2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.... ben o dediğim kadınla görüştüm bana fask çekecek yapılması gerekn testleri yarın yaptıracam uyardığın için çok tşk ettim :)

bershkacimm cok gecmis olsun cnm yaa cok sukur esin iyiynis simdi Allah bidaha gostermesin... Yediklerine dikkat etmesi lazim sanirim bundan sonra.kirmizilarin gelincede tupe basliyomussunuzz ayy hadi insallah bismillah diyelim :) gidecegin zmn randevu saatini fln yaz bizede dua edelimmm :)

hlycimm ve menbetacimmm bnm esimde playstation hastasi oda yetmiyoo gecen sene dogum gununde psp go almistim onaa disardayken flnda onunla oynuyoo full time oyun yani :) ben genelde burda takildigim zmn oda oyunlarini oynuyo :)

Maşallah canım Rabbim sağlıkla kavuştursun kızına inşallah darısıda başımıza :)

bu haftasonunu ins dinlenerek gecirebılırsın canımm.. cooook dusuncesız ınsanlar var. sorma..

:)) insAllah canım.. evet bazı doktorlar ne kadar para alsada umursamaz oluyorlar.. nerde bunların yeminleri... dimi ama yeni doktor bulmussun canım o zaman hıc aksatma tahlilerini. hepsini git yaptır.. bende doktora gitmek istiyom bende tahlil yaptırmak istiyom. artık bebişkom gelsin istiyommm... Allah hayırlısını nasip etsın guzelımm..

bende iyim canım tesekkür ederim. hamileliğin iyi gecmesine sevındım.. hamilelik tecrubesı hıc olmadıgı zamanlarda bebegın butun hareketleri heyecan vericidir. yani nasıl duygudur bilemezsin ve ilk gebeliğinde yasarsın.. masallah.. cok hareketli kızınız olacak insAllah.. güzel dileklerin içinde coooook saol canım benım..

eslerimiz ne kadar cooook benzıyor dimi.. bizimde oyle canım.. ben laptopta o lcd de pes oynayıp duruyor.. ay bazen o kadar sinir ediyorduki beni o kolları bozasım geldi. ama kıyamadımm..

artık oglu gelince onunla oynar babası..

Son düzenleme:

Tatlım sende bi çektir hsg ni en azından kafan rahat eder yumurta takibi yaptırmışmıydın canım sen ?

Maşallah canım Rabbim sağlıkla kavuştursun kızına inşallah darısıda başımıza :)

sagol canım insallah sizler de en kısa zamanda kavusursunuz rabbim dileyince her sey olur mesela benimde prolaktin hormonum yüksek cıkmıstı ama gögsümden hiç süt gelmezdi adet düzensizligi yapıyordu üç ay dostinex kullandım düstü sende yaptır bütün hormon tahlillerini canım zaten o degerlere göre tedavi gerekse ilac veriyorlar

Amin canım inşallah... bende yarın gidip yaptırcam testleri canım en azından kafam rahat eder herşeyin hayırlısı olsun çok tşk ederim canım :)

Tatlım sende bi çektir hsg ni en azından kafan rahat eder yumurta takibi yaptırmışmıydın canım sen ?

evet canım yaptırcam ins bu ay.. gene bir aksilik cıkmazsa tabi.. benim baska sehire gitmem lazım hsg ıcın.. burda ceken hastane tam anlamıyla cekemıyormus.. 2 kere cektırme ezıyetınde bulunmayayım dedim.. onceden korkuyordum ama artık korkumda gectı.. kendımı rahatlatıyorum boyle diyerek..

mumurta takıbını yaptırdım canım. klomen verdi doktor en dusuk dozda gunde 2 kez. kocaman yumurtalarım olmustu. ama ıgne yaptırmadı. dengesını bozuyormus yumurtaların. sonuc hamıle kalamdım. bu yumurta takıbınıde hsg cektırene kadar bır bakalım dedı olusum nasıl dıye. sukur bunda sorun cıkmadı. hsg cektırınce ona gore kendımıze yol belırlıcez canım.. hayırlısı bakalım..

Günaydın hülyacım büyük güne çok az kalmış canım inş. güzel haberlerle burada olacaksın canım

tünaydınn diim bnde evet canım benimde az kaldı Allah ın izniyle.. ön görüşmeye bi gidelim sonra ekim 8-9 da adet olduğumda başlarız inşallahh :) dualarınız eksik etmeyin :)

regenimmm saol kuzum yoruldumm mola verdim şimdi bi duş alcam bankada işim var sonra gelcem yerleri silcem toz alcam birazda ütü yapcam o kadar.. çoğunu yaptım Allah tan :) sana da kolay gelsinn kuzumm valla evde değişiklikler yapmaya bnde bayılırım dekorasyon şekil şemal falann o yüzden heycanını anlorum kuzumm inşallah perdelerini de gönlüne göre yaparsın sen marifetli canikom benimmmmmm :)) snde aralıkta başladığın da kuzum inşallah ocak da hamişimmmmmmmmmmmm diye bağırırsın burda inşallah canımm :)

kuzumm ben bayaaa profesyonel olarak içiodum ama bıraktım çok şükürr sadece bazenn nadir canım çekioo bi kaç fırt çekip atıorum yani içmio sayılırım yinede.. ama sen hemen bırakmalısın şurda 1-2 güne tüpe gitcen içmek yokkk

canım bide çok geçmiş olsunn Allah bidaha yaşatmasın.. benimde kolestrol (ldl özellikle)ve trigliserid yüksek bnde çapaya falan gittim araştırmak için benim vücut üretiyormuşş o yüzden tedaviyi sonlandıramadık.. ilaç içiodum düşüoduu bırakıyordum çıkıyordu.. bnde toptan bıraktım

agrın gectı herhalde eve giriştiğine gore.. bak dikkat et kendine.. cok yorulma.. yavas yavas yap..

gece çok ağrıdı sempatiğim yaa buzlar muzlar ateller falan kar etmedi sonra uyumuşum sabah bişiim yoktu şükür :) bayasını da yaptım az kaldı... şimdi bi bankaya gidip gelcem bennn öptümm :)

ayy tuğçecim sormaa valla deli gibi oynuyorr bnde severim ama çok değil ben bişi demiyorum ama kocişimin başka zevki yokki yani zevk derken dışarı çıkmaz öyle kahveye falan ne biliim gitmez o yüzden onu da hoş görüyorum oynasın bana zararı yok bnde size takılıorum ne güzell

imreal canım geçmiş olsun.. lasonil veya bepanten sür canım ii gelir..

bikere_sevdim şekerim snde atlatmışsın misafirleri hadi gözün aydın :)

İnşallah hsg de bişi çıkmıcak canım benim... Bende yaptıcam yumurta takibi bakalım ne olacak Allah hakkımızda hayırlı olanı versin ....

Hülyacım dualarımız seninle her namazda herkese dua ediyorum Rabbim inş. kabul etsin...

Çok şükür atlattım canım biraz yoruldum ama güzel geçti eğlendik

toptan bıraktın gitti o da zor yaa. genc yasta olan işe bak.. yediklerine dikkat ediyor musun mesela??? bizim genetikte var. bende cok korkuyorum bişey olmasın diye. bende cıkmasın seker kolestrol felan. ben naparım tatlısız.. Allah saglık sıhhat versin herkesciklere..

simdi iyi olmana sevındım.. işlerinde bitmiş nerdeyse. hadi bakalım dikkat li ol..

ben istanbulda yasamadım.. sadece gezme amaclı kalmaya gittim geldim. bursada yasadıgım için cook rahattım her konuda.. istanbula gelince nedense her an biri bana kapkac yapacakmıs gibi hissediyordum. cantama (sankı cooook degerlı biseyler varmıs gibi) oyle bir sarılırdım ki aman aman kimse alamasın.. ne manyagım dimi ama.. sonraki gidislerimde alıstım tabi.. cantayla yapısık ikiz olmaktan cıktımm.. şimdi aklıma geliyorda ne kadar guluyorumm...

İnşallah hsg de bişi çıkmıcak canım benim... Bende yaptıcam yumurta takibi bakalım ne olacak Allah hakkımızda hayırlı olanı versin ....

amin ins canım benımm..

bana hersey yakısıra bakıyorum cekimler ankara da.. kız bır ayakkabılar denıyor ki platformlar 6 cm topuklar 15 cm salladım tabi... onlarla nasıl gezilir yaa.. ben ayagımı kırarım mazallah.. tamam topuklu ayakkabı hastasyım ama bu kadarda abartı anammmm..

Kızlar fask geldi doktor Tsh,Lh,Prolaktin ve Fsh testlerini işaretlemiş aslında ben idrarda enfeksiyon varmı baktırmak istiyodum ama işaretlememiş kendim yaptırsam olur dimi :)

sağol cnm teşekkür ederim daha iyiyim pek ilaç sevmiyorum ben ya ne sürme ne içmeye zaten bütün günm gözümün önündeler dr kan ilacı verdi onu bile zorla içiorum

Ayyy evdeyken bende syrederdim ben olsam bunu alırdım,şunu seçerdim diye hop otururdum bende topuklu ayakkabı severim aşırısını giyemem hemen ayaklarım ağrır giyenlerede hayranım zaten nasıl beceriyorlar burada otobüslerde göürüyorum kız bide ayakta dikiliyor o topukla ben olsam ayakalrımın ağrısından ölürdüm

Kızlar fask geldi doktor Tsh,Lh,Prolaktin ve Fsh testlerini işaretlemiş aslında ben idrarda enfeksiyon varmı baktırmak istiyodum ama işaretlememiş kendim yaptırsam olur dimi :)

ben bilmemmmm.. istege gore yaptıracagın için onuda yaptırabılırsın dıye dusunuyorummmm..

dimi yaaa.. azonce coook guzel beli kemeri beyaz boyle fırfırlı gibi straplez bluz denediii... hasta oldummmm yaa.. tabi ben giyemem straplez ama olsun hasta oldumm.. bittim ona.. ay belki sacma gelebilir canım ama ben düz ayakkabı giyemıyorum bir süredir.. ayagım agrı yapmaya baslıyor... (bunun içinde doktora gidicem)topuklu giydiğimde hicbir sorun olmuyor.. o yuzden en az 6 cm lik topuklar giyiyorum.. platforma daha kalkısamadım korkuyomm ben ondan yaa..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…