2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

canım ben malesef istanbulda değiilim yaaa..istanbulda olsam kesinnlikle gelirdimmm çokta güzel olurduu..Allah benim yaşadığımı hiçbirinize yaşatmasınnnn ama bende her zaman yanınızdayımm..evet geri sayım başlasın 3 ay nedir ki göz açıp kapayana kadar geçerr dimi..hayırlısı olur inşallah bundan sonra

teşekkür ederim canım
bu arada geçmiş olsun inş fazla beklemeden bebişin gelir tekrar
bu arada 5 ay önce bende kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için
allah kimseye yaşatmasın

aynen şekerimmm evdeyiz ama idareyi iyi biliriz... kocam da şaşırır ve çok sever bu huyumu ben kaliteli ve ucuza bulur giyerim alırım öyle marka takıntım yoktur (bazı şeyler hariç) ..benim kocişte de öle bişi pek yoktur..bişi 99 tl se o 100tl verir ayy gözlüğümüde çok beğendiiii

canım benim hayırlısı olsun stres yapma kendine.. inşallah sonuçlar ii çıkar fıstığımmm hayırlı haberlerini bekliyoruzzz

iki tane foto var kuzum assagi yukari bunlar gibi... dur koyayim da daha fazla merak etme

sen nasilsin bakalim????

regentoşumm ben beyazı beğendimm .. şimdiden eline sağlık diyorummmmmmm

kuppecim fıstığımm çok sevindim iyi olmana .. canından can koptu senin normaldir canım yeri hem bedeninde hem ruhunda.. ama bu günler de geçecek 3 ay nekii bak regentoşa 2 ayı kaldı zaman çabuk geçiyorr.. ohh karaoke de almışsınn bayıldımmm eğlen coş bu süreyi çabucak atlatacağınıza eminimm canım arkadaşımmm seni çok seviyoruzzz Allah a emanet ol canımm

sağol canım benimm..inşallah hep birlikte yaşayacağız bu güzel duyguyu..dinlencemm kafamı dağıtcamm vallahiii..karaoke aldımm, bağıra çağıra şarkı söylüyorumm evdeee.. çokk eğlencelii

canım benım, aksam gordum yazını cook sevındım ama sana cevap yazamadan cıkmak zorunda kaldım.. iyi olmana herseyın normale dondugune sevındım.. o dediğin bosluk var ya, 3 ay dınlenme suren bıtınce hemen doluversın insAllah.. cok sükür ki hamıle kalabılıyorsun ve gene kalıcaksın..
hayallerın vardı, umutların vardı. bunlar hemen silinemez.sen cook guclu bır kızsın ve en yakın zamanda en normal yasantınada doneceksın eminim... karaoke almıssın.. ohhhh ne guzel stres atılır bılıyor musun?? bosver hickimseyi umursama, soyle sarkılarını.. rahatla. kendine cooook cook iyi bak..

kızlarrrrrrrrrrrrr ben bugün çalışmaya gidiyorumm bizim ofisee size ordann yazacağımm yihuuuuuuuu

ohhh ne guzell.. hadi bakalımm..

bu arada gunaydın herkese..

kardaizciğim
nasılsın??

birkere sevdim dun tahlıller yaptıracaktı. sonucları yazmak ıcın gelır dedim ama gelmedi. merak ettım onuda..

aslında doktora gitmeliyim haklısın, variz de var bacaklarımda kılcal damar şeklinde. Bronzlaşınca şimdi pek belli olmuyor.
ay yavrummmmm çok beğendim ama yazmayı unuttum galiba ya kusura bakma kuşum aklım pek yerinde değildi dün. eminim yüzüne de çok yakışmıştır.

hala şokdayım yaa
kan testini yarın yaptırıcam kızlarrr
2 tane idrar testi yaptım
allahımmm inş yüzünü görmeyi nasip eder en büyük duam buu
darısı tüm isteyenlerin başınaa

aminnnn canım inşallah.
sende hamileliğinin sonuna kadar sağlıklı geçirirsin günlerini ve kucağına alırsın miniğini inşallah.

regencim canımmm bende beyazını beğendim hayatım. ohhh evi badana yaptın temizledin misler gibi olmuştur. güle güle otur evinde hayatım.
trafik cezasını da internetden bakarım ama bana tebliğ etmesi gerekiyomuş cezayı öle bişey de olmadı. en iyisi netden plakadan bakarım artıkın :97:

breshka hayatımmm başlangıç yinede güzel geçmiş canım. acele etme emin adımlarla, sorunsuz ilerle hayatım. hadi bakalım bugün de güzel geçicek inşallah.

kuppecim canım arkadaşım biz hepimiz senin yanındayız. sen kendine çok iyi bakmalısın canım. bu senin derdin değil bütün topiğimizin derdi yani ben öle olduğunu düşünüyorum. hepimiz için ayni şey geçerli. dertlerimize ortak olarak birbirimizi telkin ederek bi nebze olsun psikolojik olarak içimizi rahatlatıyor ve yarına daha umutlu bakıyoruz burda. zaman her şeyin ilacı bu da geçicek görüceksin. inan bende sizler gibiyim, sizden hiç bir farkım yok. bir kzımın olması bekleyiş sayısını arttırıyor. benim daha 7 ayım var ortalama bekliyorum. üzme sen tatlı canını düşünme hepsi geride kaldı artık. tedavini olman üstüne gitmen iyi oldu. çok geçmiş olsun tatlım öpüyorum senii :)

hly canımmm sende bugün işe gidiyosun demekkkk hayırlı işler bol sohbetler sana hayatımmmm

Son düzenleme:

iyiyim hayatım çok saol. geldin gittin benim de ufak işim çıktı hemen dönemedim. sen nasılsın, durumlar nasıl. misafir yok galiba aman şom ağzımı açmıyım da neyse demedim öle bişey

günaydn kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

günaydın tatlımmm miden nasıl ??

Son düzenleme:
canim benim Allah bagislasin... kendine de minik prensese de cok dikkat et darisi silacimin basina...
ahhh ikizimmm nasilda dusunmus ikizini.. amin yavrum insallah.... sanada bi pasa diliyoruz 2 aycik sonra....

aslinda cok guzel haberlerle donmussun canim.. herseyi tepeden tirnaga inceletmen de cok guzel.. simdilik gorunen bi sebep yok.. ama kan pihtilasma olayinida inceletmen tabiki yararli.. bahsedip ,onuda uzmek istemem ama deryamizin bebeklerinin kayip sebebi bu idi.. simdi cok sukur kisa zamanda tedavisini oldu ve insallah da melegine kavusmasina az kaldi...
zaman gecip gidiyorr... burda elele atlatiriz o 3 ayida ... 2012'nin ilk hamisi sen olursun insallah.... bu gidisle bizde yanindayiz yani basligimizada bi 2012 atarizzzz oohhhh.....

diyecegim, cikis yolu var tatlim... sen hep pozitif dusundukce inan pozitif olacakhersey... kimseyide takma dedigin gibi... kendini nasil iyi hissediyorsan oyle davran...

su karaokenle bizede bi sarki cigirsaaannnn

breshkaamm guzellikk canim super haberlerle dondun ayol farkinda deiilsiinn...sende durumu guclestirecek herhangi bisorun yok!!! cok sukur... insallah esindebi an once sagligina kavusur balim...ve ilk deneme de Allahim guldurur yuzunuzu inan cok istiyorum kurban bayraminda babana veresin musjdeyiiii...........

oyyyyy fistik gecmis olsun yaa... Bi sadaka felan ver bari ne bileyim dikkat et diyecegim ama böyle seyler de insanin elinde degilki... Allah korumus tatlim.. Tekrar gecmis olsun..

teşekkür ederim cnm allahım kimseye yaşatmasın.

Hepinizeee bol bebiş haberli günler dilerim. Bu arada yakınlarda bat bekleyen var mı şimdi

amiiiiiiin inşallah hepinize

canikom aksatma doktor işini bnce git sen git yoksaaa

gözlüklü resmimi koyacağım sizeee :89::89: mersi tşk ederim

şu anda işteyimm hanımlar bnde sizdenim yani.. yarında işte olacağımm

ohhh ne guzell.. hadi bakalımm..

sempatiğimm ev hanımlığına bikaç gün ara bnden

günaydn kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

günydınn fıstıkkk

heeeeeyyyyyy Leute gutenmorgeeeeeennnnnn

Dobro jutro duşo

nasıl olsun işte aynı hala, geçicek die bekliorum inş yakın zamanda geçer... bu hafta sonu ikili teste giricem inş sonuçları ii çıkar belki cinsiyetide söler doktor... Sizden naber nasıl gidio hayat.... işten fırsat bldukça bakıorum ama yarım yamalak baktıım için hiçbişi aklımda kalmıo...

aaaaaaaaaayyyyyyy insallaahhhhhh kuzum agzina saglik Allahim hayirlisini versin tabiki.. o ayri bir sey.. ama tabiki gönlümüze göre versin yine de

kızlarrrrrrrrrrrrr ben bugün çalışmaya gidiyorumm bizim ofisee size ordann yazacağımm yihuuuuuuuu

oooo hadi bakalim hayirlisi olsun is günün tebrik ederim ne yapcan ki simdi ofiste???

ay aklima ne geldi... tr bi komsumuz vardi.. kocasinin ofisi vardi bölye mobilya yapimi üzerine.. neyse adam zaten bi acayipti, kadinda kiskanc bunlar bi türlü sekreter tutturamiyorlardi.. kadin bigün geldi ben artik ofiste caliscam diye ama nasil seviniyor havalaniyor felan.. neyse gün geldi ofise gitti tabi aksama kadar gelmedi ertesi gün olunca emekli oldu.. gelmis bu bi sinir oluyor bi sinir oluyor... bu sanmiski sekreterlik yapacak.. megerse adam yeni sekreter almis bile.. bunu is yerine birakmis hemen gitmis bi isi varmis, sekreterle tanistirmadan, demiski sen git --- hanima sor o göstercek sana ne yapcagini.. bu iceri giriyor, sekreter anlayip dinlemeden buna diyorki, hiii yeni temizlikci sen olmalisin, sunu yap bunu yap bana cay getir --- bey gelince orta sekerli kahve yap ama ben götürürüm sen girme iceri

canim bu cok iyi.. sen tabiki kontrollerinin pesini birakma icin rahat etsin.. bak ben de beklicektim 3ay.. bir ayi gitti bile.. beklerken zor geciyor ama bi dönüp bakiyorsun, ne zaman bir oldu diyorsun.. calistigin icin daha da kolay gecer.. sen yemene icmene dikkat et vitaminlerine felan.. ben de düsük yaptigimda dr 3 ay yasak demisti.. onun sebebi de bebegin vücuttaki vitamin mineral vs vs seyleri alip bunlarin da oraninin düsmesiymis, eger hemen tekrar hamile kalirsan senin vücuduna agir gelir aslinda bebege hic bir sey olmaz.. bebek aldirditan hemen sonraki ay hamile kalan birini taniyorum. ne kendinin bir seyi var ne de bebegin.. yani sen kendine dikkat et cabuk toparlan..

heee ne bileyim yavrum adini.. ben gurbette yasiyrem hemen sucu almanyaya attim.. fon mudur nedir sonucta perde iste yav canim ben siyahla gümüs rengi yapcam, satenden.. baska hem hesapli hem parlah hem de yumussak kumas bulamadim yalana gerek yok.. bi arkadasta siyahla krem gördüm tr'de yaptirmis o cok güzeldi onu cok begendim.. gittim kumaslari yan yana koydum, siyahla gümüs de cok yakisiyor birbirine.. boncugum var almistim tr'den.. gümüsle beyaz renli.. onu yapcam.. baska sansim yok cünkü burda boncuk var mi yok mu, varsa da kim bilir ne kadar bilmiyorum ama kesin pahalidir.. simdi 1-1,5 hafta sonra bi ara tatil var.. o zamana kadar bi kumas üstünede denerim dedigin gibi minyatür bir sey yaparim.. ama tül perdesini nasil yapcam öyle kat kat kac santimden ayarlicam onu tam bilmiyorum... olmazsa bi arkadasa gider ölcerim.. ya da sana müracat ederim vallah cok heyecanliyim eger yapabilirsem endime ödül olarak bir sey alcam

Slm kizlar
Eşim az once doktordan geldi ikinci testimiz dahada dusmus. Doktor ameliyat olman lazmi demis ve 27 eylul yani bizim evlilik yildonumumuze ameliyat tarihi vermis 26. si yatiş 27si ameliyat oluyor. Cok endiseliyim birsuru test ciger filmi vs almislar narkoza duyarliligi icin bu hafta sonuna kadar onlarin sonuclarini alip anestezi bolumune gosterip ameliyat olunabilirlik onayi alicakmisiz

canim cok gecmis olsun.. insallah en kisa sürede iyilesir esin.. peki ameliyattan sonrasi icin garanti veriyor mu doktorunuz?? yani tamamen iyilescek felan gibi.. belki de böyle daha iyi olur tatlim, yani ilac tedavileri biliyorsun zaman istiyor.. belki ameliyat sonrasi öyle cok vakit kaybetmezsiniz, daha hayirli olur..

teşekkür ederim tatlışkomm şimdi bugün buraya denetime gelecekler varmış ofistekilerde hep dışarda müşterilerde o yüzden bnde diğer bir ortak olarak ( ) onlarla ilgilencem ve diğer ofis işleri işte tel. fax. kargo vs. :97::97:

canımm azracımm canımmmmmm arkaaşımm.. üzülme nolursunn Allah ım sağlık sıhhat acil şifa versin varikosel maeliyatı hemencecik oluyormuş basit bi ameliyatmış.. (yanlış anlama ameliyat ameliyattır küçüğü büyüğü olmaz ama Allah tan hayat memat meselesi değil ) inşallah atlatacak canım biz sana destek olucaz snde kocişine canım.. Allah bu zor günlerinizde yanınızda yar ve yardımcınız olsunn canımm

canım bnm geçmiş olsun... inş ameliyatı çok kolay ve güzel geçer ,başarılı olur ... bu arada bizim evlilik yıldönümümüzde 25 eylül

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…