2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

yazık yok acımak yok yasak her türlü cefayı biz çekiyoruz biraz da onlar çeksinn

canım çok sağol listeden ayrı bir yerde durmak istemiyordum ama artık benim normal yolları bekleme gibi bir umudum olmadığı için listeden tamamen çıkmıştım İnşallah başka yollarla sizlere yetişeceğim dualarınızı eksik etmeyin

Screamaway
gelmiş canım iyi olmana çok sevindim maşallah ama hani testlerden sonra miniğin ultrason resmini koyacaktın :26: neyse pc bozukmuş ama en yakın zamanda görelim yeğenimizi

hülyaaaaaaa yavrum rüyamda seni gördüm bugün ay çok komiktik yaa

günaydınnn fıstık Allah hayır etsin nasıl gördünn.. e eğer bi işin içinde ben varsam komik olmaması garip olurdu zaten

yazık yok acımak yok yasak her türlü cefayı biz çekiyoruz biraz da onlar çeksinn

öle valla yaa babalar ne rahat kolay yoldan baba oluolar screamciim iyiymiş ewt inş rahatlıkla sağlıkla kucaana alır bebişini.... nasıl gördün kız hülyayı bende mrak ettim

günaydınnn fıstık Allah hayır etsin nasıl gördünn.. e eğer bi işin içinde ben varsam komik olmaması garip olurdu zaten

sorma yaa sabah gülerek uyandım

ikimizde hamileymişiz (inşalllllaaaah ) aynen böyle geziyoruz beraber doktora falan diyoruz doktor ikimize de doğum için aynı günü veriyor biz tamam deyip doktordan çıkıp alışverişe gidiyoruz doğum çantası hazırlamaya neysse mağazada senin sancın tutuyor seni görünce bende bağırmaya başlıyorum ikimizi de yere yatırıyolar... sen tüp patlayacaaaaak çekilin diye bi bağırıyosun sonra aynı türk filmi gibi kadının biri geliyo çekilin ben doktorum diyo bende ne doktorusun diye soruyorum kadın veterinermiş az önce bi inek doğurttum bişey olmaz diyo bu kez ben ayağa kalkıyorum yok yok bende ağrı falan yok ben eve gidicem diyorum sanada kalksana hülya kadın bizi ahıra götürecek diyorum sen hala tüp patlayacak diyorsun .... nasıl bir rüyaydı anlamadım koptum resmen

ahahaha koptum kız bu nasıl rüya tüp patlayacak lpgmi bu

Hamile sanırım tickeri değişmiş 2012 mayıs annelerine yazmış o daha buraya yazmasada canı gönülden tebrik ediyorum darısı başımıza diyorum :)

aaaa hamilemiymiş tebrik ederim bende belki yazmıştır ya biz atladıysak ay ne kötü oldum kız söyledi de farketmedik mi acaba :26: öyleyse özür dilerizzzzz ama söylemediyse de daha yeniymiş heyecan yapmıştır mutlaka gelir yaa :44:

ahahaha koptum kız bu nasıl rüya tüp patlayacak lpgmi bu

sorma canım ben çok heyecanlıyım yaa bu tüp bebek meselesini de çok düşünüyorum ondan her gece bununla alakalı bişey görüyordum zaten bide hülyacım da benle aynı ya yani o da Allah izin verirse başlayacak ya tüp bebeğe rüyalarıma onu da dahil etmişim

ayolll süper bi rüya buuuuuuuuuuuuuu tam benlikkkkkkkkkkkkkkkk gerçekte de emin ol aynısısnı derdimm ayy inşallah cacnikom berbaer hamiş olsak beraber doğıursak vallaha süper olurr yaaa :79::79::79:

ay manyadım yinee ben kaçar kızlarr biraz sahilde yürüyüş yapıcmm hatta bundan sonra düzenli olarak her sabah yapıcamm öpüyorum sizi 2 saate gelirimm

evet kızlar arzum hamiş ve bize söylememiş çok üüzldüm bnde mesaj attım ona aşk olsun diye.. bide topikçe tebrik ettim !

şimdi ben kaçar öptüm sizi

ah canımmmm bu mide bulantıları için doktor bi ilaç vermiyor mu???

heh tam sizlik rüya olmuşşşşşş...

evet kızlar arzum hamiş ve bize söylememiş çok üüzldüm bnde mesaj attım ona aşk olsun diye.. bide topikçe tebrik ettim !

gider ayak ajanlıkta yapmış laf bile sölemiş.
git yürüde gel bakim canım

kızlarrrr kızmayın bana yaaaa....

dr gitmeden sölemek istemedim... biliyorsunuz geçen ayda da pozitif çıkıp sonra dr gidiyince çıkmamıştı...

o yüzden 24 eylül ü bekiyodum...

Dr gitmeden sölemek istemedim... Biliyorsunuz geçen ayda da pozitif çıkıp sonra dr gidiyince çıkmamıştı...

O yüzden 24 eylül ü bekiyodum...

tatlım tebrik ederim allah doğumunuda nasip etsin.

Breshka bu arada rüyana bayıldım gül gül daha yeni kendime geldim.

ayyy sonra da malummus.. benliyorum senin o malumlerini tura cikcan di mi??? e hadi iyi eglenceler sana.. simdiden mutlu oldun resmen

ay sorma :)) tur yalan oldu.... bende bırseyler.. kafama birseyler takılmıs sanki... neyse bakalım.. Allah tan kusturmedım adamı..

dr gitmeden sölemek istemedim... biliyorsunuz geçen ayda da pozitif çıkıp sonra dr gidiyince çıkmamıştı...

Canım kızarmıyız biz sana tickerında yazınca bizde öle gördük zaten

İnşalla sağlıkla kucağına alırsın canım benim gittiğin zaman doktora pıt pıt atan kalbini görürsün inşallah canım

eminimm şekerim Allah gülmekten ayırmasın valla çok güldüm keşke öyle bişey olsa ne güzel olurdu valla şimdi 2 ve 4 aylık hamile iki arkadaşım 4 gözle beni bekliyo böyle şeyler yapalım diye ama hayırlısı inşallah bizde anlatıcaz güzel anılarımızı ... hadi git yürü bakalım biz de masa başında oturalım :97:

Valla öyle canım bu ara rüya dengem de bozuldu

tatlım tebrik ederim allah doğumunuda nasip etsin.

Breshka bu arada rüyana bayıldım gül gül daha yeni kendime geldim.
sorma canım ben hala gülüyorum

kızmıyoruz canımmm Allah doğumunu da nasip etsin çok sevindim senin adına tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…