2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Sağol canım benim evet bazen bende kızıyorum ama ne yapalım anneden öyle yetişmişler erkekler hep çocuk kalıyorlar maalesef.. Bizimkide sonuçları almaya beni götürmeyecekti yokyaaaa dedim ondan sonra doktorun yasakladıklarını söyleme dimi .... ama gittim kendim konuştum hatta doktorda hasta sizmisiniz dedi yok ben eşiyim diyince adam da güldü ... Allah razı olsun canım kırmızılar dün akşam tam anlamıyla geldi ilk defa bu kadar sevindim gelmesine birazdan doktoru arayacağım bugün yada yarın için çağıracak reglinin ilk günü beni ara sana birkaç soru soracağım ona göre 2. yada 3. günü ilk iğnemize başlayacağız dedi.. önceden sormuyor çünkü psikolojik olarak bazı belirtileri hissedebilirsin dedi Allahım yüzümüze gülsün inşallah ilk denemede sonuca ulaşırız dualarınızı eksik etmeyin nolur

Canım zor oluyor badanadan sonra temizlik ama sonrası güzel beee ev mis gibi kokar ne güzel heryer tertemiz bende de bi huy var bi odayı temizlerim kapısını kapatırım diğer odaya geçerim sonra öteki odayı temizlerken gidip temiz odaya bakıp bi iç çekerim oooh ne güzel oldu diye amaaa kocacığımız eve gelip fazla değil bi 10 dk kalması herşeyi batırmaya yetiyor
ay canım dün çok heyecanlandım yaa kırmızıları görünce ne yapayım sanki genç kızım da ilk defa regli oluyorum Allah utandırmasın bugün yarın start vericez inşallah herşey yolunda gider
yaaa işte ben o gece yoktummm daha yeni yeni gelmeye başlamıştın o zamanlar .... Neyse bir ara şöyle göbüşündeki oğlunla beraber çekilip koyarsın ikinizi de görürüz olmaz mı Kiloyu da dediğim gibi dert etme sağlıklı olunda gerisi boş alsan da doğumdan sonra verirsin Allahın izniyle

kızlarr yarın benim kontrol günüm, ara ara çok kanamam oluyo..çok korkuyorum..benim için dua edin tamam mııı..hepinizi çooook seviyorummm..görüşmek üzere..
Canım geçmiş olsun dualarımız seninle inşallah herşey yolundadır kontorlden sonra bizi de haberdar et olurmu ... Bizde seni çok seviyoruz hayatım

günaydın fıstığımmmm ay ne yapayım kıssss heyecanlandımm doktorumu aradım bu arada akşam en geç 6 da orda olucam ben bugün bu heyecanla ne çalışırım var yaaaaa
Dua edin nolur herşey yolunda gitsin

gününüz aydin olsun kizlar halbuki sabah ne heyecanla kalkmistim, havaya bak :95::95::95::95: artik sogudu burda havalar yaaa...

ay kalkcam zaten simdi yerleri silmeye baslicam.. ancak yetistiririm.. benimki kalkmadan halledeyim yoksa kalir her sey.. cocuk gibi yaa... pesimde gez diyor.. daha kahvalti hazirlicam oooyy gideyim ben iyisi..

Canim benim insallah her sey istedigin gibi olur.. önümüzdeki ayin hamisi de senle hülyacik olun insallah... yaa bak ben bile heyecan yaptim yaaa

günaydınn canikolarrrrrrrrr

yaa hepinizee uzun uzunn cvplar yazıp post hazırladım ama gönderemedim bi türlü elektrik gitti geldi o ara postu cevapla diyorum yok zaman aşımı bilmem ne yollayamadım..

kusura bakmayın çok uzun yazamayacağım afedersiniz... hepinize teşekkür ediyorum çok mersi saolunn

breshka huuuu gözün aydın anammm şimdi sana bişi sorcamm sen en son hormon testi yaptırmıştın ya hani adetin 21. günümüydü o..acil cvp bekliyorum senden ona göre sorularım olacak ve sana bişi daha dicektim bu arada... bak aklıma geldi

hani sen ilk iğnemi doktor yapacak sonrakileri ben yapacam demişsin ya kuzum bence sen yapma derim ben.. neden diye bi sor duydum sordun galiba geçen gün topikte okudum kadının biri iğneleri kendi yapmış ama yanlış yapmış deri altına tam anlamıyla yapammaış iğneleri o yüzden yumurtalar gelişmemiş iğneler boşa gitmiş tedavide olamamış ! o yüzden bnce sen de kendin yapma garanti olsun git hastanede falan yaptır karından yapılıyor ya onlar hmde yanıyor ben vuruldum ya biliyorum .. yani sen bilirsin ama ben kendim yapmam ya giderim hastaneye riske atamam hem zaten ben kendime yapamma zaten iğneye dayanamıyorum :18::18:

Güle güle tatlım sıkma canını herşey olacağaına varıyor hayırlısı :)

evet canım aynen oyle..

menbeta canım gene mi misafir geldi sana yaaa kapıya evde yokuz diye bi not yaz bu ne beee artık tavrını koy şekerim bi rahat bıraksınlar artık sizi

ahhhh ahhhhhhhhh dıyorum baska bısey demıyorumm..

ay hasta oldum sana yaa herkese laf yetıstırmıs anammm.. esımmm ıs degıstırdı datlumm.. artık bızım bır ısımız yok.. bizi ancak ev paklar. otelde saklamazlar bizi.. garc gurc garc gurc

canımmmmm benımm ne kadar pahalıymıs orda perdeler dudagım ucukladı resmen.. yalnız sana bısey dıcem ben anlattıgın perdeyı anlamadım.. ama merakta ettim. resmi felan varsa atsana guzelımm.. hamıleliğide gelince Allah senı bekletmeyecek insAllah..

kızlarr yarın benim kontrol günüm, ara ara çok kanamam oluyo..çok korkuyorum..benim için dua edin tamam mııı..hepinizi çooook seviyorummm..görüşmek üzere..

canımmm, hayırlısyla git gel ins. onemli bisey olmadıgını dusunuyorum. ins oyledir.. habersiz bırakma bizi..

oyy canım benımm.. Allah ın izniyle ins ilk seferde tutuvercek.. aklımdasın canım :)) doktordan gelınce aksam gır buraya ve ne oldu anlat bıze olur mu???????

ve ben burdayım sımdılık gızlarrrrr..

bisey dicemmm hlyada girmemiş nerde bu kız?? eve girişti çıkamadı mı ne.. merak ettim..

ayy sorma regentoşum bnde heycanlıyımm bnde rüyamda breshkayı gördümm ya aynı şu haldeydi bak :18::18::18: tam nasıl gördüm hatırlamıyorum çünkü dün gece hiç uyumadım desem yeridir :84::84::84: romatizmam bu ara feci azdı her gece ağrım tutuyor uyuyamıyorum :85::85::85: o arada bölük pörçük gördüm bişiler..

regentoşumm resimlerini heycanla bekliyorumm kuzum... ben de dün çok yoruldum bi sürü iş yaptım valla...

kardaizzzzz kankitomm nassın canımm .. dün okullar açıldı snde kızınla okulda mıydın ben de 2-3 kere geldim sadece o arada göremedim seni sklıma okul geldi sonra.. kaça geçti kuzucuğunn ?

herkese günaydınn
3 günlük bir geçmiş var okuyamadım ve hiç de okuyamayacağım kusura bakmayın.
dün kötü ve yorucu birgündü.
kızımı okula götürdüm ben yanındayken arabamı trafik çekmiş, çektiği yetmemmiş gibi bide çekici tekerleklere takılan demirle aracımın sol arka kapının camını patlatmış. yaşadığım stresin tarifini anlatamam. araçların çekildiği yere gittim aracımın yer yeri cam kırıklarıyla dolu. polislerle falan tartıştım, neyse taktırdım camı. onlar ödedi tabi. okula geri geldim çocuk çıkmış beni bekliyo. onun alışverişlerini yaptık akşam eve 06:30 da geldim ama benden geriye hiçbişey kalmamıştı. şu an kendimi çokkkkkkkk yorgun hissediyorum.
eeeee sizler neler yaptınız varmı herhangi bir haber gelişme ???

kankitomm yaa aksilik geldi mi üst üste gelir zaten...geçmiş olsun ne diyelim..geçmişte bişi yok galiba ya emin de değilim bende çok yorgun ve uykusuzum...şimdide bi çarşıya gitmem lazım sonra gelirim inşallah...öpüyorum senii

ay olurda bu kadar nasıl olur.. ne aksiliktir canım yaaa... iyi gene atlatmıssınız.. gecmıs olsun.. kızınında yenı egıtım-ogretım yılı hayırlı olsun.. ıyı bır sene olur ıns..

sempatiğimmm burdayımm gulümm dün arkadaşım falan geldi evde iş yemek kociş geldi tur mur derken çok yoruldum

bana bişi mi sorcan doğru mu anladım ?

yooo sormicam (turkcenın ıcıne ettım)

hımm o yuzden yoktun yanı.. demek tur attın. ben gene atamadım.. mısafırım vardı hemıde yatılı. az once gıttı...

neyse bır gezıntıde burda var.. hadı gıt bakalım carsına..

kov eden gitsin sende rahat rahat işlerini yap canım ben öyle yapıyorum valla bi işe yarayacağına beni sinir ediyo sadece o yüzden ben kocacığımı evden yollar öyle temizlik yaparım oooh rahat rahat.. İnşallahhh canım valla hülyayı da en az kendim kadar istiyorum Rabbim gönlümüze göre versin inşallah

günaydın canımmm evet 21 gününde yaptırmıştım ben. İğne içinde bilmiyorum hayatım ya bakalım önce onlar bi yapsın da olmazsa eşimin kuzeni bizde zaten sağlıkçı o da ona yaptırırım kendim yapamazsam

gelmezmiyim canım benim akşam olurmu acaba bugün bana eve gelir gelmez yazıcam size

kıs fıstık nasıl gördün zaten aşırı bi stres var bide merakta bırakma beni çatlarım sonraaaa hatırladığın kadarını anlat şekerim

günaydın canım anammm okurken ben sinirlendim geçmiş olsun canım kızın için de hayırlı olsun güzel bir yıl geçirir inşallah

Son düzenleme:

sanada gunaydınnnn....hadi yaa.. coook soguk mu canımmmm...

ya kapali gökyüzü de bildigin gri hiiiiiic sevmem bu halini...

ben sana fotosunu yollarim canim bi o ise atilayim önce senden fikir alip kumaslari sonra alicam tabiki..

siz ikinizi cok merak ediyorum ben de... hadi hamile kalinda gecsin su merakim

bi tamamlayim canim koycam resimleri zaten sadece salonu degistirdim, bembeyazdi renk geldi biraz simdi benim ortalikta dolasiyor cok güzel oldu diye.. yapmaya baslamadan önce de birak böyle kalsin diye yirtiyordu kendini simdi de sahipleniyor, hani adam boya yaparken yaninda durduya...

canim büyük gecmis olsun.. ödetmissin ya o güzel olmus.. gerci ugras dur o cok sinir bozucu olsa gerek.. okullar da acildi hayirli ugurlu olsun..

bekliyorummmmm.. sen işlerini bitir.. resmi bul ve at bana.. yuvarlak felan dedınya ne merak ettım bı bılsen.. bende anneme dıktırcem tekrardan mutfak ıcın katlamalılardan, bır goreyım bakalım nasıl bısey senın dedıgın..

Son düzenleme:

ay kuzum yazik yaa... tur atamamis ya nasil da icerliyor

ya canim saka bi kenara senin misafirlerine de ben sinir oluyorum hee... ne o öyle her gün biri gelyior.. sana da yazik.. bir de yedir icir agirla üstüne de yatir.. yaa bizim bi komsu gelin vardi genc, yazik onun evine de böyle acayip cok yatili misafir gelirdi.. kiz artik dayanamayip evin girisine yazi yazdirdi deri üstüne böyle kocaman : MISAFIRIN IYISI GELIR GIDER KUS GIBI, MISAFIRIN KÖTÜSÜ OTURUR KALIR BAYKUS GIBI.... sonra sonra bitmese de, yatili misafiri ciddi azaldi yani... bak aklinda bulunsun...

kuzum kovsam evden, annesigile gitcek o daha kötü, en iyisi mi ben raziyim tek is yapamamaya.. haftaya ise basliyor tekrar zaten. istedigim gibi her seyi yaparim..

ay neyse ben bu sefer kactim kizlar

sorma güzelim sinirlerim o kadar boşaldı ki aracımı öle görünce hem ağlıyom hem saydırıyom trafik polislerine :)
olsun canım öğrenirim zamanla topic durumunu. bende çok öptümmmmmm seni, kolay gelsin...

ay olurda bu kadar nasıl olur.. ne aksiliktir canım yaaa... iyi gene atlatmıssınız.. gecmıs olsun.. kızınında yenı egıtım-ogretım yılı hayırlı olsun.. ıyı bır sene olur ıns..

çok saol bi tanem. bi aksiliktir peşimdeydi dün neyse Allah can sağlığı versin napalım olacağı varmış.
çok teşekkür ederiz ablası kızımız 7. sınıfa başladı. Allah yardımcısı olsun bakalım.

çok saol tatlım. vallahi sinirden ben polislerle tartışırken herhalde ara ara şuurumu kaybettim ki bazı şeyleri hatırlamaıyorum. çelikmesinde değilim, arabanın yerinde yelleresiyo bide cam kırıkları var yerde dedim herhalde vuran iyi vurdu arabaya ki trafik kaldırmış meğer çekici kaldırmış demirlede kırmış camı beceriksiz.
çok teşekkürler ablası Allah razı olsun :)

canım bnde fsh eksikti ya hani acaba diorum bnde adetin 21.günü yani 29 eylül de gidip testi tekrarlatayım hem tsh da baktırırım düşmüş mü diye ilaç içiorum ya.. sonra da 30 eylüle randevu alayım ön görüşme için gidelim sonra da 9-10 ekim adetiyle başlarız Allah ın izniyle inşallah Rabbim yüzümüzü kara çıkarma bizede sağlıkla hamile kalmayı ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip eyle işallahhhhhh.... kuzucum valla hatırlamıyorum ama smiley yolladım ya aynı öyle yapıodun işte :18::18::18::18: böyleeeeeee

saolasın kuzucumm inşalalh ii haberler veririz bizdee inşalalhhh aman adamlar öledir yapana kadar burnundan getirir sınra da ben yaptım diye gerinir

nyse ben kaçar hadi öptümmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…