2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

regeennimm, oyle valla tatlim. bende yeni evlendigimizde iki cama,camlarda kucuk ha 900 euro ya diktirmistim..... esimde sevmiyor ,yine degisecekler benimkilerde anlican... aslinda kaynanam anlar yapsak beraber ne guzel olur ama nerdeeeeeeeeee...... oda yaslandi ama.... ayy bugun iyimserligim ustumde...

screamaway
, canim benim...senin postlarini gorunce mutlulugum artiyor.. aramizda kalmaya devam yani...aayi uzamiyor yani...

canim, oglum okula alisti diyelim hadi.. ama sabah kalkmasi,ustunu giyinmesi ,okula varincaya kadar aglamasi disinda hersey normarl...geriye ne kaldiysa:) sabh uyanir uyanmaz okul istemiyorum diyo.... bayagii bi yalvariyo ama nafile... ama icim rahat,ben okuldan ayrilir ayrilmaz hemen sakinlesiyor,oynuyormus..... yiyormus,uyuyormus... anlican ayrilma asamasini atlatamadik henuz....

kızlarr yarın benim kontrol günüm, ara ara çok kanamam oluyo..çok korkuyorum..benim için dua edin tamam mııı..hepinizi çooook seviyorummm..görüşmek üzere..
ah canim benim guzel haberlerle don insallah.. korkulacak birseyler yoktur insallah... elbette dualarimiz seninle... bizde seni seviyoruz.. Allaha emanet ol.
amaaaa gecmisi okumazsan seni merak edip,dogru tahmin yaptigimi anlayamazsin tatlimm.....
dun dedim bu kiz yok,guzel kizini okula falan goturdu onunla ilgileniyofalan die tahmin etmistim.... ama aksilik olacagi aklima gelmemisti... canim benim gecmis olsun... umarim bidaha basina gelmez boyle sinir bozucu bi durum...

ayyy guzelim yaaa valla buyuk gecmis olsun... vallaAllah korumus... simdi hani cok cok buyuk gibi gozukmeyebilir ama o ani yasamak ve olacaklari tahmin etmek sok edici bi hadise... Allah beterinden esirgesin canim benim... bol bol ayetler oku insalah...

yani kizzz ben daha gecen ki bolumu izlemedim... sende butun diziyi ozetgectinnn... dur anacim anlatmaaa....

canım sen nasılsın ? sessiz sessiz duruyosun öyle bugün midenle aran nasıl yavrummm

napim canım yaa forum açık arada bakıp yazdıklarınızı okuabiliorum..işte çok younum midem dün çok kötüydü kustum fln bugün biras daa ii ,,daa dorusu sabah iyiydi ama şimdi biras daa kötü ilaçla anca biras ii oluo yani..öle işte işle güçle uraşıorum yani boş kalmıorum hiç... sen napıosun tüp bebee başlıomuşsun hayırlı olsun canım inş ilk seferde hayırlısıyla tutar :)

ay canım ya valla aklıma geldikçe üzülüyorum sana inşallah biran önce geçer .... evet canım biraz sonra çıkıcam bende inşallah herşey güzel gider ...

Kızlar merhaba artık bebişin cinsiyetini sonunda öğrendim,kızım olacakmış )
Hemen haber vereyim dedim sizlere,sizleri çok özledim valla,ama ancak internete girebiliyorum yazdan sonra

canım arkadaşım benim eminim ki anmışsındır beni. ama iş çoktu zamanım pek yoktu ve kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki anlayamazsın. bide romatizma var bende ayaklarım çok ağrıyo. okuyamadım açıkcası yoksa ben gündemi asla atlamamaya çalışıyorum. evet hayatım çok sinir bozucu bir durumdu, canım çok sıkıldı. neyse ki geçti gitti.
senin de oğluşun evden okula gidene kadar sıkıntılı geçiyo sanırım. amannn benim kız hala zorlanıyo o konuda okula gittimi unutuyo sabahki halini.

kızlaaar ben çıkıyorum bana dua edinn

hadi canım benim inşallah güzel haberlerle geliceksin. dualarımız seninle Allah yar ve yardımcın olsun...

ah be güzelim seninde miden ne kadar fena oldu yaa bu hamilelikte. İnşallah en kısa zamanda biter mide bulantıların. insanın hiç bişey yapası da gelmez hep bi halsizlik sözkonusu. çok geçmiş olsun canım.

idrar testi yaptım 2. çizgi çıktı hamileyim galibaaa

tebrik ederim hayatımmmmmm.
resmini koyabiliyosan koy derim. bideeeee ne zaman kan testi yapıcan. şöle tescillensin hamileliğin

Hemen haber vereyim dedim sizlere,sizleri çok özledim valla,ama ancak internete girebiliyorum yazdan sonra

ay çok sevindim canım. Hayırlı evlat olsun inşallah.
bakkk neşelibir kızın olcak topic adın gibi

Son düzenleme:
hayırlı olsun tatlımm çok sevindim valla bekliodum ben senden bu haberi allahım kucağına almayıda nasip etsin
kızlar merhaba artık bebişin cinsiyetini sonunda öğrendim,kızım olacakmış )
hemen haber vereyim dedim sizlere,sizleri çok özledim valla,ama ancak internete girebiliyorum yazdan sonra

valla güzel güzel haberler arka arkaya geliyo hayırlı olsun canım

kızlar bugün bu kadar şeyin üstüne güzel haber alıcaz demedim mi ben sizeeee

Allahim yaaaaaaaaaa... ilk tebrik benden gelsin..... cok sevindim be canim valla iyi geldi buhaber epeydir halay cekmiyorduk.....

bi kuzzucumuz daha geliyor.... hayirli olsun.. Allah tamamina erdirsin insallah....

canim yaaaaaaaaaaaaaa.... cook ozlettin kendini ama guzel haberlerle dondun neyseki... bi prensesimiz daha gelio... Allahim darisi basima insallah.. hayirli olsun canim... optum seni cookkk....

valla demistin canim... ya insallah boyle devam etsin bundan sonrada... valla iice siramiz geldi hani....

Çok sağol canım inşallah hayırlı bir evlat olur evet.Neşelikızım benim derim ona )

kardaizcimm, canim anliyorum seni arkadasim... neyseki simdi herseyyolunda... caktirma sabahlari okula gitmek,kalkmak banada iskence gelirdi taki sinifin icine girene kadar... onlarda alisirlar... neguzel asslindaoglum icin evde benimle durup ne yapacak.... uzuluyorum ama sonra ole teselli ediyorum kendimi.....

azraciimmm
ara uzadi canim bi gel hadiii

canım çok geçmiş olsun verilmiş saddakanız varmış

kızlaaar ben çıkıyorum bana dua edinn

ayy canımmm hadi hayırlısıylan git gel inşallah pozitifi görüceksin kuzummmmmmmmmmmmmm
ben yaptırayım o zaman testi bi daha git gel olmaz böylece.. o zaman bnde 30 eylülde gidiyorum kızlarrr

dualarımız seninle hayatım inş sonucu çok güzel olucak seninde hülyanında :)

ayy canımm benim saolasınn Allah razı olsun dualarınız için

adaşımmmmmmmmmmm kıssssssssss bu süper haber tebrik ederim Allah tamamına erdirsin koş git kan testi yaptır hadi haberdar et bizii ayyy yaşasınnnnnnnnnn

ayy gözün aydın neşelikızcım canımm ne zamandır uğramadın merak ettik valla seni özledik ayol Allah tamamına erdirsin sağlıkla kıznı kucğına almayı nasip etsin inşallahh

kankitommmmmmmmm kuzucummm sende demi var romatizmaaaaaa ne romatizması benimkisi romatoid artrit

sıla hanımmm sıla hanımmmmmmmmm nassın canikomm fıstığım bal arkadaşımmmmm uuuuu yirim senii

ayy kızlar ben ne yuaptım bi bilseniz zulamda 100 tl vardı trençkot alcaktım kendime ama bi gözlük gördüm bayıldımm 200 tl ye onu aldımm annişkom verdi 100 tl sini saolsun canımm.. ay hiç niyetim yoktu ama çok beğendim ve çok yakıştı gönderiyorum linki bi bakıverin gariiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…