2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

Canım evet özlettim kendimiii )
Çok sağol canım,inşallah darısı başına,bu arada tuğçenin bebiş ne oldu o damı kız?

kizlaaarrr ......

kizdan gidiyoruz ha nedersiniz..... benim hatirladigim bi pasamiz(tugcemiz) var simdilik... eskilerden,kalbimin kide erkekmis die duymustuk..o bizi unuttu gerci(topicin coguda kiz istiyor zaten... oyleyse, screamaway, regen,kardaizin pasalari gelsin geri kalanlarimizin da prensesleri........................

ya pollyanna ne yapti acaba?? onunda pasadir insallah ama oncehayirlisi tabiii...

Canım evet özlettim kendimiii )
Çok sağol canım,inşallah darısı başına,bu arada tuğçenin bebiş ne oldu o damı kız?

amin canim insallah..

tugcenin ki erkek canim... az oncede yazmistim.. hatirlarmisin kalbimin vardi onunkide erkek diye duyduk baska topicten!!! yani aramizdaolan simdilik bi tugce erkek bekliyo geri kalan kiz... bide canim uzucu bi haberimiz var kuppemiz kaybetti bebegini( insallah en kisa zamandayeniden kavusacak..
*screamawayda ogrenmedi henuz.. bidahaki randevusunda ogrenir sanirim artik yani ins.

Hııı Tuğçenin bir oğluşu olacak demek,hayırlısı olsun hepimizin...Kuppecim için üzüldüm ya,benimde başıma gelmişti,ama yeniden oldu şükür.İnşallah onunda yeniden olur.Her şeyin hayırlısı olsun kızlar.Şimdilik hoşçakalın...

hayatiimmm gozluk super beeeeeeeee..... masallah ama gozlerinde gormek istiyorummm ben..

bende nasil olsun kaymakli ekmek kadayifimmmm..(cookseverim ha kaymakli ekmek kadayifini) ....bugun durgunum biraz... biraz da benimkine kizginim sebep cok komik gibi gelebilir ama olsun kizdim..yumusamak yok yasak.. hasta benimki,beni yaninda goturmedi dr a die kizdim anlicannn..... oglani okula birakip geldikten sonradaoglene kadar uyudum ve beni mahvetti.... sersem gibi oldum..ayni hatayi yapmamaliyim bidahaaa...kisace benden bu guzelimm...
dogru canim..cok sukur bebegin seninle simdi insallah da sonuna kadar berabersiniz....bihaber vereyim sana taniyabileceklerinden arzulamda cift cizgiyi gordu ama bu hafta dr gidip emin olduktan sonra halay cekicez onun icin insallah..
hadi canim ugra arada yine optum prensesini ve seni.....
sıla hanımm sıla hanımmmmmmmmm size bişi sorduk ama cvp yokkkkkkk
hemmen de fircalar ayoolllll....:44::44::44::44:

ayy vallaha mıı teşekkür ederim bnde çok beğendimm ve çok yakıştı harbiden yahuuuuuu

ahh benimm profiterolümm (bnde buna bayılırım ) hiç de komik değil.. ben bu sebepten dolayı ağlamıştım bile benim kociş de doktora gitmiş böbreğinde taş oldmuştu yani hani geçenlerde.. iişte o zamn hastaneden çıkınca beni aramıştı taş varmış diye bnde kızdım ona hemde ağladımmmm yanii seni çok ii anlıorumm profiterolummmmmmm bnde çok yoruldum dünden beri....

gözlüğümü yarın takar çekilir resmimi koyarımm bu arada kocişşş bunu 50 tl ye aldığımı bilecekkkkkk

evet sılacım haklısın aslın da düşündümde bende de aynısı vardı. uşaklar bize çekmiş demekki
olsun canım iyi yapmışsın onun açısından, gelişimi açısından. anne bi yere kadar yetebilir, orda da değişik şeyler öğrenicek görevlerini yerine getirmeyi bilicek.

inşallah hayatım benimde gönlümde paşa yatıyor ama Allah bilir tabiki. zaman çok bekliyorum bakalım.
pollannanın nesi olucak bende duymadımm...

hlyaaammmmm canım kankim, bizde ırsi hayatım romatizma. annem ablamda da var. özellikle romatizmanın araştırılması için doktora gitmedim ne olduğunu bilmiyorum ama dizlerden aşağı baldırlarımda sızlama ve damarlarım çekiliyomuş gibi hissediyorum.

geçmiş olsun canımmm... benimki en fenası malesef iltihaplı eklem romatizması benimki... bnce bi doktora gidip baktır fibramiyalji dir seninki.. o kas romatizması tedavisi daha basit mesela..benimki ilerleyince kötü sonuçlar doğurabiliyor malesef o yüzden tadavi şart... ayy Allah ım hepimize sağlık sıhhat versin inşallahhh..

kuzucum sen gözlüğümü beğenmedin galiba yorum olmadığına göree

telekkür ederim tatlım allahım hepimizi esirgesin kazadan beladan bol bolda bebişler yağdırsın göklerden

hala şokdayım yaa
kan testini yarın yaptırıcam kızlarrr
2 tane idrar testi yaptım
allahımmm inş yüzünü görmeyi nasip eder en büyük duam buu
darısı tüm isteyenlerin başınaa

aminn amin deeeeeeee bişi sormuştumm gözlüğümü beğenmediniz galibaaaaaaaaaaaaaaaa :95::95::95::95:
o alttaki gözlük mü bende ölesine koydun sandım güle güle kullan tatlım valla ben çok beğendim
hala şokdayım yaa

amin canım inşallah

hala şokdayım yaa

aminn canımm çok sevindimm adaşımmm sabahtan gidiver kan testi içinn inşallahh hayırlı sonuçlar alırsın canımmm

kızlar idrar testi resmini ekledim önceki sayfada sizce nasıl çok mu açık

Son düzenleme:
yani kizzz ben daha gecen ki bolumu izlemedim... sende butun diziyi ozetgectinnn... dur anacim anlatmaaa....
ne ozetı bee.. bi cümle dedim o kadar ... kız bende sezon finali sonrası olan bolumu izleyemedim. bildiğin üzere misafirlerim vardı. halende izlemedim. ama gelecek bolumu gordummmm.

idrar testi yaptım 2. çizgi çıktı hamileyim galibaaa

canımmmm, hamılesın sen.. tebrik ederimmm. Allah tamamına erdirsinn.. yarın kan tahlilini yaptır kızzz..

Kızlar merhaba artık bebişin cinsiyetini sonunda öğrendim,kızım olacakmış )
Hemen haber vereyim dedim sizlere,sizleri çok özledim valla,ama ancak internete girebiliyorum yazdan sonra

ah sen bızı unuttun. ne zamandır gelmıyorsunn.. gelmısken fırca atayım sana.. bır hamıle kaldın kayboldun ortalardann.. senınde kızın oluyormus. Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin insAllah.. gel gene ozletme kendini..

breshkaa canım hadi bakalım hayırlısı.. eve geldiğinde yazarsın insss...

gızlarr benımde mısafırım vardı az once gıttı. hemen buraya girdimm.. bakalım neler olmus diye.. hly canımmmmm bende trenchcoat istiyorumm. aslında bıtane var. gecensene aldım. rengide coook hos. ama ne bileyim gene istiyom. hep istiyomm.. kocam doymuyon diyo haklı o da tabi ama neyse sustum.. alırsan onuda goster...

gozlugunede bayıldımm.. cok degısık bır modelı var. fıyatı da guzel bende 150 liraya almıstım. ama senınkının modelıını cok begendım.. farklı yane.. gule gule kullan canımm.. bu arada dıyemeden gecemıcemm, bu annelerde olmasa durumumuz yaş bıde bıde bıde kocan neden 50 dıye bılecekmıs soyle bakalım

Son düzenleme:

canikomm trençkot şimdilik yattı valla çok tşk ederim beğenmene sempatiğimmmmmm bnde modeli değişik ve çok cix duruyor diye aldımmmm.... kociş 50 bilcek çünkü benim zulayı bilmiodu şimdi ona neden verdin falan demesin diye 50 dicem.. onuda kaynanam bayramda harçlık vermişti 50 tl onla aldım dicemmm

boşuna dememişler ana gibi yar olmaz diye

ay cok hossun canımmmm... benım zulayı kocam hep bilir.. nedense oyle bır manyaklıgım var.. ne yapsam soyluyorumm.. kackere wc ye gitttiğimi bile dicem neredeyse..

ama bız genelde beraber aldıgımız ıcın herseyı bılır..

yaa oyle tabi benımkilerde sagolsunlar ta oralardan yetısırler.. hıcbıseydek eksık kalmayayım isterler.. bende hayır demıyorum tabi.. :97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…