- Konu Sahibi screamaway
-
- #24.921
kesinlikle haklısın canım bende kisti öğrendiğimde öyle olmuştum benim her ay reglim çok sancılı olurdu muhakkak bi serum yerdim ama o ay serum falan da kesmedi eşimde evde yok ayakta duramıyorum karnım davul gibi şiş 5-6 aylık hamile karnı düşün öyle kaynanam falan geldi bi hastaneye acile gittik doktor ultrasona aldı hemen aaa çok büyük bi kist var hemen ameliyata alalım yoksa rahim biter dedi ben iyice ağlamaya başladım kaynanam bi taraftan ne yapacağını şaşırdı ben olmaz hemen giremem iyice araştırılsın dedim doktor müsvettesi iyi ozaman bi ağrı kesici vereyimde git dedi düşünebiliyorumusun .... birkaç gün sonra başka doktora gittim delimisiniz siz o an neşter değseydi asıl problem olurdu önce ilaç tedavisi dedi hem kisti de ameliyata hazılamak lazım dedi bi güzel anlattı çok şükür bi problem olmadan kurtuldum aynı hastaneye görümcem de gitmiş onda da miyom vardı senin çocuğun olmaz yaşın da geçiyor git evlen ibran önce demiş yaazaten doktor yaklaşımı çok önemli canım ya allahım inşallah bi seferde bebişini nasip etsin. Ben de pko var die evlenmeden önce doktora gidim dedim. Odaya girdim doktora dedim ben pko hastasıyım kontrole geldim ne durumda adam bana niye geldinki senin hastalığının tedavisi yok çocuk istediğinde gel tedavi ederiz dediDüşünebiliyomusun ultrasonla bile bakmadı ağlaya ağlaya çıktım odadan ev kadar ağlamıştım Aslında doktorlar daha rahatlatıcı yaklaşmalı bak hatırladım şimdi doktora çok kızdım:95::95::95:
evet canım aynen oyle.... bir gulustuk gitti..
Allah senın yardımcın olsunn. gercekten cook zor.. ins soyle normal bır ıse gırerde hep yanında olur.... kardaizcimmmm bisey sorucam.. siz evlenmeden oncede esin gemici olarak mı calısıyordu????
hülyacımmmmm 7.yılınız kutlu olsun canım daha nice yıllar mutlu bir beraberlik geçirirsiniz inşallah etrafınızda bıcır bıcır çocuklarınız olur inşallah
Aminnnnn inşallah canım bu arada progesteron sonucumu da aldım o da güzel 20.günde 21,23 çıkmışValla aşılama da denemek isterdim aslında ama bu biraz daha yüksek ihtimalli diye seçtik gülüm inşallah kocacığın geldiğinde hemencecik hamile kalırsın sende
Amin canım . Keşke öyle bişey olsa ama nerdeee hem bu ay hiç çalışamadık hemde eşimin değerleri düşük çıktı bir haftam kaldı regli olamama olunca tüp için bismillah diyip başlayacağız tedaviye inşallah olur dualarınızı eksik etmeyin
nasıl olalım canım yaa bi heyecan varki sorma deli gibi netten tüp bebek merkezi araştırıyorum inşallah bizi kesin sonuca ulaştıran biryerde yaptırırız
ah canım benim çok şükür gerçekten o kadar korkuyordum ki giderken doktordan çıktığımda kendimi kuş gibi hissettim inşallah sonucu da güzel olur rabbim bize de bi evlat nasip eder
kesinlikle haklısın canım bende kisti öğrendiğimde öyle olmuştum benim her ay reglim çok sancılı olurdu muhakkak bi serum yerdim ama o ay serum falan da kesmedi eşimde evde yok ayakta duramıyorum karnım davul gibi şiş 5-6 aylık hamile karnı düşün öyle kaynanam falan geldi bi hastaneye acile gittik doktor ultrasona aldı hemen aaa çok büyük bi kist var hemen ameliyata alalım yoksa rahim biter dedi ben iyice ağlamaya başladım kaynanam bi taraftan ne yapacağını şaşırdı ben olmaz hemen giremem iyice araştırılsın dedim doktor müsvettesi iyi ozaman bi ağrı kesici vereyimde git dedi düşünebiliyorumusun .... Birkaç gün sonra başka doktora gittim delimisiniz siz o an neşter değseydi asıl problem olurdu önce ilaç tedavisi dedi hem kisti de ameliyata hazılamak lazım dedi bi güzel anlattı çok şükür bi problem olmadan kurtuldum aynı hastaneye görümcem de gitmiş onda da miyom vardı senin çocuğun olmaz yaşın da geçiyor git evlen ibran önce demiş yaaKız evlendi 6 ay sonra hamile kaldı (güya) kaza eseri
canım merhaba.. bulantıların devam edıyormus.. en yakın zamanda gecmesı dılegıyle.. bızler ıcın soyledıklerınden dolayıda tesekkur ederımm.. Amin ins Allah en yakın zamaanda hayırlı saglıklı evlatlar nasip eder..... benım ıcın dua ederken ıkız et tamam mı
ama 11 senede cook uzun zaman yaaa.. ben o zaman 34 yasında olacam. kocam 43.. adam dıcek cocugu napim bu vakıtten sonra. zaten emeklıde olmus oluyor.. mavi tura cıkarız dermişimmmm
Ay inşallah hepimiz hamile kalırız da yeni bi konu açarız yaa hamilelikle ilgiliohhh ohhh amanda aman maşallah sana güzel haberler geliyo işte yavaş yavaş sabır etmek lazım.
amin canım inşallah kalırım hemencik bende hamile yetişmeye çalışırım sizlere.kapanış bende
hosgeldın canım.... tup bebek surecını burada anlatırsın bızlere... hakkında hayırlısı olsun canım..
şöle anlatıyım canımın içi,
biz evlenmeden iki sene önce bu mesleği bırakmış ve evlendikten sonra da 10 sene sizlerin ki gibi sabah gidip akşam gelen bi işte çalışıyordu. işten çıkmadan 2 sene evvel bel fıtığı ameliyatı geçirdi. doktor resmen açıp kapatmış adi. iki sene sonra başka bir doktora tekrar ameliyat olmak zorunda kaldı. karada ki yani burdaki işi araba tepesindeydi. bide iş yeri krizden etkilendi ve eleman çıkarmaya başalyınca benim eşime de piyango vurdu. o sırada ikinci ameliyatı olunca da benim oturarak çalışmamam lazım diyodu. 4 ay boş kaldı iş aradı ama baktı olacak gibi değil gemiye gitti. yani son 3,5 senedir gemide canım. aslında cevap çok kısa ama ben açıklamalı yazım
progesteron sonucun harika cikmis canim benimseni takipte olucam breshkacim insallah iyi bi merkezde istediginiz sonuca ulasirsiniz kuzucum sen nerede yasiyorsun tatlim istanbulda yasiyorsan bulusmamiza sende katilmak istermisin
tamam canım ederim :) ikiziniz olsunda görün gününüzü inşallah :) bi emzirmeden öbür emzirmeye saniye vaktiniz olmasın inşşş
Ay inşallah hepimiz hamile kalırız da yeni bi konu açarız yaa hamilelikle ilgiliValla dünden beri havalardayım resmen uzun süredir güzel haber alamıyordum çooook iyi oldu rabbim sonunu da güzel etsin
Hoşbuldummmm canımtabiki canım anlatmazmıyım ben hly dan önce başlayacağım büyük ihitmal Allah bi sıkıntı vermezse inşallah ikimizinde son uğraşı olur. Seninde kırmızılar bitiyor sanırım artık bol bol tura çıkarsın sen geçen haftadan beri hastaydım bizde bişey olmadı bide bu hafta smear ve eşimin testi için de uzak durduk + enfeksiyon riski var dediler ya bize eşimde hala devam ediyormuş o yüzden bu hafta da bişey yapamadık şimdi kaldı bir haftam adam benden kaçıyor yaa
Ay inşallah hepimiz hamile kalırız da yeni bi konu açarız yaa hamilelikle ilgiliValla dünden beri havalardayım resmen uzun süredir güzel haber alamıyordum çooook iyi oldu rabbim sonunu da güzel etsin
Hoşbuldummmm canımtabiki canım anlatmazmıyım ben hly dan önce başlayacağım büyük ihitmal Allah bi sıkıntı vermezse inşallah ikimizinde son uğraşı olur. Seninde kırmızılar bitiyor sanırım artık bol bol tura çıkarsın sen geçen haftadan beri hastaydım bizde bişey olmadı bide bu hafta smear ve eşimin testi için de uzak durduk + enfeksiyon riski var dediler ya bize eşimde hala devam ediyormuş o yüzden bu hafta da bişey yapamadık şimdi kaldı bir haftam adam benden kaçıyor yaa
anladım canımm.. o daha zor olsa gerek... esin icinde gecmıs olsun.. napıcaksını kısmet boyleymıs.. hakkınızda hayırlısı... en yakın zamanda kendıne uygun bır ıs bulup yanında olması dileğiyle..
tamam canım ederim :) ikiziniz olsunda görün gününüzü inşallah :) bi emzirmeden öbür emzirmeye saniye vaktiniz olmasın inşşş
amin canım inşallah. meslek işte naparsın son çare gitti herifim.
ağzın kulaklarındaymış salyalarını topla kızzzz
bana hly üçüz dedi abooooooooooböle oldum resmen
neyse ben kaçar gelirim birazdan
sağol canım inşallah sizinde dualarınızla beraber güzel sonuçlar alırım inşallahaaa evet bende istanbuldayım hly ile konuştuk da o sıra işim vardı topice giremedim bende varım yani buluşmada
hayırlısıyla basla canımm.. ılk denemenızde tutar ınsAllah.. rabbım cok ugrastırmasın... eveet canım bende tura cıkıcam ıns.. gelen gıden olmazsa...
pekı bu arada esın tedavı oluyor mu canım ???
anam pekı dedım canım su kucuk mını pastalardan ıstedı.. aclıktan ne yıyecegımı sasırdım...
harika cok sevindim seninde gelebilmene tatlimsimdi breshka,hly,kardaiz birde ben baska kim vardi istanbulda yasayan ve bulusmamizda bizimle birlikte olmak isteyen:44:
İnşallah canım çok sağol . Eşim şimdilik tedavi olmayacak tüp bebekten sonra varikosel için tekrar doktora gidecek çünkü enfeksiyon da devam ediyor zaten onun yapacağı bişey yok yumurta toplama olacağı gün o da sperm verecek o kadar :97: yalnız doktor ona da bi antibiyotik verdi enfeksiyon için başka bişey yok
bende ne yesem diye gönül gezdiriyorum valla öğlen de yiyemedim bu ilaçlar benim ağzımın tadını bozdu iyi fikir bende aldırayım
tugce,breshka,hly,kardaiz,azra3434 simdilik bu kadariz oyleysetuğçe varmış sanırım birde ... keşke hepimiz aynı yerde olsak sıla - menbeta - regen .... hepimiz görüşürdük
tugce,breshka,hly,kardaiz,azra3434 simdilik bu kadariz oyleysekeske breshkacim tatlicadi kuppe sila menbeta regen.... ne güzel olurdu gercek hayattada gorebilseydik birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?