2011'de hep beraber, burada elele hamile kaliyoruz... :)

ooo senin isin güzelmis.. giy söyle güzel resmi bir seyler.. tas gibi hatun.. denetlemeden giderler vaya bakarlar ciddi akilli bi bayan buranin ortagi..

ya herkesler asadida napiyorsunuz?? güncele gelin gitcem ben birazdan :84::84::84::84::84::84:

regencimmmmm, tugcecimmm, daha cinsiyet ogrenemedik... :84::84::84: ben cok takilmiyordum aslinda buna, cok sabirsizlanmiyordum.. zamani gelince nasil olsa ogrenirim diye dusunuyordum, ama simdi artik herkes soruyor, ve bende sabirsizlanmaya basladimmmmmmmmm.. Ekimde kontrolum var... Insallah ogrenecegiz o sira.. Ama pek kimseye soylemeyi dusunmuyorum.. Bir sizinle paylasirim artik herhalde kizlarr...

Breshkacimmmmmm, sok oldummmmmmmmmmmmm.... Almiyorum pek kilo derken, son 2 gunde 1-1.5 kilo almisim gosteriyor tarti... Anlamadim nasil oldu... Tarti mi bozulduuuu ki... Ya benim dikkat etmeye baslamam gerek kizlarrrr... Cokkkk uzuldummmmmm... Bu kadar hizli kilo almamam gerek...:18::18::18:

Silacimmmm, kiyamam ben ona.. canim yaaa.. simdiye kadar her dakikasi senleydi, ayrilmak zor geliyordur, cok normal... zamanla alisacaktir insallah canim...

canimmbenimm... guzel arkadasimm... hayirlisi boyle belkide ... bilemiyoruz ki?? kizlarin dedigi gibi daha cabuk hedefe goturecek sizi bu...insallah acil sifalar versin Allahim canim.. emin ol bugunlerde gececek hatta bebegini bile kucakladigin gunlere sahit olaagiz Allahinizniyle... dualarimiz seninle canim....

hlyaaa haniimmmm..hadi bakem hayirli olsun ilk is gununuz..... bi de bakarsin temelli baslamissin ha hic belli olmaz....

regencimm.. amin kusum insallah... bu arada perdeler cook hosbee bende eve gectigimde insallah gecersem onlardan yaptirayimmmm........ tanidik var turk perdeci yapar zaar uygunbiseyee.... yok bacim ben bukadarinin altindan kalkamam...

renewal arkadasimm yaa masallah sende bu bulantilarla iyi calistin... biliyorum nasil zor oldugunu onun ve kutluyorum.. hayirli evlatlar olsun insallah canim....

[/B]imreal[/B], gulum napiyon yaa ses soluk yook.. canim yaa bi ozet gecsene sana zahmet neydi senin hikayee... karistirdimm...

screamaway gelmiss...hosgelmis... iyiler insallah....

idrar testi yaptım 2. çizgi çıktı hamileyim galibaaa

canimmmmmmm, srdrhly, tebrik ederimmmm..
ama sen bana bir turlu eylul batini vermedinnnn, soylersen seni listede duzelteyim hamile diye.....

Kızlar merhaba artık bebişin cinsiyetini sonunda öğrendim,kızım olacakmış )
Hemen haber vereyim dedim sizlere,sizleri çok özledim valla,ama ancak internete girebiliyorum yazdan sonra

Bir gunde 2 guzel haber.. Canimmmm, neselikizcimmmm, seni burda daha sIk gorelimmm... Cok sevindimmmm.. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim... Sen de biraz gec ogrenmissin cinsiyeti.. bende oyle olcam herhalde...

breshkacimmm, doktora gitcekmissin ama detaylari kacirdim, ne icin gidecegini anlamadim...:26:

kardaiz, imreal gecmis olsun kizlar... dun kotu bir gun yasamissiniz...

yaaa sen dedgil de ben merak ediyorum... insallah söyle tosun gibi bi pasamiz olur ay Allahim sen söyleme yine de dedigin gibi.. gerek yok. kiz olursa da cok güzel olcagi kesin.. annesi gibi..

bu arada kilo almaya baslaman normal tatlim.. bilmem farkinda misin yolun yarisini bitirdin nerdeyse tabi 2güde 1kilo biraz hizli eldi bana ama onun baska bi sebebi vardir belki siskinlik su toplanmasi vs gibi.. kaynanam dogum yaptiginda evlendigi kilosuna geri düsmüs cocuklari da 4.400-4.300 dogmuslar biliyor musun?? biri de dogum yapti ayni yapmamis gibi cocuk da plastik bebek duruyor.. yani sen kilo al ya da alma bebegin bünyesi neyse o oluyor.. tabiki yine de kilo yapcak seyler yememeye vs dikkat et

kizlarrrrrrrrrrrrrrr, ben cinsiyetini ogrendiklerimizi ilk sayfadaki hamile listemizde guncelliyorum... arada kacirdiklarim olabilir.. ama genelde hep orda guncelledim...
simdiye kadar hep kizlarimiz varrrr topikte...

ya bu sene kiz senesi galiba.. ben yanlis seneye denk geldimmm sanirim...:18::18::18::18:

neyse kizlar ben kactim is saati yaklasiyor.. öptüm hepinizi cok.. aksama görüsüz :79::79::79::79::79::79::79:

olsun hayatimmm hayirlisi olsun.. kismet belli olmazama evet kizlar cogunlukta.. ben yazdimokudunmu sen kalbiminkinede oglan diolarrr.....

Canım yaa napcan midem bulanıo die git çalışma evde yat demiolarki 1 2 haftaya geçicekdie teselli ediorum kendimi... ama gene şükür benden daa kötü olanlar var ben en azından çıkarmıorum daa dirençliyim o yüzden... Rabbim hepinize kolay hamilelikler nasip etsin inş :)

Kuppecimmmmm, senin mesajina cvp verememistim ben, mesaj kutun doluydu.. Ama burdan yazimmm... Benim bir arkadasim da cok yakin bir zamanda bebegini kaybetti.. aynen senin gibi... Simdi daha 3 ay yeni gecti... Ve yeniden hamile.. Insallah sende cok beklemeden hamile kalacaksin canim... Bak bir problem de yokmus... Temizmis..
Tr'de olman da cok guzel bir durum bence.. Burda olsan, zaten bu cok normal, ilk uc ayda bebekler kaybedilebiliyor diyip, sorun filan arastirmazlar... Insallah senin bir problem varsa simdiden anlayip onleminizi alacaksiniz canim...

azracimmmm, canimmmm, insallah ameliyat cok iyi gecer, ve en kisa zamanda siz yine denemelere baslarsiniz canimmmm

regencimmmm, ayy erkek olur insallahhh.. burda arkadaslardan kiz tahmin edenler de cogaldi.. tabi benim ne istedigimi bilmiyorlar...
bu arada ben bugun itibariyle rejime basliyorummmm kizlarrrr.. olmaz boyleeee.. biraz yavas almam lazim kilolari...

olsun hayatimmm hayirlisi olsun.. kismet belli olmazama evet kizlar cogunlukta.. ben yazdimokudunmu sen kalbiminkinede oglan diolarrr.....

tamam silacimmm, ben onu duzelteyimmm listemizde o zaman...

renewalcimmmm, canim biliyorum cok zor bu gunler, ama sen mideni bos birakma, ara ara birseyler atistir heppp, ve kendine 2 hafta daha sure ver... gececekkk insallah...

neyse kizlar ben kactim is saati yaklasiyor.. öptüm hepinizi cok.. aksama görüsüz :79::79::79::79::79::79::79:
hadi canim gululuu gululuuu.... bende cikiyorum pasayi alcam.. carsambalari oglene kadar burdaokullar...
mersii sılacımmm :89::89::89: ayy şımartma benii dersemmmmmmm sakınn aldırma şımart beni şımart şımarttttttttt
ahh guzelimm simar simar... guzel guzel mahsullerini de takmis,takistirmissindir...

insallah gececek canim... az kaldi insallah.. dedigin gibide 1-2haftaya gecer... ama findiginicerde,yerinde saglam duruyor en azindan bundan eminolabiliyorsun bu durumda.... sonra cook eglenceli gececekhamislikik bol bol keyfini cikarr.....

hadi canim gululuu gululuuu.... bende cikiyorum pasayi alcam.. carsambalari oglene kadar burdaokullar...
mersii sılacımmm :89::89::89: ayy şımartma benii dersemmmmmmm sakınn aldırma şımart beni şımart şımarttttttttt
ahh guzelimm simar simar... guzel guzel mahsullerini de takmis,takistirmissindir...

insallah gececek canim... az kaldi insallah.. dedigin gibide 1-2haftaya gecer... ama findiginicerde,yerinde saglam duruyor en azindan bundan eminolabiliyorsun bu durumda.... sonra cook eglenceli gececekhamislikik bol bol keyfini cikarr.....

kız hülya feyste biri kendimi çok seviyorum bana bişi olursa yaşayamam adlı bir profil açmış o senmisin yoksa

|||
ISIM|YAS|BAT|SONUC
migi | 29 | 2 Agustos| TEBRIKLER!
MIREMIST| 26 | 15 Agustos| Eylule Insallah
leplepi | 21 | 28 Agustos| -
bikere_sevdim | ?? | 1 Eylul| Bekliyoruz
sila38 | 23 | 6 Eylul| Ekime Insallah
derya78_40| 29 | 8 Eylul| Ekime Insallah
azra3434| 30 | 8 Eylul| Ekime Insallah
_arzum_ | 26 | 12 Eylul| TEBRIKLER!
srdrhly| 21 | 18 Eylul| TEBRIKLER!
Masumiyet| 33 | 19 Eylul| Ekime Insallah
wifeofdemon | 29 | 29 Eylul| Bekliyoruz
menbeta | 23 | 3 Ekim
hly7| 23 | 9 Ekim
nihanca | 25 | --
kardaiz81 | 30 | --
|||

MIREMIST canim senden yeni batini bekliyorummmmmmm....
srdrhly canimmmm, senden bir turlu haber alamadimmm, batini kendim tahmin ettim...

inş canım zaten hiç boş bırakmıorum çünkü aç olunca daa da çok bulanıo midem zaten o yüzden 3 kilo aldım daa şimdiden napcam bilmiorum balina gibi olcam heralde... bu arada senin haftalarında olan bebek cinsiyeti erkek bi sürü tanıdıım var o yüzden kız senesi değil merak etme... bende aksine hep erkek duyuyorum herkesten :) Rabbim hayırlısını versin gerçide genede gönlümüze göre verse daada süper olur tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…