- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.881
canımm aslında kendimizde yapmamamız gerekenleri çok kolay görüyoruz da onları yapmamız biraz zaman alıyor sadece :) sabır gerek biraz.. ama gerçektenn önce can sonra canan demişler ya çok doğru.. önce kendini düşün üzdürme kendini kimselere canımmmmmmmmmmmm değerini önce kendin bill değerlim benimmm :)
evet canımm bizde 6yı doldurduk artık 7den gidiyoruz :)arada olur öyle ayrılıklar anlaşmazlıklar tadı tuzu bu :) ama Allah ım herkese evinde huzur versin çok önemli valla maşallah diyelim Allah ım hepimizin mutluluğuna mutluluk katt hepimize sağlık sıhhat aşk ve bebekler nasip et ya Rabbim :)
sılacımm canım özledim seni... bnde çok etkilendim vallahi ağladım hiç beklemediğimiz bi haber olunca kötü oldum ama dediğin gibi şükür ki kuppeciğimiz metanetli ve sağlam duruyorr Allah ım ona sağlık sıhhat versin olur yine inşallah :)
canımm keşke buralarda olsaydınız senle regenle görüşmeyi çok isterdim valla bak üçüzlerim benim :) bu arada wifeofdemon nun kocası böyle bir görüşmeyi uygun bulmadığı için gelemem yüksek ihtimalle demişti ama son durum da ne olur bilemem :)
screamaway ı merak eden çok bi uğrasa ii olcakk ii haber verse bide :18::18::18:
maşşallah topiğimiz canlanıyor şükür
menbeta 1,111 mesaj yazmissin
haklisin hly zamanla insan zaten sekil aliyor.. hangimiz eski halimizle devam ediyoruz ki???
neyse kizlar ben kacar.. is vakti geliyor.. bi bakayim kocis ne yiyecek.. daha yatiyor masallah...
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
kuppem gucludur en kisa zamanda kendini toparliycak bizi yine bebis haberiyle burda costurcak insallahhhhhh
:84: :95: :84: :95: :84: :95: :84: :95:
:84: :95: :84: :95: :84: :95: :84: :95:
vay beeeeeeeeeeeeeeeeee vay beeeeeeeeeeeeeeeeeee AZRACIMMM saolsunn kutladı beni bitek !
noltlarimi duseyim..
benim guzel hemserim breshka,tupten guzel haberlerle donmus cok sukur insallah Allahim obur aya cift cizgili resimler gormeyi nasip etsin....
tuceciimmm guzzel annemiz, anilarim canlandi gozumde be kuzucum.. masallah ne guzel seyler onlar oyleeee....... gulegule,saglikla hayirli gunlerde giymeyi nasip etsin Mevlam... canim yaa bide seni gorsek,gobusunu falan .. cok mu sey istiyoruz.....
azraciimmm.., canim senide ozledik,merak ettik ama iyisin sukur... tatlim ne demek moralin bozuk oldugunda sIkInti aninda herzaman,daima yanindayiz... elimizden ne gelirse yapmaya hazirizzz....
renewal, zorlu annemizz senide ozledik canim yaa...sukur amasende iyisin.. bulantilarin icinde biraz daha sabir canim bitti ,bitmek uzere.. sana bebeginden iyi haberlerbunlar aslinda... sagliklar diliyorum canim size...
hlya masallah ucuzuummmm formundasin.. organizator hlyaaaaaaaaa..... yalniz ben suna koptum.. "gelmek isteyenler,gelirim diyenler"....Allah iyiligini versin...
menbataa, sende huzurakavusmussun yavru...sevindim ama reglin zor geciyormus... dr a gorunmeni tavsiye ederim...
regencimmmm canim senin kaynana hanimi okudum h.sonu... ayakta alkisladim performansini... izledigi dizi sahnesinden bayagi etkilenmis olmali... amasende az deilsin haaa ambulanlar falan.. o tilki,sende kuyrugusun hani.. sen senin uzulmeneizin vermede..hersey mustehak onlara...
evet canımm kuppeciğimin yerinde ben olsam bu kadar güçlü duramazdım yemin ederimm Allah ım herşeyi gönlüne göre versin canım arkadaşımızın :)
menbetaaaaaaaa yemin ederimm tam bişi yiyodum boğazımda kaldı gülmektennnnnnnnnnnnnnnnn ayy yarıldım cırıldım patladım gülmektennnnnnn gözümden yaş aktııııı ayy daha nasıl anlatabilirim ne kadar güldüğümüüüü ama onlar yurtdışında ya o sebeple söledim bitanemmmmmmmmmmmm yoksa sen ayrısın bursa da olsan vallahi oraya bile gelirdim yemin ederim sabah kahvaltısına hmde vallahi bak ama artvin taaaaaaa e... köründe yanicanım benim canım canım canımmmmmmmmmmmmmm
neyi kutladimo kadar cok sey yazdimki hangisi acaba:44:. İşler cok karisik iki bisey yaziyorum isle ilgili buraya donuyorum kafam allak bullak oldu saftirik hissttim kendimi bi an ay hulyacim bu kadar sıkıntının icinde beni cok guldurdun allahta seni guldursun
kızlar eşimle konuşayım bende gelmek isterim sizinle tanışmak isterim inşallah çok güzel olur
neyi kutladimo kadar cok sey yazdimki hangisi acaba:44:. İşler cok karisik iki bisey yaziyorum isle ilgili buraya donuyorum kafam allak bullak oldu saftirik hissttim kendimi bi an ay hulyacim bu kadar sıkıntının icinde beni cok guldurdun allahta seni guldursun
noltlarimi duseyim..
benim guzel hemserim breshka,tupten guzel haberlerle donmus cok sukur insallah Allahim obur aya cift cizgili resimler gormeyi nasip etsin....
tuceciimmm guzzel annemiz, anilarim canlandi gozumde be kuzucum.. masallah ne guzel seyler onlar oyleeee....... gulegule,saglikla hayirli gunlerde giymeyi nasip etsin Mevlam... canim yaa bide seni gorsek,gobusunu falan .. cok mu sey istiyoruz.....
azraciimmm.., canim senide ozledik,merak ettik ama iyisin sukur... tatlim ne demek moralin bozuk oldugunda sIkInti aninda herzaman,daima yanindayiz... elimizden ne gelirse yapmaya hazirizzz....
renewal, zorlu annemizz senide ozledik canim yaa...sukur amasende iyisin.. bulantilarin icinde biraz daha sabir canim bitti ,bitmek uzere.. sana bebeginden iyi haberlerbunlar aslinda... sagliklar diliyorum canim size...
hlya masallah ucuzuummmm formundasin.. organizator hlyaaaaaaaaa..... yalniz ben suna koptum.. "gelmek isteyenler,gelirim diyenler"....Allah iyiligini versin...
menbataa, sende huzurakavusmussun yavru...sevindim ama reglin zor geciyormus... dr a gorunmeni tavsiye ederim...
regencimmmm canim senin kaynana hanimi okudum h.sonu... ayakta alkisladim performansini... izledigi dizi sahnesinden bayagi etkilenmis olmali... amasende az deilsin haaa ambulanlar falan.. o tilki,sende kuyrugusun hani.. sen senin uzulmeneizin vermede..hersey mustehak onlara...
canımm cok tesekkur ederım... evet yalnızım tatlımmm.. cok sukur bugunde ıyım.. reglım bıttı sayılır.. ama doktora gıdınce neden boyle oldugunu sorucam... saol canımmm..
bıde sen sımdı benı gorsen... nasıl guluyorummmm.... saol canım. biliyorum ben.. oyle okuyunca bunları yapmak zorundaymısım gıbı hıssettım kendımı.. ıyısın dımı sen ??
evet canım oyle tammm olarak ben ordayımmm...
azra bende bısey kacırdım dıyorum ama herseyıde okudum.. neyı kacırdım acaba. :44::44::44: sende kacırmıssınne oldu hlycık wallah anlamadım ben...
he valla ikizcan dogru soyledin ama artik cook gec oldubile... donucesen bulusuruk insallah... kaynanatorunesilaaaaaaaaa sen gecmisten kopup bu mesajimi okudugunda ben cooooook uzaklarda olucam...
bende sen ozledim beee canimcim... insallah tup bebeklerimiz gelio 2 tane.. aslinda insallah mucizesini yine gosterir buyuk Allahiim ve tupe giderken hamis olursun...vay beeeeeeeeeeeeeeeeee vay beeeeeeeeeeeeeeeeeee AZRACIMMM saolsunn kutladı beni bitek !
menbatacim cok yogun ve kan kirmizisi regl olmak kotuye isaret değil demisti doktor o ayin verimli gectigini gosterir demisti. az gelmesi iyi değilmis asil.
pek ii sayılmam biri beni durdursun ben dursam içim gülüyorrrrrrrrrrrrrr
yaaaaaa öyle oldu dimi şimdii herşeyi okusaydın görürdün taam mıııııııııııııı ! bugün kocişimlen 7. yılımız bizim totalde taam mıııııııııııııııııııııııııııııııııı !
canım süper olur gel valla ikna et kocanı :) haberdar et bizi durumundan :)
7. yılımızı kutladın canımmmmmmm :) valla bnde makinalı tüfek gibi hepinize laf yetiştiriyorum ama son 5 dk kalkıcam ev işi yapcam biraz sonrada 3 de doktora gidicem bakalımm :)
canım valla ben sizi güldürüyorsam ne mutlu bana vallahiiiiiişükür benim sayemde birileri gülüyor ne güzel bir duygu bu
sılacımm bayılırım sana yaaaaaaaaaaaa valla böyle herkese notlar yazmalar kimseyi atlamamamalar falann saolasın canım benimmm :) ben bugün baya formdayım evde kendi kendime gülüyorummm ay çatlıcam hattaaa iyiki varsınız vallahiiiiiiiii
he valla ikizcan dogru soyledin ama artik cook gec oldubile... donucesen bulusuruk insallah... kaynanatoruneyazmistim bi post okursun
bende sen ozledim beee canimcim... insallah tup bebeklerimiz gelio 2 tane.. aslinda insallah mucizesini yine gosterir buyuk Allahiim ve tupe giderken hamis olursun...
ahh canim masallah yaa sen esini 16 yasindan beridir mi taniyorsun?? sormasi ayip esin kac yasinda... ??? ne guzel, Allahim bi omur huzur,mutluluk,gecim versin... yavrularinizla,torularinizla yaslanmalariniz dilegimle......
bende 6 yi doldurdum.. esim 9yas buyuk benden.... hiic bi eksisi yok ama benim acimdan...
he valla ikizcan dogru soyledin ama artik cook gec oldubile... donucesen bulusuruk insallah... kaynanatoruneyazmistim bi post okursun
bende sen ozledim beee canimcim... insallah tup bebeklerimiz gelio 2 tane.. aslinda insallah mucizesini yine gosterir buyuk Allahiim ve tupe giderken hamis olursun...
ahh canim masallah yaa sen esini 16 yasindan beridir mi taniyorsun?? sormasi ayip esin kac yasinda... ??? ne guzel, Allahim bi omur huzur,mutluluk,gecim versin... yavrularinizla,torularinizla yaslanmalariniz dilegimle......
bende 6 yi doldurdum.. esim 9yas buyuk benden.... hiic bi eksisi yok ama benim acimdan...
tamam canim.. daha iyi olduguna sevindim... ama ihmal etme mutlaka git dr ve sor sorustur emiii...canımm cok tesekkur ederım... evet yalnızım tatlımmm.. cok sukur bugunde ıyım.. reglım bıttı sayılır.. ama doktora gıdınce neden boyle oldugunu sorucam... saol canımmm..
canım süper olur gel valla ikna et kocanı :) haberdar et bizi durumundan :)
7. yılımızı kutladın canımmmmmmm :) valla bnde makinalı tüfek gibi hepinize laf yetiştiriyorum ama son 5 dk kalkıcam ev işi yapcam biraz sonrada 3 de doktora gidicem bakalımm :)
canım valla ben sizi güldürüyorsam ne mutlu bana vallahiiiiiişükür benim sayemde birileri gülüyor ne güzel bir duygu bu
sılacımm bayılırım sana yaaaaaaaaaaaa valla böyle herkese notlar yazmalar kimseyi atlamamamalar falann saolasın canım benimmm :) ben bugün baya formdayım evde kendi kendime gülüyorummm ay çatlıcam hattaaa iyiki varsınız vallahiiiiiiiii
evet ıste tam olarak kacırdıgım nokta..... (yat camura menbeta)
canııımmm masallahhhhh.. nice nice yıllara insAllah... bir omru beraber gecirin ins...
İnşallah canım çok isterim haber veririm size iyi zamanında kafalamam lazım kocamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?