2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ooooo ben şimdiye kadarr zula yapıp da aldığım şey çoktur:89::89::89::89: severim zula yapmayı

bizde beraber alırız ama ben zulayla hem kendime hem kocişe hmde eve alırım sadece kendime çalışmam yani

benimde alasım yoktu annişkom al diye girdi kanııma ortak dedi bide öyle diince aldım yoksa 100 tl le alamıodum zati Allah razı olsun ne diyelim

Kızlar merhaba artık bebişin cinsiyetini sonunda öğrendim,kızım olacakmış )
Hemen haber vereyim dedim sizlere,sizleri çok özledim valla,ama ancak internete girebiliyorum yazdan sonra

canim benim Allah bagislasin... kendine de minik prensese de cok dikkat et darisi silacimin basina...

idrar testi yaptım 2. çizgi çıktı hamileyim galibaaa

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyy gözünaydin yahuuuu

cizgiyi gördün yani sonunda darisi isteyen herkesin basina insallaaahhhhhhhhh... hayirlisiyla Allah tamamina erdirsin.. kolay dogum nasip etsin insallah

oyyyyy fistik gecmis olsun yaa... bi sadaka felan ver bari ne bileyim dikkat et diyecegim ama böyle seyler de insanin elinde degilki... Allah korumus tatlim.. tekrar gecmis olsun..

oh cezadan kurtulmussun o zaman... neyse bununla gecmis olsun canim..

bak bu huyumuzda benzıormus.. calısmıyoruz, ev karısıyık ama en azından bırıktırebılıyoruz.. hatta ramazanda yazmıstım buraya ona alısverıs yapıcaktım ama ektı benı arkıdıslerıyle gıttı diye.. kocamda bana hep der ki gercekten samımı buluyorum onu, para konusunda kendimden cok sana guvenıyorum.. biriktirip saklayabılıyorum cook sukur. Allah eksikliğini vermesin..

breshka kızz ne oldu anlat hemen nasıl gectı ???

regen
geldımm.. perdenın resmını bul at ki cooook merak edıyorum..

ahh kuzul yaaa..... agrir bi de yogundur reglin bugun.... nese insallah son olacak 9 ay boyunca ugramayacak sana insallah artikinnnnn.....

dualarımız seninle hayatım inş sonucu çok güzel olucak seninde hülyanında :)

hayırlısı bitanem güzel neticeler olsun inşallah
hadi canım benim inşallah güzel haberlerle geliceksin. dualarımız seninle Allah yar ve yardımcın olsun...

ayy canımmm hadi hayırlısıylan git gel inşallah pozitifi görüceksin kuzummmmmmmmmmmmmm
ben yaptırayım o zaman testi bi daha git gel olmaz böylece.. o zaman bnde 30 eylülde gidiyorum kızlarrr

breshka kızz ne oldu anlat hemen nasıl gectı ???

geldim kızlar ama bişey yapmadık yaa sinir oldum o kadar yolu boşa gittik sanki muayene etti doktor çok şükür kist adetle beraber gitmiş onu öğrendik eşimden tahliller istemişti hastalık bakımından bişey yok çük şükür onda da ama trigiliserid fenaaaa çok yüksek çıktı yarın sabah tekrar gidicez hormon testi yapacaklar sonuca göre iğnelere başlayacağız bakalım hakkımızda hayırlısı bu arada orda hamile bi bayanla karşılaştık eşiyle beraber oturuyorlardı benden sonra onlar girecekti muayeneye onları görünce içim rahatladı ben içerdeyken eşim sormuş oraya gitmeden önce 3-4 kez başka yerde denemeleri olmuş ama başarılı olamamışlar burda tutmuş doğuma da az kalmış maşallak göbüşü çok güzel duruyordu sonra bir bayandan da yumurta toplanmış ona da maşallah anesteziden çabuk kalkmıştı içim rahatladı biraz ama keşke bugün başlasaydık iğneye daha güzel olacaktı ya neyse herşey iyi olsun da 1 gün geç olsun dimi .... Yarın sabah ben doktorda olucam ancak öğle 1-2 gibi gelirim o zaman anlatırım neler yaptıklarını inşallah yarında güzel geçer

idrar testi yaptım 2. çizgi çıktı hamileyim galibaaa
ay hadi inşallah canımmm kan testinde pozitif olur inşallah şimdiden tebrik ederim hayatım darısı başımıza artık

Hemen haber vereyim dedim sizlere,sizleri çok özledim valla,ama ancak internete girebiliyorum yazdan sonra
maşallah canımmm Allah kucağına almayı da nasip etsin kızını uzun zamandır yoktun ama güzel haberlerle geldin inşallah herşey sonuna kadar güzel gider canımmm tebrik ederim

iki tane foto var kuzum assagi yukari bunlar gibi... dur koyayim da daha fazla merak etme

sen nasilsin bakalim????

Eklentiler

• $955_hg.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 21
  • $962_hg.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 19

ahh canım benımm.. hayırlısı olsun.. gec olsun temız olsun dedıgın gıbı.. yarında habersız bırakma bızı.. ıcınde rahatlamıs baskalarını ve olumlu gelısmelerı gorunce. hayırlısı canım benım..
iki tane foto var kuzum assagi yukari bunlar gibi... dur koyayim da daha fazla merak etme

sen nasilsin bakalim????

ay bı utu yaptım bıde makıneye camasır attım geldım canım.. kız sen fon perdesını mı dıyordun bende tul olarak dusundum. nasıl yuvarlak felan dıyordumm. benım yatak odamın perdesı de bundan mesela.. yanı yuvarlak.. oturma odamın ki sadece kanat fon.. coook ufak bır kumas parcası uzerınde bu kesimi deneyip elinle ilinti yaparak denemıs dikmiş olursun.. bide bunun altına sen boncuk mu dusunuyon bebeem ??? ne renk istiyonn..

Kuppecimmmmm, onemli birsey diildir insallah canim... Yarin kontrolden sonra bize haber ver mutlaka.. Merak ederiz... Insallah su sIkIntili gunlerini en kisa zamanda atlatirsin canim arkadasim....

canim dualarimiz her zaman seninle.. o kanama bünyeye göre degisiyor sanirim.. bi arkadasin da cok kanamasi oldu, ama digerinin bi-iki günde bitmis.. üzülme sen adeti bile kafana takti mi uzuyor..

Canım geçmiş olsun dualarımız seninle inşallah herşey yolundadır kontorlden sonra bizi de haberdar et olurmu ... Bizde seni çok seviyoruz hayatım

canımmm, hayırlısyla git gel ins. onemli bisey olmadıgını dusunuyorum. ins oyledir.. habersiz bırakma bizi..

Canım arkadaşımm dualarımız senınle... Allahım senın yuzunu güldürsün inşallahh... Gelince bize yaz merak ederım kuppecım

ah canim benim guzel haberlerle don insallah.. korkulacak birseyler yoktur insallah... elbette dualarimiz seninle... bizde seni seviyoruz.. Allaha emanet ol.
canlarım hepinize çok teşekkür ederim, doktora gittik, rahim tertemizdi, kanama olması normal dedi doktor, bebişin yeriii hala belliydi biliyor musunuz :2: orası da zamanla eskiye döncek dedi doktor, 3 ay bebiş yasak..dinlen iyice kendine gel dedi, bebeğimin patoloji raporuda gelmişti, benden kaynaklı hiçbir sorun çıkmamış, yani anne kanından geçen mikrop enfeksiyon gibi bir neden yok, ancak bebeğin kalbinin durmasına bir neden daha varmış, o da anne kanında pıhtılaşma olması, bu ihtimali de atlamak istemedik doktorumla ve yaklaşık 20 gün sonra bunun araştırması için fakulteye sevk edecek doktorum kızlar..şuan iyiyim, bebeğimin gitmesini çok üzüldüm ancak hala sağlıklı olduğum içinde kendimi mutlu hissediyorum..Allah hepimizin yüzünü güldürsün, hayırlı olanı nasip etsin, şükürler olsun..benden haberler bu kadar, dualarınız içindeee hepinize çoook teşekkür ediyorumm canlarım benim
kızlar idrar testi resmini ekledim önceki sayfada sizce nasıl çok mu açık
canım senn hamilesin, benim hamilelik testimde böyle çıkmıştı, silikti, kan testim bayağı bi iyi çıkmıştı o zaman, hamile olduğum kesinleşmişti..umarım seninde öyle olur..tebrik ederim şimdiden..

evet canım ya rahatladım valla.. inşallah yarında güzel sonuçlar alırım

çok şükür canım bi sorun olmamasına sevindim rabbim o boşluğu tez zamanda doldursun hayatım biraz dinlen birkaç ay kafanı dağıtmaya çalış hayırlısıyla tekrar yaşarsın o güzel duyguyu inşallah

sağol canım benimm..inşallah hep birlikte yaşayacağız bu güzel duyguyu..dinlencemm kafamı dağıtcamm vallahiii..karaoke aldımm, bağıra çağıra şarkı söylüyorumm evdeee.. çokk eğlencelii

breshkacımmmmm, bu yaşadığım olaydan sonraaa kimse umrumda değil desem yeridir..şimdiiye kadarrr ben herkesi çektim, birazda onlar beni çeksinler

Canım evet özlettim kendimiii )
Çok sağol canım,inşallah darısı başına,bu arada tuğçenin bebiş ne oldu o damı kız?

Neşeli kızımm hayırlı ugurlu olsun kızın :) ben daha once 2012 şubat annelerı topıgınde okumuştum kızın olacagını hatta buraya kızlara yazmışta olabılırım :) Sılacımda sölemişş benım paşam gelıyomuş teyzesı :) Hayırlı evlat olsun ınsallah...
Eki Görüntüle 259640

kızlarr 2. testi yaptımmm

hepinize çok teşekkür ederim allah razı olsun hepinizden
bugün adetimden 3 gün geçti
cnmm hamılesın tebrık edıyorum :) Allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsınn

Canımm sağlıklı olmana cok sevındım... Bebişinin izi ruhen ve bedenen malesef bırazcık daha senınle kalıcak ama ınsallah Rabbım yenı melegını gonderdıgınde hepsını unutacaksın... Bütün araştırmalarını yaptırmanada sevındım ınsallah kan pıhtılaşmanda yoktur tatlımm hep ıyı ol ınsallah

melekkler meleği anne, güzeller güzeli arkadaşım benim..senin o güzel kalbine göre versin Allahım herşeyi sana..o kadar iyisin ki tuğçecimmmm, başından beri hep destek oldun bana, iyide de kötüde de, ne diyim tatlım, keşkeee normal hayatta da görsem konuşsam seninle..arkadaşların o kadar şanslı ki..çoook çook öpüyorum seniiii..

canım benımmmm.... O senin iyiliğinnn inan bu kötü gününde bende senın elinden tutup destek olmak ıstıyorum ama elımden ancak bu kadar geliyor... Buarada sen hangi şehirdeydin ? Biz kızlarla buluşma planı yapıyoruz istanbuldaysann keşkeee sende katılabılsenn.
Senın yasadıklarını ben yaşıyo olsaydım emınımkı sende benden kat kat güzel cumleler yazıp rahatlatıcaktın benı cunku sende potansıyel varrr :) Ben becerebıldıgım kadar yazmaya calısıyorum işte kuppecım :) Neysee kapatalım bu konuyu artıkkk regencıgım ve kardaizcigim gıbı senın yenı bebiş için geri sayımı başlatıyoruzzzzzzzzzz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…