- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.521
beklio zaten ama yazık kız üzülüorum onada :) sora soğur moğur adam ilerde daa kötü olurşu bulantılarım bian önce geçseydi en azından haftada bir bile olsa hiç yoktan iiidir Allahım yaa kadınların işi ne zor
canım çok sağol listeden ayrı bir yerde durmak istemiyordum ama artık benim normal yolları bekleme gibi bir umudum olmadığı için listeden tamamen çıkmıştımcnmm listeden ciktigini yazmissin ama ben eski liste uzerinden devam ettigim icin bilemedim cnmmlisteden tamamen mi cikmak istiyosun yoksa kardaizcim ve nihanca gibi en alta mi alayim seni tatlimm? ben derimki bu ay asilama yaptiracaksan eger cikmaa ama sen kendini nasil iyi hissedersen oyle yapalim tatlim :)
canım çok sağol listeden ayrı bir yerde durmak istemiyordum ama artık benim normal yolları bekleme gibi bir umudum olmadığı için listeden tamamen çıkmıştımİnşallah başka yollarla sizlere yetişeceğim dualarınızı eksik etmeyin
Screamaway gelmişcanım iyi olmana çok sevindim maşallah ama hani testlerden sonra miniğin ultrason resmini koyacaktın :26: neyse pc bozukmuş ama en yakın zamanda görelim yeğenimizi
hülyaaaaaaa yavrum rüyamda seni gördüm bugünay çok komiktik yaa
Günaydıııın kızlar arzum hamile mi? Ay gecikmişmiydi ki
yazık yok acımak yok yasakher türlü cefayı biz çekiyoruz biraz da onlar çeksinn
günaydınnn fıstıkAllah hayır etsin nasıl gördünn.. e eğer bi işin içinde ben varsam komik olmaması garip olurdu zaten
sorma yaa sabah gülerek uyandım
ikimizde hamileymişiz (inşalllllaaaah )aynen böyle geziyoruz beraber doktora falan diyoruz doktor ikimize de doğum için aynı günü veriyor biz tamam deyip doktordan çıkıp alışverişe gidiyoruz doğum çantası hazırlamaya neysse mağazada senin sancın tutuyor seni görünce bende bağırmaya başlıyorum ikimizi de yere yatırıyolar... sen tüp patlayacaaaaak çekilin diye bi bağırıyosun sonra aynı türk filmi gibi kadının biri geliyo çekilin ben doktorum diyo bende ne doktorusun diye soruyorum kadın veterinermiş az önce bi inek doğurttum bişey olmaz diyo bu kez ben ayağa kalkıyorum yok yok bende ağrı falan yok ben eve gidicem diyorum sanada kalksana hülya kadın bizi ahıra götürecek diyorum sen hala tüp patlayacak diyorsun .... nasıl bir rüyaydı anlamadım koptum resmen
Hamile sanırım tickeri değişmiş 2012 mayıs annelerine yazmış o daha buraya yazmasada canı gönülden tebrik ediyorum darısı başımıza diyorum :)
ahahaha koptum kız bu nasıl rüya tüp patlayacaklpgmi bu
ikimizde hamileymişiz (inşalllllaaaah )aynen böyle geziyoruz beraber doktora falan diyoruz doktor ikimize de doğum için aynı günü veriyor biz tamam deyip doktordan çıkıp alışverişe gidiyoruz doğum çantası hazırlamaya neysse mağazada senin sancın tutuyor seni görünce bende bağırmaya başlıyorum ikimizi de yere yatırıyolar... sen tüp patlayacaaaaak çekilin diye bi bağırıyosun sonra aynı türk filmi gibi kadının biri geliyo çekilin ben doktorum diyo bende ne doktorusun diye soruyorum kadın veterinermiş az önce bi inek doğurttum bişey olmaz diyo bu kez ben ayağa kalkıyorum yok yok bende ağrı falan yok ben eve gidicem diyorum sanada kalksana hülya kadın bizi ahıra götürecek diyorum sen hala tüp patlayacak diyorsun .... nasıl bir rüyaydı anlamadım koptum resmen
beklio zaten ama yazık kız üzülüorum onada :) sora soğur moğur adam ilerde daa kötü olurşu bulantılarım bian önce geçseydi en azından haftada bir bile olsa hiç yoktan iiidir Allahım yaa kadınların işi ne zor
evet kızlar arzum hamiş ve bize söylememiş çok üüzldüm bnde mesaj attım ona aşk olsun diye.. bide topikçe tebrik ettim !
şimdi ben kaçar öptüm sizi
evet kızlar arzum hamiş ve bize söylememiş çok üüzldüm bnde mesaj attım ona aşk olsun diye.. bide topikçe tebrik ettim !
şimdi ben kaçar öptüm sizi
kızlarrrr kızmayın bana yaaaa....
Dr gitmeden sölemek istemedim... Biliyorsunuz geçen ayda da pozitif çıkıp sonra dr gidiyince çıkmamıştı...
O yüzden 24 eylül ü bekiyodum...
ayyy sonra da malummus.. benliyorum senin o malumlerinitura cikcan di mi??? e hadi iyi eglenceler sana.. simdiden mutlu oldun resmen
kızlarrrr kızmayın bana yaaaa....
dr gitmeden sölemek istemedim... biliyorsunuz geçen ayda da pozitif çıkıp sonra dr gidiyince çıkmamıştı...
o yüzden 24 eylül ü bekiyodum...
eminimm şekerimayolll süper bi rüya buuuuuuuuuuuuuu tam benlikkkkkkkkkkkkkkkkgerçekte de emin ol aynısısnı derdimm ayy inşallah cacnikom berbaer hamiş olsak beraber doğıursak vallaha süper olurr yaaa :79::79::79:
ay manyadım yinee ben kaçar kızlarr biraz sahilde yürüyüş yapıcmm hatta bundan sonra düzenli olarak her sabah yapıcamm öpüyorum sizi 2 saate gelirimm
Valla öyle canım bu ara rüya dengem de bozulduah canımmmm bu mide bulantıları için doktor bi ilaç vermiyor mu???
heh tam sizlik rüya olmuşşşşşş...
gider ayak ajanlıkta yapmış laf bile sölemiş.
git yürüde gel bakim canım
sorma canım ben hala gülüyorumtatlım tebrik ederim allah doğumunuda nasip etsin.
Breshka bu arada rüyana bayıldım gül gül daha yeni kendime geldim.
kızmıyoruz canımmm Allah doğumunu da nasip etsin çok sevindim senin adına tebrik ederimkızlarrrr kızmayın bana yaaaa....
dr gitmeden sölemek istemedim... biliyorsunuz geçen ayda da pozitif çıkıp sonra dr gidiyince çıkmamıştı...
o yüzden 24 eylül ü bekiyodum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?