2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

kuzucumm insan gezincede yorulur off ne eğlenmek hmdeeeeeeee valla bugün bütün gün ps oynadı kocamın tek zevki olduğu için kıyamıyorum

benim temizlik işim var canım... hmde bayaaaa.. taşıncaz diye ne zamandır doru dürüst iş yapmadım o yüzden yarın bi güüzel girişecem eve

kocamlan benimm en en ennnnnnnnnnnn favori filmimizdir esaretin bedeli... biz belki 25 kez izlemişizdir

Yok yeni başladık bu ikinciydi çabuk pes etmiş gibiyim dimi

hay Allah ım.. yani daha coook erken dur bakalımm.. ama sen beklemek istemiyordun sanırım.. ins ekim son olur canım benım.. 1-2 ay içinde kalacagına inanıyorum.. 2011 cıkmadan hamıssın Allah ın izniyle...

ps derken playstation mu demek istedin sempatigim anlayamdım.. yoksa baska bisey mi cıkaramadım..

evet temızlık konusunda anlayabılıyorum senı.. yarın için bol bol plan yap kafanda camlar kapılar banyo mutfak dolapları beyaz esyaları cek temızle yerlestır felan aman aman Allah kuvvet ve kolaylık versın sana.. yakın olsak gelırdım sana yardıma.. ben coook sevooom temızlıgı..

benımde kocamın aynen.. ben hıc seyretmemıstım dusun.. evlendik 3-4 haftalık mı ne, netten actı sana bir film syrettırcem diyee.. muhtesem yaaa.. halende izleriz denk gelince felan..

evet kuzucum playstation :) valla temizlik yapacam ama yinede o kadar derin giremem kuzucum hatta çoz üstten bile yapabilirim çünkü sol kolum omzum bileğim dirseğim feci tuttu eklem romatizması varya bnde şu anda kolluğum takılı kıpırdatamıyorum eğer yarına geçmezse sadece üstten toplaım anca derine inemem inşllah tutmaz bakalım nasıl uyuyacam ben

aaa gecmıs olsun canım benım.. o da zor yaa.. aman o zaman ısler bırazdaha bekleyıversın gayrı.. soyle ustten ustten alırsın temız gozuksun parlasın her taraf. derinlemesine daha sonra girersin.. bende temızlıgı sevdıgım halde agrım felan varsa hıc kalkısmam oyle ıslere.. dınlen canım benım.. gecen belım agrıyor dedıgım gun camlara sınır oldum sıldım canım.. 24 saat temız kalmadı bılıyor musun.. yagmur yagdı.. ben de bu sans olduktan sonra camın onunde kamp kurmam lazım..

bu arada benım kocamda pes hastasıdır.. ramazanda butun gununu pes oynayarak gecırdı.. koyu fb lidir.. alıyo kendı takımına en ıyı adamları, diğer takımada veriyo dandıklerı.. pc ye karsı oynuyor.. gelsın goller.. ne sevınıyor cocuk gıbı gorsen.. hatta banada ogretıyordu bır gun. diğer kol bosta kalmasın diye.. baktım ki ogrenene kadar dayak yıcek kıvama gelıyorumm bıraktım heeeec bana gore deeeell..

sımdıde uyukluyor kuzummm..

saoll sempatiğimmmmmm valla bende kendimi yormam hiç az biraz yaparım ağrım devam ederse etmezse yaparım derinceeeee :) bnde severim temizliğii bnde ne zaman cam silsem yağmur yağay yazın bile

benimkide bjk lı ben FB li :))) çoğu zaman kendi oynarr eğer havamdaysam bnde oynarım ama daha çok street fighter oynamayı sevioruzz çünkü hem oyunda hem gerçekte dövüşüyoruzzz

ayy kuzucummm ben kaçarrr sabah günaydını verir işe başlarımm :) ii gecelerrrrrrrr

cam konusunda sansımız yokmus ıkımızınde.. ben takııım tutmuyom şimdi bisey derdim ama topicin ahlakını bozmayayım o zaman sana iyi geceler canım.. ve de kolay gelsin...

cam konusunda sansımız yokmus ıkımızınde.. ben takııım tutmuyom şimdi bisey derdim ama topicin ahlakını bozmayayım o zaman sana iyi geceler canım.. ve de kolay gelsin...

ne derdinn bakiimm çabuk özelden yazz çatlarımmmmmmmmmm

ben koyu FB liyimdirrr haa

hadee kaçtımm msj ı okuyuncaa

ne derdinn bakiimm çabuk özelden yazz çatlarımmmmmmmmmm

ben koyu FB liyimdirrr haa

hadee kaçtımm msj ı okuyuncaa

ay canım sen cıkıyorum dıye yazınca bende sana ıyı geceler yazıp makineye camasır atmaya gıttım.. sımdı geldım.. yok kuzum onemlı bısee degıldı.. merak etme

hosgeldın canım ne haber ???? nasılsın??? nasıl gıdıyo hamılelık?? kızın nasıl hareketli mi? bayagıdır gelmedın...

sen gelirdin canım yaa.. hıc olmasa ugrardınn.. nerdesın sen ?? gun boyu gelmedin... zaten bosladın burayı..

oy kuzum ya sorma net felan yok... hani demistim ya, salonu yenilicem diye, onu yaptik hafta sonu iste.. daha tam bitmedi simdi neti taktim bi bakayim dedim ne var ne yok.. Allahtan pek yazismamissiniz yarin da giremem muhtelen ama salonum cok güzel oldu böyle bi havasi var simdi önceden cok beyazdi bir de esyalarin yeri uygun olmamisti.. neyse bi bitsin görürsün fotolari koyarim ben.. neyse hadi ben kactim daha cok is var sabah erken kalkicam, ufak tefek is yapip calismaya gitcem.. hic bir sey degil de temizlik beni deli ediyor.. ayakkabilarla gridiler yine.. neyse sinir olmucam

hülyacan aslinda iyi olmus böyle yaa.. tamam ev önemli ama simdi herkesler tasinma telasesindeydi , okullardan acilmadan bitsin diye.. hem ucuzlar hem de kafaniz sakin olur begendigin ev sana kalir.. tüpü bekletmedigin iyi olmus.. bak bizim kizin rüyasi cikti tüpü patlatcan insallah, yani olumlu anlamda patlatcan

umay fistik kizini Allah sana bagislasin.. hayirli bi evlat olsun sana ve babasina.. kimse mirin kirin etmesin öyle, cinsiyet ayrimi yapmasin bak ne kadar cooooook bekleyen var.. sen takma bosver.. prensesinle tadini cikarmaya bak

regentoşummm kuzumm ne güzell evinin işlerinle uğraşıyorsunn böyle daha çok içine siinecek ne güzel senin adına çok sevindimmm.. biraz yorucu geçer ama olsunn miss gibi olcak sonra :))

ev işi de birazcık ertelendi kuzumm hayırlısı böleymişş nasip.. tüp daha önemlii hemm
bu cuma veya haftaya p.tesi ön görüşmeye gidiyoruzzzzzz :18::18::18::18:

kızlar ben bugün baya iş yapıcam artık ara ara mola verince uğrarımm hepinizi öptümm hoşçakalım sevgiyle kalın benle kalınn

Günaydın hülyacım büyük güne çok az kalmış canım inş. güzel haberlerle burada olacaksın canım

Günjaydın kızlar

ya hafta sonu eltimi gördüm 12+5 oldu bugün karnı bayagı çıkmış :d birazda ödem yapmış vücudu şişmiş progestandan demiş doktor. Ayy bide cinsiyeti belli olsa bugün kontrolü var çıkarmıki acep...

günaydin millet

hülyacim hadi kuzum kola gelsin sana.. ben de simdi dusa gircem, sonra herifi kaldircam sora boya almaya gitcem, o arada perde bakcam, eger becerebilirsem perdelerimi kendim dikcem insallah... sonra da is tabi..

ay kizlar benim kirmizilarin bir-iki güne kadar gelmesi lazim hayirlisiyla ilk ayim bitiyor insallah cok sükür... eger adetim düzenli olrsa, ki bebek calismasi yok ya kesin düzenli olur , kasimin 20-22sinde üc ay doluyor yani araliktaki döngümde calismalara baslayabilirim...

breshkacimmmm[/B], cokk guzel ornek vermissin canim yaa.. rahatlattin beni... sadece 6 kilo aldi demek.. ne guzel... insallah bende max 8 kilo alirim...
Rahat ol tabi hayatım inşallah sende çok almazsın ben senin resmini görmedim ama kızların anlattığı kadarıyla minyon bi tipin varmış çok fazla almazsın sanırım inşallah aldıklarında bebişe gider ikinizde sağlıklı olun da doğumdan sonra verirsin hayırlısıyla

valla bnde içtim dün canım çok istedi dayanamadım
ay canım sen içiyormuydun ki :26: içmeyelim yaa bırakalım şu mereti

oooh sefan olsun canım ne zamandır sıkılıyordun iyi olmuş senin için Herşeyde vardır bi hayır inşallah ilk denemenizde tutar sonra da rahat rahat evinizi bulursunuz dün bizde baya gezdik ama c.tesi çok kötü bir gündü halauykusuzluktan ölüyorummm ...

Geliyorum gidiyorum forumdan foruma okuyorum bazen yazıyorum bu ay pek umutluydum kendimden ama dün adet oldum canım sıkıldı yine ekime kaldı umutlarımız sağlık olsun tabi napalım
sen nasılsın canım?
canım üzükme batımız senle aynıydı bende bugün bekliyorum ve gelecek baya ağrım var ... ama sen daha denemelerin başındaydın inşallah çok fazla beklemezsiniz tam gaz devam arada bi mola vermiş oldunuz çalışmalara

regencimmm oh ne güzel evini tertemiz yaptın bende geçen yaz yaptım badanamı evimin şeklini değiştirdim biraz yenilik olunca insanın daha bi hoşuna gidiyor evi ... bu sene de değişik duvar stickerlarından almak istiyurum ama bebişimi bekliyorum o gelsin de onun odasıyla beraber yaparım inşallahhhhh
bu arada benim rüyalarım hep çıkar inşallah hülyacım için de sonu rüyamla aynı olur tüpü patlatır hayırlısıyla

tuğçeeee canımm maşallah Allah güle güle kullanmayı nasip etsin çok beğendim arabanızı ... Sen şimdiden yap alışverişini sonra bize akıl verirsin şunu şurdan bunu burdan alın diye

umay da gelmiş... Canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin kızını maşallah nasıl geçiyor günler

ay kızlar ya c.tesi günü bende evdeydim eşim gelene kadar temizlik falan yaptım evde yoruldum ... bide kaynanamlarda misafir vardı eşimin kuzeni akşama da oraya gidip kızı bize getirecektik eşimle telefonda konuştum akşama ne yemek yapayım diye o da yemek yapma annemlerde yeriz sonra bize geçeriz dedi peki dedim eşimi bekledim gelince gittik annesine bende orda yemek yiycez diye öğlende bişey yemedim ... Neyse orda biraz oturduk baktım bunlarda yemekle alakalı herhangi bir icraat yok eşime dedim hani burda yemek yenilecekti bişey yok annen de temizlik yapmış yukarda uzanıyor ... hepberaber annesinin yanına gittik yorulmuş kadın yemek yapamamış (keşke haberim olsaydı ) dışardan söyledi eşimde söylemez olaydı .... ordan çıktık bize geçtik kızlarla falan oturduk biz eşim gitti yattı gece 2 gibi bende yanına gittim nasıllll terlemiş su gibi olmuş yatak çarşafı falan değiştirdim baktım nefes almakta zorlanıyor uyandırdım hemen su falan içirdim yok adam nefes alamıyor dolandı biraz cama falan çıktı hala aynı kalbi sıkışıyor nefes alamıyor bide sol kolu uyuşmaya başladı korktum bende kalp krizi diye hemen acile gittik ekosu çekildi falan tansiyonu 16/10 olmuş kriz olabilir ama şuan grafiğinde bişey görünmüyor 6 saat sonra kan vermeniz lazım dedi tansiyonu için bi dil altı verdiler ... Bizde eve geçtik sabah 6,5 da uyandırdım o saate kadar sürekli başında oturdum nefes alıyormu diye kontrol ettim gittik kan verdik kriz değilmiş çok şükür... Eşimin trigliseridi çok yüksekti dün dışardan yediği yemek onu daha da yükseltmiş sanırım tansiyonu da çıkarınca böyle bişey oldu ... çok korktum ama pazar sabahı da gezmeye gidecektik morali bozulmasın diye ses de çıkarmadım oraya da gittik akşam 11 gibi eve döndük uykusuzluktan yorgunluktan ölüyorummmm . bide heyecandan acayip bişey oldum karnım falan ağrıyo yarına regli olmam lazım olunca 2.günü tüp için startı vericez Allah izin verirse

İşte böyle kızlar biraz uzun oldu ama h.sonum böyle geçti benimde :97:

Canım benim çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inş. benim babam kalp hastası aynı zamanda trigliseridi çok yüksektir oda yasak olan birşeyi kaçırsın aynı bu şekilde rahatsızlaıyo canım allah yaşatmasın bir daha...
CAnım inş. herşey yolunda gider ve istediğiniz sonuçları alırsınız Allah yar ve yardımcınız olsun gönlünüzdekileri nasip eylesin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…