2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Allah iyiliğini versinn... öldüm bittim yaaa.. lafa bak ne kahkaha attım sesim yankılandı resmen... sen cok yasa emı. neler varmıs sende boyle.. sonunda benı kacırtcaklar geldıgım yere o olacakk.. Allah sonumuzu hayretsınn.. ay bı dua edın bende bır ıse gıreyım..

regencimmm
çok saol hayatım. evet car car öttüm durdum e bide sinirlerim boşaldı ağladım falan ödediler. gerçi ödesinler diye ağlamadım konuşmadımda.
zaten öle durumlarda ödüyolarmı. ben otoparktan çıkarken çekici parasını bide otopark parasını ödedim. salak trafik polisi cezayı kescekti unuttu :)
çok saol ablası inşallah hayırlı güzel bir yıl geçirir kızımız ...

ovvv masallah.. ben de bu sabah okula gıden cocuklara bakıyorum.. 1. sınıflara kocaman, kendılerınden buyuk cantalar omuzlarında, bır yuruyusler, bir havalar, bir merak gorsen.. ay dedım benımde cocugum olcakta boye goturecek mıyım dedım.. Allah herkese nasip etsın..

Allahın ziniyle sende görüceksin tabi. Allah bu heyecanı herkese tez zamanda yaşatsın inşallah.
he yaa arkandan ağlar durur ben annemi istiyorummmmmmmm:84:

kardaizcimmm cok geçmiş olsun valla sen az bıle yapmışsın eşşek herifler yaa sanki babalarının malı camını patlatıyolar... Bi kerede bnm başıma geldi çekme olayıda ben tam arabamı götürürlerken görmüştüm neye ugradıgımı şaşırdım atladım taksıyee araba önde ben arkada gıdıyoruz :) Neyse cezasını yatırıp hemen aldım ama stresi yetiyo insanaa... Kızınla sana bısey olmamış ya yınede ona şükür edelım bosver unut olanları

Bnm doktorumda sorumuştu 16 haftada gıttıgımde aynı cevabı vermiştim :) İnsan anlıyamıyo işte :) Sağlıklı olsunlarda geç hissedelim önemli olan bu... Bide bana buyuklerımız hep erkeğin hareketlerını daha erken hıssedersın ve cok hareketlı olurlar dediler... Çok hareket ettiğine katılıyorum bakalım senin oğluşununda öylemı olucak :) Sen ne zaman ogreneceksın cınsıyetını ?

kızlarr yarın benim kontrol günüm, ara ara çok kanamam oluyo..çok korkuyorum..benim için dua edin tamam mııı..hepinizi çooook seviyorummm..görüşmek üzere..
Canım arkadaşımm dualarımız senınle... Allahım senın yuzunu güldürsün inşallahh... Gelince bize yaz merak ederım kuppecım

Oyyy kıyamamm demek akşam ilk adım atılıyoo :) Hadı ınsallahhhh sonucunca bebişin göbüşüne konacakk bol bol dua et bershkacımmm Allahım emeklerınızı boşa çıkarmaz ınsallah...

Allahın ziniyle sende görüceksin tabi. Allah bu heyecanı herkese tez zamanda yaşatsın inşallah.
he yaa arkandan ağlar durur ben annemi istiyorummmmmmmm:84:

amin insAllah canım benım.. sorma nasıl dayanırım o zaman. bende onla beraber derse girerim ogretmen kovana kadar.. bak cocuk yaptımda buyuttumde okula gonderdım.. yarınkı konusmada da evlendırırım ben..

Günaydın kızlaar
daha yeni kendime geliyorum. Sabah eşimle minibüse bindik işe gelirken şöförün arkasına oturduk. Minibüsün frenleri patladı ışıklarda belediye otobüsü duruyodu kaldırıma doğru kırdı şöför kaldırıma çıktı minibüs ama otobüse çarptık şöför tarafında cam falan patladı. çok kötü oldum ya orda otobüs olmasaydı napardık durak vardı insanlar dolu allah korusun insanlara çarpıcaktı.

Bu ara bişe var üzerimizde ama allahım korusun.

Çok geçmiş olsun İmreal cimm Allah beterınden saklasın ... Bugun topıkte hıc ıyı haberler alamıyoruz yaa

tugcecimm
çok saol tatlımm. acı bir tecrübe oldu bana resmen. dediğin gibi çekmesi neyse decamı da kırmışlar un ufak olmuş her bir parça arabanın üstünde bile cam kırıkları vardı. beceriksiz öküzler. Allaha çok şükür bize bişey olmadı yaa tek tesellim..

menbetacım arada aslın da konuşuyoruz farkında olmadan bazen, ben böle kaynana olmam falan filan sohbetleri açılmıştı bir kaç sefer...

imreal günaydın canım,
çok geçmiş olsun tatlım. Allah korumuş canım sizi. ya nedir bu terslikler valla içim daraldı yaaa :))

Son düzenleme:

ayy canımm coook gecmıs olsun.. Allah korumus.. ay içim ürperdi..

kardaizimm bennn cook iyi bir kaynana olucam

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun imreal cimm allah beterınden saklasın ... Bugun topıkte hıc ıyı haberler alamıyoruz yaa

ayy canımm coook gecmıs olsun.. Allah korumus.. Ay içim ürperdi..

kardaizimm bennn cook iyi bir kaynana olucam :d

teşekkürler kızlar valla allah beterinden saklasın inşallah bukadar iç kararmasının arkasından çok güzel bi haber alıcaz. Içimden öle geçti.

kuzum kovsam evden, annesigile gitcek o daha kötü, en iyisi mi ben raziyim tek is yapamamaya.. haftaya ise basliyor tekrar zaten. istedigim gibi her seyi yaparim..

ay neyse ben bu sefer kactim kizlar
Hadi bakalım kolay gelsin sana canım perdeleri bende merak ettim bir ara yolla bizde onaylayalım

Tabi canım haklısın sinirlenmekte kendi malları olmayınca umursamıyorlar hiç ama ödetmekle çok iyi yapmışsın içim soğudu biraz

olabilir canım yaptır zaten görüşmeye gittiğinde eksikse istiyorlar bu testleri sen hazırlıklı olmuş olursun hemde için rahatlar ... Valla rüyadaki halim oysa doğru görmüşsün gülümm aynen :18::18::18::18: bu haldeyim çok heyecanlıyım doktor bile sesimden anladı bugün hmmm yarın sabah görsek de olur ama sanırım çok stresliyiz siz bu akşam gelin dedi

Oyyy kıyamamm demek akşam ilk adım atılıyoo :) Hadı ınsallahhhh sonucunca bebişin göbüşüne konacakk bol bol dua et bershkacımmm Allahım emeklerınızı boşa çıkarmaz ınsallah...
tuğçeeee canım çok dua ediyorum ama sizlerden de dua bekliyorum Allahım inşallah herşey yolunda gider ya İnşallah bu son uğraşımız olur sonuca ulaşır bebeğimize kavuşuruz bizde

Canım geçmiş olsun çok şükür size bişey olmamış bi sadaka ver bence Allah korusun dediğin gibi olsaydı çok üzücü olurdu yaa tekrar geçmiş olsun hayatım

Son düzenleme:

sağol cnm. Hadi senin içinde hayırlısı olsun allah inşallah bi kerette nasip etsin bebişinizi. Haberlerinizi bekliyoruz

sağol cnm. Hadi senin içinde hayırlısı olsun allah inşallah bi kerette nasip etsin bebişinizi. Haberlerinizi bekliyoruz
İnaşallah canımmmm
Allah ım sana gelıyorummmmmmmmm... ne heyecanlandım bilemezsiniz

ne oldu kız niye heyecanlandın zaten ayaklarım yere basmıyor bide bunu okudum hepten oldum ne oldu çabuk anlattttt

İnaşallah canımmmm

ne oldu kız niye heyecanlandın zaten ayaklarım yere basmıyor bide bunu okudum hepten oldum ne oldu çabuk anlattttt

ay unuttum dermişimm.. harbiden bır an unuttumm... yaaa benım canım dizimi reklamda gordumde. ona heyecanladınn.. sonunda butunnnnnn gercekler ortaya cıkıyormusta ona sevındım kızzz.... yani merak etme 2. silik cızgıyı goremedım daha..

Allah seni ne yapmasın bende bişey oldu sandım ne diziymiş beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…