2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Kim gelio kıs yine kovsana gitsenize be biz çocuk yapcaz bu gece de Hatta mümkünse hiç gelmeyin bu ara yoğun çalışmalar içindeyiz sesten rahatsız olursunuz de

Kim gelio kıs yine kovsana gitsenize be biz çocuk yapcaz bu gece de Hatta mümkünse hiç gelmeyin bu ara yoğun çalışmalar içindeyiz sesten rahatsız olursunuz de

ay cıkamadım goruyor musun??? cok hossun canım... ne kadar isterim oyle demeyı bir bilsen.. ama alttan alttan vericem lafları..

geliyo geliyooo kırmızılar geliyoooo

ay iyice kafayı yedim buna bile seviniyorum artık pembe leke gelmeye başladı iyice olsunda arayacağım doktoru

menbeta canım gene mi misafir geldi sana yaaa kapıya evde yokuz diye bi not yaz bu ne beee artık tavrını koy şekerim bi rahat bıraksınlar artık sizi

tuceciimmm anladim guzelim... hayirli olsun gule gule kulanin yeniden.... evet insallah oglumun kardeside onda gezecek canim... ozlediim heeeee.......

umayyycimm
, caniimmm hayirli olsun kizimizzz.... e ask olsun yanii bole guzel bi haberi nicin bize solemedin tatlimmm.... herseyde yolundaymis masallah.... kalan aylarida hayirla bitirin insallah...

breshkaa,hemsoooooooommm esin icin coooookk gecmis olsun be canim.. inan bende cok endiselendim... cok uzuldum..ciddi biseyler yok insallah... iste bazen beyelrde cocuk gibiler... benimkide hasta az once hastaneye gitti beni goturmedi kizdim bendeeee... kendi butun detaylari anlatmiyo cunkuu

ustelikben sana cuma dedim acma agzini dedim,cagirma su misafirleri dedim baak haftasonu misafir varmissss.........

kirmizilarda ilk adimi atti sanirim canim benim insallah hayirli olsun ve ilk denemende yuzun gulsun insalha bitanem....

hlyaaciimm, bitirdinmiii kiizz ev islerini tertemiz olmusturrr..... bak nediycemm.... sen simdi bu ay dogal hamis olsan.. tup icin ayirdiginizidaev icin kullansaniz boylece hicbisey askiya alinmamis olur !!!insallah

regennn,guzellik sana kocaman kolayliklar...bitirdin mi buyuk isleri... ayy yaa sonrapiril piril oluyoda pek zahmetli gelir boya badana isleri bana... vay vay vayyy ikizime bak perde dikecek.... amaan bende anlamazdim bole islerdenama gurbetlik ogretiyo herseyi.... ilk dogduguda oglum ben dikmistim odasinin perdesini yisil yisil..pek dandikti ama yine de dikmistim yani...

bikere sevdim..., tatlim once misafirlerini atlatmissin gecmis olsun... keki yaptin mi kizzzz..... bide test olaylarina girmissin insallahhersey tertemiz cikar canimbenimmm..

imrealciimmm canim sana da gecmis olsun cok..ufak capli kaza atlatmissin .... kaza iste geliyorum demez.....

menbata ooyyy ooyyy benim cileliii baciimm..nolaack senin bu vaziyetinn kizz... bak nedicemmm esinin kendi isi demii... siz yumurtlama haftanda biyerlere gidin en iyisi.. hotel bile olur. orda ucuz olmali sanirim hotellerde..hayir yani baska cozum yook baska bisey goremiyorum ben anacimmm!!!!!!!!!!!

srdrhly ,canim insallah hamilesindir..hadibakalim sabirsizzlikla bekliyorum ..!!!

kardaiz yook bugunnn?? Allah Allah norma deil!!:26::26: ama bugun tr de okullar aciliyooo sanirim kiziyla ilgilenmis olabilir....

aynen de öyle canim almanyada perde diktirmek mi??? bi maasini yatirman lazim... böyle seyler cok pahali.. badana bitti de iste yerlesmesi lazim.. temizlik apmaliyim ooof, yarin sabah cok yorulcam ben.. esim de bi kac yere rötus yapayim derken daha da berbat etmis ona sinir oldum.. ayna da biraz sorun var.. epeyce duvara dayali durmustu biraz egilmis cercevesi... baska da bi sorun cikmadi.. her sey istedigim gibi valla ne diyim.. su esimin yaptiklarini kapatcam sabah iste insallah olur.. yoksa tam karsida göze cok batar

evet canim hazir perde alip evime göre ayarlayip dikcem, hani su yukardan yuvarlak sekild eiv´niyor ve ucunda boncuklar oluyor öyle yapcam.. olmayan bi yer olursa sana sorarim kuzum.. deneyecegim yaa.. olur insallah.. bugün bi kumas baktim, saten ince duruyor böyle ucus ucus yani.. io hosuma gitti.. cünkü perde kumasi yumusak olunca daha nazik duruyor rüzgar fealn vurunca, tabi dikmesi de daha kolay makinem var ama elimde yapmak istiyorum, üst dikisleri makinede beceremem yaa... yanlari altlari makinede olur da o süs yerlerini birlestirirken zor olur.. eger istedigim gibi olursa süper olcak

vallahi hamilelik sifri uzak benden simdi hesap yapmak da istemiyorum ya.. tutturamiyorum sonra ay Allahim duy sesimi noluurr...

hly ve breshkacim kuzularim size de tesekür ediyorum.. valla evle ugrasmak cok güzel bir sey ya... ama temizligi gicik yaa.. normalde temitlik gicik bi is ama böyle ayakkabi pisligine deli oluyorum.. ozonla sildim yarin yine ozonla silcem vakit kalirsa da yer ilaciyla silcem yoksa diger güne kalir o da..ozonla sileyim de bi mikrobu kirilsin iyice.. siz napiyorsunuz?? breshkacim sen bugün tozutmussun su smile görünce dedim noluyor bu kiz test felan mi yapti...
hülyacim sen naptin kii?? ev islerini felan.. hadi patlat tüpü yaaa bu aralar hamis haberimiz azaldi.. o neydi yaza girmeden her gün bi tane haber aliyorduk nerdeyse..

kızlarr yarın benim kontrol günüm, ara ara çok kanamam oluyo..çok korkuyorum..benim için dua edin tamam mııı..hepinizi çooook seviyorummm..görüşmek üzere..

screamaway nasıl gidiyor hamilelik baştaki skntılı gunlerin geçti mi arkadaşm?cinsiyeti belli mi? özlemişim seni görmeyi -burda-:)

umaycimmmm, sIkIntili gunler geride kaldi simdilik cok sukur... Cinsiyet hala belli diil.. Beklemedeyim... Senin de kizin olacakmis, cokk sevindim.. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canimmm...

Tugcecimmm, bilmem ki, bugun kontrole gittim, orda hissediyormusun dediler, emin diilim dedim... Birkac haftaya hissedersin dediler... ayy sinir oldum birde kontrol dedigin tansiyon baktilar, yine idrar testi yaptilar... Bu kadar... hersey dandik burda.. hersey...

breshkacimmmm, canim hafif hafif almaya basladim ben kilo sanirim... emin diilim... :26: Burda bir gece kizlarla foto paylasimi yapmisti, o zaman koymustum ben fotografimi... Ondan sonra da bir daha koymadim...
Ya ne guzel gunlerdi kizlar... Tatlicadiya ebayden bisiler secmistikkk...

kızlarr yarın benim kontrol günüm, ara ara çok kanamam oluyo..çok korkuyorum..benim için dua edin tamam mııı..hepinizi çooook seviyorummm..görüşmek üzere..

Kuppecimmmmm, onemli birsey diildir insallah canim... Yarin kontrolden sonra bize haber ver mutlaka.. Merak ederiz... Insallah su sIkIntili gunlerini en kisa zamanda atlatirsin canim arkadasim....

Kizlarrr, Nihan nerdeeee?? Gelmeyecek mi artikkk? Bilen varmi.. Merak ettim cok... Ne yapti acaba...

Silacimmmm, oglun okuluna, arkadaslarina alisti mi artik?

Regencimmmm, perde dikiyormussunnnn, cok beceriklisin masallahh... Ben burda dikis makinasi almistim... Eteklerimden birinin boyunu ayarliyim dedim, cok alakasiz birsey cikti ortaya... Bir daha o etegi giyemedim...

Son düzenleme:
|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC
migi | 29 | 2 Agustos| TEBRIKLER!
MIREMIST| 26 | 15 Agustos| Eylule Insallah
srdrhly| 21 | 18 Agustos| Bekliyoruz
leplepi | 21 | 28 Agustos| -
bikere_sevdim | ?? | 1 Eylul| Bekliyoruz
sila38 | 23 | 6 Eylul| Ekime Insallah
derya78_40| 29 | 8 Eylul| Ekime Insallah
azra3434| 30 | 8 Eylul| Ekime Insallah
_arzum_ | 26 | 12 Eylul| TEBRIKLER!
Masumiyet| 33 | 19 Eylul| Ekime Insallah
wifeofdemon | 29 | 29 Eylul| Bekliyoruz
menbeta | 23 | 3 Ekim
hly7| 23 | 9 Ekim
nihanca | 25 | --
kardaiz81 | 30 | --
|||

MIREMIST, srdrhly.. kizlar Agustosta kalmissinizz... yeni batlarinizi soyleyin, sizi guncelleyelim...

canim dualarimiz her zaman seninle.. o kanama bünyeye göre degisiyor sanirim.. bi arkadasin da cok kanamasi oldu, ama digerinin bi-iki günde bitmis.. üzülme sen adeti bile kafana takti mi uzuyor..

yok kuzum yaa.. deneyecegim bakalim... silanin da dedigi gibi gurbet insana her seyi ögretiyor..yoksa acayip pahali tutuyor yaa :95::95::95::95::95: insallah yaparim menbetacik da yardim etcek türkiyede dikilen perdelere bayiliyoeum yaa :97::97::97::97:

sen nasilsin? daha iyisin degil mi?? bir de cinsiyet ögrenseydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…