- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.921
Sağol canım benim evet bazen bende kızıyorum ama ne yapalım anneden öyle yetişmişler erkekler hep çocuk kalıyorlar maalesef.. Bizimkide sonuçları almaya beni götürmeyecekti yokyaaaa dedim ondan sonra doktorun yasakladıklarını söyleme dimi .... ama gittim kendim konuştum hatta doktorda hasta sizmisiniz dedibreshkaa[/B],hemsoooooooommm esin icin coooookk gecmis olsun be canim.. inan bende cok endiselendim... cok uzuldum..ciddi biseyler yok insallah... iste bazen beyelrde cocuk gibiler... benimkide hasta az once hastaneye gitti beni goturmedi kizdim bendeeee... kendi butun detaylari anlatmiyo cunkuu
ustelikben sana cuma dedim acma agzini dedim,cagirma su misafirleri dedim baak haftasonu misafir varmissss.........
kirmizilarda ilk adimi atti sanirim canim benim insallah hayirli olsun ve ilk denemende yuzun gulsun insalha bitanem....
Canım zor oluyor badanadan sonra temizlik ama sonrası güzel beee ev mis gibi kokar ne güzel heryer tertemiz bende de bi huy var bi odayı temizlerim kapısını kapatırım diğer odaya geçerim sonra öteki odayı temizlerken gidip temiz odaya bakıp bi iç çekerim oooh ne güzel oldu diye amaaa kocacığımız eve gelip fazla değil bi 10 dk kalması herşeyi batırmaya yetiyorhly ve breshkacim kuzularim size de tesekür ediyorum.. valla evle ugrasmak cok güzel bir sey ya... ama temizligi gicik yaa.. normalde temitlik gicik bi is ama böyle ayakkabi pisligine deli oluyorum.. ozonla sildim yarin yine ozonla silcem vakit kalirsa da yer ilaciyla silcem yoksa diger güne kalir o da..ozonla sileyim de bi mikrobu kirilsin iyice.. siz napiyorsunuz?? breshkacim sen bugün tozutmussun su smile görüncededim noluyor bu kiz test felan mi yapti...
hülyacim sen naptin kii?? ev islerini felan.. hadi patlat tüpü yaaa bu aralar hamis haberimiz azaldi.. o neydi yaza girmeden her gün bi tane haber aliyorduk nerdeyse..
yaaa işte ben o gece yoktummmbreshkacimmmm[/B], canim hafif hafif almaya basladim ben kilo sanirim... emin diilim... :26: Burda bir gece kizlarla foto paylasimi yapmisti, o zaman koymustum ben fotografimi... Ondan sonra da bir daha koymadim...
Ya ne guzel gunlerdi kizlar... Tatlicadiya ebayden bisiler secmistikkk...
Canım geçmiş olsun dualarımız seninle inşallah herşey yolundadır kontorlden sonra bizi de haberdar et olurmu ... Bizde seni çok seviyoruz hayatımkızlarr yarın benim kontrol günüm, ara ara çok kanamam oluyo..çok korkuyorum..benim için dua edin tamam mııı..hepinizi çooook seviyorummm..görüşmek üzere..
günaydın fıstığımmmm ay ne yapayım kıssss heyecanlandımm doktorumu aradım bu arada akşam en geç 6 da orda olucamkızzz su mesajı gordum ya, inan var ya ahanda hamıle dedimmm.... bır sevındım bır sok ıcındeydım ki ta ki kırmızılar gelıyor dıye mesajını gorene kadar Allah ıyılıgını versın breshkammm...
Sağol canım benim evet bazen bende kızıyorum ama ne yapalım anneden öyle yetişmişler erkekler hep çocuk kalıyorlar maalesef.. Bizimkide sonuçları almaya beni götürmeyecekti yokyaaaa dedim ondan sonra doktorun yasakladıklarını söyleme dimi .... ama gittim kendim konuştum hatta doktorda hasta sizmisiniz dediyok ben eşiyim diyince adam da güldü ... Allah razı olsun canım kırmızılar dün akşam tam anlamıyla geldi ilk defa bu kadar sevindim gelmesine birazdan doktoru arayacağım bugün yada yarın için çağıracak reglinin ilk günü beni ara sana birkaç soru soracağım ona göre 2. yada 3. günü ilk iğnemize başlayacağız dedi.. önceden sormuyor çünkü psikolojik olarak bazı belirtileri hissedebilirsin dedi Allahım yüzümüze gülsün inşallah ilk denemede sonuca ulaşırız dualarınızı eksik etmeyin nolur
Canım zor oluyor badanadan sonra temizlik ama sonrası güzel beee ev mis gibi kokar ne güzel heryer tertemiz bende de bi huy var bi odayı temizlerim kapısını kapatırım diğer odaya geçerim sonra öteki odayı temizlerken gidip temiz odaya bakıp bi iç çekerim oooh ne güzel oldu diye amaaa kocacığımız eve gelip fazla değil bi 10 dk kalması herşeyi batırmaya yetiyor
ay canım dün çok heyecanlandım yaa kırmızıları görünce ne yapayım sanki genç kızım da ilk defa regli oluyorumAllah utandırmasın bugün yarın start vericez inşallah herşey yolunda gider
yaaa işte ben o gece yoktummmdaha yeni yeni gelmeye başlamıştın o zamanlar .... Neyse bir ara şöyle göbüşündeki oğlunla beraber çekilip koyarsın ikinizi de görürüz olmaz mı Kiloyu da dediğim gibi dert etme sağlıklı olunda gerisi boş alsan da doğumdan sonra verirsin Allahın izniyle
Canım geçmiş olsun dualarımız seninle inşallah herşey yolundadır kontorlden sonra bizi de haberdar et olurmu ... Bizde seni çok seviyoruz hayatım
Güle güle tatlım sıkma canını herşey olacağaına varıyor hayırlısı :)
menbeta canım gene mi misafir geldi sana yaaakapıya evde yokuz diye bi not yaz bu ne beee artık tavrını koy şekerim bi rahat bıraksınlar artık sizi
menbata ooyyy ooyyy benim cileliii baciimm..nolaack senin bu vaziyetinn kizz... bak nedicemmm esinin kendi isi demii... siz yumurtlama haftanda biyerlere gidin en iyisi.. hotel bile olur. orda ucuz olmali sanirim hotellerde..hayir yani baska cozum yook baska bisey goremiyorum ben anacimmm!!!!!!!!!!!
evet canim hazir perde alip evime göre ayarlayip dikcem, hani su yukardan yuvarlak sekild eiv´niyor ve ucunda boncuklar oluyor öyle yapcam.. olmayan bi yer olursa sana sorarim kuzum.. deneyecegim yaa.. olur insallah.. bugün bi kumas baktim, saten ince duruyor böyle ucus ucus yani.. io hosuma gitti.. cünkü perde kumasi yumusak olunca daha nazik duruyor rüzgar fealn vurunca, tabi dikmesi de daha kolaymakinem var ama elimde yapmak istiyorum, üst dikisleri makinede beceremem yaa... yanlari altlari makinede olur da o süs yerlerini birlestirirken zor olur.. eger istedigim gibi olursa süper olcak
vallahi hamilelik sifri uzak benden simdi hesap yapmak da istemiyorum ya.. tutturamiyorum sonraay Allahim duy sesimi noluurr...
kızlarr yarın benim kontrol günüm, ara ara çok kanamam oluyo..çok korkuyorum..benim için dua edin tamam mııı..hepinizi çooook seviyorummm..görüşmek üzere..
günaydın fıstığımmmm ay ne yapayım kıssss heyecanlandımm doktorumu aradım bu arada akşam en geç 6 da orda olucamben bugün bu heyecanla ne çalışırım var yaaaaa
Dua edin nolur herşey yolunda gitsin
gününüz aydin olsun kizlarhalbuki sabah ne heyecanla kalkmistim, havaya bak :95::95::95::95: artik sogudu burda havalar yaaa...
ay kalkcam zaten simdi yerleri silmeye baslicam.. ancak yetistiririm.. benimki kalkmadan halledeyim yoksa kalir her sey.. cocuk gibi yaa... pesimde gez diyor.. daha kahvalti hazirlicam oooyy gideyim ben iyisi..
Canim benim insallah her sey istedigin gibi olur.. önümüzdeki ayin hamisi de senle hülyacik olun insallah... yaa bak ben bile heyecan yaptim yaaa
bisey dicemmm hlyada girmemiş nerde bu kız?? eve girişti çıkamadı mı ne.. merak ettim..[/I]
herkese günaydınn
3 günlük bir geçmiş var okuyamadım ve hiç de okuyamayacağım kusura bakmayın.
dün kötü ve yorucu birgündü.
kızımı okula götürdüm ben yanındayken arabamı trafik çekmiş, çektiği yetmemmiş gibi bide çekici tekerleklere takılan demirle aracımın sol arka kapının camını patlatmış. yaşadığım stresin tarifini anlatamam. araçların çekildiği yere gittim aracımın yer yeri cam kırıklarıyla dolu. polislerle falan tartıştım, neyse taktırdım camı. onlar ödedi tabi. okula geri geldim çocuk çıkmış beni bekliyo. onun alışverişlerini yaptık akşam eve 06:30 da geldim ama benden geriye hiçbişey kalmamıştı. şu an kendimi çokkkkkkkk yorgun hissediyorum.
eeeee sizler neler yaptınız varmı herhangi bir haber gelişme ???
sempatiğimmm burdayımm gulümm dün arkadaşım falan geldi evde iş yemek kociş geldi tur mur derken çok yoruldum
bana bişi mi sorcan doğru mu anladım ?
kov eden gitsin sende rahat rahat işlerini yap canım ben öyle yapıyorum valla bi işe yarayacağına beni sinir ediyo sadece o yüzden ben kocacığımı evden yollar öyle temizlik yaparım oooh rahat rahat.. İnşallahhh canım valla hülyayı da en az kendim kadar istiyorum Rabbim gönlümüze göre versin inşallahay kalkcam zaten simdi yerleri silmeye baslicam.. ancak yetistiririm.. benimki kalkmadan halledeyim yoksa kalir her sey.. cocuk gibi yaa... pesimde gez diyor.. daha kahvalti hazirlicam oooyy gideyim ben iyisi..
Canim benim insallah her sey istedigin gibi olur.. önümüzdeki ayin hamisi de senle hülyacik olun insallah... yaa bak ben bile heyecan yaptim yaaa
günaydın canımmm evet 21 gününde yaptırmıştım ben. İğne içinde bilmiyorum hayatım ya bakalım önce onlar bi yapsın da olmazsa eşimin kuzeni bizde zaten sağlıkçı o da ona yaptırırım kendim yapamazsamgünaydınn canikolarrrrrrrrr
yaa hepinizee uzun uzunn cvplar yazıp post hazırladım ama gönderemedim bi türlü elektrik gitti geldi o ara postu cevapla diyorum yok zaman aşımı bilmem ne yollayamadım..
kusura bakmayın çok uzun yazamayacağım afedersiniz... hepinize teşekkür ediyorum çok mersi saolunn
breshka huuuu gözün aydın anammmşimdi sana bişi sorcamm sen en son hormon testi yaptırmıştın ya hani adetin 21. günümüydü o..acil cvp bekliyorum senden ona göre sorularım olacak ve sana bişi daha dicektim bu arada... bak aklıma geldi
hani sen ilk iğnemi doktor yapacak sonrakileri ben yapacam demişsin ya kuzum bence sen yapma derim ben.. neden diye bi sor duydum sordun galibageçen gün topikte okudum kadının biri iğneleri kendi yapmış ama yanlış yapmış deri altına tam anlamıyla yapammaış iğneleri o yüzden yumurtalar gelişmemiş iğneler boşa gitmiş tedavide olamamış ! o yüzden bnce sen de kendin yapma garanti olsun git hastanede falan yaptır karından yapılıyor ya onlar hmde yanıyor ben vuruldum ya biliyorum .. yani sen bilirsin ama ben kendim yapmam ya giderim hastaneye riske atamam hem zaten ben kendime yapamma zaten iğneye dayanamıyorum :18::18:
gelmezmiyim canım benim akşam olurmu acaba bugün banaevet canım aynen oyle..
ahhhh ahhhhhhhhh dıyorum baska bısey demıyorumm..
ay hasta oldum sana yaa herkese laf yetıstırmıs anammm.. esımmm ıs degıstırdı datlumm.. artık bızım bır ısımız yok.. bizi ancak ev paklar. otelde saklamazlar bizi.. garc gurc garc gurc
canımmmmm benımm ne kadar pahalıymıs orda perdeler dudagım ucukladı resmen.. yalnız sana bısey dıcem ben anlattıgın perdeyı anlamadım.. ama merakta ettim. resmi felan varsa atsana guzelımm.. hamıleliğide gelince Allah senı bekletmeyecek insAllah..
canımmm, hayırlısyla git gel ins. onemli bisey olmadıgını dusunuyorum. ins oyledir.. habersiz bırakma bizi..
oyy canım benımm.. Allah ın izniyle ins ilk seferde tutuvercek.. aklımdasın canım :)) doktordan gelınce aksam gır buraya ve ne oldu anlat bıze olur mu???????
ve ben burdayım sımdılık gızlarrrrr..
bisey dicemmm hlyada girmemiş nerde bu kız?? eve girişti çıkamadı mı ne.. merak ettim..
kıs fıstık nasıl gördün zaten aşırı bi stres var bide merakta bırakma beni çatlarım sonraaaa hatırladığın kadarını anlat şekerimayy sorma regentoşum bnde heycanlıyımm bnde rüyamda breshkayı gördümm ya aynı şu haldeydi bak :18::18::18: tam nasıl gördüm hatırlamıyorum çünkü dün gece hiç uyumadım desem yeridir :84::84::84: romatizmam bu ara feci azdı her gece ağrım tutuyor uyuyamıyorum :85::85::85: o arada bölük pörçük gördüm bişiler..
regentoşumm resimlerini heycanla bekliyorumm kuzum... ben de dün çok yoruldum bi sürü iş yaptım valla...
kardaizzzzz kankitomm nassın canımm .. dün okullar açıldı snde kızınla okulda mıydın ben de 2-3 kere geldim sadece o arada göremedim seni sklıma okul geldi sonra.. kaça geçti kuzucuğunn ?
günaydın canım anammm okurken ben sinirlendim geçmiş olsun canım kızın için de hayırlı olsun güzel bir yıl geçirir inşallahherkese günaydınn
kızımı okula götürdüm ben yanındayken arabamı trafik çekmiş, çektiği yetmemmiş gibi bide çekici tekerleklere takılan demirle aracımın sol arka kapının camını patlatmış. yaşadığım stresin tarifini anlatamam. araçların çekildiği yere gittim aracımın yer yeri cam kırıklarıyla dolu. polislerle falan tartıştım, neyse taktırdım camı. onlar ödedi tabi. okula geri geldim çocuk çıkmış beni bekliyo. onun alışverişlerini yaptık akşam eve 06:30 da geldim ama benden geriye hiçbişey kalmamıştı. şu an kendimi çokkkkkkkk yorgun hissediyorum.
evet canım aynen oyle..
ahhhh ahhhhhhhhh dıyorum baska bısey demıyorumm..
ay hasta oldum sana yaa herkese laf yetıstırmıs anammm.. esımmm ıs degıstırdı datlumm.. artık bızım bır ısımız yok.. bizi ancak ev paklar. otelde saklamazlar bizi.. garc gurc garc gurc
canımmmmm benımm ne kadar pahalıymıs orda perdeler dudagım ucukladı resmen.. yalnız sana bısey dıcem ben anlattıgın perdeyı anlamadım.. ama merakta ettim. resmi felan varsa atsana guzelımm.. hamıleliğide gelince Allah senı bekletmeyecek insAllah..
canımmm, hayırlısyla git gel ins. onemli bisey olmadıgını dusunuyorum. ins oyledir.. habersiz bırakma bizi..
oyy canım benımm.. Allah ın izniyle ins ilk seferde tutuvercek.. aklımdasın canım :)) doktordan gelınce aksam gır buraya ve ne oldu anlat bıze olur mu???????
ve ben burdayım sımdılık gızlarrrrr..
bisey dicemmm hlyada girmemiş nerde bu kız?? eve girişti çıkamadı mı ne.. merak ettim..
sanada gunaydınnnn....hadi yaa.. coook soguk mu canımmmm...
ayy sorma regentoşum bnde heycanlıyımm bnde rüyamda breshkayı gördümm ya aynı şu haldeydi bak :18::18::18: tam nasıl gördüm hatırlamıyorum çünkü dün gece hiç uyumadım desem yeridir :84::84::84: romatizmam bu ara feci azdı her gece ağrım tutuyor uyuyamıyorum :85::85::85: o arada bölük pörçük gördüm bişiler..
regentoşumm resimlerini heycanla bekliyorumm kuzum... ben de dün çok yoruldum bi sürü iş yaptım valla...
kardaizzzzz kankitomm nassın canımm .. dün okullar açıldı snde kızınla okulda mıydın ben de 2-3 kere geldim sadece o arada göremedim seni sklıma okul geldi sonra.. kaça geçti kuzucuğunn ?
herkese günaydınn
yooo sormicam (turkcenın ıcıne ettım)
hımm o yuzden yoktun yanı.. demek tur attın. ben gene atamadım.. mısafırım vardı hemıde yatılı. az once gıttı...
neyse bır gezıntıde burda var.. hadı gıt bakalım carsına..
kov eden gitsin sende rahat rahat işlerini yap canım ben öyle yapıyorum valla bi işe yarayacağına beni sinir ediyo sadece o yüzden ben kocacığımı evden yollar öyle temizlik yaparım oooh rahat rahat.. İnşallahhh canım valla hülyayı da en az kendim kadar istiyorum Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
günaydın canımmm evet 21 gününde yaptırmıştım ben. İğne içinde bilmiyorum hayatım ya bakalım önce onlar bi yapsın da olmazsa eşimin kuzeni bizde zaten sağlıkçı o da ona yaptırırım kendim yapamazsam
gelmezmiyim canım benim akşam olurmu acaba bugün banaeve gelir gelmez yazıcam size
kıs fıtık nasıl gördün zaten aşırı bi stres var bide merakta bırakma beni çatlarım sonraaaa hatırladığın kadarını anlat şekerim
günaydın canım anammm okurken ben sinirlendim geçmiş olsun canım kızın için de hayırlı olsun güzel bir yıl geçirir inşallah
kankitomm yaa aksilik geldi mi üst üste gelir zaten...geçmiş olsun ne diyelim..geçmişte bişi yok galiba ya emin de değilim bende çok yorgun ve uykusuzum...şimdide bi çarşıya gitmem lazım sonra gelirim inşallah...öpüyorum senii
ay olurda bu kadar nasıl olur.. ne aksiliktir canım yaaa... iyi gene atlatmıssınız.. gecmıs olsun.. kızınında yenı egıtım-ogretım yılı hayırlı olsun.. ıyı bır sene olur ıns..
kov eden gitsin sende rahat rahat işlerini yap canım ben öyle yapıyorum valla bi işe yarayacağına beni sinir ediyo sadece o yüzden ben kocacığımı evden yollar öyle temizlik yaparım oooh rahat rahat.. İnşallahhh canım valla hülyayı da en az kendim kadar istiyorum Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
günaydın canımmm evet 21 gününde yaptırmıştım ben. İğne içinde bilmiyorum hayatım ya bakalım önce onlar bi yapsın da olmazsa eşimin kuzeni bizde zaten sağlıkçı o da ona yaptırırım kendim yapamazsam
gelmezmiyim canım benim akşam olurmu acaba bugün banaeve gelir gelmez yazıcam size
kıs fıtık nasıl gördün zaten aşırı bi stres var bide merakta bırakma beni çatlarım sonraaaa hatırladığın kadarını anlat şekerim
günaydın canım anammm okurken ben sinirlendim geçmiş olsun canım kızın için de hayırlı olsun güzel bir yıl geçirir inşallah
kıs fıstık nasıl gördün zaten aşırı bi stres var bide merakta bırakma beni çatlarım sonraaaa hatırladığın kadarını anlat şekerim
ya kapali gökyüzü de bildigin gri hiiiiiic sevmem bu halini...
ben sana fotosunu yollarim canim bi o ise atilayimönce senden fikir alip kumaslari sonra alicam tabiki..
siz ikinizi cok merak ediyorum ben de... hadi hamile kalinda gecsin su merakim
bi tamamlayim canim koycam resimleri zaten sadece salonu degistirdim, bembeyazdi renk geldi biraz simdi benim ortalikta dolasiyor cok güzel oldu diye.. yapmaya baslamadan önce de birak böyle kalsin diye yirtiyordu kendinisimdi de sahipleniyor, hani adam boya yaparken yaninda durduya...
canim büyük gecmis olsun.. ödetmissin ya o güzel olmus.. gerci ugras dur o cok sinir bozucu olsa gerek.. okullar da acildi hayirli ugurlu olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?