2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

özelde yaptırıcaksan zaten veznede söle eklerler devlette yapılıcaksa zaten dr tekrar yazıcak ona sölersin

Yarı devlet yarı özel olan bi yerde yaptırcam parayla ama biraz daha indirimli canım sana bişi daha sorim tatlım progestron hormonuna gerek yok dimi işaretlememişde kusura bakma herşey kafama takılıyor

yarı devlet yarı özel olan bi yerde yaptırcam parayla ama biraz daha indirimli canım sana bişi daha sorim tatlım progestron hormonuna gerek yok dimi işaretlememişde kusura bakma herşey kafama takılıyor :d

dilersen onada bi baktır cnm eksikse destek veriolar hamile kalmadan önce düşük riskini azaltıyolar

canlarım teşekkür ederim valla korkuttu beni kocacığım ama çok şükür o kadar korkulacak bişey yokmuş. Dikkat etmesi lazım yediklerine çok fazla kırmızı et yememesi lazım sigara içmemesi lazım kilo vermesi lazım ama hiçbirini yapmıyor deli ediyor bazen beni adam kendi canı için hiç uğraşmıyor ya of gene sinirlendim ona neyssseee
gittim kendimi sakatladım geldim hayatım. Merdiven altından bişe istediler alp gelim dedim alırken belimi vurdum şişti sıyrılmış ağrı yapıo biraz sürtse geçerdide küt diye vurdum direk.
oyyyy canım okurken benim canım acıdı çok pis ağrır o yaaa geçmiş olsun hayatım
sağol canım teşekkür ederim.... Valla ilk defa bu kadar sabırsız bi şekilde kırmızıların gelmesini bekliyorum yaa ama geliyolar sanırımmmmmmmm kasıklarım ağrımaya başladı birkaç gündür göğüslerimde ağrıyordu zaten yarına olucam herhal reglinin ilk günü doktorumu arayacağım ikinci yada üçüncü günü çağıracak beni sonra ilk iğnemi doktor yapacak diğerlerini kendim yapacakmışım dualarınızı eksik etmeyin canımm

içmeyeceğim inşallah canım sakız çiğnemekten damaklarım şişti zaten Sağol canım bu nedir ya genç yaşta kolestrol ,trigliserid valla benim eşime de ilaç vermişlerdi ama adam antibiyotiği ağrı kesici gibi içince bi işe yaramadı zaten doktor ilaçtan değil kendinden medet um onun için yediğine içtiğine dikkat et demişti ama nerdeeeeeeeee ....
Canım bu göğüslerden süt gelmesi diyor benim öyle bir şikayetim yokki :26:
canım süt gelmesini bilmiyorum ama fazla olması adet düzensizliği yapıyordu yeni bir doktorda testler yaptıracakmışsın inşallah seni aydınlatacak iyi bir doktordur. Doktor seçmek de zor bu zamanda millet yemini falan unutup işi ticarete dökmüş öyle vurdumduymaz doktorlara sinir oluyorum.senin konuyla alakası yok ama teyzemi ihmalkar bir doktor yüzünden kaybettik o yüzden nefret ediyorum bu durumlardan. Kadıncağızın göz tansiyonu diye gittiği doktor hiç tomografi falan çekmeyi akıl edememiş direk göz ardına iğne yapmış bulanıklığı gitsin diye halbuki beyninde baloncuk oluşmul pimi çekilmiş bomba gibi dolanıyormuş... sonunda öğrendik ama çok geç kalınmıştı beyin kanamasından kaybettik. Allah korusun senin için demiyorum bunları sakın yanlış anlama iyi bir doktor seç diye söylüyorum hayatım inşallah herşey temiz çıkar .

Son düzenleme:

Dualarımız seninle canım Rabbim yüzünüzü güldürsün inşallah...

Canım bu göğüslerden süt gelmesi diyor benim öyle bir şikayetim yokki :26:
canım süt gelmesini bilmiyorum ama fazla olması adet düzensizliği yapıyordu yeni bir doktorda testler yaptıracakmışsın inşallah seni aydınlatacak iyi bir doktordur. Doktor seçmek de zor bu zamanda millet yemini falan unutup işi ticarete dökmüş öyle vurdumduymaz doktorlara sinir oluyorum.senin konuyla alakası yok ama teyzemi ihmalkar bir doktor yüzünden kaybettik o yüzden nefret ediyorum bu durumlardan. Kadıncağızın göz tansiyonu diye gittiği doktor hiç tomografi falan çekmeyi akıl edememiş direk göz ardına iğne yapmış bulanıklığı gitsin diye halbuki beyninde baloncuk oluşmul pimi çekilmiş bomba gibi dolanıyormuş... sonunda öğrendik ama çok geç kalınmıştı beyin kanamasından kaybettik. Allah korusun senin için demiyorum bunları sakın yanlış anlama iyi bir doktor seç diye söylüyorum hayatım inşallah herşey temiz çıkar .

yazdım eklenmemişti bidaha gönderdim canım

Anladım canım benim başınız sağolsun Allah sabırlar versin... Doktorum iyi bir hastanede ama kendisi çok kıl normalde adet düzensizliğim yoktur ilk kez bu ay oldu böyle öncesinde skıntısız olurdum ama yinede ben testleri yaptırcam kafam rahat etsin tşk ederim canım benim ilgilendiğin için inşallah güzel sonuçlar alırım....

tebrik ederim tatlım allah kucağına almayı nasip etsin geçmişi okudum şimdi çok sevindim
benimde 2 gün geçti inş bende hamileyimdir

valla acıdı eşimde görünce ortalıkta bağrınıo kim istedi senden işi die
doktor işaretlememiş ben kendim işaretleyim ozaman :)

işaretle tatlım kim ne anlıcak

benn şooom agzımı actımm.. baska bisey demiyorum.. ara ara gelirim insallah.. şimdilik burdayım.. aniden cıkarsam beni merak edin

Canım benim ya kıayamam sana Allah görüyor yar ve yardımcın olsun canım benim inş. hemen giderler
Sen üzülme canım benim

amin saol canım.. oyle bir stresteyım kı bildigin gibi değil.. daha bugun dedim sana onemli gunlerımdeymısım diye.. gerci bizim cocugumuzda olmazya bu gidisle. neyse.. du bakalım kesin değil ama bana kesinmiş gibi geloooo...

Öyle deme canım olacak tabiki işte insanlar anlamazki halden onlar gelse bile çalışma şansınız yokmu canım ya çaktırmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…