cuv gürültü kirliligi yapiyor iste.. ses olmadan da oynanmiyormus tadi olmuyormu pasam öyle diyor
ya hly bana su smile gönderdiordan sac geldi aklima, sonra uzun olmasi felan derken kötü bi animi hatirladim yaa...
aaaaaa sila gelmiiissssikizim naber yaa??? ne zamandir karsilasamiyoruz...
bozuk derken moralsizdim. Yani nebilim icimden birsey yapmak gelmiyordu. Boyle bir hal icersinde olunca yazilaramada yansiyor ne bilim okuyanlar benim keyifsiz yazilarimi gormesin istedim cogu kisinin derdi var zaten birde benimkilerle tadlari kacsin istemedim. Esimede ayni sekilde yansitmamaya calisiyorum icimde savas veriyorum kisaca iste. Zaten onun cabasi olmasa ben dahada kotu olurdum. Amin menbetacim hepimize insallahhhhh
ayy benım kocamınnn aynı.... aynı işte..... o da oyle.. evı inletıyor... sız sımdı yanı gece tura cıkamadınız mı ???????? yazık yazık.. azcık benden ornek alsanasaat sayıyorum
anın konusunda gercekten senıde dogru durust bır ınsan bulmuyor...
ha hahep öyle olur zaten.. aslinda sorun ben de biliyor musun tatlim?? ben gidip böyle insanlari özellikle secip buluyorum gercekten inaniyorum buna.. tamam bazen onlar gelip buluyorlar ama cogu zaman da ben kendim ellerimle yapiyorum.. kendime ceki düzen vermem lazim.. insanlara hemen güvenmemek, yelkenleri hemen suya indirmemek, gözlerindeki perdeyi kaldrimak, ya bu insan böyle degildir, bana böyle yapmaz vs vs gibi düsüncelerden, huylardan kurtulmam lazim
Heyyyyy sizin 7 mi oldu bizim 1998 den beri13 senedir arada ayriliklarimiz oldu ama. Amin kimsenin basindan eksik etmesin kuzucum allah kimsenin yuvasinin tadini kacirmasin
slm , iyilik sayilir can, buralardayim... evet biraz kopuk kaldim. haftasonu aldigimiz malum haber beni cok etkiledi... ama gordum ki kuppemiz hizla guleniyor sukur.... hersey yoluna girecek insallah..
buarada ikizimmm yaaa bu kizlar bizi catlatacak.... olmazki yaaaa ben cok kiskandim,kiskandim ama fesatliktan deil,yaninizda olamamaktan.!!!!!!:84:renewal ve wifeofdemonda katilimcilar arasindaydi kizlar hebriniz olusun.. ama wifeofdemon dan uzuuuuuunnn zamandir haber yok....
ayrica topici masallah hareketli buldum..boledevam etsin.... diger ayricada ,screamaway nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??? canim gel yaa....!!!
slm , iyilik sayilir can, buralardayim... evet biraz kopuk kaldim. haftasonu aldigimiz malum haber beni cok etkiledi... ama gordum ki kuppemiz hizla guleniyor sukur.... hersey yoluna girecek insallah..
buarada ikizimmm yaaa bu kizlar bizi catlatacak.... olmazki yaaaa ben cok kiskandim,kiskandim ama fesatliktan deil,yaninizda olamamaktan.!!!!!!:84:renewal ve wifeofdemonda katilimcilar arasindaydi kizlar hebriniz olusun.. ama wifeofdemon dan uzuuuuuunnn zamandir haber yok....
ayrica topici masallah hareketli buldum..boledevam etsin.... diger ayricada ,screamaway nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??? canim gel yaa....!!!
evet dün gece okudu ama bir sey yazmadi wifeofdemon.. kuppecim iyi masallah bunun icin burdayiz degil mi? birlikte gülüp aglamak icin..
valla yaa catlatmak icin ellerinden geleni de yapiyorlar.. hic demiyorlar ki bunlar elin memleketindeler, gurbette zaten böyle insan(!) yüzü görmüyorlar, üzülürler icerlerler demiyorlar yaaatsinlar hava canim.. Allah büyük ben de ankaraya gidince ordaki kizlara yazcam ve buluscam ankarada olmayanlar da catlasin da patlasin.. hly ile kardaiz basta
ya iste böyle gicik huylari benziyor ama neden söyle daha güzel huylari da benzemez ki bunlarin yaavalla kuzum sen bi ayrisin.. birak geceyi biz kac gündür tura cikmiyoruz.. bi ara benimkine senden süphe etmeye basliyorum dedigimde biraz daha turcu olmustu yine mi desemki yok ya bu sefer de laf etkisini yitirir..
kuzum az önce hly'ya da yazistim o postumu okusana bi.. aslinda esas sorun ben de.. ben buluyorum onlari ve yanlsilara göz yumuyorum sanki onlari degistircekmisim gibi... ben bi kere darbe yedigimi hayatiman icikarsam bu kadar üzülmem.. he bazilarini cikaramiyorsun o ayri.. :97::97::97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?