2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Canım senin mesajını görünce hemen aradım sordum sabahda aramıştım zaten sanmıyorum dedi kıl oldum adama dünyanın parasını ödüyoruz ağızlarından lafı cımbızla alıyoruz başka bi doktora gitcem çarşamba günü olmazsa sinirim tepemde onların ne umrundaki yaşadıklarımız bizde etki bırakıyor ancak

bişe sorcam ya biraz özel ama yani benim yaptığım bişedir otururken elim direk göğsüme gider. Göğüslerinle çok oynarmısın ?

BİDE CNM BENİM PROLAKTİN 81Dİ AMA SÜT GELMİYODU FARKLI

Son düzenleme:
bişe sorcam ya biraz özel ama yani benim yaptığım bişedir otururken elim direk göğsüme gider. Göğüslerinle çok oynarmısın ?

BİDE CNM BENİM PROLAKTİN 81Dİ AMA SÜT GELMİYODU FARKLI

BEn nisan ayında başka bi doktora gitmiştim smear testi için oda bana gebelik öncesi yapılan testlerden vermişti ama ben yaptırmadım keşke yaptırsaydım o kağıdıda kaybettim çarşamba günü tekrar o kadına gitmeyi düşünüyorum bakalım...

ben geldimmmmm. hosgeldımmmmm temızlık yaptım. kahvemide içtim.. bir bakayım dedim ne alemdesiniz.. hemen gecmisi okuyayım geliyorummm.. birinin tekirdağ macerası diğerininde misafir agırlması nasıl olmus bi bakammmmm..

kesin olarak odur demiyorum canım ama hormon testlerin yapılsa çok daha sağlıklı olur bencede diğer doktora bir git

oyyy datlum benin.. sonunda basarabildin.. iyi canım evının isi bitsinde girersin.. biz burdayız.. evin guzel oloooomus.. içinede sinmiş.. ohh ne güzell.. merakla bekliyorum fotoları..

gittim kendimi sakatladım geldim hayatım. Merdiven altından bişe istediler alp gelim dedim alırken belimi vurdum şişti sıyrılmış ağrı yapıo biraz sürtse geçerdide küt diye vurdum direk.

agrın gectı herhalde eve giriştiğine gore.. bak dikkat et kendine.. cok yorulma.. yavas yavas yap..

az kaldı regencikk.. hayırlısıyla bide calısmalara basla.. 2012 ocakta hamıle oldugunu ogren

perdelerini sen, kendin mi dikicen?? makinen felan var mı??? kızz bende anlarım o işten.. yani anneciğim yapardı ve bilirim.. ayy ne heyecan yaptım simdi..

Hoşgeldin tatlım misafir ağırlamam iyi geçti yemeklerim çok beğenildi :) gece çok geç gittiler pazar günüde süpriz misafirlerim geldi ama yemeğim vardı fazlasıyla çok şükür sıkıntı olmadı arada girdim okudum ama bişi yazamadım canım sen naptın nasıl geçti

ahhh canımm coook gecmıs olsun.. sen anlatırken bende cok korktum. senı dusunemıyorum bile. aman oyle bir rahatsızlıgı varsa dikkat edın guzelım. Allah tan kotu bısey cıkmamıs testte.. tekrar gecmıs olsun..

benım esımde arada boyle oluyor.. yani cok sigara içiyor, bıraktıramadım bır turlu.. gecelerı yada gunduz sol tarafımda bır sıkısma var, nefes alamıyorum diyor ama her zaman olan bısey deıl.. cook nadır.. kilosuda var tabi.. korkuyorum..

gittim kendimi sakatladım geldim hayatım. Merdiven altından bişe istediler alp gelim dedim alırken belimi vurdum şişti sıyrılmış ağrı yapıo biraz sürtse geçerdide küt diye vurdum direk.

hiiiii ay canım yaa gecmis olsun... ne kotu acımıstır. bir doktora gitseydın. Allah korusun ufakta olsa bir zedelenme felan olmasın..

oooo masallah.. hamarat kızımız.. vaktinin iyi gecmesine sevındım.. benim nasıl gecti sorusuna cevabım aynı.. hep aynı.. şimdilik gelen giden yok du bi 10 gundur yalnızımm. bu haftam onemliymiş.. o yuzden ne olurrrrr kimse gelmesin diyorum.. oyle işte..

bişe yok gibi şuan sadece ağrı yapıo o da normal zedelenmiştir allaha şükür kırık çıkık çatlak yok

kıyamam yaa.. Aslında dınlensen ne ıyı olur ama ıstesın dımı.. Agrı kesıcı felan aldın mı??

işteyim cnm maalesef bende isterdim dinlenmeyi şimdi bi stant vardı onu temizledim geldim. Valla napalım çalışınca yapıosun. Aslında dinlenmeye çok ihtiyacım var dün 4 saatte istanbula geldim akşam geç saatte çoluk çocuk okula gidicek insanlar hala yolda hiç mi okul alışverişi yapmıolar anlamıorum ki.

Ay canım benim şımartma beni tşk ederim inşallah gelen giden olmazda canım güzelce değerlendirisiniz yeğenizde gelir tez zamanda inşallah :) ben hala hasta olmadım doktorla konuştum ilgilenmedi başka bi doktoru aradım bana gebelik öncesi yapılması gerekn testleri fask çekecek bende yarın gidip yaptıracam ayyy yoruldum gerçekten ya çok canım sıkılıyor ağlamak istiyorum

hosgeldın canım ne haber ???? nasılsın??? nasıl gıdıyo hamılelık?? kızın nasıl hareketli mi? bayagıdır gelmedın...

slm canım iyiyim sen nasılsın hamilelik iyi gidiyor simdilik insallah artık daha rahat gecer masallah cok hareketli kızım sürekli oynuyor cok heyecan verici acaba ilk hamileligim oldugu icin mi her defasında heyecanlanıyorum bilmiyorum ama cok güzel bir duyguymus rabbim herkese yasatsın insallah bu güzel duyguları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…