2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

sorma cicim ya bnde sinir oluyorum beğenecem BEĞEN yok YASAK güle gülee kocişinle ii eğlencelerr akşamada iyi turlarrrrrrrr

hade ben de kaçtım kızlarr öptüm siziiiii

saoll canımmmmmm benım sizede yavrummm.... acılıs yapmıssın... hadi bakalım

yok sılacım ya o kadar kotu bişey demedi ki.. ama sana hak veriyorumm.. bız gurbetcıyız. eslerimizin akrabasından baska cevremızde kımse yok.. ahh ahhh...

Allah seni... 1 sene olmadı mı ustune basalı benimkilerde biri shaggy diğeride tuylu ama parlak ve ince bobin ipler gibi o ne oluyor bilmiyorum.. :44: :44: yani velhasıl kelam halılarımı ben yıkıyorum ve mutluyum canimmmmmm :))

Son düzenleme:

ben de pek severim hali yikamayi ama elden gelen bir sey yok.. söyle köpükler icinde ooohhh.. eksiden kapinin önünde yikardik, yokus assagi.. ne güzeldi o günler yaa...

asagıdakıler ne yapıyorsunuz ??????

ben fatmagülü izliyorum simdi.. netten izledigim icin geriden takip ediyorum.. bekle geliyorum simdi sohbetin dibine vuralim

eskiden kapının onunde yıkardık yokus asagı ay ne alem kkızsın sen yaaaa.. bekarlıgımda yıkadıgımı bilmem.. annem hep yıkamaya verirdi.. evlendikten sonra işte burasıda ufak memleket olunca mecburen :))))))

bende izlemeye calısıyorum ama dikkatimi toplayamıyorummm.. ah canım :))) ben koca istiyor pc yi .. işi varmıs.. sonrada malum o yuzden ben kacıyorum canım uafktan ufaktann..

kendine iyi bak olur mu canım benım hoscakal..

Son düzenleme:

ayyy sonra da malummus.. benliyorum senin o malumlerini tura cikcan di mi??? e hadi iyi eglenceler sana.. simdiden mutlu oldun resmen

evet canim maalesef öyle kötü bi haberimiz var.. peki sen nasilsin?? gelmiyorsun ne zamandir?? bebek nasil?? anlatsana hadi

ya bu saatte gelen olurdu, bugün ben yalnizim ya o da yok... kimseler gelmiyor...

regencimmmm, iyiyim canim ben... Kuppeye cok uzuldum... Ama sonraki postlari ile daha iyi oldum... Cok gucluymus.. Cabuk toparlayacak insallah... sen nasilsin canim?

sakin burasi yine... ben geldigimde hep boyle yaa... Cok sanssizim ben... kimseyle karsilasmiyorummm...

gecen gun baya kaynatmissiniz, onu okuyordum....

ah ahh sıla ve screamde burda olsaydı keske..

screamaway nasıl acaba hıc gorunmuyor..

menbetacimmm, canimmmm benimmm, beni hatirlamissin... ben iyiyim... evdeki bilgisayarim bozuldu... simdi eski dandik bir bilgisayar daha vardi, onunla baglandim... sen nasilsin?

bu arada hamişlerimiz screamawayciim, renewalciiim, tuğçecim menbetacıım hamilelik nasıl gidiyor?

wifeofdemoncummmm, tatlim seni uzun zamandir gormuyordukk, daha sIk ugra artik yaz da bitti, tatillerin bitmistir... ben iyiyim Allaha sukur.. sen nasilsin?

bu arada menbetaaaaaaaaaaa, hamileler arasinda ismin gecmis... bu birseye isaret olmaliiiii... insallahhhh...

Kizlarrrrrrrrrrrr, ne cok yazmissinizzz... Cokkk yoruldum okurken.... Sonlara dogru atlaya atlaya okudum...

Ama ben kac saattir burdayim, bir regen bir ara geldi, cikti.... baska kimse yok.... Ben en iyisi pek ugramayayim... Buralar sakinlesiyor geldigimde....

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC
migi | 29 | 2 Agustos| TEBRIKLER!
MIREMIST| 26 | 15 Agustos| Eylule Insallah
srdrhly| 21 | 18 Agustos| Bekliyoruz
Masumiyet| 33 | 22 Agustos| Eylule Insallah
leplepi | 21 | 28 Agustos| TEBRIKLER!
bikere_sevdim | ?? | 1 Eylul| Bekliyoruz
sila38 | 23 | 6 Eylul| Ekime Insallah
derya78_40| 29 | 8 Eylul| Ekime Insallah
azra3434| 30 | 8 Eylul| Ekime Insallah
_arzum_ | 26 | 12 Eylul| Bekliyoruz
wifeofdemon | 29 | 29 Eylul| Bekliyoruz
menbeta | 23 | 3 Ekim
hly7| 23 | 9 Ekim
nihanca | 25 | --
kardaiz81 | 30 | --
|||

MIREMIST, srdrhly, Masumiyet.. kizlar Agustosta kalmissinizz... yeni batlarinizi soyleyin, sizi guncelleyelim...

bu arada _arzum_ hamilemisin canim sen??? tickerinda 5 haftalik hamile yaziyor... ama haberini goremedim... ben mi kacirdim...:26::26::26::26:

Son düzenleme:
silacimmmmm, kulaklarin cinlasinnn... bak bende scream - scream - scream yaptim....

Simdi kacayimmmm.... geceyi kapatayimmmm... sabah erken kalkanlarrr... gunaydin simdiden...

Kizlar selam....

Kuppenin haberini simdi okudum... Cok kotu oldum ben ya.... Allah sabir versin Kuppecime....

silacimmmmm, kulaklarin cinlasinnn... bak bende scream - scream - scream yaptim....

Simdi kacayimmmm.... geceyi kapatayimmmm... sabah erken kalkanlarrr... gunaydin simdiden...

screamawayy canımm senide merak ettik özledik şükür iyimişsin.. kuppeciğimin kötü haberini almamız hepimizi üzdü ama onun maşallahı var çok güçlü

hiç kendinden bahsetmemişsin ama iiyiyim demişsin sadece.. doktora gidecektin test yapacaktın noldu onlar? iiyim dediğine göre iyi çıkmış sonuçlar ama detay vereydin iyiydi

ayrıca tam tersi sen geldiğinde topiğe bereket yağıyor her seferinde ama dün gece saat 12 -1 gibi ters bi zaman çünkü malumm çoğu arkadaşımızın turları var bu sıralar ben de dahil

gün içinde gelebilirsen kaynaşırız canımm kendine iyi bak öpüyorum seni.. ilk günaydınında benden..

sreamcımmmm gelmiş hoşgelmiş güle güle. iyiyim demiş ama keşke test sonuçları vardı biraz daha ayrıntılı yazsaydı.

hımmmmm turlar başladı demek vay beeee

hlyaaaaa canikommmmmm günaydınnnnnnnn

Son düzenleme:
günaydın kızlaaaaaaaaaaar
ay bizde tur mur hak getire garibim 2 aydır yalnız valla benden hayr yok şu bulantılarım geçsin bakalım belki o zaman anca olur

günaydın kankitommm yani tur mu kim dedi tur diye tur yok yasak

günaydın kızlaaaaaaaaaaar
ay bizde tur mur hak getire garibim 2 aydır yalnız valla benden hayr yok şu bulantılarım geçsin bakalım belki o zaman anca olur

günaydın fıstık valla sizin durum farklı beklesin cocan bişi olmaz dimi ?

beklio zaten ama yazık kız üzülüorum onada :) sora soğur moğur adam ilerde daa kötü olur şu bulantılarım bian önce geçseydi en azından haftada bir bile olsa hiç yoktan iiidir Allahım yaa kadınların işi ne zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…