- 19 Aralık 2008
- 4.189
- 784
- 198
- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.941
ay kuzum yazik yaa... tur atamamis ya nasil da icerliyor
ya canim saka bi kenara senin misafirlerine de ben sinir oluyorum hee... ne o öyle her gün biri gelyior.. sana da yazik.. bir de yedir icir agirla üstüne de yatir.. yaa bizim bi komsu gelin vardi genc, yazik onun evine de böyle acayip cok yatili misafir gelirdi.. kiz artik dayanamayip evin girisine yazi yazdirdi deri üstüne böyle kocaman : MISAFIRIN IYISI GELIR GIDER KUS GIBI, MISAFIRIN KÖTÜSÜ OTURUR KALIR BAYKUS GIBI....sonra sonra bitmese de, yatili misafiri ciddi azaldi yani... bak aklinda bulunsun...
çok saol bi tanem. bi aksiliktir peşimdeydi dün neyse Allah can sağlığı versin napalım olacağı varmış.
çok teşekkür ederiz ablası kızımız 7. sınıfa başladı. Allah yardımcısı olsun bakalım.
ovvv masallah.. ben de bu sabah okula gıden cocuklara bakıyorum.. 1. sınıflara kocaman, kendılerınden buyuk cantalar omuzlarında, bır yuruyusler, bir havalar, bir merak gorsen.. ay dedım benımde cocugum olcakta boye goturecek mıyım dedım.. Allah herkese nasip etsın..
herkese günaydınn
3 günlük bir geçmiş var okuyamadım ve hiç de okuyamayacağım kusura bakmayın.
dün kötü ve yorucu birgündü.
kızımı okula götürdüm ben yanındayken arabamı trafik çekmiş, çektiği yetmemmiş gibi bide çekici tekerleklere takılan demirle aracımın sol arka kapının camını patlatmış. yaşadığım stresin tarifini anlatamam. araçların çekildiği yere gittim aracımın yer yeri cam kırıklarıyla dolu. polislerle falan tartıştım, neyse taktırdım camı. onlar ödedi tabi. okula geri geldim çocuk çıkmış beni bekliyo. onun alışverişlerini yaptık akşam eve 06:30 da geldim ama benden geriye hiçbişey kalmamıştı. şu an kendimi çokkkkkkkk yorgun hissediyorum.
eeeee sizler neler yaptınız varmı herhangi bir haber gelişme ???
Tugcecimmm, bilmem ki, bugun kontrole gittim, orda hissediyormusun dediler, emin diilim dedim... Birkac haftaya hissedersin dediler... ayy sinir oldum birde kontrol dedigin tansiyon baktilar, yine idrar testi yaptilar... Bu kadar... hersey dandik burda.. hersey...
Canım arkadaşımm dualarımız senınle... Allahım senın yuzunu güldürsün inşallahh... Gelince bize yaz merak ederım kuppecımkızlarr yarın benim kontrol günüm, ara ara çok kanamam oluyo..çok korkuyorum..benim için dua edin tamam mııı..hepinizi çooook seviyorummm..görüşmek üzere..
günaydın fıstığımmmm ay ne yapayım kıssss heyecanlandımm doktorumu aradım bu arada akşam en geç 6 da orda olucamben bugün bu heyecanla ne çalışırım var yaaaaa
Dua edin nolur herşey yolunda gitsin
Allahın ziniyle sende görüceksin tabi. Allah bu heyecanı herkese tez zamanda yaşatsın inşallah.
he yaa arkandan ağlar durur ben annemi istiyorummmmmmmm:84:
Günaydın kızlaar
daha yeni kendime geliyorum. Sabah eşimle minibüse bindik işe gelirken şöförün arkasına oturduk. Minibüsün frenleri patladı ışıklarda belediye otobüsü duruyodu kaldırıma doğru kırdı şöför kaldırıma çıktı minibüs ama otobüse çarptık şöför tarafında cam falan patladı. çok kötü oldum ya orda otobüs olmasaydı napardık durak vardı insanlar dolu allah korusun insanlara çarpıcaktı.
Bu ara bişe var üzerimizde ama allahım korusun.
Günaydın kızlaar
daha yeni kendime geliyorum. Sabah eşimle minibüse bindik işe gelirken şöförün arkasına oturduk. Minibüsün frenleri patladı ışıklarda belediye otobüsü duruyodu kaldırıma doğru kırdı şöför kaldırıma çıktı minibüs ama otobüse çarptık şöför tarafında cam falan patladı. çok kötü oldum ya orda otobüs olmasaydı napardık durak vardı insanlar dolu allah korusun insanlara çarpıcaktı.
çok geçmiş olsun imreal cimm allah beterınden saklasın ... Bugun topıkte hıc ıyı haberler alamıyoruz yaa
tugcecimm
çok saol tatlımm. Acı bir tecrübe oldu bana resmen. Dediğin gibi çekmesi neyse decamı da kırmışlar un ufak olmuş her bir parça arabanın üstünde bile cam kırıkları vardı. Beceriksiz öküzler. Allaha çok şükür bize bişey olmadı yaa tek tesellim..
menbetacım arada aslın da konuşuyoruz farkında olmadan bazen, ben böle kaynana olmam falan filan sohbetleri açılmıştı bir kaç sefer...
imreal günaydın canım,
çok geçmiş olsun tatlım. Allah korumuş canım sizi. Ya nedir bu terslikler valla içim daraldı yaaa :))
ayy canımm coook gecmıs olsun.. Allah korumus.. Ay içim ürperdi..
kardaizimm bennn cook iyi bir kaynana olucam :d
Hadi bakalım kolay gelsin sana canım perdeleri bende merak ettim bir ara yolla bizde onaylayalımkuzum kovsam evden, annesigile gitcek o daha kötü, en iyisi mi ben raziyim tek is yapamamaya.. haftaya ise basliyor tekrar zaten. istedigim gibi her seyi yaparim..
ay neyse ben bu sefer kactim kizlar
Tabi canım haklısın sinirlenmekte kendi malları olmayınca umursamıyorlar hiç ama ödetmekle çok iyi yapmışsın içim soğudu birazçok saol tatlım. vallahi sinirden ben polislerle tartışırken herhalde ara ara şuurumu kaybettim ki bazı şeyleri hatırlamaıyorum. çelikmesinde değilim, arabanın yerinde yelleresiyo bide cam kırıkları var yerde dedim herhalde vuran iyi vurdu arabaya ki trafik kaldırmış meğer çekici kaldırmış demirlede kırmış camı beceriksiz.
çok teşekkürler ablası Allah razı olsun :)
olabilir canım yaptır zaten görüşmeye gittiğinde eksikse istiyorlar bu testleri sen hazırlıklı olmuş olursun hemde için rahatlar ... Valla rüyadaki halim oysa doğru görmüşsün gülümm aynen :18::18:canım bnde fsh eksikti ya hani acaba diorum bnde adetin 21.günü yani 29 eylül de gidip testi tekrarlatayım hem tsh da baktırırım düşmüş mü diye ilaç içiorum ya.. sonra da 30 eylüle randevu alayım ön görüşme için gidelim sonra da 9-10 ekim adetiyle başlarız Allah ın izniyle inşallah Rabbim yüzümüzü kara çıkarma bizede sağlıkla hamile kalmayı ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip eyle işallahhhhhh.... kuzucum valla hatırlamıyorum ama smiley yolladım ya aynı öyle yapıodun işte :18::18::18::18: böyleeeeeee
saolasın kuzucumm inşalalh ii haberler veririz bizdee inşalalhhhaman adamlar öledir yapana kadar burnundan getirir sınra da ben yaptım diye gerinir
nyse ben kaçar hadi öptümmmmmmmmmmmmmmm
tuğçeeee canım çok dua ediyorum ama sizlerden de dua bekliyorum Allahım inşallah herşey yolunda gider yaOyyy kıyamamm demek akşam ilk adım atılıyoo :) Hadı ınsallahhhh sonucunca bebişin göbüşüne konacakk bol bol dua et bershkacımmm Allahım emeklerınızı boşa çıkarmaz ınsallah...
Canım geçmiş olsun çok şükür size bişey olmamış bi sadaka ver bence Allah korusun dediğin gibi olsaydı çok üzücü olurdu yaa tekrar geçmiş olsun hayatımGünaydın kızlaar
hadi bakalım kolay gelsin sana canım perdeleri bende merak ettim bir ara yolla bizde onaylayalım
Tabi canım haklısın sinirlenmekte kendi malları olmayınca umursamıyorlar hiç ama ödetmekle çok iyi yapmışsın içim soğudu biraz
Olabilir canım yaptır zaten görüşmeye gittiğinde eksikse istiyorlar bu testleri sen hazırlıklı olmuş olursun hemde için rahatlar ... Valla rüyadaki halim oysa doğru görmüşsün gülümm aynen :18::18::18::18: Bu haldeyim çok heyecanlıyım doktor bile sesimden anladı bugün hmmm yarın sabah görsek de olur ama sanırım çok stresliyiz siz bu akşam gelin dedi
Tuğçeeee canım çok dua ediyorum ama sizlerden de dua bekliyorum allahım inşallah herşey yolunda gider yaInşallah bu son uğraşımız olur sonuca ulaşır bebeğimize kavuşuruz bizde
Canım geçmiş olsun çok şükür size bişey olmamış bi sadaka ver bence allah korusun dediğin gibi olsaydı çok üzücü olurdu yaa tekrar geçmiş olsun hayatım
İnaşallah canımmmmsağol cnm. Hadi senin içinde hayırlısı olsun allah inşallah bi kerette nasip etsin bebişinizi. Haberlerinizi bekliyoruz
Allah ım sana gelıyorummmmmmmmm... ne heyecanlandım bilemezsiniz
İnaşallah canımmmm
ne oldu kız niye heyecanlandın zaten ayaklarım yere basmıyor bide bunu okudum heptenoldum ne oldu çabuk anlattttt
ay unuttum dermişimm.. harbiden bır an unuttumm... yaaa benım canım dizimi reklamda gordumde. ona heyecanladınn.. sonunda butunnnnnn gercekler ortaya cıkıyormusta ona sevındım kızzz.... yani merak etme 2. silik cızgıyı goremedım daha..
Allah seni ne yapmasın bende bişey oldu sandımne diziymiş beee
Ahhh feriha ah niler ettin. Kendin ettin kendin buldun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?