2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kesinlikle haklısın canım bende kisti öğrendiğimde öyle olmuştum benim her ay reglim çok sancılı olurdu muhakkak bi serum yerdim ama o ay serum falan da kesmedi eşimde evde yok ayakta duramıyorum karnım davul gibi şiş 5-6 aylık hamile karnı düşün öyle kaynanam falan geldi bi hastaneye acile gittik doktor ultrasona aldı hemen aaa çok büyük bi kist var hemen ameliyata alalım yoksa rahim biter dedi ben iyice ağlamaya başladım kaynanam bi taraftan ne yapacağını şaşırdı ben olmaz hemen giremem iyice araştırılsın dedim doktor müsvettesi iyi ozaman bi ağrı kesici vereyimde git dedi düşünebiliyorumusun .... birkaç gün sonra başka doktora gittim delimisiniz siz o an neşter değseydi asıl problem olurdu önce ilaç tedavisi dedi hem kisti de ameliyata hazılamak lazım dedi bi güzel anlattı çok şükür bi problem olmadan kurtuldum aynı hastaneye görümcem de gitmiş onda da miyom vardı senin çocuğun olmaz yaşın da geçiyor git evlen ibran önce demiş yaa kız evlendi 6 ay sonra hamile kaldı (güya) kaza eseri

şöle anlatıyım canımın içi,
biz evlenmeden iki sene önce bu mesleği bırakmış ve evlendikten sonra da 10 sene sizlerin ki gibi sabah gidip akşam gelen bi işte çalışıyordu. işten çıkmadan 2 sene evvel bel fıtığı ameliyatı geçirdi. doktor resmen açıp kapatmış adi. iki sene sonra başka bir doktora tekrar ameliyat olmak zorunda kaldı. karada ki yani burdaki işi araba tepesindeydi. bide iş yeri krizden etkilendi ve eleman çıkarmaya başalyınca benim eşime de piyango vurdu. o sırada ikinci ameliyatı olunca da benim oturarak çalışmamam lazım diyodu. 4 ay boş kaldı iş aradı ama baktı olacak gibi değil gemiye gitti. yani son 3,5 senedir gemide canım. aslında cevap çok kısa ama ben açıklamalı yazım

progesteron sonucun harika cikmis canim benim seni takipte olucam breshkacim insallah iyi bi merkezde istediginiz sonuca ulasirsiniz kuzucum sen nerede yasiyorsun tatlim istanbulda yasiyorsan bulusmamiza sende katilmak istermisin

gerçekten doktorun iyisini bulmak lazım ya çok zor. Bazıcı ciddi kasap gibi hemen doğramaya çalışıo insanı

tamam canım ederim :) ikiziniz olsunda görün gününüzü inşallah :) bi emzirmeden öbür emzirmeye saniye vaktiniz olmasın inşşş

ohhh ohhh amanda aman maşallah sana güzel haberler geliyo işte yavaş yavaş sabır etmek lazım.
amin canım inşallah kalırım hemencik bende hamile yetişmeye çalışırım sizlere.kapanış bende
Ay inşallah hepimiz hamile kalırız da yeni bi konu açarız yaa hamilelikle ilgili Valla dünden beri havalardayım resmen uzun süredir güzel haber alamıyordum çooook iyi oldu rabbim sonunu da güzel etsin

hosgeldın canım.... tup bebek surecını burada anlatırsın bızlere... hakkında hayırlısı olsun canım..

Hoşbuldummmm canım tabiki canım anlatmazmıyım ben hly dan önce başlayacağım büyük ihitmal Allah bi sıkıntı vermezse inşallah ikimizinde son uğraşı olur. Seninde kırmızılar bitiyor sanırım artık bol bol tura çıkarsın sen geçen haftadan beri hastaydım bizde bişey olmadı bide bu hafta smear ve eşimin testi için de uzak durduk + enfeksiyon riski var dediler ya bize eşimde hala devam ediyormuş o yüzden bu hafta da bişey yapamadık şimdi kaldı bir haftam adam benden kaçıyor yaa

anladım canımm.. o daha zor olsa gerek... esin icinde gecmıs olsun.. napıcaksını kısmet boyleymıs.. hakkınızda hayırlısı... en yakın zamanda kendıne uygun bır ıs bulup yanında olması dileğiyle..

progesteron sonucun harika cikmis canim benim seni takipte olucam breshkacim insallah iyi bi merkezde istediginiz sonuca ulasirsiniz kuzucum sen nerede yasiyorsun tatlim istanbulda yasiyorsan bulusmamiza sende katilmak istermisin

sağol canım inşallah sizinde dualarınızla beraber güzel sonuçlar alırım inşallah aaa evet bende istanbuldayım hly ile konuştuk da o sıra işim vardı topice giremedim bende varım yani buluşmada

canım benim inşallah hamile kalırsınız. yüzünün gülmesine çok sevindim inan. önceliklerimiz sizlersiniz. hly, sen, azra ve tedavi gören diğerleri.
bana çok kısa müsade gelirim birazdan iş malum

hayırlısıyla basla canımm.. ılk denemenızde tutar ınsAllah.. rabbım cok ugrastırmasın... eveet canım bende tura cıkıcam ıns.. gelen gıden olmazsa...

pekı bu arada esın tedavı oluyor mu canım ???

anam pekı dedım canım su kucuk mını pastalardan ıstedı.. aclıktan ne yıyecegımı sasırdım...

amin canım inşallah. meslek işte naparsın son çare gitti herifim.
ağzın kulaklarındaymış salyalarını topla kızzzz
bana hly üçüz dedi aboooooooooo böle oldum resmen
neyse ben kaçar gelirim birazdan

tamam canım ederim :) ikiziniz olsunda görün gününüzü inşallah :) bi emzirmeden öbür emzirmeye saniye vaktiniz olmasın inşşş

napim kız ıkız hastasıyım.. bılemıyorum tabı olsa ne yaparım ama Allah bır kolaylıgını verır dımı...

sağol canım inşallah sizinde dualarınızla beraber güzel sonuçlar alırım inşallah aaa evet bende istanbuldayım hly ile konuştuk da o sıra işim vardı topice giremedim bende varım yani buluşmada

harika cok sevindim seninde gelebilmene tatlim simdi breshka,hly,kardaiz birde ben baska kim vardi istanbulda yasayan ve bulusmamizda bizimle birlikte olmak isteyen:44:

İnşallah canım çok sağol . Eşim şimdilik tedavi olmayacak tüp bebekten sonra varikosel için tekrar doktora gidecek çünkü enfeksiyon da devam ediyor zaten onun yapacağı bişey yok yumurta toplama olacağı gün o da sperm verecek o kadar :97: yalnız doktor ona da bi antibiyotik verdi enfeksiyon için başka bişey yok

bende ne yesem diye gönül gezdiriyorum valla öğlen de yiyemedim bu ilaçlar benim ağzımın tadını bozdu iyi fikir bende aldırayım

hım anladım canım sormamın sebebı.. esın sperm verıcekya hanı bır ıltıhap felan var zor olur dıye... hayırlısı canımmm...

ben her zaman Allah tan hayırlısını ısterım o yuzden sureklı "hayırlı" kelimesini kullanırım.. sakın ıcınızden gecırmeyın haa bu kız sureklı aynı seyı soyluyor dıye...

kızlaaar sohbete doyum olmuyor da benim çıkmam lazım artık iki gündür hiçbir iş yapmıyorum patron öldürecek beni şimdilik gidiyorum ama geri geleceğim öpüyorum hepinizi

tuğçe varmış sanırım birde ... keşke hepimiz aynı yerde olsak sıla - menbeta - regen .... hepimiz görüşürdük
tugce,breshka,hly,kardaiz,azra3434 simdilik bu kadariz oyleyse keske breshkacim tatlicadi kuppe sila menbeta regen.... ne güzel olurdu gercek hayattada gorebilseydik birbirimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…