- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.901
tamam canim.. daha iyi olduguna sevindim... ama ihmal etme mutlaka git dr ve sor sorustur emiii...
ayy canim yaaa pas gecemiyorum kimseyi,hepinizi cok seviyorum ve herkesin durumuyla alakadar olmak istiyorum... kulaklari cinlasin screamawayda severdi bu huyumu herkese lafyetistirmeye calismami!!!!
yaa benimde kalkmak icin kendime verdigim kacinci son 5 dk kaa... inanin kahvalti bile yapmadim bi portakal vi bikac chipsle basiniadayim ne zamandir... boyle kalabalik bulmusken burayi acligimida unuttum...
hadi bakalim guzelim sende bomba haberlerle don dr dan insallah...
Tugceyede haber verelim o zaman evet kardaizcigime katiliyorum herkese haber verelim gelebilcekler hep bilsin kalabalik olalim cok keyifli olur oyleben esimle konustum kuzucum tamam dedi hatta ben birakirim ben alirim bile dedi yani şok oldum. Sabah kahvaltisi harika bi fikir soyle guzel manzarali havadar biryerde nefiss olur
Heyyyyy sizin 7 mi oldu bizim 1998 den beri13 senedir arada ayriliklarimiz oldu ama. Amin kimsenin basindan eksik etmesin kuzucum allah kimsenin yuvasinin tadini kacirmasin
menbatacim cok yogun ve kan kirmizisi regl olmak kotuye isaret değil demisti doktor o ayin verimli gectigini gosterir demisti. az gelmesi iyi değilmis asil.
ister çamura yattttttt ister kalkkkkkkk bananeeeeeeeegörürsün sen dilime düştünnn
evet canımm en güzel zamanı sen ii bilirsinn işte o zamanı kaçırmaaaa
vayy beee bosuna ucuz olmadik desene.... inan bende hep oyle istermdim esimin benden buyuk olmasini... minimum 5 yas olmali derdim... tatlim benim simdi sira bebeklerimizin benzesmesinde.. insallah Allahim birde evlatlar versin yuvaniza,yuvalarimiza... tamamdir ozaman....inşallah kuzum inşallahhh :)
evet bnde kocişimlen 16 yaşımda çıkmaya başladım...bnde 6 yı doldurdum canım işte 7den gidiyoruz.. benim kociş de benden 9 yaş büyükkk ve benim için de hiç sorun değil.. hatta ben hep bnden büyük olsun istemiştim kocişimi
ayol ne kadar çok bnde bnde dedim :) demek ne çok ortak yönümüz varmış sılacım
benımkıde benden 9 yas buyukk.. ay kocamı ozledım. askımm canım bıtanem yavyumm benımmm.. ben cok sevıyoooom kocamı....
evet hayatım benim de aklıma çamlıca tepesi geldi çömlek de kahvaltı harika olur. açık büfe ...
heyyy benim de 14 sene oldu şubatda ve bu ayın 26 sında 13 sene doluyo evleneli.
benimde cocam 8,5 yaş büyük benden
aman yaaa benim de buay feci yoğundu ama koca yok vay anasını yaaaa
azracım hep senin altına yorumyazmışım farkında değilim
sılaaaa hani bana not
:18::18::18::18:
istanbulda olsam bana hersey yakısırrrrr a katılacam...... ben coook sevoooom alısverısı yaaaaaaaa..
vayy beee bosuna ucuz olmadik desene.... inan bende hep oyle istermdim esimin benden buyuk olmasini... minimum 5 yas olmali derdim... tatlim benim simdi sira bebeklerimizin benzesmesinde.. insallah Allahim birde evlatlar versin yuvaniza,yuvalarimiza... tamamdir ozaman....
yuce Allahim gonlumun muradlarini nasip etti bana tek tek simdi sira kizimdainsallah..
bak bak biride aska geldi....masallah canim Allah nazarlardan saklasin.... sizin yuvanizada,askinizin meyvesini nasip etsin kisa zamanda hayirlisiylaa.....
kardaizz,canim hosgeldin....afiyet olsun..guzel miydi mamalar... bende aciktim... guzel bi sandewichi hakkettim dogrussuuuu....
tatlimmm bi onceki postumda andim seni...hem de senin bu yazdigini gormeden... sen yemege gitmistin o ara....
kizlar banada biracik musade is guc biraz...
:18::18::18::18:
istanbulda olsam bana hersey yakısırrrrr a katılacam...... ben coook sevoooom alısverısı yaaaaaaaa..
vayy beee bosuna ucuz olmadik desene.... inan bende hep oyle istermdim esimin benden buyuk olmasini... minimum 5 yas olmali derdim... tatlim benim simdi sira bebeklerimizin benzesmesinde.. insallah Allahim birde evlatlar versin yuvaniza,yuvalarimiza... tamamdir ozaman....
yuce Allahim gonlumun muradlarini nasip etti bana tek tek simdi sira kizimdainsallah..
bak bak biride aska geldi....masallah canim Allah nazarlardan saklasin.... sizin yuvanizada,askinizin meyvesini nasip etsin kisa zamanda hayirlisiylaa.....
kardaizz,canim hosgeldin....afiyet olsun..guzel miydi mamalar... bende aciktim... guzel bi sandewichi hakkettim dogrussuuuu....
amanınnnn bende asla gerekmedikçe asla alış-veriş yapmam. hiki artvindeymişsin ist olsan cocanın parası dayanmaz sana
hem ne o öyle sabahtan akşama koca özlemi çekmeler aaaaaaaa
olan var olmayan kardeşim bende seviyorum ama sölemekle yetiniyorum şu an
amanınnnn bende asla gerekmedikçe asla alış-veriş yapmam. hiki artvindeymişsin ist olsan cocanın parası dayanmaz sana
hem ne o öyle sabahtan akşama koca özlemi çekmeler aaaaaaaa
olan var olmayan kardeşim bende seviyorum ama sölemekle yetiniyorum şu an
bak ya derde bak istanbulda olsam senlen alış verişe gideriz demiyorda nyseeeeeeeeeeee
aynen sılacımm valla benzerliklerimiz çok ne güzel... Allah ım hepimizin yuvasını daim etsinn inşalalhhh :)
ay bnde alış verişi severim valla :) hem kardaizcim haklı olmayanlara karşı lüffen biraz saygı
ay artık valla kaçıyorum ben yaaaaaaa hadi öptümmmmmmmmmmmmmmmmm :79::79::79::79::79::79::79:
bak ya derde bak istanbulda olsam senlen alış verişe gideriz demiyorda nyseeeeeeeeeeee
yoookk kız benımde oyle cooook abartı gıyseım yoktur.. ama alısverısı severım.. oyle herseyın pahalısınada kacmam.. hatta ucuzcuyum dıyebılırım.. esım hıc sevmez bu huyumu..o herseyın en ıyısı fiyatında iyisine bakar. hıcte gocunmam yok o boyle bu boyle. alısverıs merkezıne, magazaya,butigede gıderım, carsıya pazarada... hıc sorun değil yani....
kız kocam geldı azonce... hava sıcak olmus ustunu degıstırdı gıttı.. ıyı ınsan lafın uzerıne geldıcanımmm benımmmm...
Aminnnnn inşallah canım bu arada progesteron sonucumu da aldım o da güzel 20.günde 21,23 çıkmışAllahım yarabbim inşallah ilk denemenizde hatta inşallah tüpe gerek kalmadan bir mucizeyle hamile kalırsınız.
ya biriniz şu aşılamayı deneseydiniz yahu bana da tecrübe olurdu. aman olsun ben bulurum yine aşılamalıkları burdan okurum. hakkınızda hayırlısı olsun canım çok uğraşıyosunuz Allah yardımcınız olsun.
Amin canım . Keşke öyle bişey olsa ama nerdeee hem bu ay hiç çalışamadık hemde eşimin değerleri düşük çıktı bir haftam kaldı regli olamama olunca tüp için bismillah diyip başlayacağız tedaviye inşallah olur dualarınızı eksik etmeyinsaol bitanem inş senn eşininde deerleri ii çıakr bu sefer en kısa sürede de hayırlısıyla hamile kalırsın... hepiniz için tüm bebek isteyenler için devamlı dua ediorum Rabbim hayırlı zamanda nasip edicek inş... Bu arada breshka ile hly benim bir kuzenimin 11 sene çocuu olmadı ne kendisinde ne eşinde bişi bulamadılar araştırdlar ettiler ama olmadı tam tüp bebek yapmaya karar verdiklerinde hamile olduğunu öğrendi.. O yüzden hiçbi zaman ümitsizliğe kapılmayın ne örnekler var önümüzde ... Tüplede olsa tüpsüzde olsa en kısa sürede hayırlı hamilelikler inş :)
nasıl olalım canım yaa bi heyecan varki sorma deli gibi netten tüp bebek merkezi araştırıyorum inşallah bizi kesin sonuca ulaştıran biryerde yaptırırıztüh yaa.... nerden söyledim
breshkaaa sen nasilsin fistik??
oh oh... topik kalabalik yine
kardaiz, breshka, imreal, renewal, hly, azra... e bir de ben...
noltlarimi duseyim..
benim guzel hemserim breshka,tupten guzel haberlerle donmus cok sukur insallah Allahim obur aya cift cizgili resimler gormeyi nasip etsin....
aynen sılacımm valla benzerliklerimiz çok ne güzel... Allah ım hepimizin yuvasını daim etsinn inşalalhhh :)
ay bnde alış verişi severim valla :) hem kardaizcim haklı olmayanlara karşı lüffen biraz saygı
ay artık valla kaçıyorum ben yaaaaaaa hadi öptümmmmmmmmmmmmmmmmm :79::79::79::79::79::79::79:
aynen hayatım benim için parası ve markası hiç önemli değil bana yakışsın da pazar malı varsın olsun.
kalp kalbe karşı işte bak cocanda seni çok seviyor demek ki.
ayyyy aklıma bi şarkı geldi şimdi geçenlerde de paylaşmıştım sözlerini dur bi dinliyim pisikopata bağlıyım kendimi
hülyacımmmmm 7.yılınız kutlu olsun canım daha nice yıllar mutlu bir beraberlik geçirirsiniz inşallah etrafınızda bıcır bıcır çocuklarınız olur inşallah
Aminnnnn inşallah canım bu arada progesteron sonucumu da aldım o da güzel 20.günde 21,23 çıkmışValla aşılama da denemek isterdim aslında ama bu biraz daha yüksek ihtimalli diye seçtik gülüm inşallah kocacığın geldiğinde hemencecik hamile kalırsın sende
Amin canım . Keşke öyle bişey olsa ama nerdeee hem bu ay hiç çalışamadık hemde eşimin değerleri düşük çıktı bir haftam kaldı regli olamama olunca tüp için bismillah diyip başlayacağız tedaviye inşallah olur dualarınızı eksik etmeyin
nasıl olalım canım yaa bi heyecan varki sorma deli gibi netten tüp bebek merkezi araştırıyorum inşallah bizi kesin sonuca ulaştıran biryerde yaptırırız
Ah canım benim çok şükür gerçekten o kadar korkuyordum ki giderken doktordan çıktığımda kendimi kuş gibi hissettim inşallah sonucu da güzel olur rabbim bize de bi evlat nasip eder
hülyacımmmmm 7.yılınız kutlu olsun canım daha nice yıllar mutlu bir beraberlik geçirirsiniz inşallah etrafınızda bıcır bıcır çocuklarınız olur inşallah
Aminnnnn inşallah canım bu arada progesteron sonucumu da aldım o da güzel 20.günde 21,23 çıkmışValla aşılama da denemek isterdim aslında ama bu biraz daha yüksek ihtimalli diye seçtik gülüm inşallah kocacığın geldiğinde hemencecik hamile kalırsın sende
Amin canım . Keşke öyle bişey olsa ama nerdeee hem bu ay hiç çalışamadık hemde eşimin değerleri düşük çıktı bir haftam kaldı regli olamama olunca tüp için bismillah diyip başlayacağız tedaviye inşallah olur dualarınızı eksik etmeyin
nasıl olalım canım yaa bi heyecan varki sorma deli gibi netten tüp bebek merkezi araştırıyorum inşallah bizi kesin sonuca ulaştıran biryerde yaptırırız
ah canım benim çok şükür gerçekten o kadar korkuyordum ki giderken doktordan çıktığımda kendimi kuş gibi hissettim inşallah sonucu da güzel olur rabbim bize de bi evlat nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?