- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.901
Öyle deme canım olacak tabiki işte insanlar anlamazki halden onlar gelse bile çalışma şansınız yokmu canım ya çaktırmadan
Kim gelio kıs yine kovsana gitsenize be biz çocuk yapcaz bu gece deHatta mümkünse hiç gelmeyin bu ara yoğun çalışmalar içindeyiz sesten rahatsız olursunuz de
kız deli kesin bişe oldu dedim içim hop etti
bilemiyorumki canımm.. neyse yaa.. bakalım ne olacak :)) çıkayım ben.. hadi hoscakal güzelim...
yok yok ben kesin kafayı yedim
ay canım ne yapayım çok heyecanlıyımmmmmmm
Canım inş. ilk denemede Rabbim yüzünüzü güldürsün
tuceciimmm anladim guzelim... hayirli olsun gule gule kulanin yeniden.... evet insallah oglumun kardeside onda gezecek canim... ozlediim heeeee.......
umayyycimm, caniimmm hayirli olsun kizimizzz.... e ask olsun yanii bole guzel bi haberi nicin bize solemedin tatlimmm.... herseyde yolundaymis masallah.... kalan aylarida hayirla bitirin insallah...
breshkaa,hemsoooooooommm esin icin coooookk gecmis olsun be canim.. inan bende cok endiselendim... cok uzuldum..ciddi biseyler yok insallah... iste bazen beyelrde cocuk gibiler... benimkide hasta az once hastaneye gitti beni goturmedi kizdim bendeeee... kendi butun detaylari anlatmiyo cunkuu
ustelikben sana cuma dedim acma agzini dedim,cagirma su misafirleri dedim baak haftasonu misafir varmissss.........
kirmizilarda ilk adimi atti sanirim canim benim insallah hayirli olsun ve ilk denemende yuzun gulsun insalha bitanem....
hlyaaciimm, bitirdinmiii kiizz ev islerini tertemiz olmusturrr..... bak nediycemm.... sen simdi bu ay dogal hamis olsan.. tup icin ayirdiginizidaev icin kullansaniz boylece hicbisey askiya alinmamis olur !!!insallah
regennn,guzellik sana kocaman kolayliklar...bitirdin mi buyuk isleri... ayy yaa sonrapiril piril oluyoda pek zahmetli gelir boya badana isleri bana... vay vay vayyy ikizime bak perde dikecek.... amaan bende anlamazdim bole islerdenama gurbetlik ogretiyo herseyi.... ilk dogduguda oglum ben dikmistim odasinin perdesini yisil yisil..pek dandikti ama yine de dikmistim yani...
bikere sevdim..., tatlim once misafirlerini atlatmissin gecmis olsun... keki yaptin mi kizzzz..... bide test olaylarina girmissin insallahhersey tertemiz cikar canimbenimmm..
imrealciimmm canim sana da gecmis olsun cok..ufak capli kaza atlatmissin .... kaza iste geliyorum demez.....
menbata ooyyy ooyyy benim cileliii baciimm..nolaack senin bu vaziyetinn kizz... bak nedicemmm esinin kendi isi demii... siz yumurtlama haftanda biyerlere gidin en iyisi.. hotel bile olur. orda ucuz olmali sanirim hotellerde..hayir yani baska cozum yook baska bisey goremiyorum ben anacimmm!!!!!!!!!!!
srdrhly ,canim insallah hamilesindir..hadibakalim sabirsizzlikla bekliyorum ..!!!
kardaiz yook bugunnn?? Allah Allah norma deil!!:26::26: ama bugun tr de okullar aciliyooo sanirim kiziyla ilgilenmis olabilir....
az kaldı regencikk.. hayırlısıyla bide calısmalara basla.. 2012 ocakta hamıle oldugunu ogren
perdelerini sen, kendin mi dikicen?? makinen felan var mı??? kızz bende anlarım o işten.. yani anneciğim yapardı ve bilirim.. ayy ne heyecan yaptım simdi..
screamaway nasıl gidiyor hamilelik baştaki skntılı gunlerin geçti mi arkadaşm?cinsiyeti belli mi? özlemişim seni görmeyi -burda-:)
screamawaycimm hissettiklerin bebisinin hareketi olabilir :) normalde 16. haftada fln cok hafif hissediliyomus ama ilk hamislikte anlayamiyomus anne adaylari :) bnde 17. hftada fln acabami demeye baslamistimm ama ozellikle bu hafta baya hissediyorum eminim artk bebisimin hareketi olduguna:) hatta surekli hissetmeye calisiyorum iyimi acaba fln diye :) buarada cinsiyeti belli olunca biseyler almaya baslarsin... bende alirken 40 kere dusunuyorumm o yuzden cok iyi anliyorum seni cnm...
Rahat ol tabi hayatım inşallah sende çok almazsın ben senin resmini görmedimama kızların anlattığı kadarıyla minyon bi tipin varmış çok fazla almazsın sanırım inşallah aldıklarında bebişe gider ikinizde sağlıklı olun da doğumdan sonra verirsin hayırlısıyla
kızlarr yarın benim kontrol günüm, ara ara çok kanamam oluyo..çok korkuyorum..benim için dua edin tamam mııı..hepinizi çooook seviyorummm..görüşmek üzere..
kızlarr yarın benim kontrol günüm, ara ara çok kanamam oluyo..çok korkuyorum..benim için dua edin tamam mııı..hepinizi çooook seviyorummm..görüşmek üzere..
umaycimmmm, sIkIntili gunler geride kaldi simdilik cok sukur... Cinsiyet hala belli diil..Beklemedeyim... Senin de kizin olacakmis, cokk sevindim.. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canimmm...
Tugcecimmm, bilmem ki, bugun kontrole gittim, orda hissediyormusun dediler, emin diilim dedim... Birkac haftaya hissedersin dediler... ayy sinir oldum birde kontrol dedigin tansiyon baktilar, yine idrar testi yaptilar... Bu kadar... hersey dandik burda.. hersey...
breshkacimmmm, canim hafif hafif almaya basladim ben kilo sanirim... emin diilim... :26: Burda bir gece kizlarla foto paylasimi yapmisti, o zaman koymustum ben fotografimi... Ondan sonra da bir daha koymadim...
Ya ne guzel gunlerdi kizlar... Tatlicadiya ebayden bisiler secmistikkk...
Kuppecimmmmm, onemli birsey diildir insallah canim... Yarin kontrolden sonra bize haber ver mutlaka.. Merak ederiz... Insallah su sIkIntili gunlerini en kisa zamanda atlatirsin canim arkadasim....
Kizlarrr, Nihan nerdeeee?? Gelmeyecek mi artikkk? Bilen varmi.. Merak ettim cok... Ne yapti acaba...
Silacimmmm, oglun okuluna, arkadaslarina alisti mi artik?
Regencimmmm, perde dikiyormussunnnn, cok beceriklisin masallahh... Ben burda dikis makinasi almistim... Eteklerimden birinin boyunu ayarliyim dedim, cok alakasiz birsey cikti ortaya... Bir daha o etegi giyemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?