2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

kuppem gucludur en kisa zamanda kendini toparliycak bizi yine bebis haberiyle burda costurcak insallahhhhhh

:84: :95: :84: :95: :84: :95: :84: :95:

menbeta 1,111 mesaj yazmissin

haklisin hly zamanla insan zaten sekil aliyor.. hangimiz eski halimizle devam ediyoruz ki???

neyse kizlar ben kacar.. is vakti geliyor.. bi bakayim kocis ne yiyecek.. daha yatiyor masallah...

ay o kadarcık mı

iyi bak kendine canımmm...

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

kuppem gucludur en kisa zamanda kendini toparliycak bizi yine bebis haberiyle burda costurcak insallahhhhhh

evet canımm kuppeciğimin yerinde ben olsam bu kadar güçlü duramazdım yemin ederimm Allah ım herşeyi gönlüne göre versin canım arkadaşımızın :)

menbetaaaaaaaa yemin ederimm tam bişi yiyodum boğazımda kaldı gülmektennnnnnnnnnnnnnnnn ayy yarıldım cırıldım patladım gülmektennnnnnn gözümden yaş aktııııı ayy daha nasıl anlatabilirim ne kadar güldüğümüüüü ama onlar yurtdışında ya o sebeple söledim bitanemmmmmmmmmmmm yoksa sen ayrısın bursa da olsan vallahi oraya bile gelirdim yemin ederim sabah kahvaltısına hmde vallahi bak ama artvin taaaaaaa e... köründe yani canım benim canım canım canımmmmmmmmmmmmmm

vay beeeeeeeeeeeeeeeeee vay beeeeeeeeeeeeeeeeeee AZRACIMMM saolsunn kutladı beni bitek !

neyi kutladim o kadar cok sey yazdimki hangisi acaba:44:. İşler cok karisik iki bisey yaziyorum isle ilgili buraya donuyorum kafam allak bullak oldu saftirik hissttim kendimi bi an ay hulyacim bu kadar sıkıntının icinde beni cok guldurdun allahta seni guldursun

canımm cok tesekkur ederım... evet yalnızım tatlımmm.. cok sukur bugunde ıyım.. reglım bıttı sayılır.. ama doktora gıdınce neden boyle oldugunu sorucam... saol canımmm..

bıde sen sımdı benı gorsen... nasıl guluyorummmm.... saol canım. biliyorum ben.. oyle okuyunca bunları yapmak zorundaymısım gıbı hıssettım kendımı.. ıyısın dımı sen ??

evet canım oyle tammm olarak ben ordayımmm...

azra bende bısey kacırdım dıyorum ama herseyıde okudum.. neyı kacırdım acaba. :44::44::44: sende kacırmıssın ne oldu hlycık wallah anlamadım ben...

kızlar eşimle konuşayım bende gelmek isterim sizinle tanışmak isterim inşallah çok güzel olur

canım süper olur gel valla ikna et kocanı :) haberdar et bizi durumundan :)

7. yılımızı kutladın canımmmmmmm :) valla bnde makinalı tüfek gibi hepinize laf yetiştiriyorum ama son 5 dk kalkıcam ev işi yapcam biraz sonrada 3 de doktora gidicem bakalımm :)

canım valla ben sizi güldürüyorsam ne mutlu bana vallahiiiiii şükür benim sayemde birileri gülüyor ne güzel bir duygu bu

sılacımm bayılırım sana yaaaaaaaaaaaa valla böyle herkese notlar yazmalar kimseyi atlamamamalar falann saolasın canım benimmm :) ben bugün baya formdayım evde kendi kendime gülüyorummm ay çatlıcam hattaaa iyiki varsınız vallahiiiiiiiii

canımm cok tesekkur ederım... evet yalnızım tatlımmm.. cok sukur bugunde ıyım.. reglım bıttı sayılır.. ama doktora gıdınce neden boyle oldugunu sorucam... saol canımmm..

menbatacim cok yogun ve kan kirmizisi regl olmak kotuye isaret değil demisti doktor o ayin verimli gectigini gosterir demisti. az gelmesi iyi değilmis asil.

azra bende bısey kacırdım dıyorum ama herseyıde okudum.. neyı kacırdım acaba. :44::44::44: sende kacırmıssın ne oldu hlycık wallah anlamadım ben...

pek ii sayılmam biri beni durdursun ben dursam içim gülüyorrrrrrrrrrrrrr

yaaaaaa öyle oldu dimi şimdii herşeyi okusaydın görürdün taam mıııııııııııııı ! bugün kocişimlen 7. yılımız bizim totalde taam mıııııııııııııııııııııııııııııııııı !

silaaaaaaaaa sen gecmisten kopup bu mesajimi okudugunda ben cooooook uzaklarda olucam...
he valla ikizcan dogru soyledin ama artik cook gec oldubile... donucesen bulusuruk insallah... kaynanatorune yazmistim bi post okursun
vay beeeeeeeeeeeeeeeeee vay beeeeeeeeeeeeeeeeeee AZRACIMMM saolsunn kutladı beni bitek !
bende sen ozledim beee canimcim... insallah tup bebeklerimiz gelio 2 tane.. aslinda insallah mucizesini yine gosterir buyuk Allahiim ve tupe giderken hamis olursun...

ahh canim masallah yaa sen esini 16 yasindan beridir mi taniyorsun?? sormasi ayip esin kac yasinda... ??? ne guzel, Allahim bi omur huzur,mutluluk,gecim versin... yavrularinizla,torularinizla yaslanmalariniz dilegimle......
bende 6 yi doldurdum.. esim 9yas buyuk benden.... hiic bi eksisi yok ama benim acimdan...

menbatacim cok yogun ve kan kirmizisi regl olmak kotuye isaret değil demisti doktor o ayin verimli gectigini gosterir demisti. az gelmesi iyi değilmis asil.

canım benım, genelde her ay yogun bır regl gorurum.. bu ay yogununda yogunuydu. evden bıle cıkamadım.. utanmasam bısey derdım ama neyse utandım ustelık bu ayda hıc calısamadık... evım otel gıbıydı

Allah ıma cok sukur hep yogun gorurum.. hıc ugrastırmaz benı reglım.. vaktınde gelır. agrılı olur. arada bır bekletır ama olsun o kadarcık

evet ıste tam olarak kacırdıgım nokta..... (yat camura menbeta )

canııımmm masallahhhhh.. nice nice yıllara insAllah... bir omru beraber gecirin ins...

İnşallah canım çok isterim haber veririm size iyi zamanında kafalamam lazım kocamı

inşallah kuzum inşallahhh :)

evet bnde kocişimlen 16 yaşımda çıkmaya başladım...bnde 6 yı doldurdum canım işte 7den gidiyoruz.. benim kociş de benden 9 yaş büyükkk ve benim için de hiç sorun değil.. hatta ben hep bnden büyük olsun istemiştim kocişimi

ayol ne kadar çok bnde bnde dedim :) demek ne çok ortak yönümüz varmış sılacım

benımkıde benden 9 yas buyukk.. ay kocamı ozledım. askımm canım bıtanem yavyumm benımmm.. ben cok sevıyoooom kocamı....

tamam canim.. daha iyi olduguna sevindim... ama ihmal etme mutlaka git dr ve sor sorustur emiii...

ayy canim yaaa pas gecemiyorum kimseyi,hepinizi cok seviyorum ve herkesin durumuyla alakadar olmak istiyorum... kulaklari cinlasin screamawayda severdi bu huyumu herkese lafyetistirmeye calismami!!!!

yaa benimde kalkmak icin kendime verdigim kacinci son 5 dk kaa... inanin kahvalti bile yapmadim bi portakal vi bikac chipsle basiniadayim ne zamandir... boyle kalabalik bulmusken burayi acligimida unuttum...

hadi bakalim guzelim sende bomba haberlerle don dr dan insallah...

evet ıste tam olarak kacırdıgım nokta..... (yat camura menbeta )

canııımmm masallahhhhh.. nice nice yıllara insAllah... bir omru beraber gecirin ins...

ister çamura yattttttt ister kalkkkkkkk bananeeeeeeee görürsün sen dilime düştünnn

İnşallah canım çok isterim haber veririm size iyi zamanında kafalamam lazım kocamı

evet canımm en güzel zamanı sen ii bilirsinn işte o zamanı kaçırmaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…