- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.041
teşekkür ederim tatlışkommşimdi bugün buraya denetime gelecekler varmış ofistekilerde hep dışarda müşterilerde o yüzden bnde diğer bir ortak olarak ( ) onlarla ilgilencem ve diğer ofis işleri işte tel. fax. kargo vs. :97::97:
canımm azracımm canımmmmmm arkaaşımm.. üzülme nolursunn Allah ım sağlık sıhhat acil şifa versin varikosel maeliyatı hemencecik oluyormuş basit bi ameliyatmış.. (yanlış anlama ameliyat ameliyattır küçüğü büyüğü olmaz ama Allah tan hayat memat meselesi değil ) inşallah atlatacak canım biz sana destek olucaz snde kocişine canım.. Allah bu zor günlerinizde yanınızda yar ve yardımcınız olsunn canımm
ooo senin isin güzelmis.. giy söyle güzel resmi bir seyler.. tas gibi hatun.. denetlemeden giderler vaya bakarlar ciddi akilli bi bayan buranin ortagi..
yok kuzum yaa.. deneyecegim bakalim... silanin da dedigi gibi gurbet insana her seyi ögretiyor..yoksa acayip pahali tutuyor yaa :95::95::95::95::95: insallah yaparim menbetacik da yardim etcektürkiyede dikilen perdelere bayiliyoeum yaa :97::97::97::97:
sen nasilsin? daha iyisin degil mi?? bir de cinsiyet ögrenseydik
Bnm doktorumda sorumuştu 16 haftada gıttıgımde aynı cevabı vermiştim :) İnsan anlıyamıyo işte :) Sağlıklı olsunlarda geç hissedelim önemli olan bu... Bide bana buyuklerımız hep erkeğin hareketlerını daha erken hıssedersın ve cok hareketlı olurlar dediler... Çok hareket ettiğine katılıyorum bakalım senin oğluşununda öylemı olucak :) Sen ne zaman ogreneceksın cınsıyetını ?
yaaa işte ben o gece yoktummmdaha yeni yeni gelmeye başlamıştın o zamanlar .... Neyse bir ara şöyle göbüşündeki oğlunla beraber çekilip koyarsın ikinizi de görürüz olmaz mı Kiloyu da dediğim gibi dert etme sağlıklı olunda gerisi boş alsan da doğumdan sonra verirsin Allahın izniyle
screamaway, canim benim...senin postlarini gorunce mutlulugum artiyor.. aramizda kalmaya devam yani...aayi uzamiyor yani...
canim, oglum okula alisti diyelim hadi.. ama sabah kalkmasi,ustunu giyinmesi ,okula varincaya kadar aglamasi disinda hersey normarl...geriye ne kaldiysa:) sabh uyanir uyanmaz okul istemiyorum diyo.... bayagii bi yalvariyo ama nafile... ama icim rahat,ben okuldan ayrilir ayrilmaz hemen sakinlesiyor,oynuyormus..... yiyormus,uyuyormus... anlican ayrilma asamasini atlatamadik henuz....
Slm kizlar
Eşim az once doktordan geldi ikinci testimiz dahada dusmus. Doktor ameliyat olman lazmi demis ve 27 eylul yani bizim evlilik yildonumumuze ameliyat tarihi vermis 26. si yatiş 27si ameliyat oluyor. Cok endiseliyim birsuru test ciger filmi vs almislar narkoza duyarliligi icin bu hafta sonuna kadar onlarin sonuclarini alip anestezi bolumune gosterip ameliyat olunabilirlik onayi alicakmisiz
idrar testi yaptım 2. çizgi çıktı hamileyim galibaaa
Kızlar merhaba artık bebişin cinsiyetini sonunda öğrendim,kızım olacakmış)
Hemen haber vereyim dedim sizlere,sizleri çok özledim valla,ama ancak internete girebiliyorum yazdan sonra
regencimmmmm, tugcecimmm, daha cinsiyet ogrenemedik... :84::84::84: ben cok takilmiyordum aslinda buna, cok sabirsizlanmiyordum.. zamani gelince nasil olsa ogrenirim diye dusunuyordum, ama simdi artik herkes soruyor, ve bende sabirsizlanmaya basladimmmmmmmmm.. Ekimde kontrolum var... Insallah ogrenecegiz o sira.. Ama pek kimseye soylemeyi dusunmuyorum.. Bir sizinle paylasirim artik herhalde kizlarr...
Breshkacimmmmmm, sok oldummmmmmmmmmmmm.... Almiyorum pek kilo derken, son 2 gunde 1-1.5 kilo almisim gosteriyor tarti... Anlamadim nasil oldu...Tarti mi bozulduuuu ki... Ya benim dikkat etmeye baslamam gerek kizlarrrr... Cokkkk uzuldummmmmm... Bu kadar hizli kilo almamam gerek...:18::18::18:
Silacimmmm, kiyamam ben ona.. canim yaaa.. simdiye kadar her dakikasi senleydi, ayrilmak zor geliyordur, cok normal... zamanla alisacaktir insallah canim...
kizlaaarrr ......
kizdan gidiyoruz ha nedersiniz..... benim hatirladigim bi pasamiz(tugcemiz) var simdilik... eskilerden,kalbimin kide erkekmis die duymustuk..o bizi unuttu gerci(topicin coguda kiz istiyor zaten... oyleyse, screamaway, regen,kardaizin pasalari gelsin geri kalanlarimizin da prensesleri........................
ya pollyanna ne yapti acaba?? onunda pasadir insallah ama oncehayirlisi tabiii...
amin canim insallah..
tugcenin ki erkek canim... az oncede yazmistim.. hatirlarmisin kalbimin vardi onunkide erkek diye duyduk baska topicten!!! yani aramizdaolan simdilik bi tugce erkek bekliyo geri kalan kiz... bide canim uzucu bi haberimiz var kuppemiz kaybetti bebegini( insallah en kisa zamandayeniden kavusacak..
*screamawayda ogrenmedi henuz.. bidahaki randevusunda ogrenir sanirim artik yani ins.
oooooo giyinmezmiyim kuzumm çektik kumaş pantolonu beyaz gömleği topuklu ayakkabıyı daha ne olsunnn
suslu cimcimee seniii... ne cok yakismistirrr... imajine edebiliyorum yaniii... masallahhhhh...
kizlarrrrrrrrrrrrrrr, ben cinsiyetini ogrendiklerimizi ilk sayfadaki hamile listemizde guncelliyorum... arada kacirdiklarim olabilir.. ama genelde hep orda guncelledim...
simdiye kadar hep kizlarimiz varrrr topikte...
ya bu sene kiz senesi galiba.. ben yanlis seneye denk geldimmm sanirim...:18::18::18::18:
canimmbenimm... guzel arkadasimm... hayirlisi boyle belkide ... bilemiyoruz ki?? kizlarin dedigi gibi daha cabuk hedefe goturecek sizi bu...insallah acil sifalar versin Allahim canim.. emin ol bugunlerde gececek hatta bebegini bile kucakladigin gunlere sahit olaagiz Allahinizniyle... dualarimiz seninle canim....
hlyaaa haniimmmm..hadi bakem hayirli olsun ilk is gununuz..... bi de bakarsin temelli baslamissin ha hic belli olmaz....
regencimm.. amin kusum insallah... bu arada perdeler cook hosbee bende eve gectigimde insallah gecersem onlardan yaptirayimmmm........ tanidik var turk perdeci yapar zaar uygunbiseyee.... yok bacim ben bukadarinin altindan kalkamam...
renewal arkadasimm yaa masallah sende bu bulantilarla iyi calistin... biliyorum nasil zor oldugunu onun ve kutluyorum.. hayirli evlatlar olsun insallah canim....
[/B]imreal[/B], gulum napiyon yaa ses soluk yook.. canim yaa bi ozet gecsene sana zahmet neydi senin hikayee... karistirdimm...
screamaway gelmiss...hosgelmis... iyiler insallah....
canlarım hepinize çok teşekkür ederim, doktora gittik, rahim tertemizdi, kanama olması normal dedi doktor, bebişin yeriii hala belliydi biliyor musunuz :2: orası da zamanla eskiye döncek dedi doktor, 3 ay bebiş yasak..dinlen iyice kendine gel dedi, bebeğimin patoloji raporuda gelmişti, benden kaynaklı hiçbir sorun çıkmamış, yani anne kanından geçen mikrop enfeksiyon gibi bir neden yok, ancak bebeğin kalbinin durmasına bir neden daha varmış, o da anne kanında pıhtılaşma olması, bu ihtimali de atlamak istemedik doktorumla ve yaklaşık 20 gün sonra bunun araştırması için fakulteye sevk edecek doktorum kızlar..şuan iyiyim, bebeğimin gitmesini çok üzüldüm ancak hala sağlıklı olduğum içinde kendimi mutlu hissediyorum..Allah hepimizin yüzünü güldürsün, hayırlı olanı nasip etsin, şükürler olsun..benden haberler bu kadar, dualarınız içindeee hepinize çoook teşekkür ediyorumm canlarım benim
Slm kizlar
Eşim az once doktordan geldi ikinci testimiz dahada dusmus. Doktor ameliyat olman lazmi demis ve 27 eylul yani bizim evlilik yildonumumuze ameliyat tarihi vermis 26. si yatiş 27si ameliyat oluyor. Cok endiseliyim birsuru test ciger filmi vs almislar narkoza duyarliligi icin bu hafta sonuna kadar onlarin sonuclarini alip anestezi bolumune gosterip ameliyat olunabilirlik onayi alicakmisiz
yaaa sen dedgil de ben merak ediyorum...insallah söyle tosun gibi bi pasamiz olur ay Allahim sen söyleme yine de dedigin gibi.. gerek yok. kiz olursa da cok güzel olcagi kesin.. annesi gibi..
bu arada kilo almaya baslaman normal tatlim.. bilmem farkinda misin yolun yarisini bitirdin nerdeysetabi 2güde 1kilo biraz hizli eldi bana ama onun baska bi sebebi vardir belki siskinlik su toplanmasi vs gibi.. kaynanam dogum yaptiginda evlendigi kilosuna geri düsmüs cocuklari da 4.400-4.300 dogmuslar biliyor musun?? biri de dogum yapti ayni yapmamis gibi cocuk da plastik bebek duruyor.. yani sen kilo al ya da alma bebegin bünyesi neyse o oluyor.. tabiki yine de kilo yapcak seyler yememeye vs dikkat et
olsun hayatimmm hayirlisi olsun.. kismet belli olmazama evet kizlar cogunlukta.. ben yazdimokudunmu sen kalbiminkinede oglan diolarrr.....
Canım yaa napcan midem bulanıo die git çalışma evde yat demiolarki1 2 haftaya geçicekdie teselli ediorum kendimi... ama gene şükür benden daa kötü olanlar var ben en azından çıkarmıorum daa dirençliyim o yüzden... Rabbim hepinize kolay hamilelikler nasip etsin inş :)
hadi canim gululuu gululuuu.... bende cikiyorum pasayi alcam.. carsambalari oglene kadar burdaokullar...neyse kizlar ben kactim is saati yaklasiyor.. öptüm hepinizi cok.. aksama görüsüz :79::79::79::79::79::79::79:
ahh guzelimm simar simar... guzel guzel mahsullerini de takmis,takistirmissindir...mersii sılacımmm :89::89::89: ayy şımartma benii dersemmmmmmm sakınn aldırma şımart beni şımart şımarttttttttt
Canım yaa napcan midem bulanıo die git çalışma evde yat demiolarki1 2 haftaya geçicekdie teselli ediorum kendimi... ama gene şükür benden daa kötü olanlar var ben en azından çıkarmıorum daa dirençliyim o yüzden... Rabbim hepinize kolay hamilelikler nasip etsin inş :)
hadi canim gululuu gululuuu.... bende cikiyorum pasayi alcam.. carsambalari oglene kadar burdaokullar...neyse kizlar ben kactim is saati yaklasiyor.. öptüm hepinizi cok.. aksama görüsüz :79::79::79::79::79::79::79:
ahh guzelimm simar simar... guzel guzel mahsullerini de takmis,takistirmissindir...mersii sılacımmm :89::89::89: ayy şımartma benii dersemmmmmmm sakınn aldırma şımart beni şımart şımarttttttttt
Kuppecimmmmm, senin mesajina cvp verememistim ben, mesaj kutun doluydu.. Ama burdan yazimmm... Benim bir arkadasim da cok yakin bir zamanda bebegini kaybetti.. aynen senin gibi... Simdi daha 3 ay yeni gecti... Ve yeniden hamile.. Insallah sende cok beklemeden hamile kalacaksin canim... Bak bir problem de yokmus... Temizmis..
Tr'de olman da cok guzel bir durum bence.. Burda olsan, zaten bu cok normal, ilk uc ayda bebekler kaybedilebiliyor diyip, sorun filan arastirmazlar... Insallah senin bir problem varsa simdiden anlayip onleminizi alacaksiniz canim...
azracimmmm, canimmmm, insallah ameliyat cok iyi gecer, ve en kisa zamanda siz yine denemelere baslarsiniz canimmmm
regencimmmm, ayy erkek olur insallahhh.. burda arkadaslardan kiz tahmin edenler de cogaldi.. tabi benim ne istedigimi bilmiyorlar...
bu arada ben bugun itibariyle rejime basliyorummmm kizlarrrr.. olmaz boyleeee.. biraz yavas almam lazim kilolari...
tamam silacimmm, ben onu duzelteyimmm listemizde o zaman...
renewalcimmmm, canim biliyorum cok zor bu gunler, ama sen mideni bos birakma, ara ara birseyler atistir heppp, ve kendine 2 hafta daha sure ver... gececekkk insallah...
kız hülya feyste biri kendimi çok seviyorum bana bişi olursa yaşayamam adlı bir profil açmış o senmisin yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?