2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

azraacım canım neden psikolojın bozuk olacak ki.. burada hep bır arada olunca bırbırbıze ıyı gelmıyor muyuz ??? esını gercekten takdır ettım.. bazı adamlar kadını zorlar. ıstemez. kendıne yakıstırmaz.. masallah dıyorumm... Allah gonlunuze gore versın... kendininde boyle caba gostermesı coooook guzel.. Allah en yakın zamanda saglıklı hayırlı evlat nasip etsın sizlere...

ay yoksa senınkıde benımkı gıbı pes mı oynuyor lcd onun laptop benım.. ay senınkıde ıyımıs... adama teklıfte bulunuyon.. ilgilenmıyor.. kıyamam sana canımmm...

yaa kuzum adam hic orali olmuyor.. aslinda bizim ev de genis yani cok güzel tur atilir ama neyse... valla bir sey oynuyor ama ne bileyim canim ya, cav cuv gürültü kirliligi yapiyor iste.. ses olmadan da oynanmiyormus tadi olmuyormu pasam öyle diyor

simdi nerden geldı aklına bu ????

ya hly bana su smile gönderdi ordan sac geldi aklima, sonra uzun olmasi felan derken kötü bi animi hatirladim yaa...

canım merhaba.. bulantıların devam edıyormus.. en yakın zamanda gecmesı dılegıyle.. bızler ıcın soyledıklerınden dolayıda tesekkur ederımm.. Amin ins Allah en yakın zamaanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip eder..... benım ıcın dua ederken ıkız et tamam mı

ama 11 senede cook uzun zaman yaaa.. ben o zaman 34 yasında olacam. kocam 43.. adam dıcek cocugu napim bu vakıtten sonra. zaten emeklıde olmus oluyor.. mavi tura cıkarız dermişimmmm

tamam canımm istanbulda ve gelebilecek olan herkese haber verelim.. kararlaştıralımm yeri mekanı saati sonra buluşalım.. bende kocama sölemiştim tamam demişti aynen o beni getirir :) ayy canım kocacım saolsun Allah başımdan eksik etmesin bugün totalde 7 yıl oldu birlikteliğimizdeeeeeeeeee

valla direk aklıma hidiv kasrı geldi bilio musun canım :) veya onun gibi başka köşklerde var süper olur bnce ay yaşasınnnnnnnnnnnnnn

bozuk derken moralsizdim. Yani nebilim icimden birsey yapmak gelmiyordu. Boyle bir hal icersinde olunca yazilaramada yansiyor ne bilim okuyanlar benim keyifsiz yazilarimi gormesin istedim cogu kisinin derdi var zaten birde benimkilerle tadlari kacsin istemedim. Esimede ayni sekilde yansitmamaya calisiyorum icimde savas veriyorum kisaca iste. Zaten onun cabasi olmasa ben dahada kotu olurdum. Amin menbetacim hepimize insallahhhhh

ni ha haaaaaaaaaaaaaaaaa senlede eiffel kulesinin önündeymişiz gibi photoshop yaparız ne dersin

canımm valla koptum gülmekten bncede sende sorun yok senin çevrendekilerde sorun

ha ha hep öyle olur zaten.. aslinda sorun ben de biliyor musun tatlim?? ben gidip böyle insanlari özellikle secip buluyorum gercekten inaniyorum buna.. tamam bazen onlar gelip buluyorlar ama cogu zaman da ben kendim ellerimle yapiyorum.. kendime ceki düzen vermem lazim.. insanlara hemen güvenmemek, yelkenleri hemen suya indirmemek, gözlerindeki perdeyi kaldrimak, ya bu insan böyle degildir, bana böyle yapmaz vs vs gibi düsüncelerden, huylardan kurtulmam lazim

Heyyyyy sizin 7 mi oldu bizim 1998 den beri 13 senedir arada ayriliklarimiz oldu ama. Amin kimsenin basindan eksik etmesin kuzucum allah kimsenin yuvasinin tadini kacirmasin

ayy benım kocamınnn aynı.... aynı işte..... o da oyle.. evı inletıyor... sız sımdı yanı gece tura cıkamadınız mı ???????? yazık yazık.. azcık benden ornek alsana saat sayıyorum

anın konusunda gercekten senıde dogru durust bır ınsan bulmuyor...

silaaaaaaaaa sen gecmisten kopup bu mesajimi okudugunda ben cooooook uzaklarda olucam...

aaaaaa sila gelmiiissss ikizim naber yaa??? ne zamandir karsilasamiyoruz...

slm , iyilik sayilir can, buralardayim... evet biraz kopuk kaldim. haftasonu aldigimiz malum haber beni cok etkiledi... ama gordum ki kuppemiz hizla guleniyor sukur.... hersey yoluna girecek insallah..

buarada ikizimmm yaaa bu kizlar bizi catlatacak.... olmazki yaaaa ben cok kiskandim,kiskandim ama fesatliktan deil,yaninizda olamamaktan.!!!!!!:84: renewal ve wifeofdemonda katilimcilar arasindaydi kizlar hebriniz olusun.. ama wifeofdemon dan uzuuuuuunnn zamandir haber yok....

ayrica topici masallah hareketli buldum..boledevam etsin.... diger ayricada ,screamaway nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??? canim gel yaa....!!!

yok canım olur mu oyle sey... bak benım bır vaktım olsa sıcagı sıcagına o kadar cok sey anlatıcamkı kimsede moral kalmayacak biz seni her zaman dinleriz.. kendinide sıkmamaya, rahat olmaya calıs.. Allah hıc kımseye dermansız dert vermezmiş.. En yakın zamanda ıns bebısını kucagına alırsın..

bak bulusuyormussunuzda ohhhhhhh ne guzell... bizde sıla-regen-ben-tatlıcadı baska kım vardı yaa, uzaktan bakıcaz sıze...

ya iste böyle gicik huylari benziyor ama neden söyle daha güzel huylari da benzemez ki bunlarin yaa valla kuzum sen bi ayrisin.. birak geceyi biz kac gündür tura cikmiyoruz.. bi ara benimkine senden süphe etmeye basliyorum dedigimde biraz daha turcu olmustu yine mi desemki yok ya bu sefer de laf etkisini yitirir..

kuzum az önce hly'ya da yazistim o postumu okusana bi.. aslinda esas sorun ben de.. ben buluyorum onlari ve yanlsilara göz yumuyorum sanki onlari degistircekmisim gibi... ben bi kere darbe yedigimi hayatiman icikarsam bu kadar üzülmem.. he bazilarini cikaramiyorsun o ayri.. :97::97::97::97:

canımm aslında kendimizde yapmamamız gerekenleri çok kolay görüyoruz da onları yapmamız biraz zaman alıyor sadece :) sabır gerek biraz.. ama gerçektenn önce can sonra canan demişler ya çok doğru.. önce kendini düşün üzdürme kendini kimselere canımmmmmmmmmmmm değerini önce kendin bill değerlim benimmm :)

Heyyyyy sizin 7 mi oldu bizim 1998 den beri 13 senedir arada ayriliklarimiz oldu ama. Amin kimsenin basindan eksik etmesin kuzucum allah kimsenin yuvasinin tadini kacirmasin

evet canımm bizde 6yı doldurduk artık 7den gidiyoruz :) arada olur öyle ayrılıklar anlaşmazlıklar tadı tuzu bu :) ama Allah ım herkese evinde huzur versin çok önemli valla maşallah diyelim Allah ım hepimizin mutluluğuna mutluluk katt hepimize sağlık sıhhat aşk ve bebekler nasip et ya Rabbim :)

evet dün gece okudu ama bir sey yazmadi wifeofdemon.. kuppecim iyi masallah bunun icin burdayiz degil mi? birlikte gülüp aglamak icin..

valla yaa catlatmak icin ellerinden geleni de yapiyorlar.. hic demiyorlar ki bunlar elin memleketindeler, gurbette zaten böyle insan(!) yüzü görmüyorlar, üzülürler icerlerler demiyorlar yaa atsinlar hava canim.. Allah büyük ben de ankaraya gidince ordaki kizlara yazcam ve buluscam ankarada olmayanlar da catlasin da patlasin.. hly ile kardaiz basta

sılacımm canım özledim seni... bnde çok etkilendim vallahi ağladım hiç beklemediğimiz bi haber olunca kötü oldum ama dediğin gibi şükür ki kuppeciğimiz metanetli ve sağlam duruyorr Allah ım ona sağlık sıhhat versin olur yine inşallah :)

canımm keşke buralarda olsaydınız senle regenle görüşmeyi çok isterdim valla bak üçüzlerim benim :) bu arada wifeofdemon nun kocası böyle bir görüşmeyi uygun bulmadığı için gelemem yüksek ihtimalle demişti ama son durum da ne olur bilemem :)

screamaway ı merak eden çok bi uğrasa ii olcakk ii haber verse bide :18::18::18:

maşşallah topiğimiz canlanıyor şükür

menbeta 1,111 mesaj yazmissin

haklisin hly zamanla insan zaten sekil aliyor.. hangimiz eski halimizle devam ediyoruz ki???

neyse kizlar ben kacar.. is vakti geliyor.. bi bakayim kocis ne yiyecek.. daha yatiyor masallah...

hahayttttttttttt sanki sen buraya gelipppp benim o güzel yüzümü görmeden gidebilirsinn

hee sen gitsen bile ben seni göndermem en olmadı gelirim havalimanınaaaaaaaaaa

sasırdımm....... nedenkine kızz??? o zaman ben soyle dusuneyım. adam tatıle gırdıya sadece iş konusunda değil tur konusundada :26::26: ne diyim canikom..

evet guzelım.. sana canı gonulden katılıyorumm.. bıze yanlıs yapanları hayatımızdan cıkarsak ne bu kadar uzuluruz ne de kımseyı yıpratırız.. bız alttan aldıkca veya affettıkce mı demelıyım onlar sıvıya gıbı hep olayın ustundeler haklı ve ya haksız.. kendımızden cok ödün verıyoruz.. once kendımızı dusunsek, yani hlycım demıstı banada "ben cok degerlıyım herseyden once ben desek" belkı o zaman kımsenın bızı uzmesıne izin vermeyız.. aman ne dıyım be canım.. Allah herkese akıl fıkır versın..

noltlarimi duseyim..

benim guzel hemserim breshka,tupten guzel haberlerle donmus cok sukur insallah Allahim obur aya cift cizgili resimler gormeyi nasip etsin....

tuceciimmm guzzel annemiz, anilarim canlandi gozumde be kuzucum.. masallah ne guzel seyler onlar oyleeee....... gulegule,saglikla hayirli gunlerde giymeyi nasip etsin Mevlam... canim yaa bide seni gorsek,gobusunu falan .. cok mu sey istiyoruz.....

azraciimmm.., canim senide ozledik,merak ettik ama iyisin sukur... tatlim ne demek moralin bozuk oldugunda sIkInti aninda herzaman,daima yanindayiz... elimizden ne gelirse yapmaya hazirizzz....

renewal, zorlu annemizz senide ozledik canim yaa...sukur amasende iyisin.. bulantilarin icinde biraz daha sabir canim bitti ,bitmek uzere.. sana bebeginden iyi haberlerbunlar aslinda... sagliklar diliyorum canim size...

hlya
masallah ucuzuummmm formundasin.. organizator hlyaaaaaaaaa..... yalniz ben suna koptum.. "gelmek isteyenler,gelirim diyenler".... Allah iyiligini versin...

menbataa, sende huzurakavusmussun yavru...sevindim ama reglin zor geciyormus... dr a gorunmeni tavsiye ederim...

regencimmmm canim senin kaynana hanimi okudum h.sonu... ayakta alkisladim performansini... izledigi dizi sahnesinden bayagi etkilenmis olmali... amasende az deilsin haaa ambulanlar falan.. o tilki,sende kuyrugusun hani.. sen senin uzulmeneizin vermede..hersey mustehak onlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…