2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

bnde sizi çok seviyorumm vee ne zamandır kalkacam kalkamıyorumm ama kopamıyorum sizden yahuuu ama valla artık buçukta kesin kalkıcamm :)

evet hayatım benim de aklıma çamlıca tepesi geldi çömlek de kahvaltı harika olur. açık büfe ...

Heyyyyy sizin 7 mi oldu bizim 1998 den beri 13 senedir arada ayriliklarimiz oldu ama. Amin kimsenin basindan eksik etmesin kuzucum allah kimsenin yuvasinin tadini kacirmasin

heyyy benim de 14 sene oldu şubatda ve bu ayın 26 sında 13 sene doluyo evleneli.
benimde cocam 8,5 yaş büyük benden

menbatacim cok yogun ve kan kirmizisi regl olmak kotuye isaret değil demisti doktor o ayin verimli gectigini gosterir demisti. az gelmesi iyi değilmis asil.

aman yaaa benim de buay feci yoğundu ama koca yok vay anasını yaaaa

azracım hep senin altına yorumyazmışım farkında değilim
sılaaaa hani bana not

Son düzenleme:
ister çamura yattttttt ister kalkkkkkkk bananeeeeeeee görürsün sen dilime düştünnn

evet canımm en güzel zamanı sen ii bilirsinn işte o zamanı kaçırmaaaa

:18::18::18::18:

istanbulda olsam bana hersey yakısırrrrr a katılacam...... ben coook sevoooom alısverısı yaaaaaaaa..

vayy beee bosuna ucuz olmadik desene.... inan bende hep oyle istermdim esimin benden buyuk olmasini... minimum 5 yas olmali derdim... tatlim benim simdi sira bebeklerimizin benzesmesinde.. insallah Allahim birde evlatlar versin yuvaniza,yuvalarimiza... tamamdir ozaman....
yuce Allahim gonlumun muradlarini nasip etti bana tek tek simdi sira kizimda insallah..
benımkıde benden 9 yas buyukk.. ay kocamı ozledım. askımm canım bıtanem yavyumm benımmm.. ben cok sevıyoooom kocamı....

bak bak biride aska geldi....masallah canim Allah nazarlardan saklasin.... sizin yuvanizada,askinizin meyvesini nasip etsin kisa zamanda hayirlisiylaa.....

kardaizz,canim hosgeldin....afiyet olsun..guzel miydi mamalar... bende aciktim... guzel bi sandewichi hakkettim dogrussuuuu....

tatlimmm bi onceki postumda andim seni...hem de senin bu yazdigini gormeden... sen yemege gitmistin o ara....

kizlar banada biracik musade is guc biraz...

istanbulda olsam bana hersey yakısırrrrr a katılacam...... ben coook sevoooom alısverısı yaaaaaaaa..

amanınnnn bende asla gerekmedikçe asla alış-veriş yapmam. hiki artvindeymişsin ist olsan cocanın parası dayanmaz sana

hem ne o öyle sabahtan akşama koca özlemi çekmeler aaaaaaaa
olan var olmayan kardeşim bende seviyorum ama sölemekle yetiniyorum şu an

amin canım saol insAllah..

bende daha kahvaltı yapmadım.. yalnızken yapamıyorum yaa.. oglen oldu baksana.. ne yesem dıye dusunuyorum..

tatlimmm bi onceki postumda andim seni...hem de senin bu yazdigini gormeden... sen yemege gitmistin o ara....

kizlar banada biracik musade is guc biraz...

eviiittttt gördüm hayatım. e sende haklısın bana yazcak bişey yok şu an beklemedeyizzz

ben yazarken sen yazmışsın tatlımmm. teşekkür ederim mamalar güzeldi beslendim geldim. ye tabi aç kalma...

Son düzenleme:

bak ya derde bak istanbulda olsam senlen alış verişe gideriz demiyorda nyseeeeeeeeeeee

aynen sılacımm valla benzerliklerimiz çok ne güzel... Allah ım hepimizin yuvasını daim etsinn inşalalhhh :)

ay bnde alış verişi severim valla :) hem kardaizcim haklı olmayanlara karşı lüffen biraz saygı

ay artık valla kaçıyorum ben yaaaaaaa hadi öptümmmmmmmmmmmmmmmmm :79::79::79::79::79::79::79:

yoookk kız benımde oyle cooook abartı gıyseım yoktur.. ama alısverısı severım.. oyle herseyın pahalısınada kacmam.. hatta ucuzcuyum dıyebılırım.. esım hıc sevmez bu huyumu..o herseyın en ıyısı fiyatında iyisine bakar. hıcte gocunmam yok o boyle bu boyle. alısverıs merkezıne, magazaya,butigede gıderım, carsıya pazarada... hıc sorun değil yani....

kız kocam geldı azonce... hava sıcak olmus ustunu degıstırdı gıttı.. ıyı ınsan lafın uzerıne geldı canımmm benımmmm...

çokkkk mersi hayatımmm
sen nere gidiyon bakim ????

aynen hayatım benim için parası ve markası hiç önemli değil bana yakışsın da pazar malı varsın olsun.
kalp kalbe karşı işte bak cocanda seni çok seviyor demek ki.
ayyyy aklıma bi şarkı geldi şimdi geçenlerde de paylaşmıştım sözlerini dur bi dinliyim pisikopata bağlıyım kendimi

Son düzenleme:
hülyacımmmmm 7.yılınız kutlu olsun canım daha nice yıllar mutlu bir beraberlik geçirirsiniz inşallah etrafınızda bıcır bıcır çocuklarınız olur inşallah

Aminnnnn inşallah canım bu arada progesteron sonucumu da aldım o da güzel 20.günde 21,23 çıkmış Valla aşılama da denemek isterdim aslında ama bu biraz daha yüksek ihtimalli diye seçtik gülüm inşallah kocacığın geldiğinde hemencecik hamile kalırsın sende

Amin canım . Keşke öyle bişey olsa ama nerdeee hem bu ay hiç çalışamadık hemde eşimin değerleri düşük çıktı bir haftam kaldı regli olamama olunca tüp için bismillah diyip başlayacağız tedaviye inşallah olur dualarınızı eksik etmeyin

tüh yaa.... nerden söyledim

breshkaaa sen nasilsin fistik??

oh oh... topik kalabalik yine

kardaiz, breshka, imreal, renewal, hly, azra... e bir de ben...
nasıl olalım canım yaa bi heyecan varki sorma deli gibi netten tüp bebek merkezi araştırıyorum inşallah bizi kesin sonuca ulaştıran biryerde yaptırırız

noltlarimi duseyim..

benim guzel hemserim breshka,tupten guzel haberlerle donmus cok sukur insallah Allahim obur aya cift cizgili resimler gormeyi nasip etsin....

ah canım benim çok şükür gerçekten o kadar korkuyordum ki giderken doktordan çıktığımda kendimi kuş gibi hissettim inşallah sonucu da güzel olur rabbim bize de bi evlat nasip eder

kız hly sen temızlık yapcan galıba kolay gelsın sana.. bide ben onu anlamadım yaaaaa... gelınce anlat... kafama takılır sımdı..

aaaaaa hlycımmmm bak iyi dileklerimi dilicektim laf yarışı yapmaktan karambole geldi unuttum.
Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım. torunlarınızı görmeyi nasip etsin. nice senelere inşallah.

evet canım aynen oyle.... bir gulustuk gitti..

Allah senın yardımcın olsunn. gercekten cook zor.. ins soyle normal bır ıse gırerde hep yanında olur.... kardaizcimmmm bisey sorucam.. siz evlenmeden oncede esin gemici olarak mı calısıyordu????

zaten doktor yaklaşımı çok önemli canım ya allahım inşallah bi seferde bebişini nasip etsin. Ben de pko var die evlenmeden önce doktora gidim dedim. Odaya girdim doktora dedim ben pko hastasıyım kontrole geldim ne durumda adam bana niye geldinki senin hastalığının tedavisi yok çocuk istediğinde gel tedavi ederiz dedi Düşünebiliyomusun ultrasonla bile bakmadı ağlaya ağlaya çıktım odadan ev kadar ağlamıştım Aslında doktorlar daha rahatlatıcı yaklaşmalı bak hatırladım şimdi doktora çok kızdım:95::95::95:

ohhh ohhh amanda aman maşallah sana güzel haberler geliyo işte yavaş yavaş sabır etmek lazım.
amin canım inşallah kalırım hemencik bende hamile yetişmeye çalışırım sizlere.kapanış bende

hosgeldın canım.... tup bebek surecını burada anlatırsın bızlere... hakkında hayırlısı olsun canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…