- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.501
sorma cicim ya bnde sinir oluyorum beğenecem BEĞEN yok YASAKgüle gülee kocişinle ii eğlencelerr akşamada iyi turlarrrrrrrr
hade ben de kaçtım kızlarr öptüm siziiiii
haklisin canim... bugunlerde gececek insallah... yok guzelim yaa sen merak etme... bu gidisle bende geliyorum pesinizden.. 3ay gecipgidiyo bak regenin ilk ayi bitti.2ayi kaldi... beklemede olan kizlarimizda var baya.... anlican hep beraberiz yine dogumlarimizida gorcez,haberdar olcaz insallah....
Allahim yaaa ne alem bir kiz!!!! dileklere bak... akil fikir turda... sanada az kaldi gidecek kirmizilar... sen regl limiydin yaaa??
ayrica amma fesat dusunmussun heee!!!! kiz(menbata) sana neguzel arkadaslarina gidebiliyosun anlaminda dediydiiiiiiii..... nerdeyse dovecektin yavrucagizi........... tabiiii bizim halimizi bizdenbaska kim anlarki kimse yok kukumal kusu gibi oturuyoz sabahtan aasama kadarrrr.............!!! haksiz miyim gurbetcilerrrrr....
yok kuzum benim kendim yikama gibi bi sansim yok maalesef.. mecbur vercen yikamaya.. simdilik dursun daha bi sene olmadi üstüne basali.. benimki de o tüylülerden, ipekmis adam öyle dedi, ates düsmedigi sürece hic bir sey olmazmis ama ben cok memnun degilim halimdan ne bileyim, pek secenegim olmadigi icin bunu adim iste.. yeni eve yenisini alirim insallah..
yaa iste kocis öyle yapti aynen.. simdi gezmede sürtük.. keske burda olsaydi laflardik ama gezmeye gitmisin napalim..
Allah seni... 1 sene olmadı mı ustune basalıbenimkilerde biri shaggy diğeride tuylu ama parlak ve ince bobin ipler gibi o ne oluyor bilmiyorum.. :44: :44: yani velhasıl kelam halılarımı ben yıkıyorum ve mutluyum canimmmmmm :))
asagıdakıler ne yapıyorsunuz ??????
ben de pek severim hali yikamayi ama elden gelen bir sey yok.. söyle köpükler icinde ooohhh.. eksiden kapinin önünde yikardik, yokus assagi.. ne güzeldi o günler yaa...
ben fatmagülü izliyorum simdi.. netten izledigim icin geriden takip ediyorum.. bekle geliyorum simdi sohbetin dibine vuralim
eskiden kapının onunde yıkardık yokus asagıay ne alem kkızsın sen yaaaa.. bekarlıgımda yıkadıgımı bilmem.. annem hep yıkamaya verirdi.. evlendikten sonra işte burasıda ufak memleket olunca mecburen :))))))
bende izlemeye calısıyorum ama dikkatimi toplayamıyorummm.. ah canım :))) ben koca istiyor pc yi .. işi varmıs.. sonrada malumo yuzden ben kacıyorum canım uafktan ufaktann..
kendine iyi bak olur mu canım benımhoscakal..
Kizlar selam....
Kuppenin haberini simdi okudum... Cok kotu oldum ben ya....Allah sabir versin Kuppecime....
evet canim maalesef öyle kötü bi haberimiz var.. peki sen nasilsin?? gelmiyorsun ne zamandir?? bebek nasil?? anlatsana hadi
ya bu saatte gelen olurdu, bugün ben yalnizim ya o da yok... kimseler gelmiyor...
ah ahh sıla ve screamde burda olsaydı keske..
screamaway nasıl acaba hıc gorunmuyor..
bu arada hamişlerimiz screamawayciim, renewalciiim, tuğçecim menbetacıım hamilelik nasıl gidiyor?
nerelerde acaba bu aralar yoğun sanırım yoksa mutlaka gelirdi
Kizlar selam....
Kuppenin haberini simdi okudum... Cok kotu oldum ben ya....Allah sabir versin Kuppecime....
silacimmmmm, kulaklarin cinlasinnn... bak bende scream - scream - scream yaptim....
Simdi kacayimmmm.... geceyi kapatayimmmm...sabah erken kalkanlarrr... gunaydin simdiden...
Kizlarrrrrrrrrrrr, ne cok yazmissinizzz...Cokkk yoruldum okurken... . Sonlara dogru atlaya atlaya okudum...
Ama ben kac saattir burdayim, bir regen bir ara geldi, cikti.... baska kimse yok.... Ben en iyisi pek ugramayayim...Buralar sakinlesiyor geldigimde....
| | |
ISIM|YAS|BAT|SONUC
migi | 29 | 2 Agustos| TEBRIKLER!
MIREMIST| 26 | 15 Agustos| Eylule Insallah
srdrhly| 21 | 18 Agustos| Bekliyoruz
Masumiyet| 33 | 22 Agustos| Eylule Insallah
leplepi | 21 | 28 Agustos| TEBRIKLER!
bikere_sevdim | ?? | 1 Eylul| Bekliyoruz
sila38 | 23 | 6 Eylul| Ekime Insallah
derya78_40| 29 | 8 Eylul| Ekime Insallah
azra3434| 30 | 8 Eylul| Ekime Insallah
_arzum_ | 26 | 12 Eylul| Bekliyoruz
wifeofdemon | 29 | 29 Eylul| Bekliyoruz
menbeta | 23 | 3 Ekim
hly7| 23 | 9 Ekim
nihanca | 25 | --
kardaiz81 | 30 | --
| | |
MIREMIST, srdrhly, Masumiyet.. kizlar Agustosta kalmissinizz... yeni batlarinizi soyleyin, sizi guncelleyelim...
bu arada _arzum_ hamilemisin canim sen??? tickerinda 5 haftalik hamile yaziyor... ama haberini goremedim... ben mi kacirdim...:26::26::26::26:
sreamcımmmm gelmiş hoşgelmiş güle güle. iyiyim demiş ama keşke test sonuçları vardı biraz daha ayrıntılı yazsaydı.
hımmmmm turlar başladı demek vay beeee
hlyaaaaa canikommmmmm günaydınnnnnnnn
günaydın kızlaaaaaaaaaaar
ay bizde tur mur hak getire garibim 2 aydır yalnız valla benden hayr yokşu bulantılarım geçsin bakalım belki o zaman anca olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?