- Konu Sahibi screamaway
-
- #25.961
ah canim benim guzel haberlerle don insallah.. korkulacak birseyler yoktur insallah... elbette dualarimiz seninle... bizde seni seviyoruz.. Allaha emanet ol.kızlarr yarın benim kontrol günüm, ara ara çok kanamam oluyo..çok korkuyorum..benim için dua edin tamam mııı..hepinizi çooook seviyorummm..görüşmek üzere..
amaaaa gecmisi okumazsan seni merak edip,dogru tahmin yaptigimi anlayamazsin tatlimm.....herkese günaydınn
3 günlük bir geçmiş var okuyamadım ve hiç de okuyamayacağım kusura bakmayın.
dün kötü ve yorucu birgündü.
kızımı okula götürdüm ben yanındayken arabamı trafik çekmiş, çektiği yetmemmiş gibi bide çekici tekerleklere takılan demirle aracımın sol arka kapının camını patlatmış. yaşadığım stresin tarifini anlatamam. araçların çekildiği yere gittim aracımın yer yeri cam kırıklarıyla dolu. polislerle falan tartıştım, neyse taktırdım camı. onlar ödedi tabi. okula geri geldim çocuk çıkmış beni bekliyo. onun alışverişlerini yaptık akşam eve 06:30 da geldim ama benden geriye hiçbişey kalmamıştı. şu an kendimi çokkkkkkkk yorgun hissediyorum.
eeeee sizler neler yaptınız varmı herhangi bir haber gelişme ???
ovvv masallah.. ben de bu sabah okula gıden cocuklara bakıyorum.. 1. sınıflara kocaman, kendılerınden buyuk cantalar omuzlarında, bır yuruyusler, bir havalar, bir merak gorsen.. ay dedım benımde cocugum olcakta boye goturecek mıyım dedım.. Allah herkese nasip etsın..
ayyy guzelim yaaa valla buyuk gecmis olsun... vallaAllah korumus... simdi hani cok cok buyuk gibi gozukmeyebilir ama o ani yasamak ve olacaklari tahmin etmek sok edici bi hadise... Allah beterinden esirgesin canim benim... bol bol ayetler oku insalah...Günaydın kızlaar
daha yeni kendime geliyorum. Sabah eşimle minibüse bindik işe gelirken şöförün arkasına oturduk. Minibüsün frenleri patladı ışıklarda belediye otobüsü duruyodu kaldırıma doğru kırdı şöför kaldırıma çıktı minibüs ama otobüse çarptık şöför tarafında cam falan patladı. çok kötü oldum ya orda otobüs olmasaydı napardık durak vardı insanlar dolu allah korusun insanlara çarpıcaktı.
Bu ara bişe var üzerimizde ama allahım korusun.
ay unuttum dermişimm.. harbiden bır an unuttumm... yaaa benım canım dizimi reklamda gordumde. ona heyecanladınn.. sonunda butunnnnnn gercekler ortaya cıkıyormusta ona sevındım kızzz.... yani merak etme 2. silik cızgıyı goremedım daha..
canım sen nasılsın ? sessiz sessiz duruyosun öyle bugün midenle aran nasıl yavrummm
ay belim çok ağrıyo ya 1 saat sonra gideceğimmmmm kimsecikler yok
sılaaaaaa canım napıyosun ?
napim canım yaa forum açık arada bakıp yazdıklarınızı okuabiliorum..işte çok younum midem dün çok kötüydü kustum fln bugün biras daa ii ,,daa dorusu sabah iyiydi ama şimdi biras daa kötü ilaçla anca biras ii oluo yani..öle işte işle güçle uraşıorum yani boş kalmıorum hiç... sen napıosun tüp bebee başlıomuşsun hayırlı olsun canım inş ilk seferde hayırlısıyla tutar :)
kızlaaar ben çıkıyorum bana dua edinn
regeennimm, oyle valla tatlim. bende yeni evlendigimizde iki cama,camlarda kucuk ha 900 euro ya diktirmistim..... esimde sevmiyor ,yine degisecekler benimkilerde anlican... aslinda kaynanam anlar yapsak beraber ne guzel olur ama nerdeeeeeeeeee...... oda yaslandi ama.... ayy bugun iyimserligim ustumde...
screamaway, canim benim...senin postlarini gorunce mutlulugum artiyor.. aramizda kalmaya devam yani...aayi uzamiyor yani...
canim, oglum okula alisti diyelim hadi.. ama sabah kalkmasi,ustunu giyinmesi ,okula varincaya kadar aglamasi disinda hersey normarl...geriye ne kaldiysa:) sabh uyanir uyanmaz okul istemiyorum diyo.... bayagii bi yalvariyo ama nafile... ama icim rahat,ben okuldan ayrilir ayrilmaz hemen sakinlesiyor,oynuyormus..... yiyormus,uyuyormus... anlican ayrilma asamasini atlatamadik henuz....
ah canim benim guzel haberlerle don insallah.. korkulacak birseyler yoktur insallah... elbette dualarimiz seninle... bizde seni seviyoruz.. Allaha emanet ol.
amaaaa gecmisi okumazsan seni merak edip,dogru tahmin yaptigimi anlayamazsin tatlimm.....
dun dedim bu kiz yok,guzel kizini okula falan goturdu onunla ilgileniyofalan die tahmin etmistim.... ama aksilik olacagi aklima gelmemisti... canim benim gecmis olsun... umarim bidaha basina gelmez boyle sinir bozucu bi durum...
ayyy guzelim yaaa valla buyuk gecmis olsun... vallaAllah korumus... simdi hani cok cok buyuk gibi gozukmeyebilir ama o ani yasamak ve olacaklari tahmin etmek sok edici bi hadise... Allah beterinden esirgesin canim benim... bol bol ayetler oku insalah...
yani kizzz ben daha gecen ki bolumu izlemedim... sende butun diziyi ozetgectinnn... dur anacim anlatmaaa....
napim canım yaa forum açık arada bakıp yazdıklarınızı okuabiliorum..işte çok younum midem dün çok kötüydü kustum fln bugün biras daa ii ,,daa dorusu sabah iyiydi ama şimdi biras daa kötü ilaçla anca biras ii oluo yani..öle işte işle güçle uraşıorum yani boş kalmıorum hiç... sen napıosun tüp bebee başlıomuşsun hayırlı olsun canım inş ilk seferde hayırlısıyla tutar :)
idrar testi yaptım 2. çizgi çıktı hamileyim galibaaa
Kızlar merhaba artık bebişin cinsiyetini sonunda öğrendim,kızım olacakmış)
Hemen haber vereyim dedim sizlere,sizleri çok özledim valla,ama ancak internete girebiliyorum yazdan sonra
hayırlı olsun tatlımm çok sevindim valla bekliodum ben senden bu haberi allahım kucağına almayıda nasip etsinidrar testi yaptım 2. çizgi çıktı hamileyim galibaaa
kızlar merhaba artık bebişin cinsiyetini sonunda öğrendim,kızım olacakmış)
hemen haber vereyim dedim sizlere,sizleri çok özledim valla,ama ancak internete girebiliyorum yazdan sonra
Allahim yaaaaaaaaaa... ilk tebrik benden gelsin..... cok sevindim be canim valla iyi geldi buhaber epeydir halay cekmiyorduk.....idrar testi yaptım 2. çizgi çıktı hamileyim galibaaa
Hemen haber vereyim dedim sizlere,sizleri çok özledim valla,ama ancak internete girebiliyorum yazdan sonra
hayırlı olsun tatlımm çok sevindim valla bekliodum ben senden bu haberi allahım kucağına almayıda nasip etsin
valla güzel güzel haberler arka arkaya geliyo hayırlı olsun canım
kızlar bugün bu kadar şeyin üstüne güzel haber alıcaz demedim mi ben sizeeee
tebrik ederim hayatımmmmmm.
resmini koyabiliyosan koy derim. bideeeee ne zaman kan testi yapıcan. şöle tescillensin hamileliğin
ay çok sevindim canım. Hayırlı evlat olsun inşallah.
bakkk neşelibir kızın olcak topic adın gibi
hayırlı olsun tatlımm çok sevindim valla bekliodum ben senden bu haberi allahım kucağına almayıda nasip etsin
valla güzel güzel haberler arka arkaya geliyo hayırlı olsun canım
kızlar bugün bu kadar şeyin üstüne güzel haber alıcaz demedim mi ben sizeeee
Günaydın kızlaar
daha yeni kendime geliyorum. Sabah eşimle minibüse bindik işe gelirken şöförün arkasına oturduk. Minibüsün frenleri patladı ışıklarda belediye otobüsü duruyodu kaldırıma doğru kırdı şöför kaldırıma çıktı minibüs ama otobüse çarptık şöför tarafında cam falan patladı. çok kötü oldum ya orda otobüs olmasaydı napardık durak vardı insanlar dolu allah korusun insanlara çarpıcaktı.
Bu ara bişe var üzerimizde ama allahım korusun.
Hadi bakalım kolay gelsin sana canım perdeleri bende merak ettim bir ara yolla bizde onaylayalım
Tabi canım haklısın sinirlenmekte kendi malları olmayınca umursamıyorlar hiç ama ödetmekle çok iyi yapmışsın içim soğudu biraz
olabilir canım yaptır zaten görüşmeye gittiğinde eksikse istiyorlar bu testleri sen hazırlıklı olmuş olursun hemde için rahatlar ... Valla rüyadaki halim oysa doğru görmüşsün gülümm aynen :18::18::18::18: bu haldeyim çok heyecanlıyım doktor bile sesimden anladı bugün hmmm yarın sabah görsek de olur ama sanırım çok stresliyiz siz bu akşam gelin dedi
tuğçeeee canım çok dua ediyorum ama sizlerden de dua bekliyorum Allahım inşallah herşey yolunda gider yaİnşallah bu son uğraşımız olur sonuca ulaşır bebeğimize kavuşuruz bizde
Canım geçmiş olsun çok şükür size bişey olmamış bi sadaka ver bence Allah korusun dediğin gibi olsaydı çok üzücü olurdu yaa tekrar geçmiş olsun hayatım
dualarımız seninle hayatım inş sonucu çok güzel olucak seninde hülyanında :)
idrar testi yaptım 2. çizgi çıktı hamileyim galibaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?