- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.001
ay cok hossun canımmmm... benım zulayı kocam hep bilir.. nedense oyle bır manyaklıgım var.. ne yapsam soyluyorumm.. kackere wc ye gitttiğimi bile dicem neredeyse..
ama bız genelde beraber aldıgımız ıcın herseyı bılır..
yaa oyle tabi benımkilerde sagolsunlar ta oralardan yetısırler.. hıcbıseydek eksık kalmayayım isterler.. bende hayır demıyorum tabi.. :97::97:
hala şokdayım yaa
kan testini yarın yaptırıcam kızlarrr
2 tane idrar testi yaptım
allahımmm inş yüzünü görmeyi nasip eder en büyük duam buu
darısı tüm isteyenlerin başınaa
Kızlar merhaba artık bebişin cinsiyetini sonunda öğrendim,kızım olacakmış)
Hemen haber vereyim dedim sizlere,sizleri çok özledim valla,ama ancak internete girebiliyorum yazdan sonra
idrar testi yaptım 2. çizgi çıktı hamileyim galibaaa
Günaydın kızlaar
daha yeni kendime geliyorum. Sabah eşimle minibüse bindik işe gelirken şöförün arkasına oturduk. Minibüsün frenleri patladı ışıklarda belediye otobüsü duruyodu kaldırıma doğru kırdı şöför kaldırıma çıktı minibüs ama otobüse çarptık şöför tarafında cam falan patladı. çok kötü oldum ya orda otobüs olmasaydı napardık durak vardı insanlar dolu allah korusun insanlara çarpıcaktı.
Bu ara bişe var üzerimizde ama allahım korusun.
regencimmm
çok saol hayatım. evet car car öttüm durdum e bide sinirlerim boşaldı ağladım falan ödediler. gerçi ödesinler diye ağlamadım konuşmadımda.
zaten öle durumlarda ödüyolarmı. ben otoparktan çıkarken çekici parasını bide otopark parasını ödedim. salak trafik polisi cezayı kescekti unuttu :)
çok saol ablası inşallah hayırlı güzel bir yıl geçirir kızımız ...
ooooo ben şimdiye kadarr zula yapıp da aldığım şey çoktur:89::89::89::89: severim zula yapmayı
bizde beraber alırız ama ben zulayla hem kendime hem kocişe hmde eve alırım sadece kendime çalışmam yani
benimde alasım yoktu annişkom al diye girdi kanııma ortak dedi bide öyle diince aldım yoksa 100 tl le alamıodum zatiAllah razı olsun ne diyelim
ahh kuzul yaaa..... agrir bi de yogundur reglin bugun.... nese insallah son olacak 9 ay boyunca ugramayacak sana insallah artikinnnnn.....
dualarımız seninle hayatım inş sonucu çok güzel olucak seninde hülyanında :)
hayırlısı bitanem güzel neticeler olsun inşallah
hadi canım benim inşallah güzel haberlerle geliceksin. dualarımız seninle Allah yar ve yardımcın olsun...
ayy canımmm hadi hayırlısıylan git gel inşallah pozitifi görüceksin kuzummmmmmmmmmmmmm
ben yaptırayım o zaman testi bi daha git gel olmaz böylece.. o zaman bnde 30 eylülde gidiyorum kızlarrr
breshka kızz ne oldu anlat hemen nasıl gectı ???
ay hadi inşallah canımmm kan testinde pozitif olur inşallah şimdiden tebrik ederim hayatım darısı başımıza artıkidrar testi yaptım 2. çizgi çıktı hamileyim galibaaa
maşallah canımmm Allah kucağına almayı da nasip etsin kızını uzun zamandır yoktun ama güzel haberlerle geldin inşallah herşey sonuna kadar güzel gider canımmm tebrik ederimKızlar merhaba artık bebişin cinsiyetini sonunda öğrendim,kızım olacakmış)
Hemen haber vereyim dedim sizlere,sizleri çok özledim valla,ama ancak internete girebiliyorum yazdan sonra
bak bu huyumuzda benzıormus.. calısmıyoruz, ev karısıyık ama en azından bırıktırebılıyoruz.. hatta ramazanda yazmıstım buraya ona alısverıs yapıcaktım ama ektı benı arkıdıslerıyle gıttı diye.. kocamda bana hep der ki gercekten samımı buluyorum onu, para konusunda kendimden cok sana guvenıyorum.. biriktirip saklayabılıyorum cook sukur. Allah eksikliğini vermesin..
breshka kızz ne oldu anlat hemen nasıl gectı ???
regen geldımm.. perdenın resmını bul at ki cooook merak edıyorum..
geldim kızlar ama bişey yapmadık yaa sinir oldum o kadar yolu boşa gittik sanki muayene etti doktor çok şükür kist adetle beraber gitmiş onu öğrendik eşimden tahliller istemişti hastalık bakımından bişey yok çük şükür onda da ama trigiliserid fenaaaa çok yüksek çıktı yarın sabah tekrar gidicez hormon testi yapacaklar sonuca göre iğnelere başlayacağız bakalım hakkımızda hayırlısı bu arada orda hamile bi bayanla karşılaştık eşiyle beraber oturuyorlardı benden sonra onlar girecekti muayeneye onları görünce içim rahatladı ben içerdeyken eşim sormuş oraya gitmeden önce 3-4 kez başka yerde denemeleri olmuş ama başarılı olamamışlar burda tutmuş doğuma da az kalmış maşallak göbüşü çok güzel duruyordu sonra bir bayandan da yumurta toplanmış ona da maşallah anesteziden çabuk kalkmıştı içim rahatladı biraz ama keşke bugün başlasaydık iğneye daha güzel olacaktı ya neyse herşey iyi olsun da 1 gün geç olsun dimi .... Yarın sabah ben doktorda olucam ancak öğle 1-2 gibi gelirim o zaman anlatırım neler yaptıklarını inşallah yarında güzel geçer
ay hadi inşallah canımmm kan testinde pozitif olur inşallah şimdiden tebrik ederim hayatım darısı başımıza artık
maşallah canımmm Allah kucağına almayı da nasip etsin kızını uzun zamandır yoktun ama güzel haberlerle geldin inşallah herşey sonuna kadar güzel gider canımmm tebrik ederim
iki tane foto var kuzum assagi yukari bunlar gibi... dur koyayim da daha fazla merak etme
sen nasilsin bakalim????
Kuppecimmmmm, onemli birsey diildir insallah canim... Yarin kontrolden sonra bize haber ver mutlaka.. Merak ederiz... Insallah su sIkIntili gunlerini en kisa zamanda atlatirsin canim arkadasim....
canim dualarimiz her zaman seninle.. o kanama bünyeye göre degisiyor sanirim.. bi arkadasin da cok kanamasi oldu, ama digerinin bi-iki günde bitmis.. üzülme sen adeti bile kafana takti mi uzuyor..
Canım geçmiş olsun dualarımız seninle inşallah herşey yolundadır kontorlden sonra bizi de haberdar et olurmu ... Bizde seni çok seviyoruz hayatım
canımmm, hayırlısyla git gel ins. onemli bisey olmadıgını dusunuyorum. ins oyledir.. habersiz bırakma bizi..
Canım arkadaşımm dualarımız senınle... Allahım senın yuzunu güldürsün inşallahh... Gelince bize yaz merak ederım kuppecım
canlarım hepinize çok teşekkür ederim, doktora gittik, rahim tertemizdi, kanama olması normal dedi doktor, bebişin yeriii hala belliydi biliyor musunuz :2: orası da zamanla eskiye döncek dedi doktor, 3 ay bebiş yasak..dinlen iyice kendine gel dedi, bebeğimin patoloji raporuda gelmişti, benden kaynaklı hiçbir sorun çıkmamış, yani anne kanından geçen mikrop enfeksiyon gibi bir neden yok, ancak bebeğin kalbinin durmasına bir neden daha varmış, o da anne kanında pıhtılaşma olması, bu ihtimali de atlamak istemedik doktorumla ve yaklaşık 20 gün sonra bunun araştırması için fakulteye sevk edecek doktorum kızlar..şuan iyiyim, bebeğimin gitmesini çok üzüldüm ancak hala sağlıklı olduğum içinde kendimi mutlu hissediyorum..Allah hepimizin yüzünü güldürsün, hayırlı olanı nasip etsin, şükürler olsun..benden haberler bu kadar, dualarınız içindeee hepinize çoook teşekkür ediyorumm canlarım benimah canim benim guzel haberlerle don insallah.. korkulacak birseyler yoktur insallah... elbette dualarimiz seninle... bizde seni seviyoruz.. Allaha emanet ol.
canım senn hamilesin, benim hamilelik testimde böyle çıkmıştı, silikti, kan testim bayağı bi iyi çıkmıştı o zaman, hamile olduğum kesinleşmişti..umarım seninde öyle olur..tebrik ederim şimdiden..kızlar idrar testi resmini ekledim önceki sayfada sizce nasıl çok mu açık
evet canım ya rahatladım valla.. inşallah yarında güzel sonuçlar alırımahh canım benımm.. hayırlısı olsun.. gec olsun temız olsun dedıgın gıbı.. yarında habersız bırakma bızı.. ıcınde rahatlamıs baskalarını ve olumlu gelısmelerı gorunce. hayırlısı canım benım..
canlarım hepinize çok teşekkür ederim, doktora gittik, rahim tertemizdi, kanama olması normal dedi doktor, bebişin yeriii hala belliydi biliyor musunuz :2: orası da zamanla eskiye döncek dedi doktor, 3 ay bebiş yasak..dinlen iyice kendine gel dedi, bebeğimin patoloji raporuda gelmişti, benden kaynaklı hiçbir sorun çıkmamış, yani anne kanından geçen mikrop enfeksiyon gibi bir neden yok, ancak bebeğin kalbinin durmasına bir neden daha varmış, o da anne kanında pıhtılaşma olması, bu ihtimali de atlamak istemedik doktorumla ve yaklaşık 20 gün sonra bunun araştırması için fakulteye sevk edecek doktorum kızlar..şuan iyiyim, bebeğimin gitmesini çok üzüldüm ancak hala sağlıklı olduğum içinde kendimi mutlu hissediyorum..Allah hepimizin yüzünü güldürsün, hayırlı olanı nasip etsin, şükürler olsun..benden haberler bu kadar, dualarınız içindeee hepinize çoook teşekkür ediyorumm canlarım benim
çok şükür canım bi sorun olmamasına sevindim rabbim o boşluğu tez zamanda doldursun hayatım biraz dinlen birkaç ay kafanı dağıtmaya çalış hayırlısıyla tekrar yaşarsın o güzel duyguyu inşallah
ohhh ne güzelll canım komşuları toplama sonra başına kızsağol canım benimm..inşallah hep birlikte yaşayacağız bu güzel duyguyu..dinlencemm kafamı dağıtcamm vallahiii..karaoke aldımm, bağıra çağıra şarkı söylüyorumm evdeee..çokk eğlencelii
Kızlar merhaba artık bebişin cinsiyetini sonunda öğrendim,kızım olacakmış)
Canım evet özlettim kendimiii)
Çok sağol canım,inşallah darısı başına,bu arada tuğçenin bebiş ne oldu o damı kız?
cnmm hamılesın tebrık edıyorum :) Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınnEki Görüntüle 259640
kızlarr 2. testi yaptımmm
hepinize çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden
bugün adetimden 3 gün geçti
canlarım hepinize çok teşekkür ederim, doktora gittik, rahim tertemizdi, kanama olması normal dedi doktor, bebişin yeriii hala belliydi biliyor musunuz :2: orası da zamanla eskiye döncek dedi doktor, 3 ay bebiş yasak..dinlen iyice kendine gel dedi, bebeğimin patoloji raporuda gelmişti, benden kaynaklı hiçbir sorun çıkmamış, yani anne kanından geçen mikrop enfeksiyon gibi bir neden yok, ancak bebeğin kalbinin durmasına bir neden daha varmış, o da anne kanında pıhtılaşma olması, bu ihtimali de atlamak istemedik doktorumla ve yaklaşık 20 gün sonra bunun araştırması için fakulteye sevk edecek doktorum kızlar..şuan iyiyim, bebeğimin gitmesini çok üzüldüm ancak hala sağlıklı olduğum içinde kendimi mutlu hissediyorum..Allah hepimizin yüzünü güldürsün, hayırlı olanı nasip etsin, şükürler olsun..benden haberler bu kadar, dualarınız içindeee hepinize çoook teşekkür ediyorumm canlarım benim
canım senn hamilesin, benim hamilelik testimde böyle çıkmıştı, silikti, kan testim bayağı bi iyi çıkmıştı o zaman, hamile olduğum kesinleşmişti..umarım seninde öyle olur..tebrik ederim şimdiden..
Canımm sağlıklı olmana cok sevındım... Bebişinin izi ruhen ve bedenen malesef bırazcık daha senınle kalıcak ama ınsallah Rabbım yenı melegını gonderdıgınde hepsını unutacaksın... Bütün araştırmalarını yaptırmanada sevındım ınsallah kan pıhtılaşmanda yoktur tatlımm hep ıyı ol ınsallah
melekkler meleği anne, güzeller güzeli arkadaşım benim..senin o güzel kalbine göre versin Allahım herşeyi sana..o kadar iyisin ki tuğçecimmmm, başından beri hep destek oldun bana, iyide de kötüde de, ne diyim tatlım, keşkeee normal hayatta da görsem konuşsam seninle..arkadaşların o kadar şanslı ki..çoook çook öpüyorum seniiii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?