- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.881
özelde yaptırıcaksan zaten veznede söle eklerler devlette yapılıcaksa zaten dr tekrar yazıcak ona sölersin
ben bilmemmmm.. istege gore yaptıracagın için onuda yaptırabılırsın dıye dusunuyorummmm..
yarı devlet yarı özel olan bi yerde yaptırcam parayla ama biraz daha indirimli canım sana bişi daha sorim tatlım progestron hormonuna gerek yok dimi işaretlememişde kusura bakma herşey kafama takılıyor :d
Canım benim çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inş. benim babam kalp hastası aynı zamanda trigliseridi çok yüksektir oda yasak olan birşeyi kaçırsın aynı bu şekilde rahatsızlaıyo canım allah yaşatmasın bir daha...
CAnım inş. herşey yolunda gider ve istediğiniz sonuçları alırsınız Allah yar ve yardımcınız olsun gönlünüzdekileri nasip eylesin inş.
canlarım teşekkür ederim valla korkuttu beni kocacığım ama çok şükür o kadar korkulacak bişey yokmuş. Dikkat etmesi lazım yediklerine çok fazla kırmızı et yememesi lazım sigara içmemesi lazım kilo vermesi lazım ama hiçbirini yapmıyor deli ediyor bazen beni adam kendi canı için hiç uğraşmıyor ya of gene sinirlendim ona neyssseeeahhh canımm coook gecmıs olsun.. sen anlatırken bende cok korktum. senı dusunemıyorum bile. aman oyle bir rahatsızlıgı varsa dikkat edın guzelım. Allah tan kotu bısey cıkmamıs testte.. tekrar gecmıs olsun..
benım esımde arada boyle oluyor.. yani cok sigara içiyor, bıraktıramadım bır turlu.. gecelerı yada gunduz sol tarafımda bır sıkısma var, nefes alamıyorum diyor ama her zaman olan bısey deıl.. cook nadır.. kilosuda var tabi.. korkuyorum..
oyyyy canım okurken benim canım acıdı çok pis ağrır o yaaagittim kendimi sakatladım geldim hayatım. Merdiven altından bişe istediler alp gelim dedim alırken belimi vurdum şişti sıyrılmış ağrı yapıo biraz sürtse geçerdide küt diye vurdum direk.
sağol canım teşekkür ederim.... Valla ilk defa bu kadar sabırsız bi şekilde kırmızıların gelmesini bekliyorum yaa ama geliyolar sanırımmmmmmmmbershkacimm cok gecmis olsun cnm yaa cok sukur esin iyiynis simdi Allah bidaha gostermesin... Yediklerine dikkat etmesi lazim sanirim bundan sonra.kirmizilarin gelincede tupe basliyomussunuzz ayy hadi insallah bismillah diyelim :) gidecegin zmn randevu saatini fln yaz bizede dua edelimmm :)
hlycimm ve menbetacimmm bnm esimde playstation hastasi oda yetmiyoo gecen sene dogum gununde psp go almistim onaa disardayken flnda onunla oynuyoo full time oyun yani :) ben genelde burda takildigim zmn oda oyunlarini oynuyo :)
tünaydınn diim bndeevet canım benimde az kaldı Allah ın izniyle.. ön görüşmeye bi gidelim sonra ekim 8-9 da adet olduğumda başlarız inşallahh :) dualarınız eksik etmeyin :)
kuzumm ben bayaaa profesyonel olarak içiodum ama bıraktım çok şükürr sadece bazenn nadir canım çekioo bi kaç fırt çekip atıorum yani içmio sayılırım yinede.. ama sen hemen bırakmalısın şurda 1-2 güne tüpe gitcen içmek yokkk
canım bide çok geçmiş olsunn Allah bidaha yaşatmasın.. benimde kolestrol (ldl özellikle)ve trigliserid yüksek bnde çapaya falan gittim araştırmak için benim vücut üretiyormuşş o yüzden tedaviyi sonlandıramadık.. ilaç içiodum düşüoduu bırakıyordum çıkıyordu.. bnde toptan bıraktım
canım süt gelmesini bilmiyorum ama fazla olması adet düzensizliği yapıyordu yeni bir doktorda testler yaptıracakmışsın inşallah seni aydınlatacak iyi bir doktordur. Doktor seçmek de zor bu zamanda millet yemini falan unutup işi ticarete dökmüş öyle vurdumduymaz doktorlara sinir oluyorum.senin konuyla alakası yok ama teyzemi ihmalkar bir doktor yüzünden kaybettik o yüzden nefret ediyorum bu durumlardan. Kadıncağızın göz tansiyonu diye gittiği doktor hiç tomografi falan çekmeyi akıl edememiş direk göz ardına iğne yapmış bulanıklığı gitsin diye halbuki beyninde baloncuk oluşmul pimi çekilmiş bomba gibi dolanıyormuş... sonunda öğrendik ama çok geç kalınmıştı beyin kanamasından kaybettik. Allah korusun senin için demiyorum bunları sakın yanlış anlama iyi bir doktor seç diye söylüyorum hayatım inşallah herşey temiz çıkar .Canım bu göğüslerden süt gelmesi diyor benim öyle bir şikayetim yokki :26:
dilersen onada bi baktır cnm eksikse destek veriolar hamile kalmadan önce düşük riskini azaltıyolar
canlarım teşekkür ederim valla korkuttu beni kocacığım ama çok şükür o kadar korkulacak bişey yokmuş. Dikkat etmesi lazım yediklerine çok fazla kırmızı et yememesi lazım sigara içmemesi lazım kilo vermesi lazım ama hiçbirini yapmıyor deli ediyor bazen beni adam kendi canı için hiç uğraşmıyor ya of gene sinirlendim ona neyssseee
oyyyy canım okurken benim canım acıdı çok pis ağrır o yaaageçmiş olsun hayatım
sağol canım teşekkür ederim.... Valla ilk defa bu kadar sabırsız bi şekilde kırmızıların gelmesini bekliyorum yaa ama geliyolar sanırımmmmmmmmkasıklarım ağrımaya başladı birkaç gündür göğüslerimde ağrıyordu zaten yarına olucam herhal reglinin ilk günü doktorumu arayacağım ikinci yada üçüncü günü çağıracak beni sonra ilk iğnemi doktor yapacak diğerlerini kendim yapacakmışım dualarınızı eksik etmeyin canımm
içmeyeceğim inşallah canım sakız çiğnemekten damaklarım şişti zatenSağol canım bu nedir ya genç yaşta kolestrol ,trigliserid valla benim eşime de ilaç vermişlerdi ama adam antibiyotiği ağrı kesici gibi içince bi işe yaramadı zaten doktor ilaçtan değil kendinden medet um onun için yediğine içtiğine dikkat et demişti ama nerdeeeeeeeee ....
canım süt gelmesini bilmiyorum ama fazla olması adet düzensizliği yapıyordu yeni bir doktorda testler yaptıracakmışsın inşallah seni aydınlatacak iyi bir doktordur. Doktor seçmek de zor bu zamanda millet yemini falan unutup işi ticarete dökmüş öyle vurdumduymaz doktorlara sinir oluyorum.senin konuyla alakası yok ama teyzemi ihmalkar bir doktor yüzünden kaybettik o yüzden nefret ediyorum bu durumlardan. Kadıncağızın göz tansiyonu diye gittiği doktor hiç tomografi falan çekmeyi akıl edememiş direk göz ardına iğne yapmış bulanıklığı gitsin diye halbuki beyninde baloncuk oluşmul pimi çekilmiş bomba gibi dolanıyormuş... sonunda öğrendik ama çok geç kalınmıştı beyin kanamasından kaybettik. Allah korusun senin için demiyorum bunları sakın yanlış anlama iyi bir doktor seç diye söylüyorum hayatım inşallah herşey temiz çıkar .Canım bu göğüslerden süt gelmesi diyor benim öyle bir şikayetim yokki :26:
canım süt gelmesini bilmiyorum ama fazla olması adet düzensizliği yapıyordu yeni bir doktorda testler yaptıracakmışsın inşallah seni aydınlatacak iyi bir doktordur. Doktor seçmek de zor bu zamanda millet yemini falan unutup işi ticarete dökmüş öyle vurdumduymaz doktorlara sinir oluyorum.senin konuyla alakası yok ama teyzemi ihmalkar bir doktor yüzünden kaybettik o yüzden nefret ediyorum bu durumlardan. Kadıncağızın göz tansiyonu diye gittiği doktor hiç tomografi falan çekmeyi akıl edememiş direk göz ardına iğne yapmış bulanıklığı gitsin diye halbuki beyninde baloncuk oluşmul pimi çekilmiş bomba gibi dolanıyormuş... sonunda öğrendik ama çok geç kalınmıştı beyin kanamasından kaybettik. Allah korusun senin için demiyorum bunları sakın yanlış anlama iyi bir doktor seç diye söylüyorum hayatım inşallah herşey temiz çıkar .
yazdım eklenmemişti bidaha gönderdim canım
canlarım teşekkür ederim valla korkuttu beni kocacığım ama çok şükür o kadar korkulacak bişey yokmuş. Dikkat etmesi lazım yediklerine çok fazla kırmızı et yememesi lazım sigara içmemesi lazım kilo vermesi lazım ama hiçbirini yapmıyor deli ediyor bazen beni adam kendi canı için hiç uğraşmıyor ya of gene sinirlendim ona neyssseee
Oyyyy canım okurken benim canım acıdı çok pis ağrır o yaaaGeçmiş olsun hayatım
Sağol canım teşekkür ederim.... Valla ilk defa bu kadar sabırsız bi şekilde kırmızıların gelmesini bekliyorum yaa ama geliyolar sanırımmmmmmmmKasıklarım ağrımaya başladı birkaç gündür göğüslerimde ağrıyordu zaten yarına olucam herhal Reglinin ilk günü doktorumu arayacağım ikinci yada üçüncü günü çağıracak beni sonra ilk iğnemi doktor yapacak diğerlerini kendim yapacakmışım dualarınızı eksik etmeyin canımm
Içmeyeceğim inşallah canım sakız çiğnemekten damaklarım şişti zatenSağol canım bu nedir ya genç yaşta kolestrol ,trigliserid valla benim eşime de ilaç vermişlerdi ama adam antibiyotiği ağrı kesici gibi içince bi işe yaramadı zaten doktor ilaçtan değil kendinden medet um onun için yediğine içtiğine dikkat et demişti ama nerdeeeeeeeee ....
Canım süt gelmesini bilmiyorum ama fazla olması adet düzensizliği yapıyordu yeni bir doktorda testler yaptıracakmışsın inşallah seni aydınlatacak iyi bir doktordur. Doktor seçmek de zor bu zamanda millet yemini falan unutup işi ticarete dökmüş öyle vurdumduymaz doktorlara sinir oluyorum.senin konuyla alakası yok ama teyzemi ihmalkar bir doktor yüzünden kaybettik o yüzden nefret ediyorum bu durumlardan. Kadıncağızın göz tansiyonu diye gittiği doktor hiç tomografi falan çekmeyi akıl edememiş direk göz ardına iğne yapmış bulanıklığı gitsin diye halbuki beyninde baloncuk oluşmul pimi çekilmiş bomba gibi dolanıyormuş... Sonunda öğrendik ama çok geç kalınmıştı beyin kanamasından kaybettik. Allah korusun senin için demiyorum bunları sakın yanlış anlama iyi bir doktor seç diye söylüyorum hayatım inşallah herşey temiz çıkar .
doktor işaretlememiş ben kendim işaretleyim ozaman :)
valla acıdı eşimde görünce ortalıkta bağrınıo kim istedi senden işi die
işaretle tatlım kim ne anlıcak
ordaki tam idrar tahlili bölümünüde işaretledim doğru yermi bilmiyorum enfeksiyonum varmı bakılsın istiyorum senide sıktım ama kusura kalma canım :d
tam idrar tahlili sanırım herşeyi araştır demek pahalı olabilir mi acaba bilemiyrum ayrıca ne diyon sen beBi sıkarım seni görürsün [/QUOTE
canım ozaman onu işaretlemim orda söylim çok pahalı değilse yaptırırım pahalıysa sadece enfeksiyon için olan derim idrar tahlilleri çok pahalı olmuyor sanırım
Ay canım benim şımartma beni tşk ederiminşallah gelen giden olmazda canım güzelce değerlendirisiniz yeğenizde gelir tez zamanda inşallah :) ben hala hasta olmadım doktorla konuştum ilgilenmedi başka bi doktoru aradım bana gebelik öncesi yapılması gerekn testleri fask çekecek bende yarın gidip yaptıracam ayyy yoruldum gerçekten ya çok canım sıkılıyor ağlamak istiyorum
EVET EN İYİSİ SEN ORDA SORtam idrar tahlili sanırım herşeyi araştır demek pahalı olabilir mi acaba bilemiyrum ayrıca ne diyon sen beBi sıkarım seni görürsün [/QUOTE
canım ozaman onu işaretlemim orda söylim çok pahalı değilse yaptırırım pahalıysa sadece enfeksiyon için olan derim idrar tahlilleri çok pahalı olmuyor sanırım
benn şooom agzımı actımm.. baska bisey demiyorum.. ara ara gelirim insallah.. şimdilik burdayım.. aniden cıkarsam beni merak edin
YAAA BENİ YANLIZ BIRAKIOSUNUZ BÜTÜN GÜN NİE DURULDUNUZ YİNE HAFTA BAŞI HERKES DAĞALDI
EVET EN İYİSİ SEN ORDA SOR
YAAA BENİ YANLIZ BIRAKIOSUNUZ BÜTÜN GÜN NİE DURULDUNUZ YİNE HAFTA BAŞI HERKES DAĞALDI
benn şooom agzımı actımm.. baska bisey demiyorum.. ara ara gelirim insallah.. şimdilik burdayım.. aniden cıkarsam beni merak edin
Canım benim ya kıayamam sana Allah görüyor yar ve yardımcın olsun canım benim inş. hemen giderler
Sen üzülme canım benim
amin saol canım.. oyle bir stresteyım kı bildigin gibi değil.. daha bugun dedim sana onemli gunlerımdeymısım diye.. gerci bizim cocugumuzda olmazya bu gidisle. neyse.. du bakalım kesin değil ama bana kesinmiş gibi geloooo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?