- Konu Sahibi screamaway
-
- #26.061
evetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
(yok anam yokk ben değilimm ama öle bi sayfa var ona üyeyimm)
ahahah deli kız sende o cümleyi bi kere kullanmıştın dedim senmi açtın yoksa.... :) demekki yalnız diilsin senn gibi başka mütevazi insanlar da var
canimmbenimm... Guzel arkadasimm... Hayirlisi boyle belkide ... Bilemiyoruz ki?? Kizlarin dedigi gibi daha cabuk hedefe goturecek sizi bu...insallah acil sifalar versin allahim canim.. Emin ol bugunlerde gececek hatta bebegini bile kucakladigin gunlere sahit olaagiz allahinizniyle... Dualarimiz seninle canim....
hlyaaa haniimmmm..hadi bakem hayirli olsun ilk is gununuz..... Bi de bakarsin temelli baslamissin ha hic belli olmaz....
regencimm.. Amin kusum insallah... Bu arada perdeler cook hosbee bende eve gectigimde insallah gecersem onlardan yaptirayimmmm........ Tanidik var turk perdeci yapar zaar uygunbiseyee.... Yok bacim ben bukadarinin altindan kalkamam...
renewal arkadasimm yaa masallah sende bu bulantilarla iyi calistin... Biliyorum nasil zor oldugunu onun ve kutluyorum.. Hayirli evlatlar olsun insallah canim....
[/b]imreal[/b], gulum napiyon yaa ses soluk yook.. Canim yaa bi ozet gecsene sana zahmet neydi senin hikayee... Karistirdimm...
screamaway gelmiss...hosgelmis... Iyiler insallah....
yeni geldim ofise ... ama pek iyi haberler veremiycemsabah kan tahlili yaptılar değerler normalse ilk iğneyi yapacaklardı ama progesteron hormonum adetin 3.gününe göre yüksek çıkmış d.kontol hapı verdi doktor bu şekilde tedaviye başlayamayız dedi ..... 10 gün hapı kullanıcam sonra yine bi tahlil yapılacak duruma göre başlanacakmış .
moralim bozuldu benim işe de geç geldim zaten biraz kendimi işe vereyim ara ara gelmeye çalışırım geçmişe bakamadım kusura bakmayın ... Görüşürüz
çokk sağol canımm amin inşallah gelirr fazla bekletmeden..ayy canımmm ne kadar güzel tekrar hamile kalmışsın, senin adına çok sevindim..peki sen kaç aylıkken kaybetmiştin bebeğini, kalp atışını duymuşmuydun tatlım..teşekkür ederim canım
bu arada geçmiş olsun inş fazla beklemeden bebişin gelir tekrar
bu arada 5 ay önce bende kürtaj oldum bebeğimin kalbi durduğu için
allah kimseye yaşatmasın
canım sen de benim hep yanımda oldun çok sağol..dediğin gibi bu günlerde gececek elbet, daha güzel günler bekliyor hepimizi inşallah..karaoke çokk güzel hülyacımmm, aslında tam senlik haaa, burda olsan birlikteeeeee kop kop yapardıkk..bende siziii çoook ama çokk seviyorummmmmm fıstığımmm çok sağol..kuppecim fıstığımm çok sevindim iyi olmana .. canından can koptu senin normaldir canım yeri hem bedeninde hem ruhunda.. ama bu günler de geçecek 3 ay nekii bak regentoşa 2 ayı kaldı zaman çabuk geçiyorr.. ohh karaoke de almışsınn bayıldımmm eğlen coş bu süreyi çabucak atlatacağınıza eminimm canım arkadaşımmm seni çok seviyoruzzz Allah a emanet ol canımm
çok teşekkür ederim menbetacım..evett canım atlatıyorum işte, herşey insanlar için, acılara tutunmak diye bir şarkı vardı ya, onun gibi işte..acılara tutuna tutuna hayatımıza devam ediyoruz..karaoke çok iyi olduu, beni görmeniz lazım ölürsünüz gülmekten..eşimle kahkaha ata ata karaoke yapıyoruz..çok iyi geldi..canım benım, aksam gordum yazını cook sevındım ama sana cevap yazamadan cıkmak zorunda kaldım.. iyi olmana herseyın normale dondugune sevındım.. o dediğin bosluk var ya, 3 ay dınlenme suren bıtınce hemen doluversın insAllah.. cok sükür ki hamıle kalabılıyorsun ve gene kalıcaksın..
hayallerın vardı, umutların vardı. bunlar hemen silinemez.sen cook guclu bır kızsın ve en yakın zamanda en normal yasantınada doneceksın eminim... karaoke almıssın.. ohhhh ne guzel stres atılır bılıyor musun?? bosver hickimseyi umursama, soyle sarkılarını.. rahatla. kendine cooook cook iyi bak..
iyiki varsınız kardaizcim..zaten siz olmasanız ben nasıl toparlardım bilemiyorum, bi derdim sıkıntım olunca da aklıma ilk sizle paylaşmak geliyor, sevinçlerimde de aynı şekildee..çok destek oldunuz, sizin borcunuzu asla ödeyemem..canımsınız benim..günler o kadar çabuk geçiyor ki tatlım, 3 ay bekliycem bende, 3 ay nası geçiyorsa 7 ay da öyle gececek elbet..Allah hayırlı olanı nasip etsin, beklemekte sorun yok..hiç kafana takma, herşey çok güzel olacak..hepimiz için..ben bunu biliyorummmm eminimmm yanikuppecim canım arkadaşım biz hepimiz senin yanındayız. sen kendine çok iyi bakmalısın canım. bu senin derdin değil bütün topiğimizin derdi yani ben öle olduğunu düşünüyorum. hepimiz için ayni şey geçerli. dertlerimize ortak olarak birbirimizi telkin ederek bi nebze olsun psikolojik olarak içimizi rahatlatıyor ve yarına daha umutlu bakıyoruz burda. zaman her şeyin ilacı bu da geçicek görüceksin. inan bende sizler gibiyim, sizden hiç bir farkım yok. bir kzımın olması bekleyiş sayısını arttırıyor. benim daha 7 ayım var ortalama bekliyorum. üzme sen tatlı canını düşünme hepsi geride kaldı artık. tedavini olman üstüne gitmen iyi oldu. çok geçmiş olsun tatlım öpüyorum senii :)
deryanın kayıp besebinin bu olduğunu bilmiyordum canım çok üzüldümmm buna..aslında bu kan pıhtılaşmasının çok kolay bi tedavisi var, hamileliğin boyunca sürekli coraspirin kullanıyorsun, eğer ki çok ileri durumdaysa her ay iğne vuruluyorsun, böyle kolay çözümleri varken bunu bilmeden bebek kaybetmek çok acı..o yüzden ben bu acıyı ve pişmanlığı yaşamak istemediğimden iyice araştırcam, eğer ki yine kayıp yaşayacaksam zaten Allahın takdiri, en azından kendi yaptığım eksiklik yüzünden pişmanlık yaşamak istemiyorum..umarım ki herşey güzel olacak, hepimiz için canım benim..iyi ki varsınız..karaoke olayına gelince, dinlemeyi pek istermisin bunu bi daha düşünmeni tavsiye ederim tatlımaslinda cok guzel haberlerle donmussun canim.. herseyi tepeden tirnaga inceletmen de cok guzel.. simdilik gorunen bi sebep yok.. ama kan pihtilasma olayinida inceletmen tabiki yararli.. bahsedip ,onuda uzmek istemem ama deryamizin bebeklerinin kayip sebebi bu idi.. simdi cok sukur kisa zamanda tedavisini oldu ve insallah da melegine kavusmasina az kaldi...
zaman gecip gidiyorr... burda elele atlatiriz o 3 ayida ... 2012'nin ilk hamisi sen olursun insallah.... bu gidisle bizde yanindayiz yanibasligimizada bi 2012 atarizzzz oohhhh.....
diyecegim, cikis yolu var tatlim... sen hep pozitif dusundukce inan pozitif olacakhersey... kimseyide takma dedigin gibi... kendini nasil iyi hissediyorsan oyle davran...
su karaokenle bizede bi sarki cigirsaaannnn
evet canım zaman o kadar hızlı geçiyor ki, hepsi geride kalacak ve umutlarımıza kavuşacağız inşallah..3 ay süre aslında benim için çok iyi, kendimi toparlamam için ve aldığım şu kiloları vermem için ideal bir zaman..maşallah 59 kilo olmuşummmmmmmmmmmm..hayatımda hiç bu kiloya çıkmamıştım ben..kilo vermem hem benim için hemde ileride hamile kalabilirsem o dönem için iyi olacak..Allahım güldürsün yüzümüzü inşallah regenimm ya..belli mi olur bi bakmışsın aynı ay hamile kalmışız..ne güzel olur yahuuucanim bu cok iyi.. sen tabiki kontrollerinin pesini birakma icin rahat etsin.. bak ben de beklicektim 3ay.. bir ayi gitti bile.. beklerken zor geciyor ama bi dönüp bakiyorsun, ne zaman bir oldu diyorsun.. calistigin icin daha da kolay gecer.. sen yemene icmene dikkat et vitaminlerine felan.. ben de düsük yaptigimda dr 3 ay yasak demisti.. onun sebebi de bebegin vücuttaki vitamin mineral vs vs seyleri alip bunlarin da oraninin düsmesiymis, eger hemen tekrar hamile kalirsan senin vücuduna agir gelir aslinda bebege hic bir sey olmaz.. bebek aldirditan hemen sonraki ay hamile kalan birini taniyorum. ne kendinin bir seyi var ne de bebegin.. yani sen kendine dikkat et cabuk toparlan..
canım kürtajdan sonra genelde herkes hamile kalıyormuş zaten..daha kolay oluyormuş, ben bu nedenle biraz daha kendimi rahat hissediyorum, ama herkeste aynı şey olacak diye de bir şey yok..olumsuz düşünmemeye çalışıyorum, inşallahh yeniden bu duyguyu yaşarım screamcimm ya..ne güzel bir ay geriden takip ediyordum ben seni, Allahım sana sağlık sıhhat versin, bebeğine uzun ömürler versin canımmm..çok dikkat et kendine, hiçbir olumsuzluğu da kafana takma, ben kendimden çok başkalarına üzülen bir kişiliğe sahibim, hamileliğimde başka insanlar için o kadar üzüldüm ağladım ki, o yüzden kafana hiçbirşeyi takma, hiçbirşeye sinirlenme sakın tamam mı fıstığım..Allaha emanet olun bebişinleKuppecimmmmm, senin mesajina cvp verememistim ben, mesaj kutun doluydu.. Ama burdan yazimmm... Benim bir arkadasim da cok yakin bir zamanda bebegini kaybetti.. aynen senin gibi... Simdi daha 3 ay yeni gecti... Ve yeniden hamile.. Insallah sende cok beklemeden hamile kalacaksin canim... Bak bir problem de yokmus... Temizmis..
Tr'de olman da cok guzel bir durum bence.. Burda olsan, zaten bu cok normal, ilk uc ayda bebekler kaybedilebiliyor diyip, sorun filan arastirmazlar...
Slm kizlar
Eşim az once doktordan geldi ikinci testimiz dahada dusmus. Doktor ameliyat olman lazmi demis ve 27 eylul yani bizim evlilik yildonumumuze ameliyat tarihi vermis 26. si yatiş 27si ameliyat oluyor. Cok endiseliyim birsuru test ciger filmi vs almislar narkoza duyarliligi icin bu hafta sonuna kadar onlarin sonuclarini alip anestezi bolumune gosterip ameliyat olunabilirlik onayi alicakmisiz
yeni geldim ofise ... Ama pek iyi haberler veremiycemSabah kan tahlili yaptılar değerler normalse ilk iğneyi yapacaklardı ama progesteron hormonum adetin 3.gününe göre yüksek çıkmış d.kontol hapı verdi doktor bu şekilde tedaviye başlayamayız dedi ..... 10 gün hapı kullanıcam sonra yine bi tahlil yapılacak duruma göre başlanacakmış .
Moralim bozuldu benim işe de geç geldim zaten biraz kendimi işe vereyim ara ara gelmeye çalışırım geçmişe bakamadım kusura bakmayın ... Görüşürüz
kuppecimmmmmmmmmmm bişi sormak istiyorumm yanii şimdi herkeşleri alıntı yapmışsın ben dahil çok mersi.. fakat ben hariç herkeşlere cvp vermişsinn benim postun alıntısı orda gariban gariban duruyor yazık değil mi şimdi ona he
anaaaaaaaaaa çıkmamışşşşşşşşşşşşşş, fıstığım benim güzeller güzelimmmm, kopyala yapıştır yapa yapa, orada bi aksaklığa neden olmuşumseni yerim bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn, sims arkadaşımmm benimmm, daha yeni evini temizledimmm kuzuucukk..aramızdaa bu tür bir sorun olmasının mümkünatı olur mu hiççççççç..yazdım amaa silinmiş yanlışlıkla galibaaa..o kadar çok post vardı ki, kusuruma bakmaaaa orayı hemen düzelteyim ben
Slm kizlar
Eşim az once doktordan geldi ikinci testimiz dahada dusmus. Doktor ameliyat olman lazmi demis ve 27 eylul yani bizim evlilik yildonumumuze ameliyat tarihi vermis 26. si yatiş 27si ameliyat oluyor. Cok endiseliyim birsuru test ciger filmi vs almislar narkoza duyarliligi icin bu hafta sonuna kadar onlarin sonuclarini alip anestezi bolumune gosterip ameliyat olunabilirlik onayi alicakmisiz
yeni geldim ofise ... ama pek iyi haberler veremiycemsabah kan tahlili yaptılar değerler normalse ilk iğneyi yapacaklardı ama progesteron hormonum adetin 3.gününe göre yüksek çıkmış d.kontol hapı verdi doktor bu şekilde tedaviye başlayamayız dedi ..... 10 gün hapı kullanıcam sonra yine bi tahlil yapılacak duruma göre başlanacakmış .
moralim bozuldu benim işe de geç geldim zaten biraz kendimi işe vereyim ara ara gelmeye çalışırım geçmişe bakamadım kusura bakmayın ... Görüşürüz
kusur olurmu hiç kuzummmmmmmmmm aşk olsunnn canımmmm bal yanaklıı fıstıklı helvammmmm
ya şu simse acayip takıldımmkocam adına bi fake açtım ordan kocişim olmak üzere
bende eşimin hesabından oynuyorummm, onuuu sevgili yaptım simste kendimeee..çokk güzellll vallahiii, bende başından kalkamıyorum
hly bayan nasıl gidiyor iş günün bakimmmmm
bende eşimin hesabından oynuyorummm, onuuu sevgili yaptım simste kendimeee..çokk güzellll vallahiii, bende başından kalkamıyorum
pardon arkidişlerim ama bu simse ne? kim? ne oyunu? nerde? 5n 1k
facede bir oyun tatlımm..böleee evini kuruyorsun, arkadaşlarınla paylaşımlarda bulunuyorsun, para kazanıyorsun falan, çok güzell..
bizde sefgiliyiz ama şimdi çift kişilik yatağımm olduuuuuuuu artıkkkkkkkkkkkkk kocişim olur herhaldee atınca yatağaaaaaaa
ayy bu arada canikomm bncede karaoke tam benliktir 1 kere tatilde gece animasyonunda vardı çok eğlenmiştikk benim ses biraz inceeee ayy koptuk gülmekten yaa süperdi... ama sen eminim süpersindir fıstığımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?